AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten MKYK toplantısı sonrasında...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten MKYK toplantısı sonrasında flaş açıklamalar: Kılıçdaroğlu YSK'nın elinde olmayan bilgilere nasıl erişti?

AK Parti Sözcüsü Çelik: Amaçlananın ne olduğunu biliyoruz, izin vermeyiz AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıyla ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Son günlerde cemevlerine yapılan saldırılara değinen Ömer Çelik, "Amaçlananın ne olduğunu biliyoruz, izin vermeyiz. Alevi canlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

08 Ağustos 2022 - 19:04

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten YAŞ kararlarını eleştirenlere tepki: Yassıada zihniyetini diriltme çabası
Giriş Tarihi: 8.8.2022  17:56Son Güncelleme: 8.8.2022  18:43
AK Parti Sözcüsü Çelik: Amaçlananın ne olduğunu biliyoruz, izin vermeyiz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten MKYK toplantısı sonrasında flaş açıklamalar: Kılıçdaroğlu YSK'nın elinde olmayan bilgilere nasıl erişti?

Çelik: Kılıçdaroğlunun YSK sözlerine Çelikten yanıt: Bunları hangi yolla elde etmiş

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıyla ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Son günlerde cemevlerine yapılan saldırılara değinen Ömer Çelik, "Amaçlananın ne olduğunu biliyoruz, izin vermeyiz. Alevi canlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun 'YSK'da olmayan bilgiler bizde var' açıklamasına yanıt veren Çelik, "Bu tehlikeli bir ifade. Bu bilgileri nasıl elde etmiş? YSK'nın bile elinde olmayan bilgiden bahsediyor. Bütün bunlarla ilgili açıklama ihtiyacı ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten MKYK toplantısı sonrasında flaş açıklamalar: Kılıçdaroğlu YSK’nın elinde olmayan bilgilere nasıl erişti?AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MKYK Toplantısı sonrasında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Cemevlerine yönelik yapılan saldırıları değerlendiren Çelik, "Cemevlerine yönelik yapılan saldırıların provokasyon olduğu açık" ifadelerini kullandı. YAŞ kararlarına yönelik eleştirilere de yanıt veren Çelik, birilerinin Yassıada zihniyetini diriltme çabası içinde olduğunu vurguladı. Siyasette yabancı seçmen tartışmalarına da değinen Ömer Çelik, "Herkesin sağduyulu olması gerekir. YSK'nın elinde olmayan bilgilere Sayın Kılıçdaroğlu nasıl erişti? Bunu nasıl gerçekleştirdi?" ifadelerini kullandı.


Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten YAŞ kararlarını eleştirenlere tepki: Yassıada zihniyetini diriltme çabası

Cemevlerine saldırılar

Cemevlerine yönelik yapılan saldırıların provokasyon olduğu açık. Kardeşlik sofrası etrafında lokmalar paylaşılacak. Orta Doğu'da ve dünyada bu kapsayıcılıkla yaklaşılan bir ülke ve liderlik olmadığını o dönemde ifade etmiştim. Netice itibarıyla yaptığımız işi iyi yapmak çerçevesinde sorumluluğumuz devam edecek. Amaçlarının ne olduğunu biliyoruz, izin vermeyiz.

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten YAŞ kararlarını eleştirenlere tepki: Yassıada zihniyetini diriltme çabası

Son dakika haberleri: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin liderliğinde çözüme kavuşan tahıl krizi ile ilgili konuşan Ömer Çelik, bu konuda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a tebrikler gelmeye devam ettiğini belirterek, "Soçi'de Putin Sayın Cumhurbaşkanımızı tebrik etmişti. Türkiye her zaman diplomatik çözüm üreten bir konumda olmuştur. Türkiye takdir ediliyor." ifadelerini kullandı. Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarını eleştirenlere de tepki gösteren Çelik, "Birileri Yassıada zihniyetini diriltme çabasında." dedi.
Cemevleri saldırılarına tepki: Amaçlananın ne olduğunu biliyoruz, izin vermeyiz

Son dakika haberleri: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ömer Çelik'in konuşmasından öne çıkanlar:

BAŞKAN ERDOĞAN'IN CEMEVİ ZİYARETİ

"Amaçlarının ne olduğunu biliyoruz, izin vermeyiz. Kardeşlik sofrası etrafında lokmalar paylaşılaşacak. Orta Doğu'da ve dünyada bu kapsayıcılıkla yaklaşılan bir ülke ve liderlik olmadığını o dönemde ifade etmiştim.

Netice itibarıyla yaptığımız işi iyi yapmak çerçevesinde sorumluluğumuz devam edecek.

Her kesimden arkadaşlarımızla birlikte birlik, dirlik duygumuzu korumaya ve güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu saldırıdan sonra Alevi vakıfları çok güzel bildiri yayınladılar. Dediler ki; 'Gelin hep birlikte bu topraklardan dünyaya verilecek bir mesaj olarak, her türlü nefret suçuna karşı birlikte karşı duralım. Ortak bir tepki koyalım' dediler. Bu davete canı gönülden icabet ediyoruz.


Bu saldırıdan sonra Alevi vakıfları, dernekleri çok güzel bildiri yayınladılar. "Gelin hep birlikte bu topraklardan dünyaya verilecek mesaj olarak, her türlü nefret suçuna karşı hep birlikte karşı koyalım. Ortak duyarlılık ortaya koyalım" dediler. Biz de bu davete AK Parti Genel Merkezi'nden eyvallah diyoruz.

GAZETECİ LATİF ŞİMŞEK'E SALDIRI

Latif Şimşek' yapılan saldırıyı bir kez daha kınayalım. Bir gazeteciye şiddet uygulanması gibi bir barbarlık çok nadir görülen bir şey.

AK PARTİ'NİN 20. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ HEP BERABER KUTLAYACAĞIZ

14 Ağustos'ta partimiz kuruldu. 21. yılımızı idrak edeceğiz. Partimizin 20. yılında kuruluş yıldönümü programı daha sadece geçmişti. Bu sene Cumhurbaşkanımızın güçlü hitabıyla AK Parti'nin yıldönümünü hep beraber kutlayacağız.

PUTİN CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETTİ

Tahıl Koridoru Antlaşmasıyla dünya büyük bir krizin eşiğinden döndü. MSB de mekanizmanın parçası olarak gemilerin seyrüseferinin denetlenmesinde rol alıyor. Süreç işliyor. Tam sayın Cumhurbaşkanımız bunu ortaya koyarken, Türkiye'den "Son derece basit bir anlaşma" gibisinden birileri birtakım fikirler ortaya koydu. 5 Ağustos'taki Soçi Zirvesi'nden Putin, "Şahsi girişimleriniz olmasa bu iş gerçekleşmezdi" diyerek Cumhurbaşkanımıza teşekkür etti. Türkiye güven üreten, çözüm üreten, diplomasi üreten bir odak olarak herkesin takdirini kazanan bir ülke konumunda.

YAŞ KARARLARI

"SİYASETE MÜDAHALE EDEN BİR ORDU İSTİYORLAR"


Helalleşmeden bahsedenler, bu sözlerle hiçbir şekilde yüzleşerek helalleşme kapısı açmaya çalışmıyorlar. Arzu ettikleri şey, anayasal düzene bağlı güçlü bir ordu değil. Siyasete müdahale eden bir ordu istiyorlar. Maalesef birileri her vesileyle bu Yassıada zihniyetini diriltme peşinde koşuyor.

SURİYE HAREKATI

Türkiye'nin Suriye'ye dönük askeri operasyonları birileri tarafından sürekli olarak, birtakım devletler tarafından ne zaman cumhurbaşkanımız, "Bir gece ansızın gelebiliriz" mottosuyla bu talimatı vermeye kalksa, bazı ülkeler Türkiye'nin terör örgütlerine karşı yapacağı askeri operasyonlardan endişe duyuyorlar. Ama, Türk askerinin hedef alınmasından herhangi bir kaygı duymuyorsunuz.

"İSRAİL'İN SALDIRILARINI ŞİDDETLE KINIYORUZ"

İsrail'in Gazze'ye kabul edilemeyecek gayrimeşru, gayri hukuki saldırısı oldu. Hiçbir hukuki tarafı yoktur. Savunma gerekçesiyle izah edilemez. Burada ölümlerin ortaya çıkmasını şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize rahmet diliyoruz. Mescid-i Aksa'nın statüsünün korunması en önemli meseledir. Bu statünün değiştirilmeye çalışılması son derece yanlıştır. Aksa'nın statüsünün hiçbir şekilde taciz altında olmaması gerekir.

YUNANİSTAN'A TEPKİ: LOZAN'IN İHLALİDİR

Yunanistan'da iç siyasetteki duruma yakın bir şekilde bakıyoruz. Batı Trakya'da Lozan Antlaşması'nı ihlâl eden Türk azınlığa karşı ihlâlleri kınıyoruz. Lozan'ın 40. Maddesi, Türk azınlığın orada kendi okullarını, hayır kurumlarını kurmasını, kendi müftülerini seçmesini garanti altına alıyor. Bunu ihlâli Yunanistan'ın Lozan'ı ihlâlidir.

ABD'DEKİ MÜSLAMAN CİNAYETLERİ

Hayatını kaybeden Müslümanlara rahmet diliyorum. 9 ay çok uzun bir zaman. ABD gibi güçlü istihbarata sahip bir devlette bunların çoktan ortaya çıkarılması gerekirdi. ABD makamlarından beklentimiz, buraya odaklanarak seri cinayetlerin ortaya çıkarılması ve hukuk önünde cezalandırılmasıdır.

SİYASETTE YABANCI SEÇMEN TARTIŞMASI

Herkesin sağduyulu olması gerekir. YSK'nın elinde olmayan bilgilere Sayın Kılıçdaorğlu nasıl erişti? Bunu nasıl gerçekleştirdi? Bunun koruması nasıl gerçekleşiyor? Bundan bahsettiği zaman bütün bunlarla ilgili bir açıklama ihtiyacı ortaya çıkıyor. YSK'nın elinde olmayan bir veriye erişmek zaten sorunlu bir ifade. Bunu topluma izah etmeleri lazım.

GAZETECİ LATİF ŞİMŞEK'E SALDIRI

Bir programda tansiyon yükselebilir. Gazeteciye şiddet uygulanması gibi bir barbarlık büyük bir vandallıktır. Saldırıyı şiddetle lanetliyoruz.

Ağustos ayı partimiz açısından çok önemli bir ay. 21. yılımızı idrak edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti gözbebeğimizdir. Dolayısıyla onun güçlenmesi için hangi kesimden olursa olsun, ortaya koyulacak her çabayı takdirle karşıladığımızı belirtmek isterim. Türkiye tarihinin bir de öbür tarafı var. Darbeler, vesayetler gibisinden... Bu dönemlerde yaşandı.

Türkiye, Türkiye'dir ve bütün tarihiyle bizimdir. Birilerinin bu mukayeseyi yaparken neyi kas ettiğini de iyi anlamamız gerekiyor. 'Eski Türkiye şöyleydi yeni Türkiye kötüydü' derken anlatmak istedikleri şu: Vesayet Türkiyesi iyiydi...

TAHIL KORİDORU ANLAŞMASI

Dünyada gündem haline gelen iki şey var: Gıda krizi ve enerji krizi. Dünya büyük bir krizin eşiğinden döndü. Ciddi bir aksaklık olmadan süreç işliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız bunu ortaya koyarken, 'Bu anlaşmanın hiçbir önemi yok' gibisinden konuşan birileri bir takım fikirler ortaya koymuştu. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımıza tebrikler gelmeye devam ediyor. Soçi'de Putin Sayın Cumhurbaşkanımızı tebrik etmişti. Türkiye her zaman diplomatik çözüm üreten bir odak olmuştur. Türkiye takdir ediliyor.

YAŞ KARARLARI

YAŞ kararlarına yönelik eleştirilere yanıt vermiştim. Bunlar önceki kararları da eleştiriyor. Arzu ettikleri siyasete müdahale eden bir mekanizma. Birileri Yassıada zihniyetini diriltme çabasında.

SURİYE'YE HAREKAT PLANI

Teröre karşı tavizsiz duruş devam edecek.

İSRAİL'İN GAZZE SALDIRISI

Bu saldırıları şiddetle lanetliyoruz.

SİYASETTE YABANCI SEÇMEN TARTIŞMASI

Herkesin sağduyulu olması gerekir. YSK'nın elinde olmayan bilgilere Sayın Kılıçdaroğlu nasıl erişti? Bunu nasıl gerçekleştirdi? Bunun koruması nasıl gerçekleşiyor? Bundan bahsettiği zaman bütün bunlarla ilgili bir açıklama ihtiyacı ortaya çıkıyor. YSK'nın elinde olmayan bir veriye erişmek zaten sorunlu bir ifade. Bunu topluma izah etmeleri lazım.


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye seçmen listesi tepkisi
AK Parti MKYK Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapıldı. Çelik, YSK'nın bile elinde olmayan listeler nasıl ellerinde olabilir" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye seçmen listesi tepkisi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye seçmen listesi tepkisi
CHP lideri YSK’da olmayan bilgilere nasıl erişti?CHP LİDERİ YSK'DA OLMAYAN BİLGİLERE NASIL ERİŞ

Bu haber 500560 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...