Turgutlu Devlet Hastanesinde büyük değişim

Turgutlu Devlet Hastanesinde büyük değişim

Başhekim Dr. Murat Özşahin Başhekim Yardımcıları. Dr. Osman ÖZTÜRK, Uzm. Dr. Mahmut Ali Osman ERYILMAZ, Uzm. Dr. Lale TOLU Başhemşire Cemile KAYHAN,Hastane Müdürü Ozan Ağzıballı, Bu yönetim, ekibin çalışmalarıyla, Hastanede büyük değişim yaşandı, bir çok vatandaşın özel Hastane yerine tercihleri Turgutlu Devlet Hastanesi oluyor. Turgutlu Devlet Hastanesi konum olarak Bölge Hastanesi gibi, İzmir İli Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi Yedi kilometre mesafede,

28 Nisan 2022 - 18:29

Turgutlu Devlet Hastanesinde büyük değişim
Giriş Tarihi: 28.4.2022  15:34 Son Güncelleme: 28.4.2022  18:29


Turgutlu Devlet Hastanesinde yeni idari yönetimle birlikte  büyük değişim oldu
, Hastane Başhekimliğine getirilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Murat Özşahin. Makamında oturup randevu ile  misafir kabul etmiyor,  Makam oda kapısı devamlı açık  bazen tanımıyanlar Başhekim Dr. Murat Özşahin'den Başhekimi soruyorlar. Başhekim Dr. Murat Özşahin branjıyla ilgili Polıklınık yapmakta (Hasta bakmakta)
Hastane Acil Servisini başvuran, gelen hastalarda ayrılırken büyük bir memnuniyetle ayrılıyor, Acil servise gelen Hasta, İ.K. Tansiyonum yüksek diye geldim, benimle olağan üstü ilgilendiler 15-20 dakika aralığında 3-4 defa kan alındı tahliller sonucu beni Manisa şehir hastanesi  kardiyoloji servisine Sevkimi yaptılar, Şehir hastanesinde kalp damarımın tıkalı olduğu görüldü acilen anjiyo yapıldı ve sağlığıma kavuştum. Turgutlu Devlet Hastanesi  acil servisten sorumlu  Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Lale TOLU Başta olmak üzere tüm idareciler çalışanlarını teşekkür ederim

Manisa Turgutlu Devlet Hastanesi (300 Yataklı) / NITROCARE




Bir başka Hasta S.Ö. Hastane ilgili Memnuniyetini anlatıyor, yaklaşık iki ay önce Zeytin hasadı yaparken Zeytin ağacından düştüm beni Turgutlu Devlet Hastanesine getirdiler, kalçam kırılmış, biz Manisa veya İzmir sevkimizi yaparlar düşüncesi vardı,    Ortapedi Servisi Doktorlarından hepsinden memnunum, yaptıkları müdahele ve tedavi sonucu sağlığıma kavuştum, Başhekim Dr. Murat Özşahin Başhekim Yardımcıları. Dr. Osman ÖZTÜRK, Uzm. Dr. Mahmut Ali Osman ERYILMAZ, Uzm. Dr. Lale TOLU, Başhemşire Cemile KAYHAN ve Hastane Müdürü Ozan Ağzıballı'ya hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim, memnuniyetimi ifade edecek kelime bulamıyorum dedi.

Röntgen bölümünde memnuniyet çok daha fazla, Röntgen çekimi ise ne kadar yoğun olursa olsun Hastaların bekleme süresi 15 ila 20 dakikayı geçmiyor, bu memnuniyetin yanı sıra, siyaseten iktidara mualif bazıları Hastane yönetimine değil Cumhurbaşkanına bile eleştiriyor.

Turgutlu Devlet Hastanesi konum olarak Bölge Hastanesi gibi, İzmir İli Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi Yedi kilometre mesafede, İzmir Kemalpaşa İlçesi ve Mahalleleri, Bağyurdu, Armutlu, Aşağıkızılca, Halilbeyli Tercihleri Turgutlu Devlet Hastanesi oluyor.

TURGUTLU DEVLET HASTANESİ / MANİSA - Doyap A.Ş.

Devlet hastanesinde vatandaş için yeni düzenleme | Turgutlu Tivi
Başhekim Özşahin, Makamında oturup randevu ile  misafir kabul etmiyor,  Makam oda kapısı devamlı açık  bazen tanımıyanlar Başhekim Dr. Murat Özşahin'den Başhekimi soruyorlar. Başhekim Dr. Murat Özşahin branjıyla ilgili Polıklınık yapmakta (Hasta bakmakta)

Bu haber 991061 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Milyonlara temmuzda enflasyon zammı! Emekli ve memurun yüzü gülecek! Kök maaş ve en düşük maaş değişiyor 
Milyonlara temmuzda enflasyon zammı! Emekli ve memurun yüzü...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)