ABD’nin yeni başkanı Trump

ABD'nin yeni başkanı Trump

ABD'deki başkanlık seçimlerinde 50 eyalletten 32'sinde sonuçlar belli olurken Trum şu ana kadar 244 delege sayısına ulaştı. Clinton'ın delege sayısı ise 218. Trump şu ana kadar 20, Clinton 15 eyalette kazandı. Başkan seçilmek için adayların 270 delegeyi kazanmak gerekiyor. ABD GENELİ: CLINTON: % 47 DELEGE SAYISI: 218 TRUMP % 49 DELEGE SAYISI: 254

09 Kasım 2016 - 07:30 - Güncelleme: 09 Kasım 2016 - 19:09

Giriş Tarihi: 9.11.2016 07:53 Güncelleme Tarihi: 9.11.2016 08:01

ABD'nin yeni başkanı Trump

Trump 26 eyaleti kazandı: Delege sayısı 254

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump

ABD'de Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump, başkan seçilebilmek için gerekli delege sayısına çok yaklaştı. Trump Georgia, Utah ve Iawo eyaletlerindeki başarıyla delege sayısını 254'e çıkardı. Clinton ise şu anda 218 delege sayısına sahip.

ABD'nin yeni başkanı Trump

Trump 20 eyaleti kazandı: Delege sayısı 254

ABD'deki seçim büyük çekişmeye sahne oluyor

ABD başkanlık seçimlerinde Trump, kritik Florida'yı aldıktan sonra, şimdi de Kuzey Carolina eyaletini aldı. Trump'ın delege sayısı 254'e ulaştı.

    ABD başkanlık seçimlerinde, 'Sürpriz aday' Donald Trump kritik eyalet Florida'yı da kazandı. Trump Kuzey Carolina eyaletini de aldıktan sonra delege sayısı 254'e ulaştı.

    Cumhuriyetçilerin adayı Trump ile Demokratların adayı Clinton arasındaki yarış, büyük çekişmeye sahne oluyor. 

    Resmi olmayan sonuçlara göre, 24 eyalette kazananlar belli oldu. Trump, şimdiye kadar Kentucky, Indiana, Batı Virginia, Güney Carolina, Tennessee, Alabama, Mississippi, Wyoming, Teksas, Güney Dakota, Kuzey Dakota, Nebraska, Kansas, Oklahoma ve Arkansas eyaletlerinde oyların çoğunluğunu aldı. Trump, 129 seçici kurul delegesi kazandı. 

    ABD'li anket şirketleri yanıldı

    ABD başkanlık yarışında son durum

    Donald Trump, anketlerin aksine Hillary Clinton karşısında başkanlık yarışını önde götürüyor.

    ABD başkanlık yarışında son durum

    TRUMP'IN KAZANDIĞI EYALETLER

    Kentucky (8 delege), Indiana (11 delege), Batı Virginia (5 Delege), Oklahoma (7 delege), Güney Carolina (9 delege), Tennessee (11 Delege), Alabama (9 delege), Missisippi (6 Delege), Wyoming (3 delege), Kuzey Dakota (3 delege), Güney Dakota (3 delege), Nebraska (3 delege), Kansas (6 delege), Teksas (38 delege), Arkansas (6 delege), Louisiana (8 delege), Montana (3 delege), Missouri (10 delege), Ohio (18 delege), Florida (29 delege) TOPLAM 254 DELEGE

    Posta gazetesi Hillary Clinton'u başkan yaptı

    CLINTON'UN KAZANDIĞI EYALETLER

    Vermont (3 delege), Massachusetts (11 delege), New Jersey (14 delege), Delawere(3 delege), Maryland (10 delege), DC (3 delege), Illinois (20 delege), Rhode Island (4 delege), New York (29 delege), Connecticut (7 delege), New Mexico (5 delege), Virginia (13 delege), Colorado (9 delege) TOPLAM 230 DELEGE

    Başkan seçilebilmek için eyaletlerin toplam 538 seçici delegesinden en az 270'ini elde etmek gerekiyor.

    ABD başkanlık seçiminde Demokrat Parti'nin adayı Hillary Clinton ile rakibi Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump arasındaki yarış büyük çekişmeye sahne oluyor.

    Obama'nın Florida planı tutmadı

    FLORİDA'DA TRUMP SÜRPRİZİ

    Başkanlık yarışında en önemli eyalet olarak görülen Florida ise büyük çekişmeye sahne oluyor. Şu ana kadar oyların yüzde 86'sının sayıldığı Florida'da her iki aday da yüzde 48,5 seviyesinde görünüyor.

    CNN International spikerinin yüz ifadesi

    Trump yüzde 50, Clinton yüzde 46

    Trump'ın oy oranı yüzde 50'ye yükselirken Clinton'ın oy oranı yüzde 46 oldu. 

    Başkanlık yarışında en önemli eyaletlerden Florida, Ohio, Pensilvanya, Virginia gibi yerlerde ise büyük çekişme devam ediyor. En çok delege sayısına sahip California'yı Clinton kazandı.

    Başkan seçilebilmek için eyaletlerin toplam 538 seçici delegesinden en az 270'ini elde etmek gerekiyor. 

    Putin, başkanlık yarışında Trump'ı destekledi

    Karargahlar önünde kum dolu kamyonlar dikkat çekti

    ABD'nin 45'inci başkanının Demokrat Parti adayı eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton mı Cumhuriyetçi Parti adayı iş adamı Donald Trump mı olacağı, seçimlerin ardından belli olacak. Hillary Clinton'un seçim sonrası geleceği Peninsula Otel'in önüne güvenlik amaçlı kum yüklü kamyonlar çekildi. 

    Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın seçim konuşması yapacağı Midtown Hilton'un önüne de içi kum dolu kamyonların çekilmesi dikkat çekti.

     İlk sonuçlar geldi...

    Clinton'dan "teşekkür" mesajı

    ABD'de Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçim kampanyasını yürüten ekibine teşekkür etti. 

    Clinton, ABD'de seçimin kaderini değiştirecek kilit eyaletlerde Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın öne geçmesinin ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada, seçim kampanyasını yürüten ekibiyle gurur duyduğunu belirterek, "Bu gece ne olursa olsun her şey için teşekkür ederim." dedi. 

    Başkanlık yarışında en önemli eyaletlerden Florida, Ohio, Pensilvanya, Virginia gibi yerlerde ise büyük çekişme devam ediyor. 

    ABD başkanlık seçiminde Demokrat Parti'nin adayı Hillary Clinton, 55 delegeye sahip California eyaletini kazandı.

    2016 ABD Başkanlık seçiminde son durum! Trump mı? Clinton mı?

    ABD'de başkanlık seçimlerini kim kazanacak? ABD'de gerçekleştirilen başkanlık seçiminde nefes kesen yarış devam ediyor. Hillary Clinton ve Donald Trump'ın yarıştığı seçimlerde, 50 eyaletten 32'sinde sonuçlar belli oldu. Gelen sonuçlara göre Trump önde gidiyor...

    2016 ABD Başkanlık seçiminde son durum! Trump mı? Clinton mı?

    ABD'deki başkanlık seçimlerinde 50 eyalletten 32'sinde sonuçlar belli olurken Trum şu ana kadar 221 delege sayısına ulaştı. Clinton'ın delege sayısı ise 197. Trump şu ana kadar 20, Clinton 15 eyalette kazandı. Başkan seçilmek için adayların 270 delegeyi kazanmak gerekiyor.

    ABD GENELİ:

    CLINTON: % 47
    DELEGE SAYISI: 209

    TRUMP % 49
    DELEGE SAYISI: 254

    KALİFORNİYA EYALETİNİ CLINTON KAZANDI

    ABD başkanlık seçimlerinde Demokrat aday Hillary Clinton 55 delegesi olan kritik eyalet Kaliforniya'yı kazandı.

    FLORİDA'DA TRUMP KAZANDI

    Sandıkların kapandığı bir diğer kritik eyalet Florida'da kazanan Trump oldu. Trump Pensilvanya'da ise Clinton'ın gerisinde kladı.

    Donald Trump'tan şok iddia!

    ABD'de oy verme işlemi sürerken, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'tan şok bir iddia geldi. Trump, "çeşitli seçim merkezlerindeki oylama makinelerinin, Cumhuriyetçilere verilen oyları Demokratlara verilmiş gibi değiştirdiğine dair sorunlar olduğu yönünde haberler" aldıklarını söyledi.

    İLK SANDIKLARIN SONUÇLARI

    ABD'nin küçük bir adası olan, ülkede doğu saatinden 15 saat önde bulunan ve 'Amerika'nın gününün başladığı yer' sloganına sahip olan Guam'da yapılan seçimi Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton kazandı.

    32.071 seçmenin sandığa gittiği adada, oyların yüzde 71.63'ünü Hillary Clinton kazanırken, Cumhuriyetçi aday Donald Trump yüzde 24.16'da kaldı. Sosyalist aday Emidio Soltysik ise yüzde 4.22 oranında oy aldı.

    Sandık açılış-kapanış saatlerinin eyaletten eyalete değişiklik gösterdiği ABD'de, ilk sandıklar TSİ 03.00'te kapanacak. Sandık çıkış anketlerinin sonuçları ise Türkiye saatiyle gece yarısından sonra gelmeye başlayacak. TSİ 06.00 sularında ise kazanan adayın belli olması bekleniyor.

    Postanın rezaleti sosyal medyayı ayağa kaldırdı
    Donald Trump oy kullandı

    ABD’de Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, New York’ta sandık başına giderek oyunu kullandı.
    ABD’de 45’inci Başkanı seçmek için sandık başına giden seçmen, aylar süren seçim kampanyalarının ardından Demokratların Başkan adayı Hillary Clinton ile Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump arasında karar verecek. Oy verme işlemi devam ederken, Donald Trump, New York’ta sandık başına giderek oyunu kullandı. Oy kullanma noktasına eşi ile gelen Trump, oyunu kullanmasının ardından oy kullanma noktasındaki çocuklarla şakalaştı.
    Seçimler kapsamında oyunu ilk kullanan Demokratların Başkan Adayı Hillary Clinton olmuştu. 

    ABD halkı aylar süren seçim kampanyalarının ardından Demokratların başkan adayı Hilary Clinton ile Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump arasında karar verecek. Aynı zamanda halk ABD Kongresinin 435 sandalyeli Temsilciler Meclisi kanadının tamamı, 100 üyesi bulunan Senatonun üçte biri ve bazı vekiller için de oy kullanacak. Doğusu ile batısı arasında 3 saat farkı bulunan ülkede oy kullanma işlemi ise, eyaletlerin yer aldığı saat dilimine göre değişecek. İlk sandıkların ise TSİ 03:00’dakapanması bekleniyor. 230 milyon kayıtlı seçmenin bulunurken, erken oy kullanma sistemi sayesinde seçmenin bir kısmının oy kullandığı ifade ediliyor. Bugünkü seçimlerde yaklaşık 150 milyonun oy kullanması bekleniyor.

    Seçim kampanyası boyunca sıra dışı açıklamalarla dikkat çeken Trump ile kişisel postalarıyla gündemden hiç düşmeyen Hilary Clinton arasındaki yarışın nasıl sonuçlanacağı merak konusu. Clinton ve Trump, seçim sonuçlarını seçim kampanyalarının merkezleri olan New York’ta takip edecek.

    Doğan medyası yine suçüstü yakalandı

    CLINTON OYUNU KULLANDI

    ABD’de Demokratlar'ın başkan adayı Hilary Clinton, oyunu New York’ta kullandı. 
    ABD’de 45’inci başkanını seçmek için sandık başına giden seçmen, aylar süren seçim kampanyalarının ardından Demokratlar'ın başkan adayı Hilary Clinton ile Cumhuriyetçiler'in adayı Donald Trump arasında karar verecek. Doğusu ile batısı arasında 3 saatlik fark bulunan ülkenin doğusunda oy kullanma işlemi yerel saatle 06.00’da başlarken, batı yakasında ise yaklaşık 1 saat sonra oy verme işlemi başlayacak. Demokratlar'ın adayı Clinton, oy verme işleminin başladığı New York’ta oyunu kullandı. Oy verme merkezine eşi Bill Clinton ile gelen Clinton’ın oldukça neşeli olduğu gözlendi. Coşkuyla karşılanan Clinton, oyunu kullanmasının ardından kendisini bekleyen taraftarları ile kısa bir süre sohbet etti.

    DEMOKRAT BAŞKAN YARDIMCISI ADAYI KAİNE OYUNU KULLANDI 

    ABD’de gerçekleştirilen başkanlık seçimleri kapsamında Demokrat başkan yardımcısı adayı Tim Kaine oyunu kullandı.

    ABD halkı aylar süren seçim kampanyalarının ardından ülkenin 45’inci başkanını seçmek için bugün sandığa gidiyor. Seçmen, Demokratların başkan adayı Hilary Clinton ile Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump arasında karar verecek. Doğusu ile batısı arasında 3 saat farkı bulunan ülkede oy kullanma işlemi ise, eyaletlerin yer aldığı saat dilimine göre değişiyor. Ülkenin batısında oy verme işlemi başlarken Demokrat başkan yardımcısı adayı Tim Kaine ise oyunu kullandı. Virginia eyaletine bağlı Richmond kentinde sandık başına giderek oyunu kullanan Kaine, ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, artık her şeyin seçmene bağlı olduğunu kaydetti. 

    İLK SONUÇLAR GELMEYE BAŞLADI

    Sandıkların ilk açıldığı New Hampshire eyaletinin üç bölgesinde Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, yarışı önde götürüyor. 

    Gece yarısı oy kullanılan bir başka seçim sandığından ise Clinton'a 17, Trump'a 14 oy çıkarken, Millsfield'da Trump 16 oy alarak 4 oy alan Demokrat başkan adayı Hillary Clinton'a büyük fark atmayı başardı.

    Öte yandan New Hampshire'deki eyalet yasasına göre seçmen sayısı 100'ün altında olan seçim bölgelerinde, gece yarısından sonra oy verme işlemi başlayabiliyor ve tüm seçmenler oylarını kullandıktan sonra seçim sonuçları açıklanabiliyor. 

    PİYASALAR ABD BAŞKANLIK SEÇİMİNE KİLİTLENDİ

    Küresel ve yurt içi piyasalar ABD başkanlık seçimine odaklandı.

    ABD’de yapılacak 58’inci başkanlık yarışında son viraja gelindi. Piyasalarda geçtiğimiz hafta risk iştahındaki azalmayla birlikte borsa endekslerinden çıkış görülürken, gelişmekte olan ülke piyasaları baskı altında kaldı ve dolara karşı değer kayıpları derinleşti. Destek Yatırım Araştırma Uzmanı Kutay Gözgör, geçen hafta Demokrat Parti Adayı Clinton’ın yeniden gündeme FBI soruşturmasıyla gelmesi sonrası Cumhuriyet Parti Adayı Trump anketlerde öne geçtiğini belirtirken, FBI’ın hafta sonu Clinton’ın suçsuz olduğunu açıklaması sonrası Hillary Clinton’ın başkanlığa en yakın isim olduğunu ifade edebileceğini açıkladı.

    "TRUMP’UN SEÇİLMESİ FED’İN PARA POLİTİKASINI ETKİLEYECEK"

    Küresel ve yurtiçi piyasalar başkanlık seçimini özelikle Türkiye’nin de içinde bulunduğu gelişmekte olan ülke para birimleri seçim sonucundan etkileneceğinin altını çizen Gözgör, "Cumhuriyet Parti Adayı Donald Trump’un ekonomiyle ilgili uygulayacağı politikalara baktığımızda daha çok ticari dengelerini değiştirecek nitelikte olduğunu görüyoruz. Başta, Meksika Çin gibi gelişmekte olan ülkelere yaptırım uygulayacağını söyleyen Trump, düşük faiz oranlarına da karşı olduğunu dile getiriyor. Trump’ın başkan olduğunu görürsek muhtemelen para politikasında değişiklikler yaşanacak. Bu değişikliklerin başında daha yüksek faiz oranları ve Amerika Merkez Bankası’nın (FED) içinde yapılacak düzenlemeler geliyor. FED’in daha hızlı faiz yükseltmesi kısa vadeli portföy akışının ABD’ye yönelmesi anlamına taşıyor. Bu da Türkiye’nin de içinde bulunduğu gelişmekte olan ülke para birimlerini olumsuz etkileyebilir. Ancak, böyle bir senaryo da dünya da yaşanan politik risk ve jeopolitik risk sürecini fiyatlayan altın fiyatları ön plana çıkmasını bekleyebiliriz. Altın fiyatlarının yanı sıra güvenli varlık özelliğine sahip olan İsviçre frankı, Japon yeni gibi ürünlerinde hızlı değer kazandığını görebiliriz" dedi.

    "PİYASALAR CLİNTON’A DAHA SICAK BAKIYOR"

    Piyasaların daha çok ılımlı politikalarıyla dikkat çeken Hillary Clinton’ın başkan olmasını beklediğini kaydeden Kutay Gözgör, "Clinton’ın başkan seçilmesi halinde küresel ticaret ortamında ciddi değişiklikler beklenmezken FED de mevcut para politikasının sürdürecektir. FED’in yönetim kurulu üyelerine baktığımızda demokrat görüşe sahip kişiler çoğunlukta yer alıyor. Clinton ise ekonomi alanında teşviklerin devam edeceğine yönelik mesajları FED’in daha hızlı faiz yükseltmeyeceğini gösteriyor. FED’in yavaş faiz artışı gerçekleştirmesi gelişmekte olan ülke para birimleri için olumlu olabilecektir. Ancak, böyle bir senaryo da ABD’de politik risk süreci yaşanmayacağı için küresel olarak doların güçlü görüntüsüne devam etmesini bekleyebiliriz. Aynı zamanda Türkiye’nin de içinde bulunduğu gelişmekte olan ülke para birimleri kendi ekonomilerin görüntüsüne göre şekillenmeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

    MAHKEMEDEN TRUMP'A RET!   Trump'ın Nevada'da sandıkların kapanmasının ardından oy kullanılmasına izin verildiği yönünde seçim merkezine açtığı dava yargıç tarafından reddedildi.    TRUMP TWİTTER'DAN MESAJ ATTI Cumhuriyetçi aday Donald Trump sosyal medya hesabı Twitter'dan mesaj atarak seçmenlerine seslendi. Seçmenlerini oy vermeye çağıran Trump, "Gevşemeyin, oy vermeye devam edin! Seçimin sonuçlanmasına daha çok var! Şu anda iyi gidiyoruz ama daha çok zaman var. Haydi Florida!" tweetini attı.

    Amerika'da kaybeden biri daha var: Madonna

    KÜRESEL PİYASALAR ÇAKILDI

    Trump'ın kazanma ihtimali küresel piyasaları alt üst etti. Japon Nikkei güne yaklaşık 700 puanlık düşüşle başladı. ABD piyasaları kapalı olmasına karşın Dow Jones vadeli işlemlerde kayıp 700 puanı aştı. Asya kıtasında önde gelen borsalarında kayıplar şöyle;

    Japonya - %5.01
    Güney Kore -%3.37
    Hindistan -%3.13
    Yeni Zelanda -%3.34
    Tayvan -%2.88
    Hong Kong -%2.82

    "DÜNYA PİYASALARI ŞOKTA"

    Destek Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Murat Tufan, ABD seçimlerinin ardından piyasalarda yaşanan ilk yansımaları ve dünya ekonomisini kısa vadede nasıl bir süreç beklediğini HABERTURK.COM Ekonomi Servisi için yorumladı.

    Piyasalarda yüksek olasılıkla Hillary Clinton'ın başkan seçilmesinin fiyatlandığını hatırlatan Tufan, Trump'ın başkanlığına yönelik en büyük endişenin belirsizlik olduğunun altını çizdi ve "Piyasalar şuanda bu şokla karşı karşıya" yorumunda bulundu.

    "Trump'ın ayrılıkçı açıklamaları, dünya ticaretini olumsuz yönde etkileyecek açıklamaları dünya ekonomisi için büyük bir endişe kaynağı" diyen Tufan, Trump'un gümrük vergilerini artıracağını açıklaması ve tüm ticaret anlaşmalarını iptal edeceğine yönelik açıklamalarına vurgu yaptı.

    "GRAM ALTIN 140-145 LİRAYA ÇIKABİLİR"

    Tufan'ın piyasalara yönelik değerlendirmeleri ise şöyle;

    "ABD borsalarının bugünkü açılışlarda yüzde 10'ları bulan değer kayıpların yaşanmasını bekliyorum. Borsa İstanbul'da da açılış itibarıyla yüzde 5'leri bulan eksiler görülebilir. Gelişmekte olan ülkelerin para birimlerinde dolar karşısında büyük düşüşler yaşanırken yüzde 13'leri bulan Meksika Pesosu ile Türk lirası bu anlamda başı çekiyor. Altının onsa fiyatı 1320 dolara kadar çıkarken gram altında ise 139 lira ile tarihi seviyeler bir kez daha yukarı çekilmiş oldu. Önümüzdeki günlerde gelişmelere bağlı olarak gram altın 140-145 TL'yi görebilir.

    DOLAR İÇİN TRUMP'IN AÇIKLAMALARI BEKLENİYOR

    Dolar için 3,40'lı seviyelerden bahsetmek için çok erken olduğunu ifade eden Tufan, "Trump'ın biraz daha birleştirici, daha yumuşak açıklamalar yapmasıyla piyasalar bir miktar soluklanabilir. Oluşabilecek iyimserlik ortamında bile 3,17-3,20 seviyeleri direnç seviyeleri olacaktır. Yukarıda ise 3,32-3,35 aralığı yeni rekor denemesi olacaktır." dedi.

    ALTIN FIRLADI

    Altının ons fiyatı yüzde 4'ün üzerinde yükselişle 1337 dolara kadar çıktı.

    MEKSİKA PESOSU DOLAR KARŞISINDA ERİYOR

    Seçim sonuçlarının kesinleşmesine sayılı saatler kala Meksika pesosunun grafiği de dikkat çekiyor. Trump'ın seçimlerde beklentilerin ötesinde bir performans sergilemesi Meksika pesosunda sert düşüşlere neden olurken kayıp yüzde 10'u geçti. Clinton'ın rakibi Donald Trump, seçim kampanyasının önemli bir bölümünü Meksika karşıtlığı üzerine kurmuştu.

    Öte yandan CNBC'nin ekonomi uzmanı Larry Kudlow, seçimlerle ilgili yaptığı analizde yatırımcılara; "Eğer Trump kazanırsa dibi satın alın, eğer Clinton kazanırsa ralliyi satın" önerisinde bulundu.

    Pensilvanya'da Trump kazandı!

    ABD'deki seçimlerin kaderini belirlemesi beklenen Pensilvanya eyaletinde de Cumhuriyetçi aday Donald Trump kazandı. FETÖ elebaşı Gülen'in yaşadığı Pensilvanya eyaletinden gelen 20 delege, kazanan ismin belli olması açısından büyük önem taşıdı.

    Pensilvanyada Trump kazandı!

    ABD'deki seçimlerin kaderini belirlemesi beklenen Pensilvanya eyaletinde de Cumhuriyetçi aday Donald Trump kazandı. FETÖ elebaşı Gülen'in yaşadığı Pensilvanya eyaletinden gelecek 20 delege, kazanan ismin belli olması açısından büyük önem taşıyordu.

    Clinton, 20 delegeye sahip Pensilvanya'yı alarak farkı kapatmayı planlıyordu.

    Pensilvanyada Trump kazandı!

    "BİRİNİ ALIRSAK BAŞKANLIĞI KAZANIRIZ" DEMİŞTİ
    Demokrat Parti'nin başkan yardımcısı adayı Tim Kaine dün ABC'de yayınlanan Good Morning America programına verdiği röportajda; Florida, Ohio, Pensilvanya ve Kuzey Carolina gibi eyaletlerin kazanılmamasının büyük önem taşıdığını söylemişti. Memleketi Virginia'da oy kullanan Kaine, "Bu dört eyaletten birini alırsak, Hillary'nin başkan olacağını düşünüyorum" demişti.

    Seçimlerde Demokratlar ile Cumhuriyetçiler arasında gidip gelen salıncak eyaletlerden Virginia'da ise Clinton kazandı.

    Bu haber 141773 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum
    Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
    İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e telefon: Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun dileklerini iletti
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e telefon: Ferdi Zeyrek için...
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e telefon: Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun dileklerini iletti
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e telefon: Ferdi Zeyrek için...