Times Meydanı’nda "Stop Gülen" ilanı! FETÖ’nün...

Times Meydanı'nda "Stop Gülen" ilanı! FETÖ'nün karanlık yüzü afişe edildi

ABD'deki ünlü New York Times Meydanı'nda, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve elebaşı Fetullah Gülen'in karanlık yüzünü Amerikan vatandaşlarına gösteren bir ilan yayımlandı ABD'nin en ünlü yerlerinden olan Times Meydanı'nda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in karanlık yüzünü gösteren ilanlar yayınlandı. Dijital ekranlarda "Stop Gülen" sloganı yer alırken, "Pensilvania'da yaşıyor. 251 masum insanı katletti. Gülen'i durdurun" ifadesi de ilanda yer aldı.

14 Mart 2021 - 07:34 - Güncelleme: 14 Mart 2021 - 09:37

'nda "Stop Gülen" ilanı! FETÖ'nün karanlık yüzü afişe edildi

Giriş Tarihi: 14.3.2021  02:53 Son Güncelleme: 14.3.2021  08:04

'nin en ünlü yerlerinden olan 'nda FETÖ elebaşı 'in karanlık yüzünü gösteren ilanlar yayınlandı. Dijital ekranlarda "Stop Gülen" sloganı yer alırken, "Pensilvania'da yaşıyor. 251 masum insanı katletti. Gülen'i durdurun" ifadesi de ilanda yer aldı.

Times Meydanı'nda Stop Gülen ilanı

New York kentinin en ünlü bölgelerinden biri olan 'nda, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve elebaşı 'in karanlık yüzü hakkında ilan yayınlandı.

Şehrin en kalabalık mekanı Times Meydanı'nda bulunan dijital dev ekranda, "Pensilvania'da yaşıyor. 251 masum insanı katletti. Gülen'i durdurun" şeklinde ifadelerin yer aldığı görüldü.

 Times Meydanı'nda "Gülen'i durdurun" ilanı

'deki ünlü  Times Meydanı'nda, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve elebaşı 'in karanlık yüzünü Amerikan vatandaşlarına gösteren bir ilan yayımlandı

New York Times Meydanı'nda Gülen'i durdurun ilanı

ABD'nin New York şehrindeki ünlü Times Meydanı'nda, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve elebaşı Fetullah Gülen'in karanlık yüzü hakkında ilan yayımlandı.

Şehrin en kalabalık mekanı Times Meydanı'nda bulunan dijital dev ekranda, "Pennsylvania'da yaşıyor. 251 masum insanı katletti. Gülen'i durdurun" şeklinde ifadelerin yer aldığı görüldü.

Yerel saat ile 17.30-18.00 (TSİ 01.30-02.00) arası yayınlanan ilan ile FETÖ'nün karanlık yüzü Amerikalılara gösterildi.



TÜRKİYE'Yİ KARALAMAYA YÖNELİK REKLAM TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

FETÖ mensuplarına ait bir grup tarafından mart ayı başında Times Meydanı'na yakın 42. sokak ile 8. Cadde köşesindeki dijital ekrana Türkiye'yi karalamaya yönelik verilen reklam, Türk Amerikan toplumunun şiddetli tepkisine neden olmuştu.

Türk toplumu üyeleri, söz konusu ilanı yayımlayan Outfront Media reklam şirketini telefon ve e-posta ile arayarak protestolarını ifade etmesi üzerine reklam kaldırılmıştı.



FETÖ TEHDİDİ ANLATAN DİJİTAL EKRANLI KAMYONET DOLAŞTIRILDI

Daha sonra 6 Mart'ta, Times Meydanı, Penn Tren istasyonu ve Port Authority otobüs terminali gibi New York'un işlek alanlarında FETÖ'nün karanlık yüzünü ve dünya için oluşturduğu tehdidi anlatan dijital ekranlı kamyonet dolaştırılmıştı.

Kentte 3 gün boyunca dolaşan kamyonetteki dijital ekranda, "Radikal, Yahudi düşmanı aşırılıkçı elebaşı Gülen Pennsylvania'da yaşıyor. Gülen'i durdurun." ifadesinin yer aldığı görülmüştü.

FETÖ'nün karanlık yüzü Times Meydanı'nda sergilendi!

Yerel saatle 17.30-18.00 (TSİ 01.30-02.00) saatlerinde yayınlanan ilanla FETÖ'nün karanlık yüzü Amerikalılara gösterildi.

FETÖ mensuplarına ait bir grup tarafından mart başında Times Meydanı'na yakın 42. sokak ile 8. Cadde köşesindeki dijital ekrana Türkiye'yi karalamaya yönelik verilen reklam, Türk Amerikan toplumunun şiddetli tepkisine neden olmuştu.

Türk toplumu üyelerinin, söz konusu ilanı yayınlayan Outfront Media reklam şirketini arayarak, protestolarını ifade etmesi üzerine reklam kaldırılmıştı.

Daha sonra 6 Mart'ta Times Meydanı, Penn Tren İstasyonu ve Port Authority otobüs terminali gibi New York'un işlek alanlarında FETÖ'nün karanlık yüzünü ve dünya için oluşturduğu tehdidi anlatan dijital ekranlı kamyonet dolaştırılmıştı.

Times Meydanı'nda 'Gülen'i durdurun' ilanı!Kentte 3 gün boyunca dolaşan kamyonetteki dijital ekranda, "Radikal, Yahudi düşmanı aşırılıkçı elebaşı Gülen, Pennsylvania'da yaşıyor. Gülen'i durdurun." ifadesinin yer aldığı görülmüştü...

FETÖ'nün karanlık yüzü Times Meydanı'nda sergilendi! "Gülen'i durdurun" ilanı.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ABD'deki Times Meydanı’nda Türkiye'yi karalama reklamının arkasından FETÖ'cü çıktı! Türk gazetecileri FBI ile tehdit etti

Türk düşmanlarının tahrikine ABD’deki Türkler seyirci kalmadı!

Bu haber 991077 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...