AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu LGBT dayatmasına karşı...

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu LGBT dayatmasına karşı çıkarak bu yöndeki propagandaların yasaklanması gerektiğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 24 TV'de yayınlanan Arafta Sorular programında Esra Elönü'nün sorularını cevapladı. Yenişehirlioğlu, LGBT tehlikesine vurgu yaparak, "Ben, LGBT konusunun giderek ciddi bir mahalle baskısına dönüştüğünü görenlerdenim. Bu durumun giderek normalleştiriliyor olmasını asla kabul edemeyiz. LGBT'nin propagandasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

20 Eylül 2023 - 05:40

AK Partili Yenişehirlioğlu LGBT tehlikesine dikkat çekti: Propagandaları yasaklanmalı
Giriş Tarihi: 04.09.2023 Güncelleme Tarihi: 04.09.2023 
AK Parti'li Yenişehirlioğlu'ndan LGBT tehlikesine vurgu: "Propagandaları yasaklanmalı"
LGBT dayatmasına dikkat çeken Yenişehirlioğlu, bu konuda mahalle baskısı oluşturulduğunu ve LGBT propagandasının yasaklanması gerektiğini ifade etti.
AK Parti'li Yenişehirlioğlu'ndan LGBT tehlikesine vurgu: AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 24 TV'de yayınlanan Arafta Sorular programında Esra Elönü'nün sorularını cevapladı. Yenişehirlioğlu, LGBT tehlikesine vurgu yaparak, "Ben, LGBT konusunun giderek ciddi bir mahalle baskısına dönüştüğünü görenlerdenim. Bu durumun giderek normalleştiriliyor olmasını asla kabul edemeyiz. LGBT'nin propagandasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 24 TV'de yayınlanan Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programına konuk oldu.

Yenişehirlioğlu, LGBT tehlikesine dikkat çekerek, mahalle baskısı oluşturulduğunu ve LGBT propagandasının yasaklanması gerektiğini ifade etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, LGBT dayatmasına vurgu yaparak, 'Ben LGBT konusunun giderek ciddi bir mahalle baskısına dönüştüğünü görenlerdenim. Bu durumun giderek normalleştiriliyor olmasını asla kabul edemeyiz. LGBT'nin propagandasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu LGBT dayatmasına karşı çıkarak bu yöndeki propagandaların yasaklanması gerektiğini söyledi.

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu LGBT dayatmasına karşı çıkarak bu yöndeki propagandaların yasaklanması gerektiğini söyledi.

BAŞIBOŞ KÖPEK SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ

AK Parti'li Yenişehirlioğlu, "Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar başıboş köpek, şehirlerde bu kadar çeteleşmiş olarak yaşayamazlar. Bunu, dünyanın hiçbir yerinde görmüyoruz" diyerek başıboş köpek sorunun çözülmesi gerektiğini söyledi.

"SANATÇI KENDİ MİLLETİYLE BU KADAR KAVGALI OLUR MU?"

Bahadır Yenişehirlioğlu, uluslararası alanda ve yurtiçinde ödül törenlerini ideolojik mesaj alanlarına çeviren sanatçılara tepki gösterdi. AK Parti'li Yenişehirlioğlu, " Şunu çok net biliyoruz; eğer bir ülkeyi yok etmek istiyorsanız ilk önce aile kurumuna saldırırsınız. Sanatçı denilen kişi kendi tarihiyle, kendi milletiyle bu kadar kavgalı olur mu? Bir İngiliz aydınında bunu göremezsiniz. Eleştirse bile İngiltere kralına küfür ettirmezler. Uluslararası bir ödül aldığında kendi memleketine, milletine karşı konuşma yapan dünyada hiçbir sanatçı görmedim. Mesela, İngiliz bir aktör ödül aldığı zaman İngiltere'ye sövmemiştir." diye konuştu.

'LGBT propagandasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum'

LGBT propagandasının yasaklanması amacıyla 17 Eylül'de Saraçhane'de yapılacak Büyük Aile Buluşması'na vatandaşları davet eden Yenişehirlioğlu, "LGBT propagandasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Bunun dünyada örnekleri var. Rusya'da var, Macaristan'da var pek çok ülkede var. Çünkü kendi nesillerine, kendi evlatlarına bu küresel organizasyonun nasıl musallat olduğunu gördüler. Bu tehlikenin farkına vardılar ve önlemler almaya başladılar." dedi.

'Ne kadar ses çıkarırsak o kadar faydalı'

Meclis'in yeni döneminde ilk gündeme gelecek konulardan birinin ailenin korunmasına yönelik yasal düzenlemenin olduğunu belirten Yenişehirlioğlu, "LGBT propagandasının yasaklanması konusunda gayretli çalışmaların yapılması gerekir. Özendirilmemeli. Çünkü bunun normal olduğunu konuşmaya başladığımız andan itibaren kendi neslinizi kaybetmeye başlıyorsunuz. Daha çocuk yaşta bilinci oluşmadan çocukları bir araç olarak kullanıyorsanız orada tehlike çanları başlıyor demektir. Bunun karşısında ciddi bir duruş sergilememiz gerekiyor. Onların bizlere yaptığı mahalle baskısını kendi milli hassasiyetlerimiz ve ailenin önemine dair bu gayretli çalışmayı yüksek sesle seslendirmemiz gerekiyor. Ne kadar ses çıkarırsak o kadar faydalıdır. Korkarak, gizlenerek bu hadiselere bir fayda sağlayacağını düşünenlerden değilim. " ifadelerini kullandı.Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 327365 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara ziyaretini bekliyor! Başkan Erdoğan'ın o sözlerine flaş değerlendirme
Komşuda Türkiye heyecanı! Yunanistan Miçotakis'in Ankara...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet...