Troll Twitter hesabından kendi reklamını yapmaya çalışan Tunç...

Troll Twitter hesabından kendi reklamını yapmaya çalışan Tunç Soyer fena yakalandı!.

CHP’li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in hesabının troller tarafından yönetildiği bir kez daha belgelendi. Troll hesabından kendi reklamını yapmaya çalışan Tunç Soyer, yanlışlıkla resmi hesabından paylaşım yapınca rezil oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Tunç Soyer bütün trollerin başkanı. Tek çalışma alanları PR ve algı diyorduk ama onu da beceremediler” diyerek sert tepki gösterdi. Sabah gazetesinden Kenan Kıran'ın haberi....

25 Mayıs 2020 - 19:02

Troll Twitter hesabından kendi reklamını yapmaya çalışan  fena yakalandı!

Giriş Tarihi: 25.5.2020  18:22Son Güncelleme: 25.5.2020  18:49

 Büyükşehir Belediye Başkanı 'li , Twitter'da fena rezil oldu! Troll hesabından kendi reklamını yapmaya çalışan Tunç Soyer, yanlışlıkla resmi hesabından paylaşım yapınca yakayı ele verdi. Soyer'in  çalışmasına  İzmir 'dan da yorum geldi. Dağ, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı troll hesabından atacağı tweeti kendi hesabından attı. Tek çalışma alanları PR ve algı diyorduk ama onu da beceremediler." dedi. Takvim.com.tr'nin özel haberi.

Tunç Soyer fena yakalandı!

'li  Büyükşehir Belediye Başkanı 'in  çalışması hüsranla sonuçlandı. Önce ekibinde görevli Kerem Ziya Yangöz'e "Her sabah belediyeye gelirken durup kuşları beslediğini biliyor muydunuz @tuncsoyer" diye paylaşım yaptıran Soyer, daha sonra troll hesabından "Sadece insanların değil İzmir'deki bütün canlıların başkanı Tunç Soyer başkanımız" şeklinde yorumda bulunarak kendi kendinin reklamını yapmaya çalışıyordu.



TROLL YERİNE GERÇEK HESAPTAN ATINCA FENA YAKALANDI!
Fakat CHP'li Soyer'in PR çalışması uzun sürmedi. Soyer, kendisini öven paylaşımı troll hesabı yerine kendi resmi hesabından yapınca ucuz numara açığa çıkmış oldu.

PAYLAŞIMI APAR TOPAR SİLDİ
Tunç Soyer, söz konusu paylaşımı yanlışlıkla resmi hesabından yaptığını fark edince apar topar silse de iş işten geçti.



"TEK ÇALIŞMA ALANLARI PR VE ALGI ONU DA BECEREMEDİLER!"
CHP'li Tunç Soyer'in ifşa olan PR numarasına  Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 'dan da yorum geldi. Dağ, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı troll hesabından atacağı tweeti kendi hesabından attı. Tek çalışma alanları PR ve algı diyorduk ama onu da beceremediler. Siz hizmet edin ve çalışın, İzmirliler sizi över zaten. Bu sayede trol hesaplarla da uğraşmak zorunda kalmazsınız." ifadelerine yer verdi.

 

HEDEF SAPTIRMA ÇABASI
Yaşanan skandalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kabullenen Tunç Soyer, hedef saptırarak troll skandalını unutturmaya çalıştı.

Trollerin başkanı Tunç Soyer!

TAKVİM.COM.TR/ÖZEL

CHP’li  Belediye Başkanı ’in hesabının troller tarafından yönetildiğini bir kez daha belgelendi

 Genel Başkan Yardımcısı ve , Başkanı 'i, kendisi hakkında yapılan olumlu paylaşımı başkasının hesabıymış gibi şahsi hesabından paylaşarak kendisini övdüğünü belirterek, trollükle suçladı.

CHP’li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in hesabının troller tarafından yönetildiğini bir kez daha belgelendi

CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in hesabının troller tarafından yönetildiği bir kez daha belgelendi.

Tunç Soyer'in, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından, "Sadece insanların değil İzmir'deki bütün canlıların başkanı Tunç Soyer başkanımız" paylaşımı yapılması dikkat çekti. Soyer, söz konusu paylaşımına Kerem Ziya Yangöz'ün, "Her sabah belediyeye gelirken durup kuşları beslediğini biliyor muydunuz? Tunç Soyer" ifadelerini etiketledi.

Tunç Soyer'in trollerinin; Tunç Soyer'in hesabını karıştırdığının ortaya çıkması kamuoyunda tartışmalara neden oldu. Tunç Soyer, kişisel sosyal medya hesabını kullanan kişinin istifa ettiğini açıkladı.

DAĞ: TUNÇ SOYER, TROLL HESABINDAN ATACAĞI TWEETİ KENDİ HESABINDAN ATTI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in bütün trollerin başkanı olduğunu söyledi. Dağ, "Tunç Soyer, troll hesabından atacağı tweeti kendi hesabından attığını belirterek, "Tek çalışma alanları PR ve algı diyorduk ama onu da beceremediler" dedi.

 

Hamza Dağ, Tunç Soyer'i eleştirerek, "Siz hizmet edin ve çalışın, İzmirliler sizi över zaten. Bu sayede trol hesaplarla da uğraşmak zorunda kalmazsınız" ifadelerini kulandı.

KAYA: "HAYALİ TROLLERİ BIRAKIN GERÇEK TROL İZMİR'DE"
AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer kendisini övmek isterken hesap değiştirmeyi unutmuş. Sosyal Medya'dan laf açılınca söze hemen 'AK Parti trolleri' diye başlayan CHP'liler; hayali trolleri bırakın gerçek trol İzmir'de. Trollerin başkanı Tunç Soyer" dedi.

SOYER, TROLLÜK YAPAN KİŞİNİN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI
CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kişisel sosyal medya hesabını kullanan kişinin istifa ettiğini açıkladı.

Soyer, "Kişisel sosyal medya hesabıma mesajları girmekle sorumlu bir personel, kendi hesabından attığını düşünerek bir paylaşımda bulunmuştur. Hatasını fark edip sorumluluğu gereği istifasını vermiştir. Tunç Soyer veya İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir tek sahte hesabı yoktur" iddiasında bulundu.

DAĞ: TUNÇ SOYER, TROLL HESABINDAN ATACAĞI TWEETİ KENDİ HESABINDAN ATTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in bütün trollerin başkanı olduğunu söyledi. Dağ, Tunç Soyer, troll hesabından atacağı tweeti kendi hesabından attığını belirterek, "Tek çalışma alanları PR ve algı diyorduk ama onu da beceremediler" dedi.

Hamza Dağ, Tunç Soyer'i eleştirerek, "Siz hizmet edin ve çalışın, İzmirliler sizi över zaten. Bu sayede trol hesaplarla da uğraşmak zorunda kalmazsınız" ifadelerini kulandı.

KAYA: "HAYALİ TROLLERİ BIRAKIN GERÇEK TROL İZMİR'DE"

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer kendisini övmek isterken hesap değiştirmeyi unutmuş. Sosyal Medya'dan laf açılınca söze hemen 'AK Parti trolleri' diye başlayan CHP'liler; hayali trolleri bırakın gerçek trol İzmir'de. Trollerin başkanı Tunç Soyer" dedi.

SOYER, TROLLÜK YAPAN KİŞİNİN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kişisel sosyal medya hesabını kullanan kişinin istifa ettiğini açıkladı.

Soyer, "Kişisel sosyal medya hesabıma mesajları girmekle sorumlu bir personel, kendi hesabından attığını düşünerek bir paylaşımda bulunmuştur. Hatasını fark edip sorumluluğu gereği istifasını vermiştir. Tunç Soyer veya İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir tek sahte hesabı yoktur" iddiasında bulundu.

KENAN KIRAN SABAH

Bu haber 201506 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de yayımlandı
36 bin sözleşmeli sağlık personeline istihdam! Resmi Gazete'de...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)