Alaşehir’de  coşkulu kutlamalar, sabaha kadar devam etti

Alaşehir'de  coşkulu kutlamalar, sabaha kadar devam etti

Ali Uçak, buradaki coşkulu kalabalığa hitap ederek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin dediği gibi; ‘’Türk Milleti Tarih Yazmıştır’’ Bundan sonra gelecek Türk asrıdır, geleceğin gücü Türkiye’dir..! Türk milleti bugün tarih yazdı. Milli irade hükmünü verdi. Çok şükür Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13’ncü Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum, dedi.

29 Mayıs 2023 - 06:45

Alaşehir'de  coşkulu kutlamalar, sabaha kadar devam etti

Giriş Tarihi: 29.05.2023  06:11 Güncelleme Tarihi: 29.05.2023  06:45

Ali Uçak 28 Mayıs günü Sandıklar kapanasıya kadar ekibiyle beraber  sahada çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Image14 Mayıs seçimlerinde Manisa'dan MHP 2. sıra Milletvekili Adayı olan  MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi, İş adamı Ali Uçak, çalışkanlığı, güler yüzü ve samimiyeti ile partisinin de oyunu ciddi oranda arttırdı, Ali Uçak, milletvekilliğini az bir oy farkı ile kaybetse de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci turda en yüksek oyu alabilmesi için gecesini gündüzüne katarak 28 Mayıs günü Sandıklar kapanasıya kadar ekibiyle beraber  sahada çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Sahibi olduğu Uçak Kardeşler firmasına ait 32 tırın dorsesini Başkan Erdoğan reklamları ile donatarak tüm ilçelerin giriş ve çıkışlarına yerleştirdi. Uçak, tüm imkanları ile sahadaki çalışmalarına da devam etti. Sandıklar açılıp Başkan Erdoğan'ın Kazanmasıyla, Tüm Yurtta olduğu gibi, Alaşehirde çok daha farklı coşkulu sabaha kadar  kutlamalar devam etti.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilirAli Uçak, buradaki coşkulu kalabalığa hitap ederek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin dediği gibi; ‘’Türk Milleti Tarih Yazmıştır’’ Bundan sonra gelecek Türk asrıdır, geleceğin gücü Türkiye’dir..! Türk milleti bugün tarih yazdı. Milli irade hükmünü verdi. Çok şükür Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13’ncü Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Kazanan Türkiye, kazanan Türk Milleti,dedi.

Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi ve çocuk görseli olabilir

Bir 4 kişi, ateş, kalabalık ve yazı görseli olabilir

 

Bir 4 kişi, ateş ve kalabalık görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi görseli olabilir

Bir 8 kişi görseli olabilir

Bir 5 kişi ve kalabalık görseli olabilir

 

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Ali Uçak 28 Mayıs günü Sandıklar kapanasıya kadar ekibiyle beraber  sahada çalışmalarını aralıksız sürdürdü... Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 290047 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti'de reform hareketi! Yol haritası belirleniyor: Yeni anayasa ve yeni iletişim stratejisi...
AK Parti'de reform hareketi! Yol haritası belirleniyor: Yeni anayasa...
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de yayımlandı
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de...