Aylin Sözer cinayetinde flaş gelişme! Kan izi olan yırtık ve...

Aylin Sözer cinayetinde flaş gelişme! Kan izi olan yırtık ve kirli eldivenler bulundu

Son dakika haberi: Öğretim görevlisi Aylin Sözer, Maltepe'deki evinde Kemal Ayyıldız tarafından dün feci şekilde öldürülmüştü. Akademisyen Sözer, bugün çalıştığı üniversitenin kampüsünde öğrencileri ve akademisyenler tarafından gözyaşları içinde anıldı. Aylin Sözer'in öğrencisi "O kadar büyük bir şoktayım ki anlatamam. Bu okulda öğretim görevlisi olarak görev yapıyorsam onun sayesinde. O benim sadece hocam değildi o benim ablamdı" ifadelerini kullandı.

30 Aralık 2020 - 16:49 - Güncelleme: 30 Aralık 2020 - 19:52

Aylin Sözer cinayetinde flaş gelişme! Kan izi olan yırtık ve kirli eldivenler bulundu

Giriş Tarihi: 30.12.2020 Güncelleme Tarihi: 30.12.2020 

’nin yüreğini yakan  cinayetiyle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Olay yerinde üzerinde kan izi bulunan yırtık ve kirli muayene eldivenleri bulundu. Kemal Belde’nin üzerinde  de çıktı. Şüpheli Kemal Belde'nin öğretim görevlisi kadını öldürdükten sonra kendi erkek kardeşinin banka hesabına kadının hesabından 260 bin liralık EFT talimatı verdiği ancak yüklü miktar olduğu için bankanın talimatı askıya aldığı öğrenildi. Kemal Belde (Ayyıldız) Aylin Sözer’i “Canavarca hisle eziyet çektirerek öldürmek" suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Akademisyen Aylin Sözer'i öldüren , "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

Aylin Sözer cinayetinde flaş gelişme!'de 'i öldüren 'ın cinayeti planladığı şüphesi oluşturan deliller ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre olay yerinde üzerinde kan izi de bulunduğu kaydedilen yırtık ve kirli muayene eldivenleri bulundu.

Kemal Ayyıldız'ın (Belde) üzerinde  ele geçirildiği de öğrenildi.

Maltepe'de yalnız yaşadığı apartman dairesinde katledilen  Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı ve öğretim üyesi Dr. Aylin Sözer (48) cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre olay yerinde, Kemal Ayyıldız'ın cinayeti daha önce planladığı ve hazırlık yaptığı şüphesi oluşturacak deliller elde edildi.

Polisin olay yerinde bulduğu deliller arasında üzerinde kan izi de olduğu değerlendirilen kirli ve yırtık muayene eldivenleri ile 'kargaburun' adı verilen pense bulundu.

Ayyıldız'ın üst aramasında uyuşturucu madde de ele geçirildi. Kemal Belde (Ayyıldız) Aylin Sözer'i "Canavarca hisle eziyet çektirerek öldürmek" suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

KATİL ZANLISI TUTUKLAMAYA SEVK EDİLDİ

Katil zanlısı Kemal Ayyıldız, Savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra "Canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan tutuklanma talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

TUTUKLANDI

Maltepe'de akademisyen Aylin Sözer'i öldüren Kemal Ayyıldız, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

POLİSİ ELİNDEN YARALADI

Polis ekiplerinin olay yerine geldiğinde Kemal Ayyıldız'ın, eve girmeye çalışan güvenlik güçleri üzerine doğalgaz borusunu söküp ateşleyerek püskürttüğü öğrenildi.

Müdahale eden polis memurlarından birini de elinden bıçakla yaralayan katil zanlısının, ilk ifadesinde Aylin Sözer ile sevgili olduğunu söylediği öğrenildi.

Sözer ile aralarında önce tartışma ve boğuşma yaşandığını ileri süren saldırganın, Sözer'i bıçaklayarak öldürdüğünü söylediği de kaydedildi.

Kemal Ayyıldız "Canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürme", "Uyuşturucu madde bulundurmak", Görevli polis memurunu yaralamak", "Görevli memurlara mukavemet etmek" ve "Mala zarar vermek" suçlarından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

2011 YILINDA İLK DEFA YÜZ YÜZE GÖRÜŞMÜŞLER

Şüpheli Kemal Ayyıldız, Aylin Sözer'le 2011 yılında İstanbul'da yüzyüze görüştüklerini anlatarak "Bir kaç ay görüştükten sonra aramıza bir soğukluk girdi. 2014 yılına kadar hiç görüşmedik. Daha sonra tekrar görüştük. 2015 yılı ile 2018 yılı arasında yine hiç görüşmedik. 2019 yılı Kasım ayından beri sık sık görüşmeye başladık. Kız kardeşi ve oğlu beni tanıyordu. " dedi.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN İŞLEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Olayın meydana geldiği gün daha önceden randevulaştıkları için Aylin Sözer'in evine gittiğini anlatan Kemal Ayyıldız "Bir hafta önce görüşmüştük. Bu görüşme sırasında onunla salı günü görüşmek üzere randevulaşmıştık. Eve gidince ona çocuklarımı görmek için Yılbaşında Manisa'ya gideceğimi söyleyince bana kızdı. Sen çocuklarını değil eşini görmeye gidiyorsun diyerek kıskançlık yaptı. Bu nedenle aramızda kavga çıktı. Bıçağı rastgele salladım. Boğazına geldi. Kanlar içinde yere düştü." dedi.

"POLİSLERE KENDİMİ ÖLDÜRTMEK İSTEDİM"

Kullandığı uyuşturucu ve cinayetin ardından adeta şoka girdiğini bu nedenle evden çıkamadığını anlatan şüpheli "Kapı çalınca panikledim. Evi uyuşturucu için yanımda getirdiğim yanıcı maddelerle ateşe verdim. Kendimi öldürecektim ama beceremedim. Bunun üzerine polislere kendimi vurdurmaya çalıştım. Bu nedenle onlara doğal gaz borusunu kesip ateşe vererek saldırdım." dediği öğrenildi.

260 BİN LİRALIK EFT TALİMATI

 Büro Amirliği tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturmada ise ilginç detaylar ortaya çıktı. Şüphelinin saat 10.30 sıralarında Aylin Sözer'in banka hesabına girerek internet üzerinden kardeşinin hesabına 260 bin lira para göndermeye çalıştığı tespit edildi. Ancak bankanın EFT'nin yüklü olması sebebiyle telefonla Aylin Sözer'i aradığı, ulaşamayınca EFT talimatını askıya aldığı öğrenildi.

ASİSTANINA MESAJ ATMIŞ

Şüphelinin ayrıca Aylin Sözer'in telefonundan bir öğrencisine mesaj atarak "Sana EFT yapacağım. Bu parayı Euro'ya çevirip sana söylediğim kişiye teslim edersin" diye yazdığı belirlendi. Ancak Aylin Sözer'in öğrencisinin "Hocam ben bu talimatı sizin sesinizi duymadan yapmam" diye mesaj attığı ardından Aylin Sözer'in telefonunu aradığı ulaşamayınca alt katta oturan kız kardeşine durum hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Aylin Sözer'i yakarak öldüren katil Kemal Ayyıldız tutuklandı

Son dakika haberi... Maltepe'de üniversite öğretim görevlisi Aylin Sözer'i öldüren Kemal Ayyıldız'ın binaya giriş anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Aylin Sözer'in katili 32 yaşındaki Kemal Ayyıldız 'ın saat 08.48 sıralarında binaya geldiği görülüyor. Yalpalayarak yürüyen Ayyıldız daha sonra binaya giriyor. Öte yandan gelen son dakika haberine göre katil Kemal Ayyıldız "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

Maltepe'de akademisyen Aylin Sözer'i öldüren Kemal Ayyıldız, emniyet işlemlerinin ardından hakkında, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. Kemal Ayyıldız, savcılık sorgusunun ardından, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Maltepe'de üniversite öğretim görevlisi Aylin Sözer (48)'in boğazını keserek öldüren Kemal Ayyıldız'ın cinayet öncesi görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde 32 yaşındaki Kemal Ayyıldız 'ın saat 08.48 sıralarında binaya geldiği görülüyor. Yalpalayarak yürüyen Ayyıldız daha sonra binaya giriyor.Binaya giriş anı ortaya çıkmıştı... Aylin Sözer'i yakarak öldüren katil Kemal Ayyıldız hakkında son dakika gelişmesi

Ayyıldız, saat 13.00 sıralarında polis tarafından binadan çıkarılmıştı. Kemal Ayyıldız'ın üzerinden de Sözer'e ait ziynet eşyaları çıkmıştı.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA
Cinayetle ilgili Maltepe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denilmişti:

"Maltepe ilçesinde meydana gelen Kasten Öldürme konusu ile ilgili olarak yapılan ilk belirlemelere göre; sabah 08.00 civarı Kemal Ayyıldız'ın, Aylin Sözer isimli kadın şahsın evine gittiği, bir süre sonra tartıştıkları, akabinde kadını öldürdüğü, olaya hırsızlık şüphesi vermek için daireyi ateşe verdiği bilgisi alınmıştır. Şüpheli Kemal Ayyıldız gözaltına alınmış, olay ile ilgili olarak adli soruşturma açılmıştır"

Türkiyeyi sarsan Aylin Sözer cinayetinde katil zanlısı uyuşturucu bahanesine sığındıTürkiye'yi sarsan Aylin Sözer cinayetinde katil zanlısı uyuşturucu bahanesine sığındı

Maltepe'de yaşadığı evde öldürülen Aylin Sözer'in katil zanlısı Kemal Ayyıldız, hakimlik ifadesine uyuşturucunun etkisiyle ne yaptığının farkında olmadan cinayeti işlediğini savundu. Ayyıldız ayrıca, "Kolunu kıvırırken bıçak boynunu kesti. Boynu kesilince panikledim" dedi.

Maltepe'de İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı ve öğretim üyesi Dr. Aylin Sözer'i (48) vahşice öldüren katil zanlısı Kemal Ayyıldız'ın hakimlik ifadesinden detaylar ortaya çıktı. Kemal Ayyıldız, Türkiye'yi sarsan cinayeti nasıl gerçekleştirdiğini anlatırken uyuşturucu etkisiyle ne yaptığının farkında olmadığını savundu.

"EVDE UYUŞTURUCU ALARAK AYLİN'İN EVİNE GİTTİM"

Tutuklanma talebiyle İstanbul Anadolu 8. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen katil zanlısı Ayyıldız, hakimlik sorgusunda Sözer ile duygusal ilişkisinin 2010 yılında başladığını söyledi. Son 4 aydır uyuşturucu kullandığını söyleyen katil zanlısı Kemal Ayyıldız, ifadesinde "Manisa'ya ailemin yanına gideceğimi söyledim. Bana bağırmaya başladı, ben de ona bağırdım. Uyuşturucunun etkisinde şuurumu kaybetmeye başladım. Kapıya doğru yöneldim, çıkmaya çalışırken mutfağa girdi, çekmeceden aldığı bıçakla bana doğru hamle yaptı. Yana çekilince bıçak kapının yanındaki komidine saplandı, sapı kırıldı. Kendisine 'Şaşırdın mı ne yapıyorsun' dedim. Bana 'yok yok' diyerek bir kez daha mutfağa gitti. Bir daha bıçak salladı. Kolunu tutup etkisiz hale getirmeye çalıştım. Sonrasında kendimi kaybettim. Ne yaptığımı bilmiyorum" dediği kaydedildi.

Türkiye'yi sarsan Aylin Sözer cinayetinde katil zanlısının hakimlik sorgusu ortaya çıktı

'ZİHNİM YERİNDE DEĞİLDİ' SAVUNMASI

Hareketlerini bilinçli olarak yapmadığını söyleyen Ayyıldız'ın "Kolunu kıvırırken bıçak boynunu kesti. Boynu kesilince panikledim. Yere düştü, yatak odasına götürdüm, tampon yapmaya çalıştım. Zihnim yerinde değildi. Ben sağlıklı düşünecek kapasitede olsaydım ambulansı ve polisi çağırıp teslim olurdum. Ben bilinçli, kasten, istekli olarak bir şey yapmadım. Pişmanım, boynumuz adalete karşı kıldan ince" ifadesini kullandığı kaydedildi.

SOYADINI ZOR OKUNUYOR DİYE DEĞİŞTİRMİŞ

Katil zanlısı Kemal Ayyıldız, Delbe olan soyadını neden değiştirdiği sorusuna ise "Telaffuzda karşı tarafın anlamasında zorluk olduğu için değiştirdim" yanıtı verdi.

Türkiye'yi sarsan Aylin Sözer cinayetinde katil zanlısının hakimlik sorgusu ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

Maltepe'de dün sabah, özel bir üniversitede öğretim üyesi olarak çalışan 49 yaşındaki Aylin Sözer, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Kemal Ayyıldız tarafından boğazı kesildikten sonra yakılarak öldürülmüştü. Türkiye'yi sarsan cinayetin ardından gözaltına alınan Kemal Ayyıldız, emniyet işlemlerinin ardından hakkında, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Kemal Ayyıldız, savcılık sorgusunun ardından, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Mahkeme, sorgusunun ardından Ayyıldız'ın tutuklanmasına karar verdi.

Türkiye'yi sarsan Aylin Sözer cinayetinde katil zanlısı uyuşturucu bahanesine sığındı

Aylin Sözer cinayetinde flaş gelişme! Kan izi olan yırtık ve kirli eldivenler bulunduAYLİN SÖZER CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME! KAN İZİ OLAN YIRTIK VE KİRLİ ELDİVENLER BULUNDU

Son dakika: Aylin Sözer'i öldüren şüpheli Kemal Ayyıldız adliyeye sevk edildiSON DAKİKA: AYLİN SÖZER'İ ÖLDÜREN ŞÜPHELİ KEMAL AYYILDIZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İstanbul’da Aylin Sözer’i öldüren Kemal Delbe’nin binaya giriş anı kamerada! Katil zanlısı adliye sevk edildiİSTANBUL’DA AYLİN SÖZER’İ ÖLDÜREN KEMAL DELBE’NİN BİNAYA GİRİŞ ANI KAMERADA! KATİL ZANLISI ADLİYE SEVK EDİLDİ

Aylin Sözer cinayetinde kan donduran detay! Kemal Delbe'nin ifadesi ortaya çıktıAYLİN SÖZER CİNAYETİNDE KAN DONDURAN DETAY! KEMAL DELBE'NİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Bu haber 902905 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Müsavat Dervişoğlu kimdir? İYİ Parti yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında, nereli, evli mi?
Müsavat Dervişoğlu kimdir? İYİ Parti yeni Genel Başkanı...
AK Parti'de reform hareketi! Yol haritası belirleniyor: Yeni anayasa ve yeni iletişim stratejisi...
AK Parti'de reform hareketi! Yol haritası belirleniyor: Yeni anayasa...