Başkan Erdoğan sahaya indi! Maraton başladı 26 günde 40 miting |...

Başkan Erdoğan sahaya indi! Maraton başladı 26 günde 40 miting | Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ilk seçim mitingini AK Parti’nin 2001 yılında temellerinin atıldığı Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimindeki rakiplerinden Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Birileri çıkmış bize tıpkı seccade edebiyatı yaptığı gibi emperyalizm edebiyatı yapıyor. Bunu yapan kim, emperyalistlerin tetikçileri ile yol yürüyen kişi." dedi.

18 Nisan 2023 - 15:30

Başkan Erdoğan sahaya indi! Maraton başladı 26 günde 40 miting | Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Giriş Tarihi: 18.4.2023  14:26 Son Güncelleme: 18.4.2023  15:30

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan'dan coşkulu miting! Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Bizi ağababalarına sor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Dünya beşten büyüktür' dedik, sisteme itiraz ettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gördükçe kuduruyorlar!...Git ağa babalarına sorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm mazlum ve mağdurların elinden tutarak emperyalist sömürge düzenine biz dur dedik. Birleşmiş Milletler kürsüsünden bu kardeşiniz dünya 5'ten büyüktür diye haykırarak emperyalistlerin kurduğu küresel sisteme biz itiraz ettik" dedi. Erdoğan, "TCG Anadolu, İstanbul Sirkeci'de halkın ziyaretine açıldı. Ama bu CHP lobisi masanın etrafındaki 7'liler TCG Anadolu'yu gördükçe kuduruyorlar. Biz yaptık. Çünkü onlar yapamazdı. İHA'mız-SİHA'mız, Kızılelma'mız var. Hepsi de şu anda TCG Anadolu'nun güvertesinde. Biz yaparız. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar" ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ilk seçim mitingini AK Parti’nin 2001 yılında temellerinin atıldığı Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimindeki rakiplerinden Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Birileri çıkmış bize tıpkı seccade edebiyatı yaptığı gibi emperyalizm edebiyatı yapıyor. Bunu yapan kim, emperyalistlerin tetikçileri ile yol yürüyen kişi." dedi. Afyonkarahisar halkına seslenen Erdoğan, "Evlatlarınızın istikbalini, ülkenin geleceğini kime emanet edeceksiniz? Kandil ile iş birliği yapan Bay Bay Kemal'e mi?" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan sahaya indi! Maraton başladı 26 günde 40 miting | Başkan Erdoğan’dan önemli açıklamalarBaşkan Erdoğan seçime günler kala meydanlara indi. 14 Mayıs'a kadar 40 miting düzenlemesi beklenen Başkan Erdoğan, startı AK Parti'nin 2001'de temellerinin atıldığı Afyonkarahisar'da bugün verdi. Başkan Erdoğan, Afyonkarahisar'da açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin ilk İHA-SİHA gemisi olan TCG Anadolu hakkında ileri geri yorum yapan muhalefete çok sert tepki gösteren Başkan Erdoğan konuşmasında "Savunma Sanayii'nde yerlilik oranını yüzde 20'den yüzde 80'e çıkardık. CHP lobisi, masanın etrafındaki 7'liler, TCG Anadolu'yu gördükçe kuduruyorlar. Biz yaptık. Çünkü onlar yapamazdı." dedi.

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bizim kime secde ettiğimizi, kime direnişimizle diz çöktürdüğümüzü anlatsınlar. Biz sadece Allah'ın huzurunda eğilir secdeye varırız. Bay bay Kemal unutma sen ayakkabılarınla seccadenin üzerinde gezinirsin. Biz secdeyi de seccadeyi de kıbleyi de Kabe'yi de çok iyi biliriz." dedi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afyonkarahisar'da önemli açıklamalar

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bizim kime secde ettiğimizi, kime direnişimizle diz çöktürdüğümüzü anlatsınlar. Biz sadece Allah'ın huzurunda eğilir secdeye varırız. Bay bay Kemal unutma sen ayakkabılarınla seccadenin üzerinde gezinirsin. Biz secdeyi de seccadeyi de kıbleyi de Kabe'yi de çok iyi biliriz." dedi.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
Cuma günü vasıl olacağımız Ramazan Bayramı'nızı şimdiden tebrik ediyorum. Bugün burada sizinle buluşarak bayramı erken yaşamış olduk. Biliyorsunuz, geçtiğimiz ağustos ayında büyük taarruzun 100. yılında yine sizlerle kucaklaşmıştık. bu ziyartte hasret gidermenin yanında Afyon'un milli mücadelede gösterdiği kahramanlıklarını yad etmiştik. Cumhuriyetimize giden yol Afyon'da kazanılan zaferle başlamıştı. Biz de 14 Ağustos 2001 tarihinde partimizi kurarken Afyon'dan yola çıkmıştık. Şimdi de cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye Yüzyılı'na giden yolu yine Afyonkarahisar'dan başlatıyoruz. Afyon, gönlü ve kalbi ile, yüreği ve bileği ile sevdası ve sadakati ile her evladı Karahisar Kalesi kadar sağlam bir şehrimizdir.

İşte Bunun için Afyon'un 14 Mayıs'ta göstereceği güçlü duruşla Türkiye Yüzyılı'nın öncü şehri olacağına yürekten inanıyorum. Onun için buradayız. Büyük zaferden Türkiye Yüzyılı'na uzanan bu kutlu yolda bizi 21 yıldır yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Milli mücadeleyi zafere ulaştırırken olduğu gibi cumhuriyet tarihi boyunca da karşılaştığımız her zorluğu yeni bir atılımın başlangıcına dönüştürmeyi başarmış bir milletiz. Tek parti faşizmii aşan ilk adımı, demokrat partinin öncülüğünde gerçekleşen milli iradenin üstünlüğüne dayalı demokrasi hamlesi ile attık. Geri kalmışlık zincirini kırma idaremizi rahmetli Menderes'ten merhum Özal'a kadar uzanan bir çizgide verilen mücadele ile gösterdik. Ülkemizin siyasi ve ekonomik bağımsızlığının tescili mahiyetindeki çabaları büyük fedakarlıklar ve bedellerle yavaş yavaş yürüttük.

"BAY BAY KEMAL ÇIKMIŞ HER ZAMANKİ İĞRENÇ ÜSLUNU İLE BİZE ANTİEMPERYALİZM DERSİ VERMEYE KALKIYOR"
Türkiye son 21 yıldaki demokrasi ve kalkınma atılımlarımızla asırlık hayallerine ancak kavuşabildi. Hanım kardeşlerim şimdi birileri çıkmış bize tıpkı seccade edebiyatı yaptığı gibi emberyalizm edebiyatı yapıyor. Peki bu edebiyatı yapan kim? Emperyalistlerin tetikçisi, terör örgütleri ile kol kola yürüyen kişi. Emperyalizmin finansörü, Londra tefecilerinden aldığı sözlerle adeta sevindirik olan kişi. Bay bay Kemal acaba Londra'dan ne kadar para aldın da geldin? Aldığın bir şey var mı? Laf, emperyalistlerin truva atı, IMF ile adamlarını otel odalarında gizli saklı buluşturan kişi kim? Bu kişinin kim olduğunu biliyorsunuz değil mi? Bay bay Kemal çıkmış şimdi de her zamanki iğrenç üslubu ile bize anti emperyalizm dersi vermeye kalkıyor.

"2013'TEN SONRA BİZİM IMF İLE İLİŞKİMİZ YOK"
Bu kardeşiniz Başbakan olduğunda Davos'ta IMF'in başkanı ile görüşme yapıyoruz. Şu anda masanın etrafında olan birisi daha vardı. O zaman ekonomi ile ilgileniyordu. Ona da o görevi vermiştik kim olduğunu anladınız değil mi? Yanımda ve IMF'nin başkanına dedim ki; Adamlarınızı gönderiyorsunuz, bu adamlar geliyor. Bizden taksitleri alıyor mu? Alıyor, taksitleri alırsınız ama Türkiye'yi yönetemezsiniz. Türkiye'yi ben yönetirim ben. Yanımızda olan kimdi Bebecan. Şimdi atıyor tutuyor ah zavallı. Ve 2013 yılına kadar biz IMF ile yürüdük. 2013'te bütün ödemeleri bitirdik ve IMF ile yolları ayırdık. İşte AK Parti budur. Bize ne dediler? Bu bay bay Kemal'in adamları, İyi Parti'nin adamları. Bunlar otellerde görüşme yaptılar. IMF'den yardım almanız, borç almanız lazım dediler ki Türkiye ekonomisini düzeltsin. Almadık, ne oldu? Biz yola yürüdük mü? Herhangi bir şey oldu mu? Eyvallah ve 2013'ten sonra bizim IMF ile ilişkimiz yok.

"TCG ANADOLU'YU GÖRDÜKÇE KUDURUYORLAR"
Savunma Sanayii'nde yerlilik oranını yüzde 20'den yüzde 80'e çıkardık. CHP lobisi, masanın etrafındaki 7'liler, TCG Anadolu'yu gördükçe kuduruyorlar. Biz yaptık. Çünkü onlar yapamazdı. İHA'mız-SİHA'mız, Kızılelma'mız var. Hepsi de şu anda TCG Anadolu'nun güvertesinde. Biz yaparız. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar.

BM'de dünya beşten büyüktür diyerek küresel sisteme itiraz ettik. Sömürge düzenine biz dur dedik. Hayatımız emperyalizme mücadeleyle geçti.

Türkiye'nin en büyük sıkıntısı bu ülkenin siyasetini yalan ve nefret diliyle zehirleyerek iktidar rüyası görenlerdir.

"BİZ SECDEYİ DE SECCADEYİ DE KIBLEYİ DE KABE'Yİ DE ÇOK İYİ BİLİRİZ"
Bizim kime secde ettiğimizi, kime direnişimizle diz çöktürdüğümüzü anlatsınlar. Biz sadece Allah'ın huzurunda eğilir secdeye varırız. Bay bay Kemal unutma sen ayakkabılarınla seccadenin üzerinde gezinirsin. Biz secdeyi de seccadeyi de kıbleyi de Kabe'yi de çok iyi biliriz. Biz 1 metre karelik başörtüsü dediğin başörtüsünü de biliriz.

Daha 7 kişiyi aynı masada oturtmaktan aciz olan birisi Türkiye'nin hakkını 7 düvele karşı nasıl savunur soruyorum size.

"TOKİ ELİYLE 9 BİN 624 KONUTU TAMAMLAYIP VATANDAŞLARIMIZA TESLİM ETTİK"
Afyonkarahisar yanımızda olduğu müddetçe Türkiye Yüzyılı inşasının önüne Allah'ın izniyle kimse geçemez. Havalimanından buraya gelene kadar her taraf tıklım tıklım doluydu. Türkiye Yüzyılı'nı da eser ve hizmet siyasetiyle yükselteceğiz. Gece-gündüz çalışmaya var mıyız? Kapıları çalıyoruz değil mi? Her bir AK Parti'li 100 kişiyi sandığa taşımalı. Afyonkarahisar'a toplam 68 milyar liralık yatırım yaptık. Eğitimde 3 bin 22 adet yeni derslik inşa ettik. Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ni kurduk. Yüksek Öğrenim yurt binaları yaptık. 59 adet spor tesisleri inşa ettik. TOKİ eliyle 9 bin 624 konutu tamamlayıp vatandaşlarımıza teslim ettik.

Afyonkarahisar sınırları içerisindeki demiryollarını yeniledik. 43 baraj, 28 gölet, 54 içme suyu tesisi, 2 arazi toplulaştırma projesi, 3 yeraltı depolama tesisi inşa ettik. Veysel Eroğlu Hocamıza buradaki emekleri için teşekkür ediyorum. Son seçimlere kadar beraber geldik. Çiftçilerimize 3 buçuk milyar lira tutarında tarımsal destek verdik. Saatlerce anlatsak bitmeyecek yatırımlarımız var.

Bunlara kalsa bunlar ne diyor biliyor musunuz? Bu yollarla, köprülerle soğan patates gelir mi ya diyorlar. Bunlar olmasa bu soğan patates hangi yoldan gelecek? Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna nasıl gideceksiniz? Bunlar medeni değil bunlar gayri medeni. 81 vilayetin tamamında üniversite var.

40 İLDE MİTİNG YAPACAK
14 Mayıs'a kadar 40 ilde miting planlanırken, bazı günler 2 ayrı şehirde miting yapılması öngörülüyor. Erdoğan yarınki Denizli mitinginin ardından 20 Nisan Perşembe günü Zonguldak Filyos Limanı'nda Karadeniz doğal gazının sisteme verilmesi nedeniyle düzenlenecek törene katılacak.

TEMPO BAYRAMDA YÜKSELİYOR
Depremzedelere bir yılda 319 bin kalıcı konut sözü veren Erdoğan, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Gaziantep Nurdağı'nda inşa edilen ilk köy evlerinin depremzedelere teslimini gerçekleştirecek. 23 Nisan'da, Altay tankı TSK'ya teslim edilecek. Erdoğan, Sakarya'daki teslim törenine katılacak.

TEŞKİLATLAR SAHADA
"Doğru adımlarla yola devam", "Hemen şimdi" sloganları ile Türkiye Yüzyılı vizyonu etrafında şekillenen seçim kampanyası yürüten AK Parti, "Birlikte yaptık, birlikte yapacağız" vurgusunu işleyecek. Ana kademe, kadın ve gençlik kollarından oluşan teşkilat mensupları tam kadro sahada sahura kadar yoğun bir mesai harcıyor.

VİZYON PAYLAŞIMI VE YÜZYÜZE İLETİŞİM
2053 ve 2071 hedefine giden yolda teşkilatlar Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yüz yüze görüşmelere ağırlık verdi. Vatandaşın derdini sıkıntısını dinleyen çözüm üreten ekipler çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacak.

SAHURA KADAR YOĞUN MESAİ
AK Parti, 2023'ün dev kadrosunu kamuoyu ile tanıttı. Kabindeki 15 bakan ve geçmiş dönemde bakanlık yapmış deneyimli isimlerin yanı sıra sporcu, sanatçı, yazar gibi isimlerin yer aldığı milletvekili adayları için 81 ilde tanıtım toplantıları düzenleniyor.

"Milletimizle beraber nice badireler atlattık nice destanlar yazdık. Ülkemize her alanda çağ atlattık. Türkiye Yüzyılı'nı da el ele gönül gönle beraber başaracağız, aydınlık geleceğe birlikte yürüyeceğiz" deniliyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları çerçevesinde bugün programına Afyonkarahisar'da başladı. Erdoğan, ilk mitinginde Afyonkarahisar'da coşku ile karşılandı. Sert ifadeler kullan Erdoğan, "Evlatlarınızın istikbalini, ülkenin geleceğini kime emanet edeceksiniz? Kandil ile iş birliği yapan Bay Bay Kemal'e mi?" dedi. Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'emperyalistlerin tetikçisi' ifadesi ile tepki gösterdi.

"EMPERYALİSTLERİN TETİKÇİSİ"

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Cumhuriyetimizin 100.yılında Türkiye Yüzyılı'na giden yolu Afyonkarahisar'dan başlatıyoruz. Birileri çıkmış bize tıpkı seccade edebiyatı yaptığı gibi emperyalizm edebiyatı yapıyor. Bunu yapan kim, emperyalistlerin tetikçileri ile yol yürüyen kişi. Londra tefecilerinden aldığı sözlerle sevindirik olan kişi. Otel odalarında IMF görevlileri ile adamlarını görüştüren kişi. Bu kişiyi biliyorsunuz değil mi? Bu kardeşiniz Başbakan olduğunda Davos'ta IMF'nin Başkanı ile görüşme yapıyoruz. Şu anda masanın etrafında olan birisi daha vardı, o zaman ekonoımi ile ilgileniyordu. O görevi vermiştik. Yanımda, IMF Başkanı'na dedim ki, adamlarınız bize geliyor. Takistlerinizi alıyor mu, alıyor. Türkiye'yi adamlarınız yönetemez, ben yönetirim ben dedim. Yanımızda olan kişi kim, bebecan. Şimdi atıp tutuyor. 2013'te tüm ödemeleri bitirdik, IMF ile yolları ayırdık. İşte AK Parti budur. İYİ Parti'nin adamları, Bay Bay Kemal'in adamları, otellerde görüştüler. IMF'den borç almamız lazım dediler. IMF'den borç almadık, yol yürüdük mü, yürüdük. Herhangi bir şey olmadı. Merkez Bankası'nın rezervi o zaman 27.5 milyar dolardı. Şimdi 3 haneli rakamlara geçtik. Bizim siyasi hayatımızın tamamı emperyalistlerle ve onların taşeronları ile mücadele ile geçti.

Başkan Erdoğan ilk mitingini Afyonkarahisar'da yaptı. "TCG Anadolu'yu gördükçe kuduruyorlar" | Video

15 Temmuz'da Bay Bay Kemal, tankların arasından kaçarak Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine giderken biz Yeşilköy'de milletimizle beraberdik.

"TCG ANADOLU'YU GÖRDÜKÇE KUDURUYORLAR"

Halk hayran. Bu CHP lobisi, masadaki 7'li TCG Anadolu'yu gördükçe kuduruyor. Biz yaptık, çünkü onlar yapamazdı. TCG Anadolu'yu gezenler Allah'ımıza hamdolsun böyle bir uçak gemimiz var diyor. Biz yaparız. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar.

Bay Bay Kemal'e buradan sesleniyorum. Bizim emperyalizme karşı duruşumuzu merak ediyorsan Batı'da sırtını sıvayan ağababalarına sor. Git dağdaki kadrolarının başını ezdiğimiz bölücü yandaşlarına sor. Terör örgütlerinin emrine girenlerden onurlu duruş dersi almayız. Bizim ömrümüz milletin hakkını savunmakla geçti.

Daha 7 kişiyi aynı masaya oturtmaktan aciz olan bir kişi Türkiye'nin hakkını 7 düvele karşı nasıl korur, soruyorum sizlere.

"HER BİR AK PARTİLİ 100 KİŞİYİ SANDIĞA TAŞIMALI"

Türkiye'nin en büyük sıkıntısı, yıkım üzerinden iktidar rüyası görenlerdir. Yol boyu her taraf maşallah tıklım tıklım doluydu. Afyonkarahisarlılardan Rabbim razı olsun. Türkiye Yüzyılı'nı da eser ve hizmet siyaseti üzerinden yükselteceğiz. 26 gün kaldı, ana kademe, gençler kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Her bir AK Partili 100 kişiyi daha sandığa taşımalı.

Afyonkarahisar'a 68 milyar liralık yatırım yaptık.

"ÜLKENİN GELECEĞİNİ KİME EMANET EDECEKSİNİZ, KANDİL İLE İŞ BİRLİĞİ YAPAN BAY BAY KEMAL'E Mİ?"

Afyonkarahisar'a havalimanına indik. Yollar, köprüler olmazsa soğan, patates nasıl gelecek? Türkiye'nin bir ucundan br ucuna nasıl gideceksiniz?Ordan buraya geldik. Önceden bunlar yoktu, şimdi bunlar var.

Evlatlarınızın istikbalini, ülkenin geleceğini kime emanet edeceksiniz? Kandil ile iş birliği yapan Bay Bay Kemal'e mi?

Bu kapsamda adaylar ve teşkilatlardan çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamak için plan ve programlar hazırlandı. 3 dönem kuralına takıldığı için bu dönem milletvekili adayı gösterilmeyen isimler de sahada görevlendirildi. Teşkilatlar ve milletvekili adayları sahura kadar yoğun mesai yapacak. Seçmene öncelikle AK Parti hükümetlerinin 21 yıldır başta savunma sanayi, diplomasi, eğitim, sağlık ve ulaşım alanında yaptıkları ve bundan sonra yapacakları anlatılacak.

BİRLİKTE YAPTIK, BİRLİKTE YAPACAĞIZ
Türkiye Yüzyılı kapsamında "Birlikte yaptık, birlikte yapacağız" vurgusu özellikle işlenecek. Türkiye Yüzyılı'nda yaparsa AK Parti yapar denilecek. 6'lı masanın dağınıklığı ve Kandil'in masa adına konuşmalar yapmasının ülkenin geleceği açısından tehlikesi vurgulanacak. Sabah'ta yer alan habere göre, Aile, kadın ve gençlik mesajları verilecek. Geleceği inşa beyannamesinde yer alan vaatler seçmene tek tek anlatılacak. "Huzuru, kardeşliği, barışı, güveni, şehirleri, hayatı ve mutluluğu hep beraber yarın değil hemen şimdi işleyeceğiz" mesajı verilecek.

MİTİNGLER SADE OLACAK
AK Parti, her bölgeye ve 81 ile göre seçim stratejilerini hazırladı. Her ilin öncelikleri, ihtiyaçları, neler yapılacağı, illere özel projeler seçmene anlatılacak. Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri nedeniyle mitingler sade olacak.

Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Emperyalistlerin Truva atıKILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ: EMPERYALİSTLERİN TRUVA ATI

Miting turu Afyon’dan başlıyorMİTİNG TURU AFYON’DAN BAŞLIYOR

Dikkat çeken pankartDİKKAT ÇEKEN PANKART

Bu haber 322485 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li kadınlar, Anneler Günü’nü kutladı
CHP’li kadınlar, Anneler Günü’nü kutladı
Tüm gözler Erdoğan-Miçotakis zirvesinde! Yunan Başbakan Miçotakis'ten önemli mesajlar! Hangi konular ele alınacak?
Tüm gözler Erdoğan-Miçotakis zirvesinde! Yunan Başbakan...