AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım: ’Şehir...

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım: 'Şehir hastaneleri' dedik, 'kaynak israfı yapıyorsunuz, yandaşa peşkeş çekiyorsunuz' dediler

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, geçmişte olduğu gibi hiçbir zaman dış politikada kısık sesli olmadıklarını belirterek, "Büyük devletlerin arkasından söz söyleyen bir ülke olmadık. 'Bu coğrafyada yaşıyorsak, tarihi geçmişimizin bize yüklediği sorumluluk var' dedik. Doğu Akdeniz'de, Suriye'de, Irak'ta, Somali'de, Libya’da ve en sonunda Azerbaycan'da 30 yıllık esareti sona erdiren Azeri kardeşlerimizin yanında olduk, her türlü desteği verdik." dedi.

27 Ocak 2021 - 19:07 - Güncelleme: 27 Ocak 2021 - 22:25

 İzmir Milletvekili : '' dedik, 'kaynak israfı yapıyorsunuz, yandaşa peşkeş çekiyorsunuz' dediler

Giriş Tarihi: 27.01.2021 Güncelleme Tarihi: 27.01.2021 

 İzmir Milletvekili , geçmişte olduğu gibi hiçbir zaman dış politikada kısık sesli olmadıklarını belirterek, "Büyük devletlerin arkasından söz söyleyen bir ülke olmadık. 'Bu coğrafyada yaşıyorsak, tarihi geçmişimizin bize yüklediği sorumluluk var' dedik. 'de, 'de, 'ta, 'de, ’da ve en sonunda 'da 30 yıllık esareti sona erdiren Azeri kardeşlerimizin yanında olduk, her türlü desteği verdik." dedi. Sağlık alanında da devrim gerçekleştirdiklerini belirten Yıldırım, "Sağlıkta dönüşüm', 'sağlıkta değişim' dedik, bunu anlamadılar. '' dedik, 'kaynak israfı yapıyorsunuz, yandaşa peşkeş çekiyorsunuz' dediler. Ancak işte salgın döneminde sağlığa yapılan yatırım, sağlıkçılara yapılan yatırımın ne kadar iyi niyetli olduğunu, ne kadar işe yaradığını, ne kadar büyük bir vizyon olduğunu bütün dünya gördü." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım muhalefetin yalanını yüzüne vurdu

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin Erzincan 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana, 19 yıldır Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile çıktıkları bu yolda ilk günün heyecan ve şevkiyle devam ettiklerini söyledi.

"AMANSIZ MÜCADELE ETTİK"

Ülkeyi kalkındırmak için sağlık, eğitim, ekonomi ve adalet başta olmak üzere tüm alanlarda dağlar gibi sorunları dağlar gibi hizmetlere dönüştürdüklerini ifade eden Yıldırım, "Yolları böleriz, Türkiye'yi böldürtmeyiz. Bölücülere karşı amansız mücadele ettik. PKK, FETÖ ve DEAŞ terör örgütüne karşı sadece vatan topraklarında değil, mavi vatanda değil, etrafımızdaki coğrafyada da bu mücadeleyi gerçekleştirdik." diye konuştu.

"SAĞLIĞA YAPILAN YATIRIMIN ÖNEMİNİ SALGINDA TÜM DÜNYA GÖRDÜ"

Yıldırım, ülkeyi kalkındırmak için birçok alanda çaba sarf ettiklerini vurgulayarak, bu çabaların ve hizmetlerin sonucunda yapılan seçimlerde milletin AK Parti'ye ve Başkan Erdoğan'a destek olduğunu anlattı.

Sağlık alanında yapılan yatırımlara değinen Yıldırım, şöyle konuştu:

"'Sağlıkta dönüşüm', 'sağlıkta değişim' dedik, bunu anlamadılar. 'Şehir hastaneleri' dedik, 'kaynak israfı yapıyorsunuz, yandaşa peşkeş çekiyorsunuz' dediler. Ancak işte salgın döneminde sağlığa yapılan yatırım, sağlıkçılara yapılan yatırımın ne kadar iyi niyetli olduğunu, ne kadar işe yaradığını, ne kadar büyük bir vizyon olduğunu bütün dünya gördü. Hiçbir zaman geçmişte olduğu gibi dış politikada kısık sesli olmadık. Büyük devletlerin arkasından söz söyleyen bir ülke olmadık. 'Bu coğrafyada yaşıyorsak, tarihi geçmişimizin bize yüklediği sorumluluk var' dedik. Doğu Akdeniz'de, Suriye'de, Irak'ta, Somali'de, Libya'da ve en sonunda Azerbaycan'da 30 yıllık esareti sona erdiren Azeri kardeşlerimizin yanında olduk, her türlü desteği verdik."

AK Parti Erzincan milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Belediye Başkanı Bekir Aksun ile partililerin katıldığı kongrede, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci güven tazeledi.

Kongre sonrası Yıldırım, Şahin ve beraberindekiler, Valilikte düzenlenen İl İstişare Toplantısı'na katıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, partisinin Erzincan il kongresinde konuştu
AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, partisinin Erzincan il kongresinde konuştu
AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, partisinin Erzincan il kongresinde konuştu

.AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin Erzincan 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana, 19 yıldır Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile çıktıkları bu yolda ilk günün heyecan ve şevkiyle devam ettiklerini söyledi.

.AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin Erzincan 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana, 19 yıldır Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile çıktıkları bu yolda ilk günün heyecan ve şevkiyle devam ettiklerini söyledi.AK Parti İzmir Milletvekili

Bu haber 990948 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek tek yanıtladı: Gülen'i sürekli bilgilendirmişler
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek...
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek tek yanıtladı: Gülen'i sürekli bilgilendirmişler
FETÖ'nün dev emniyet arşivi çözüldü! 'Garson' soruları tek...