AK Parti ve MHP heyetleri bir araya geliyor! Hedef 81 ilin tamamını...

AK Parti ve MHP heyetleri bir araya geliyor! Hedef 81 ilin tamamını kazanmak 

Cumhur İttifakı 31 Mart 2024 yerel seçimleri için yol haritasını çizdi. AK Parti ve MHP heyetleri bugün rötuşlar için bir araya gelecek. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin geçen haftaki görüşmesinin ardından yaptıkları protokol metni üzerinde kazanacak adaylar için özel bir çalışma yürütülecek.

09 Aralık 2023 - 07:01

AK Parti ve MHP heyetleri bir araya geliyor! Hedef 81 ilin tamamını kazanmak 

Giriş Tarihi: 04.12.2023  06:25 Güncelleme Tarihi: 04.12.2023 06:25.

Cumhur yol haritasını çizdi! Hedef 81 ilin tamamını kazanmak

AK Parti ve MHP heyetleri bir araya geliyor! Hedef 81 ilin tamamını kazanmak

AK Parti ve MHP heyetleri bugün rötuşlar için bir araya gelecek.Başkan Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli’nin geçen haftaki görüşmesinin ardından yaptıkları protokol metni üzerinde kazanacak adaylar için özel bir çalışma yürütülecek.

GÜNDEMSabah

Cumhur yol haritasını çizdi! Hedef 81 ilin tamamını kazanmakCumhur İttifakı 31 Mart 2024 yerel seçimleri için yol haritasını çizdi. AK Parti ve MHP heyetleri bugün rötuşlar için bir araya gelecek. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin geçen haftaki görüşmesinin ardından yaptıkları protokol metni üzerinde kazanacak adaylar için özel bir çalışma yürütülecek.

Cumhur yol haritasını çizdi!Cumhur İttifakı 31 Mart 2024 yerel seçimleri için yol haritasını çizdi. AK Parti MHP heyetleri ittifak görüşmesi bugün 9'ncu toplantısını gerçekleştirmesi bekleniyor.

Heyetler Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin geçen haftaki görüşmesinin ardından yaptıkları protokol metni üzerinde kazanacak adaylar için özel bir çalışma yürütecek.

İki lider başta Ankara ve İstanbul olmak üzere büyükşehirlerin adaylarına yoğunlaşmış, aday gösterilecek kişilerin her iki partide karşılığının olup olmadığını ele almıştı.

KAYDEBİLEN İLLERDE TİTİZ ÇALIŞMA
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görevlendirdiği heyetler 2019 yerel seçimlerine benzer bir çalışma ile yola çıkarak 8 görüşmeyi geride bıraktı.

AK Parti MHP heyetleri ittifak görüşmesi bugün 9'ncu toplantısını gerçekleştirmesi bekleniyor. Heyet üyeleri başkent başta olmak üzere 31 Büyükşehir ile Edirne'den Kars'a il ve ilçeler hatta beldeler bazında kapsamlı bir çalışma hazırladı.

2019'da kılpayı kaybedilen illerde aynı sorunun yaşanmaması için titiz davranıldı. Adana ve Osmaniye haricindeki deprem illerinde AK Parti'nin aday çıkartacağı öğrenilirken ilk toplantıda ittifakın ilkeleri alındı. 8. Görüşmede ise detaylı bir protokol hazırlandı. İki liderin gorustugu zirvenin ardından heyetler çalışmalarını devam ettirecekler.

KOMİSYON, ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti aday belirlemede aday başvurusu temayül yoklamaları ve anketlerin ardından dördüncü aşamaya geçti. AK Parti'de aday adayları başvurusu MYK' da karara bağlandı. AK Parti'de aday belirleme Komisyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Komisyonda Seçim işleri, Yerel Yönetimler, Teşkilat ve Medya Tanıtım Başkanlığı ile kadın kolları ve gençlik kolları yer alacak.

ADAYLAR KONUŞULDU
Başkan Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşmelerinde özellikle Ankara ve İstanbul adayları üzerine yoğunlaşmışlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kendisine sunulan aday adayları isimleri üzerinde bir çalışma yapmış bunu da Devlet Bahçeliye anlatmıştı. 'Sizce kimi aday çıkarılmalıyız, hangi isim MHP'de karşılığı nedir oy alabilir miyiz?' şeklinde sorular sorduğu öğrenebildi. İki lider kazanacak adaylar için fikir alışverişinde bulunmuştu.

Hazırlık ve analizler tamam! Başkan Erdoğan en faydalı isimleri belirleme gayretindeyiz diyerek duyurdu: Adaylar ne zaman açıklanacak?KIL PAYI KAYBEDİLEN İLLERE ÖZEL ÇALIŞMA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görevlendirdiği heyetler 2019 yerel seçimlerine benzer bir çalışma ile yola çıkarak 8 görüşmeyi geride bıraktı. AK Parti MHP heyetleri ittifak görüşmesi bugün 9'ncu toplantısını gerçekleştirmesi bekleniyor. Heyet üyeleri başkent başta olmak üzere 31 Büyükşehir ile Edirne'den Kars'a il ve ilçeler hatta beldeler bazında kapsamlı bir çalışma hazırladı. 2019'da kılpayı kaybedilen illerde aynı sorunun yaşanmaması için titiz davranıldı. Adana ve Osmaniye haricindeki deprem illerinde AK Parti'nin aday çıkartacağı öğrenilirken ilk toplantıda ittifakın ilkeleri alındı. 8. Görüşmede ise detaylı bir protokol hazırlandı. İki liderin görüştüğü zirvenin ardından heyetler çalışmalarını devam ettirecekler.


KOMİSYON, ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti aday belirlemede aday başvurusu temayül yoklamaları ve anketlerin ardından dördüncü aşamaya geçti. AK Parti'de aday adayları başvurusu MYK'da karara bağlandı. AK Parti'de aday belirleme Komisyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Komisyonda Seçim işleri, Yerel Yönetimler, Teşkilat ve Medya Tanıtım Başkanlığı ile kadın kolları ve gençlik kolları yer alacak.

İki lider başta Ankara ve İstanbul olmak üzere büyükşehirlerin adaylarına yoğunlaşmış, aday gösterilecek kişilerin her iki partide karşılığının olup olmadığını ele almıştı.


KIL PAYI KAYBEDİLEN İLLERE ÖZEL ÇALIŞMA
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görevlendirdiği heyetler 2019 yerel seçimlerine benzer bir çalışma ile yola çıkarak 8 görüşmeyi geride bıraktı.

AK Parti MHP heyetleri ittifak görüşmesi bugün 9'ncu toplantısını gerçekleştirmesi bekleniyor. Heyet üyeleri başkent başta olmak üzere 31 Büyükşehir ile Edirne'den Kars'a il ve ilçeler hatta beldeler bazında kapsamlı bir çalışma hazırladı. 2019'da kılpayı kaybedilen illerde aynı sorunun yaşanmaması için titiz davranıldı.

Adana ve Osmaniye haricindeki deprem illerinde AK Parti'nin aday çıkartacağı öğrenilirken ilk toplantıda ittifakın ilkeleri alındı. 8. Görüşmede ise detaylı bir protokol hazırlandı. İki liderin gorustugu zirvenin ardından heyetler çalışmalarını devam ettirecekler.


KOMİSYON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti aday belirlemede aday başvurusu temayül yoklamaları ve anketlerin ardından dördüncü aşamaya geçti.


AK Parti'de aday adayları başvurusu MYK' da karara bağlandı. AK Parti'de aday belirleme Komisyonu Başkan Erdoğan başkanlığında toplanacak. Komisyonda Seçim işleri, Yerel Yönetimler, Teşkilat ve Medya Tanıtım Başkanlığı ile kadın kolları ve gençlik kolları yer alacak.



KÜLLİYEDEKİ YEREL SEÇİM ZİRVESİNDE ADAYLAR KONUŞULDU
Başkan Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşmelerinde özellikle Ankara ve İstanbul adayları üzerine yoğunlaşmışlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kendisine sunulan aday adayları isimleri üzerinde bir çalışma yapmış bunu da Devlet Bahçeliye anlatmıştı.

'Sizce kimi aday çıkarılmalıyız, hangi isim MHP'de karşılığı nedir oy alabilir miyiz?' şeklinde sorular sorduğu öğrenebildi. İki lider kazanacak adaylar için fikir alışverişinde bulunmuştu.

Bu haber 236622 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Memur olmak isteyenler dikkat! Kamuya 57.052 personel alımı yapılacak! 17 kurum ilanları yayımladı 
Memur olmak isteyenler dikkat! Kamuya 57.052 personel...
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan 19 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nın gençlerine çağrı:
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan 19 Mayıs'ta Türkiye...