AK Parti’li Yenişehirlioğlu’dan  Manisa’ya bir...

AK Parti’li Yenişehirlioğlu’dan  Manisa’ya bir müjde daha. "Kelebek Projesi Tam Performansla Hizmete Girecek" 

Manisa’mızın bereketli topraklarını suyun gücüyle buluşturmak için çalışmaya devam ediyor; üretim sürecine dahil edilmeyen tek karış toprağımızın kalmaması hedefiyle projelerimizi kararlılıkla hayata geçiriyoruz.Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla bugün yayımlanan Resmî Gazete kararı ile Manisa’mızın Ahmetli İlçesi’nde yürütülen sulama suyu temini amacıyla hayata geçirilen Kelebek Projesi tam kapasiteyle hizmet verecek.” İfadelerine yer verdi.

28 Haziran 2024 - 18:19

AK Parti’li Yenişehirlioğlu’dan  Manisa’ya bir müjde daha. "Kelebek Projesi Tam Performansla Hizmete Girecek" 

Giriş: 28.06.2024  16:33 Güncelleme: 28.06.2024  18:04

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’ya yapılacak olan yatırımların müjdesini vermeye devam ediyor. Yenişehirlioğlu bu kez tarım alanında hayata geçirilecek olan Kelebek Projesi’ni duyurdu.

AK Parti Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Kelebek Projesi ile ilgili müjdeyi duyurdu.

YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN ‘KELEBEK PROJESİ’ MÜJDESİ
Manisa’da üretim sürecine dahil edilmeyen tek karış toprak kalmaması için çalışacaklarını ifade eden Yenişehirlioğlu yaptığı paylaşımda: “Manisa’mızın bereketli topraklarını suyun gücüyle buluşturmak için çalışmaya devam ediyor; üretim sürecine dahil edilmeyen tek karış toprağımızın kalmaması hedefiyle projelerimizi kararlılıkla hayata geçiriyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti’li Yenişehirlioğlu’dan Bu Kez Tarım Müjdesi Geldi

Projenin tam performansla çalıştığında Manisa’ya ve bölgeye önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan AK Partili Yenişehirlioğlu son olarak şu ifadelerde bulunudu:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla kaydedilen gelişmenin bölge açısından büyük ehemmiyet arz ettiğini ifade eden Yenişehirlioğlu yaptığı duyuruda: “Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla bugün yayımlanan Resmî Gazete kararı ile Manisa’mızın Ahmetli İlçesi’nde yürütülen sulama suyu temini amacıyla hayata geçirilen Kelebek Projesi tam kapasiteyle hizmet verecek. Bu faydalı proje tam performansla çalıştığında şehrimize ve bölgemize oldukça önemli katkılar sunacaktır. Her aşamasını hassasiyetle takip ettiğimiz ve bölge üreticilerimiz açısından büyük ehemmiyet arz eden projede kaydedilen bu önemli gelişme dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Projenin tam performansla çalıştığında Manisa’ya ve bölgeye önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan AK Partili Yenişehirlioğlu son olarak şu ifadelerde bulunudu:

“Her aşamasını hassasiyetle takip ettiğimiz ve bölge üreticilerimiz açısından büyük ehemmiyet arz eden projede kaydedilen bu önemli gelişme dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TayyipErdoğan’a ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya teşekkür ediyoruz” Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri
E-Posta: [email protected].

Bu haber 86499 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan tarihi BRICS Zirvesi için Kazan'a gidiyor! Türkiye BRICS'e üye olacak mı? İşte masadaki konular...
Başkan Erdoğan tarihi BRICS Zirvesi için Kazan'a gidiyor! Türkiye...
Devlet Bahçeli'den tarihi İmralı çağrısı: Tecridi kaldırılırsa TBMM'ye gelsin
Devlet Bahçeli'den tarihi İmralı çağrısı: Tecridi...