Adana’da anne dayağı! Komşular seslere dayanamadı!

Adana'da anne dayağı! Komşular seslere dayanamadı!

Adana’da vicdanları sızlatan bir olay yaşandı. Çocuklarını darp edip balkondan sarkıtan anne, polis tarafından gözaltına alındı. Gözü dönen kadın, basın mensuplarına da saldırdı. İşte haberin detayları...

04 Mayıs 2021 - 11:56

Çocuklarına şiddet uygulayan kadın gözaltına alındı!

Giriş Tarihi: 04.05.2021 Güncelleme Tarihi: 04.05.2021 

Son dakika haberine göre; ’da  uyruklu Suzan H., 3 çocuğuna şiddet uyguladığı gerekçesiyle polis ekiplerince gözaltına alındı. Suriye uyruklu kadının komşuları, Suzan H.'nin daha önce de çocuğunu balkondan sarkıttığını öne sürdü.

Çocuklarına şiddet uygulayan kadın gözaltına alındı!

Olay, dün merkez  ilçesine bağlı 'ndeki 2 katlı evde meydana geldi.

Eşinden ayrı yaşayan Suriyeli Suzan H., iddiaya göre, daha önce de şiddet uyguladığı 3 çocuğundan büyük oğlu  H.'yi dövmeye başladı.

Çocuğun ağlamasını ve bağırışlarını duyan komşuların ihbarıyla bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Suzan H., polislere kapıyı açmamak için uzun süre direndi. Daha sonra ikna edilen kadın, kapıyı açtıktan sonra gözaltına alındı.

Aynı sokakta yaşayan , Suzan H.'nin, daha önce de çocuklarına şiddet uyguladığını belirtip, "Kendisini çok uyardık ama durmadı. Bugün de çocuğunu dövüyordu, polisi aradık. Daha önce çocuğunu balkondan sarkıttı. Yapmamasını söyledik ama bize aldırış etmedi" diye konuştu.

'da anne dayağı! Komşular seslere dayanamadı!

’da vicdanları sızlatan bir olay yaşandı. Çocuklarını darp edip balkondan sarkıtan anne, polis tarafından gözaltına alındı. Gözü dönen kadın, basın mensuplarına da saldırdı. Adana'da anne dayağı! Komşular seslere dayanamadı!

’da vicdanları sızlatan bir olay yaşandı. Çocuklarını darp edip balkondan sarkıtan anne, polis tarafından gözaltına alındı. Gözü dönen kadın, basın mensuplarına da saldırdı. İşte haberin detayları...

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Merkez Seyhan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi'nde, eşinden ayrı üç çocuğuyla yaşayan Suzan H., 2'si kız üç çocuğunu darp etmeye başladı.

Sesleri duyan komşularının durumu polise bildirdi. Suzan H. eve gelen ekiplere kapıyı açmadı. Uzun süre polise direnen kadın, daha sonra ikna edildi ve kapıyı açtı.

Ekipler, çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilen Suzan H.'yi polis merkezine götürürken, üç çocuğu ise koruma altına alındı.

Suzan H.'nin 3 çocuğu ise devlet korumasına alındı.

.Adana’da vicdanları sızlatan bir olay yaşandı. Çocuklarını darp edip balkondan sarkıtan anne, polis tarafından gözaltına alındı. Gözü dönen kadın, basın mensuplarına da saldırdı.

Suzan H.'nin komşuları, "Sürekli çocuklarını dövüyor, Kendisini çocukları dövmemesi konusunda uyardık ama dinlemedi.

Hatta bazı zaman balkondan bile sarkıtıyordu. Son çare olarak polisi aradık. Artık çocuklar devlet korumasında" dediler.

Bu haber 903414 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...