Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan 1 Mayıs ve asgari...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan 1 Mayıs ve asgari ücret açıklaması!

Son dakika haberi...Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan 1 Mayıs ve asgari ücret açıklaması geldi. Başkan Erdoğan, Türkiye'nin kalkınmasına ve büyümesine emek veren ve alın teri döken bütün işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik etti. Erdoğan'dan dikkat çeken 1 Mayıs ve asgari ücret açıklaması geldi. Bütün işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik eden Başkan Erdoğan, işçileri enflasyon karşısında ezdirmeme konusunda kararlılık vurgusu yaptı.

01 Mayıs 2022 - 15:04

Son Dakika Haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan 1 Mayıs ve asgari ücret açıklaması!

Giriş Tarihi: 1.5.2022  14:06 Son Güncelleme: 1.5.2022  14:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yazılı mesaj yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs mesajında asgari ücrete en yüksek zammın yapıldığını söyleyerek "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçilerimiz başta olmak üzere bütün vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şunları söyledi; Türkiye’nin kalkınmasına, büyümesine emek ve alın teriyle katkıda bulunan işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçilerimiz başta olmak üzere bütün vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Erdoğan mesajında, Türkiye'nin kalkınmasına, büyümesine emek ve alın teriyle katkıda bulunan işçi  kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum. Emek bizim inancımızda ve kültürümüzde müstesna bir kıymete ve öneme sahiptir. Bu hassasiyetle işçi hakkının korunmasına her zaman öncelik verdik; bu  hakkın istismar edilmesine, örselenmesine hiçbir zaman müsaade etmedik. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajında asgari ücret vurgusu

Son dakika haberi...Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan 1 Mayıs ve asgari ücret açıklaması geldi. Başkan Erdoğan, Türkiye'nin kalkınmasına ve büyümesine emek veren ve alın teri döken bütün işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Son dakika haberi...Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken 1 Mayıs ve asgari ücret açıklaması geldi. Bütün işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik eden Başkan Erdoğan, işçileri enflasyon karşısında ezdirmeme konusunda kararlılık vurgusu yaptı.

SON DAKİKA HABERİ | BAŞKAN ERDOĞAN'DAN 1 MAYIS VE ASGARİ ÜCRET MESAJI

Başkan Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yazılı mesaj yayınladı. İşçi hakkının korunmasına her zaman öncelik verdiklerini belirten Erdoğan, "İşçi kardeşlerimizi fiyat artışları karşısında ezdirmeme kararlılığımızın bir göstergesi olarak asgari ücreti son 50 yılın en yüksek rakamı olarak ifade edilecek şekilde yüzde 50 seviyesinde artırdık" dedi.

Başkan Erdoğan'dan 1 Mayıs ve asgari ücret açıklaması | Video

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Türkiye'nin kalkınmasına büyümesine emek veren ve alın teriyle katkıda bulunan işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum.

"İŞÇİ HAKKININ KORUNMASINA HER ZAMAN ÖNCELİK VERDİK"

Emek bizim inancımızda ve kültürümüzde müstesna bir kıymete ve öneme sahiptir. Bu hassasiyetle işçi hakkının korunmasına her zaman öncelik verdik; bu hakkın istismar edilmesine, örselenmesine hiçbir zaman müsaade etmedik.

Kalkınmayı toplumun tüm unsurlarıyla birlikte gerçekleştirebileceğimiz inancıyla toplumumuzun büyük bir kesimini oluşturan işçi kardeşlerimizin de hakkını, hukukunu her zaman iyileştirme gayretinde olduk.

Ülkemizin yatırım, istihdam, üretim ve ihracat odaklı büyümesinde işçi kardeşlerimizin emeklerinden gelen güce inanıyor, adımlarımızı onların menfaatleri doğrultusunda atıyoruz.

DİKKAT ÇEKEN ASGARİ ÜCRET MESAJI

Bu doğrultuda işçi kardeşlerimizi fiyat artışları karşısında ezdirmeme kararlılığımızın bir göstergesi olarak asgari ücreti son 50 yılın en yüksek rakamı olarak ifade edilecek şekilde yüzde 50 seviyesinde artırdık.

Koronavirüs salgınının yaşandığı dönemde de çalışma hayatının kesintiye uğramaması için işçilerimizin sosyal ve ekonomik haklarının korunması için birçok tedbiri ve desteği hayata geçirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçilerimiz başta olmak üzere bütün vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle, büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa sürecimizde her zaman yanımızda yer alan işçi kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, her birini en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Bu haber 990620 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP lideri Devlet Bahçeli'den FETÖvari yapılara net mesaj: Kumpasçılarla işimiz olmaz! 
MHP lideri Devlet Bahçeli'den FETÖvari yapılara net mesaj:...
Milyonlarca emekliye dev destek! Bakan Vedat Işıkhan duyurdu: Fatura, eczane ve marketlerde indirim, KYK'da bedava konaklama...
Milyonlarca emekliye dev destek! Bakan Vedat Işıkhan duyurdu:...