Vanlı annenin isyanı: "Çocuğumun yemeğine ilaç katıp...

Vanlı annenin isyanı: "Çocuğumun yemeğine ilaç katıp dağa kaldırdılar" "Çocuklarımız gelse bile mücadelemize devam edeceğiz"

Evladı PKK terör örgütü tarafından 6 yıl önce 17 yaşındayken dağa kaçırılan Atiye Dayan, PKK ve HDP’ye isyan ederek, “Çocuğumun yemeğine ilaç katıp dağa kaldırdılar” dedi. Van’da evlatları PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırılan 7 aile, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van İl Başkanlığına yürüdü. Evlatları değişik tarihlerde PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırılan 7 aile, kentin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nde bir araya geldi. Ellerindeki ‘Artık yeter! Yakamızdan düşün’, ‘

27 Şubat 2021 - 04:47 - Güncelleme: 27 Şubat 2021 - 14:50

Vanlı annenin isyanı: “Çocuğumun yemeğine ilaç katıp dağa kaldırdılar” “Çocuklarımız gelse bile mücadelemize devam edeceğiz”

Giriş Tarihi: 27.02.2021  10:59 Güncelleme Tarihi: 27.02.2021 11:04

Evlatları değişik tarihlerde PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırılan 7 aile, kentin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nde bir araya geldi. Ellerindeki ‘Artık yeter! Yakamızdan düşün’, ‘Anneler nöbette’, ‘Çocuklarımız kimsenin piyonu olmayacak’ ve ‘Evlat nöbetindeyiz Van anneleri’ yazılı dövizler bulunduran anneler, buradan HDP İl Başkanlığı binasına kadar yürüdü. Evlatlarının da fotoğraflarını taşıyan aileler için polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı.

Vanlı annenin isyanı: “Çocuğumun yemeğine ilaç katıp dağa kaldırdılar”
“Çocuklarımız gelse bile mücadelemize devam edeceğiz”

Bu haber 990802 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz