Başkan Erdoğan Hakan Hilmi Füzun ile anısını anlattı: Sen de...

Başkan Erdoğan Hakan Hilmi Füzun ile anısını anlattı: Sen de bize hakkını

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Hakan Hilmi Füzun'un cenaze namazına katıldı. Akhisar'da kılınan cenaze namazında Erdoğan kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan, aileye ve sevenlerine başsağlığı diledi. Erdoğan, Füzun ile son Kurban Bayramı'nda yaptığı konuşmayı da anlattı, "Sen de bize hakkını helal et Hakan." dedi.

03 Ağustos 2022 - 15:02 - Güncelleme: 04 Ağustos 2022 - 19:10

Başkan Erdoğan Hakan Hilmi Füzun ile anısını anlattı: Sen de bize hakkını

Giriş Tarihi: 29.7.2022  14:28 Son Güncelleme: 29.7.2022  14:49

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip ErdoğanAkhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün için Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Başkan Erdoğan, cenaze töreni sonrası "Değerli kardeşlerim şu anda musallada çok sevdiğimiz bir kardeşimizi ahirete yolcu ediyoruz. Tabi bir de aramızda özel bir hukuk da vardı. Hakan sen de hakkını bize helal et" dedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Füzün'ün cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Füzün'ün cenaze törenine katıldı

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayata veda eden Hakan Füzün için Akhisar’da cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Füzün için Kur’an-ı Kerim okudu.

Başkan Erdoğan'ın konuşması sonrası sevenleri Füzun'un tabutuna omuz verdi. Başkan Erdoğan da, yakın dostunun tabutuna omuz vererek cenaze aracına kadar götürdü.

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan Hakan Hilmi Füzun ile anısını anlattı: Sen de bize hakkını helal et...

Başkan Recep Tayyip ErdoğanHakan Hilmi Füzun'un cenaze namazına katıldı. Akhisar'da kılınan cenaze namazında Erdoğan kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan, aileye ve sevenlerine başsağlığı diledi. Erdoğan, Füzun ile son Kurban Bayramı'nda yaptığı konuşmayı da anlattı, "Sen de bize hakkını helal et Hakan." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Akhisar ilçesinde Cuma namazını kıldıktan sonra, Hakan Hilmi Füzun'un cenaze namazına katıldı. Erdoğan, namazın ardından kısa bir konuşma yaptı, anısını anlattı. Erdoğan, "Sen de bize hakkını helal et Hakan." dedi.

"SEN DE BİZE HAKKINI HELAL ET HAKAN..."

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakan Hilmi Füzun'un cenaze namazında yaptığı konuşma şöyle:

Hakan kardeşimiz ile uzun bir kardeşliğimiz vardı .Bu kardeşliğimiz güçlenerek bugünlere geldi. Buradan bir duamız var, Hakan kardeşimizin niyetlerine biz şahidiz, hocam da bunu teskiye ile bunu ifade ettiler, siz de buna şahitlikte bulundunuz. Bugüne kadar hayırları ile, vakfiye için gayretleri ile bu sürecin takipçisi oldu. Aramızda özel bir hukuk da vardı. Tutar Kurban Bayramlarında, 'Başkanım bana vekalet vereceksin, sizin için de, aile için de keseceğim' derdi. Ya Hakan ben kestim derdim, 'Olmaz Başkanım, ben yine keseceğim' derdi. Hakan, sen de bizlere hakkını helal et. Rabbim, mekanını cennet eylesin. Bu cami vakfiyesinde Hakan kardeşimizin görevini devam ettirecek olanlar vardır.

Başkan Erdoğan anısını paylaştı! Hakan Füzün son yolculuğuna uğurlandı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden aile dostu Hakan Hilmi Füzün için Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Başkan Erdoğan, törende merhum Füzün için Kur'an-ı Kerim okudu.

Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan Hakan Hilmi Füzün’un cenaze törenine katıldıSon dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip ErdoğanAkhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün için Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Başkan Erdoğan, cenaze töreni sonrası "Değerli kardeşlerim şu anda musallada çok sevdiğimiz bir kardeşimizi ahirete yolcu ediyoruz. Tabi bir de aramızda özel bir hukuk da vardı. Hakan sen de hakkını bize helal et" dedi.

 

Başkan Erdoğan, aile dostu Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün (56), geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Füzün için Manisa'nın Akhisar ilçesi Akhisar Yeni Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Başkan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Kılınan namazın ardından konuşan Başkan Erdoğan, "Şu anda musallada çok sevdiğimiz bir kardeşimizi ahirete yolcu ediyoruz. Tabi Hakan kardeşimiz de uzun bir kardeşliğimiz var. Bu kardeşliğimiz hep güçlenerek devam etti. Bugünlere geldik. Şimdi de tabi ayrı bir duamız var. Hakan kardeşimizin niyetlerine biz şahidiz. Sizler de şehadette bulununuz. Bugüne kadar hayırlarıyla ilgili Hakan kardeşimiz hep bu sürecin takipçisi oldu. Aramızda özel bir hukuk da vardı. Kurban Bayramlarında beni arayarak 'İlla başkanım böyle böyle bana vekalet vereceksin ben sizin için de kurban keseceğim' derdi. 'Hakan ben kestim' dediğimde, 'Yok ben ayrıca keseceğim' derdi. Eğer hacdaysa orada, buradaysa burada keserdi. Son Kurban Bayramında da aynısını yaptı. Son görüşmemizi de bu şekilde gerçekleştirdik. Rabbim inşallah sevgili habibini de bizlere komşu eylesin. Bu cami vakfiyesinde de aynı kararlılıkla Hakan kardeşimizin görevini devam ettiren kardeşlerimiz olacaktır" dedi.

YAKIN DOSTU İÇİN KUR'AN-I KERİM OKUDU
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı camiye gelen Başkan Erdoğan, acılı aileye taziye dileklerini iletti. Ardından camiye giren Erdoğan, hayatını kaybeden Füzün için cuma namazı öncesi Kur'an-ı Kerim okudu. Cuma namazı sonrası Erdoğan, Füzün'ün cenaze namazın katıldı.

Erdoğan konuşmasının ardından hayatını kaybeden Hakan Füzün için helallik istedi. Erdoğan, ayrıca Füzün ailesinin yanına giderek ayrıca başsağlığı diledi, bir süre cami cemaatiyle de sohbet etti.

Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök tarafından kılınan cenazenin ardından Erdoğan, İstanbul'a hareket etmek üzere Akhisar'da bulunan askeri havaalanına geçti. Füzün'ün cenazesi Akhisar Suyolu Mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Erdoğan'nın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Manisa milletvekilleri Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal, Semra Kaplan Kıvırcık, İsmail Bilen, Uğur Aydemir, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe belediye başkanları, Füzün ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Akhisar İlçe Başkanı Mehmet Fatih Füzün'ün amcası Hakan Füzün, 21 Temmuz'da kalp krizi geçirdi. Manisa Şehir Hastanesi'nde kaldırılan evli, 3 çocuk babası Füzün, tedaviye alınıp, anjiyo yapıldı. Füzün, ardından da İzmir Tınaztepe Buca Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavisi süren Füzün, hayatını kaybetti.

FÜZÜN AİLESİNİN ACI KAYBI

Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün, 21 Temmuz'da kalp krizi geçirdi. Manisa Şehir Hastanesi'nde kaldırılan evli, 3 çocuk babası Füzün, tedaviye alınıp, anjiyo yapıldı.

Füzün, ardından da İzmir Tınaztepe Buca Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavisi süren Füzün, dün saat 11.30 sıralarında hayatını kaybetti.

HAKAN FÜZÜN KİMDİR?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın aile dostu ve Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün (56), kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hakan Hilmi Füzün 56 yaşındaydı. Evli ve 3 çocuk babasıydı.

Hakan Hilmi Füzün 56 yaşındaydı. Evli ve 3 çocuk babasıydı.

 

Image

BAŞKAN ERDOĞAN TABUTA OMUZ VERDİ

Erdoğan'ın konuşması sonrası sevenleri Füzun'un tabutuna omuz verdi. Başkan Erdoğan da, yakın dostunun tabutuna omuz vererek cenaze aracına kadar götürdü.  Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

 

Bu haber 400775 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'dan seçim mesajı: Biz bitti demeden bitmez | 17 Nisan AK Parti Grup Toplantısı
Başkan Erdoğan'dan seçim mesajı: Biz bitti demeden bitmez | 17...
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...