Bakan Yerlikaya’dan fenomenlere ve fon vurguncularına net mesaj:...

Bakan Yerlikaya'dan fenomenlere ve fon vurguncularına net mesaj: Enselerine çökeceğiz

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı operasyonlarla Türk kamuoyunun takdirini kazanan ve gün içinde 180 günlük icraatlarını anlatan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Bakan Yerlikaya, toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken gündemdeki gelişmelere de değindi.

08 Aralık 2023 - 01:38

Bakan Yerlikaya'dan fenomenlere ve fon vurguncularına net mesaj: Enselerine çökeceğiz

Giriş Tarihi: 05.12.2023 Güncelleme Tarihi: 05.12.2023 

Fon vurgunu ve fenomenler soruşturması hakkında konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Yasa dışılık kokan bir mesele varsa orada biz de varız. Güzelim sporumuzun kirletilmesine müsaade etmeliyiz. Kendisini güç zehirlenmesi yaşayanların ensesine çökeceğiz. Devletimiz onlara gücünü göstermekte kararlı" dedi.

Bakan Yerlikaya'dan fenomenlere ve fon vurguncularına net mesaj: Enselerine çökeceğizGöreve geldiği günden bu yana yaptığı operasyonlarla Türk kamuoyunun takdirini kazanan ve gün içinde 180 günlük icraatlarını anlatan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Bakan Yerlikaya, toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken gündemdeki gelişmelere de değindi.

FON VURGUNU: ENSESİNE ÇÖKECEĞİZ

Ünlü futbolculara yönelik fon dolandırıcılığı konusuna değinen Bakan Yerlikaya, "TFF Başkanı'nı ziyaret ettim, içişleri ailesi olarak yasa dışı bahis başta olmak üzere bilinen bilinmeyen, ifade edilen edilmeyen yasa dışılık varsa Adalet Bakanlığı'mızla birlikte sabırla, sebatla, azimle çalışıyoruz. Güzelim sporumuzun kirletilmesine müsaade etmeyiz. Yasa dışılık kokan bir mesele varsa orada biz de varız. Güzelim sporumuzun kirletilmesine müsaade etmeliyiz. Kendisini güç zehirlenmesi yaşayanların ensesine çökeceğiz" dedi.

 

FENOMENLERE SORUŞTURMA

Sosyal medya hesaplarından şatafatlı lüks hayatlarını paylaşan fenomenler konusu hakkında da konuşan Yerlikaya, "MASAK ve Hazine Bakanlığımız ile çalışıyoruz. Konu hassas. Çalışmalar devam ediyor. Mehmet Şimşek kıymetli bakanımız. Devletimiz onlara gücünü göstermekte kararlı" ifadelerini kullandı.

 

''BEDELİ AĞIR OLUR''

Bakan Yerlikaya, İsrail'in Türkiye'deki Hamas üyelerine yönelik operasyon iddialarına ilişkin "İstihbarat birimlerimiz gerekli açıklamayı yaptı. Böyle bir girişim kabul edilemez, bedeli ağır olur" dedi.

 

''İBB ADAYLIĞI SÖZ KONUSU DEĞİL''

Kendisinin İBB adaylığı iddiaları sorulan Yerlikaya, "İstanbul için başkan adaylığı diye bir şey söz konusu değil" şeklinde konuştu.

 

 

 

Bu haber 236650 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz açılışı yaptı
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz...
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz açılışı yaptı
Türk bayrakları dalgalandı! Paris'te Olimpiyat kafilemiz...