Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı sonrası...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklamalarda bulundu: Gidilmemiş il bırakmak istemiyorum

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Ayasofya-i Kebir Camii'nde kıldı. Başkan Erdoğan, namaz sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin "Planlamalarımız yapılıyor. Gidilmemiş il bırakmak istemiyorum" dedi. Namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaşma halkasında buluşan Erdoğan çocuklarla özel olarak ilgilendi. O anlara ilişkin görüntüler yayınlandı.

21 Nisan 2023 - 08:40

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklamalarda bulundu: Gidilmemiş il bırakmak istemiyorum

Giriş Tarihi: 21.04.2023 Güncelleme Tarihi: 21.04.2023 

Başkan Erdoğan Ayasofya'da vatandaşlarla bayramlaştı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 14 MayısBaşkan Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı namazını İstanbul'da Ayasofya-i Kebir Camii'nde kıldı. Namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaşma halkasında buluşan Erdoğan çocuklarla özel olarak ilgilendi. O anlara ilişkin görüntüler yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayram sonrası açılış ve mitinglere ağırlık vereceğiz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı namazını İstanbul'da Ayasofya-i Kebir Camii'nde kıldı. Namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaşma halkasında buluşan Erdoğan çocuklarla özel olarak ilgilendi. O anlara ilişkin görüntüler yayınlandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Ayasofya-i Kebir Camii'nde kıldı. Başkan Erdoğan, namaz sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin "Planlamalarımız yapılıyor. Gidilmemiş il bırakmak istemiyorum" dedi.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı namazını kıldığı ve vatandaşlarla bayramlaştığı Ayasofya-i Kebir Camii'nde birazdan açıklamalarda bulundu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklamalarda bulundu: Gidilmemiş il bırakmak istemiyorumBaşkan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Ayasofya-i Kebir Camii'nde kıldı. Başkan Erdoğan, namaz sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin "Planlamalarımız yapılıyor. Gidilmemiş il bırakmak istemiyorum" dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Ayasofya-i Kebir Camii'nde kıldı. Başkan Erdoğan, namaz sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

KARADENİZ GAZI

Arkadaşlar dün akşam söylenmesi gereken ne varsa Karadeniz gazıyla ilgili söyledik. Karadeniz gazıyla ilgili öncelikle bir ay, ardından da bir yıl olmak üzere ücretsiz olarak vatandaşımızla buluşturacağız. Rabbim inşallah bereketli kılsın. Enerji ve Tabii Kaynaklar artık doğal gazın girmediği il içe bırakmayacak. Bir taraftan sismik, bir taraftan sondaj çalışmaları devam ediyor. Bu rezervi arttırmak için ne gerekiyorsa yapılacak.

DEPREM BÖLGESİNE ZİYARET

Yarın Nurdağı'ndayım. Oradan Gaziantep'e geçeceğim yetiştirebilirsek Hatay'ı da ziyaret edeceğim. Seçim sürecinde de açılışlardan çok mitinglere ağırlık vereceğiz. İstanbul ve Ankara ilçeleriyle devam ederken şehir mitinglerimizi de Artvin, Trabzon, Ordu Samsun bu şekilde devam edecek. Planlamalar yapılıyor. Gidilmemiş il bırakmak istemiyorum. Çalışmalarımıza devam edeceğim. Tüm hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı bir şekilde tamamlamak.

TOGG ULUSLARARASI BİR MARKA

Lider dostlarımıza bu aracımızı gönderdik. Çok çok memnunlar. Sadece bir ulusal marka değil uluslararası bir marka TOGG. İnanıyorum ki ülkemde TOGG'u tercih edenler memnun kalacaklar.

ADANA'DA AK PARTİ'YE SALDIRI

Bazı parti başkanlarının yaptığı şekilde bir beklenti içerisine girecek, bir rant beklentisine girecek değilim. Terörist teröristliğini, eşkıya eşkıyalığını yapacaktır. Biz buralarda çok şehitler de verdik...Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 327308 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı
Adana'da korkutan fabrika yangını! Alevler gökyüzünü sardı