Türk Tabipler Birliği’nin öncülüğünde hekimler ve sağlık...

Türk Tabipler Birliği'nin öncülüğünde hekimler ve sağlık çalışanları, Grevde

Türk Tabipler Birliği'nin (TTB) çağrısıyla başlayan ve sağlık meslek örgütlerinin desteklediği eylemler çerçevesinde sağlık çalışanları, ekonomik talepler başta olmak üzere çalışma alanlarının ve koşullarının düzeltilmesi talebiyle ülke genelinde iş bıraktı. TTB’nin sağlık çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesini içeren düzenlemenin Meclis’e getirilmesi için başlattığı ‘Beyaz Nöbet’ eylemi kapsamında, bugün ülke genelinde acil servisler ve yoğun bakım üniteleri dışında hizmet verilmedi

08 Şubat 2022 - 19:43 - Güncelleme: 10 Şubat 2022 - 11:55

Manisa'da Sağlık çalışanları, Hastanelerde iş bıraktı.

Giriş Tarihi: 08.02.2022 Güncelleme Tarihi: 08.02.2022  

Türk Tabipler Birliği’nin öncülüğünde hekimler ve sağlık çalışanları, Bugün Grevde

Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) sağlık çalışanlarının özlük haklarını içeren düzenlemenin Meclis’e getirilmesi için başlattığı eylemler kapsamında sağlık çalışanları bugün Türkiye genelinde iş bıraktı.

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirSağlık çalışanları ve hekimler daha önce başlattıkları eylem dizisini bugün itibariyle bir günlük greve taşıdı. Türk Tabipler Birliği öncülüğünde iş bırakan sağlıkçıların ortak talebi sağlık sisteminin ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi.

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirTürk Tabipler Birliği'nin (TTB) çağrısıyla başlayan ve sağlık meslek örgütlerinin desteklediği eylemler çerçevesinde sağlık çalışanları, ekonomik talepler başta olmak üzere çalışma alanlarının ve koşullarının düzeltilmesi talebiyle ülke genelinde iş bıraktı.

G(ö)REV sloganıyla hastanelerde acil şartlar dışında iş bırakan sağlık çalışanları, Manisa Şehir Hastanesi Başta olmak üzere, Hastane önlerinde bir araya geldi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'T.C. c. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ HAFSA SULTAN HASTANESI MANISA TDE DİŞHEKİMLER ODASI ODASI EMEK BİZİM SÃZ BİZİM -' görseli olabilir

“Hakkımız olanı alana kadar mücadeleye devam. Beyaz g(ö)rev’deyiz” pankartı ardında toplanan sağlıkçılar, “Direne direne kazanacağız”, “Baskılar bizi yıldıramaz“ sloganları attı.

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 Türk Tabipler Birliği'nin (TTB) başlattığı ve sağlık meslek örgütlerinin desteklediği eylemler çerçevesinde, tüm sağlık çalışanları bugün tüm Türkiye’de bir günlük Beyaz Greve (G(ö)EV) gidecek. Acil hastalar, diyaliz hastaları, acil ve riskli gebeler, çocuk aciller, kanser hastaları, yoğun bakım hastalarının bakımı aksamayacak, yoğun bakım ve yatan hastalara verilenler dışındaki tüm hizmetler durdu.

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilir

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde, Turgutlu Devlet Hastanesinde görevli Türk Tabipler Birliği (TTB) ve Genel Sağlık-İş Sendikasına üye doktorlar ve sağlık çalışanları greve katıldılar.

Sağlık çalışanları grevde
   Sağlık çalışanları, meslek örgütlerinin de desteklediği grevle çalışma şartları, çalışma alanları, ücretler, koronavirüsün meslek hastalığı sayılması, sağlıkta şiddete karşı etkin yasanın kabulüne kadar birçok sorunun çözümüne dikkat çekmek için bugün bir kez daha iş bıraktı. Turgutlu Devlet Hastanesi’nde bugün acil serviste hasta bakılmaya devam edilecek. Eylem süresince acil hastalar, diyaliz hastaları, acil ve riskli gebeler, çocuk aciller, kanser hastaları, yoğun bakım hastalarının bakımı devam edecek.

Bu haber 790805 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile ticaret işi bitti artık ayakta tutmuyoruz
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile...
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:...