Son dakika... MHP Genel Başkanı Bahçeli: Harekata karşı çıkan...

Son dakika... MHP Genel Başkanı Bahçeli: Harekata karşı çıkan HDP düşman bakiyesidir

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle; Değerli Milletvekili Arkadaşlarım, Saygıdeğer Misafirler, Basınımızın Değerli Temsilcileri, Bugünkü Grup Toplantımızda, her zaman olduğu gibi, Türkiye'nin güvenliğini, milli birliğini, siyasi ve ekonomik çıkarlarıyla uluslararası ilişkilerini alakadar eden iç ve dış gelişmeler hakkındaki görüşlerimi sizlerle ve aziz milletimizle paylaşmak arzusundayım.

22 Kasım 2022 - 13:07

Son dakika... MHP Genel Başkanı Bahçeli: Harekata karşı çıkan HDP düşman bakiyesidir

Giriş Tarihi: 22.11.2022  10:38 Son Güncelleme: 22.11.2022  12:39

SON DAKİKA: Bahçeli'den çok sert AYM çıkışı: Neyi bekliyorsunuz, HDP zaman ayarlı bombadır...

MHP Grup Toplantısı | Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar

Devlet Bahçeli'den sözleşmeli ve ücretli öğretmenlerle ilgili açıklama: Hepsine kadro verilmelidir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında sözleşmeli ve ücretli öğretmenlerle ilgili önemli mesajlar verdi. Öte yandan Bahçeli, Pençe-Kılıç Hava Harekatı'na karşı çıkan HDP'ye de sert tepki gösterdi.

Son dakika: MHP Grup Toplantısı | Devlet Bahçeli’den önemli açıklamalarSon dakika haberleri... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "MHP, algı oyunlarını ve iftira düzeneklerini bozarak geliyor. Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti'dir. 2023'te adayımız belli kararımız nettir." dedi. Bahçeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü andıktan sonra, "Atanamayan hiçbir öğretmen kalmamalıdır. Hepsi kadroya geçirilmelidir." ifadelerini kullandı. Bahçeli, "Teröristleri aklama çabasındalar. CHP ve İYİ Parti'nin HDP'den ne farkı var?" açıklamasında bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de gerçekleştirilen grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, HDP'ye sert sözlerle yüklendi, "TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. Zaman ayarlı bombadır." dedi. Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'ne de sert sözlerle seslendi, "Neyi bekliyorsunuz?" dedi. Bahçeli, Başkan Erdoğan'ın Sisi ile el sıkışmasını doğru bulduğunu ifade ederken, Pençe Kılıç Harekatı'nın karadan da desteklenmesini beklediklerini söyledi.

SON DAKİKA: Bahçeli’den çok sert AYM çıkışı: Neyi bekliyorsunuz, HDP zaman ayarlı bombadır...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP'nin bazı yöneticilere bakıldığında İstiklal Caddesi'nde bomba patlatanları aklama çabasında oldukları fark edilecektir. Terör saldırılarını muamma olarak tanımlamaları çarpıklıktır. İP'in aynı tutumda olduğu fark edilecektir. Bunlar terör örgütüne cephane taşıyan köksüzlerdir. Bu iki partinin HDP'den ne farkı vardır?" dedi.

"MHP ALGI OYUNLARINI VE İFTİRA DÜZENEKLERİNİ BOZARAK GELİYOR"

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

"20 Kasım 2022 Pazar günü 2023'e Doğru adıyla planladığımız Samsun toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantı yaptığımız meydanlar dolup taşmaktadır. 4 Eylül 2022 tarihinde Sivas'ta yaktığımız meşale gittiğimiz her yerde körüklenip 2023 hedeflerimize ışıklar saçmaktadır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "2023 yılında adayımız belli kararımız nettir!" | Video

Son dakika... MHP Genel Başkanı Bahçeliden önemli açıklamalar

Biz bu ülkeyi çok seviyoruz, her insanımızı kucaklıyoruz. Masalarda değil, meydanlardayız. Zalimlerin menüsü değil, zaferlerin meftunuyuz. MHP'ye yargısız infaza heves edenlere, demokrasinin ve sandığın kaç bucak olduğunu göstermenin azmindeyiz. Mücadelemizde kesinlikle gevşemeyeceğiz. MHP algı oyunlarını bozarak geliyor. MHP kiralık kalemlerin sahiplerini yenerek geliyor. Anket şirketlerini bozguna uğrata uğrata geliyor. Hiçbir engele takılmadan inanmış adımlarla hak ettiğimiz başarıya ulaşmak için yılgınlık göstermiyoruz.

100 yıl evvel Türkiye'yi kuran Türk milliyetçiliğinin 100 yıl sonra aynı fikirlerle Türk ve Türkiye Yüzyılını inşa ve ihyasında büyük rol oynayacağına inanıyoruz. Geleceğin süper günü Türkiye'dir. Cumhur İttifakı ise beka ufku, birlik ve beraberlik şuurdur.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Aklı kalemden, kalemi ahlaktan, ahlakı ilimden ayrı düşünmek çok zordur. Bizim inanışımızda alimin ölümüyle alemin ölümü bir tutulmuştur. Ruhu büyük olanların mutlaka rahle-i tedrisinden geçtikleri bir öğretmenleri, büyükleri, hocaları vardır. İlk kalemi elimize aldığımızda, ilk heceyi okuduğumuzda bir süreç başlamış olacaktır. Öğretmen demek dünya demektir.

Eğitim ve öğretim dediğimiz çok boyutlu hayat gönüller arasındadır. Öğretmeni sevmek insanı sevmektir. Öğretmenlerimiz büyük ruh mimarlarıdır. Onlara karşı kalbimiz minnet hisleriyle doludur. Öğretmenlerimize ne yapsak bin defa helal olsun diyorum, üzerimize ne düşüyorsa yapmanın sözünü veriyorum.

3 Şubat 2022'de TBMM'de kabul ettiğimiz Öğretmenlik Meslek Kanunu çok ciddi bir kazanımdır. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Atanamayan hiçbir öğretmen bırakmayacağız. Ücretli, sözleşmeli hiçbir öğretmen kalmamalı hepsi kadroya geçirilmelidir. Öğretmenin hayatı Türklüğün yekpare kimliğidir.

Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den TBMM'de gerçekleştirilen grup toplantısında önemli açıklamalar | Video

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Bugünkü grup toplantımızda Türkiye'nin güvenliğini, milli birliğini alakadar eden iç ve dış gelişmeler hakkındaki görüşmelerimi sizlerle paylaşmak arzusundayım. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

20 Kasım 2022 Pazar günü 2023'e doğru Aday Belli Karar Net temasıyla planladığımız Samsun açık hava toplantımızı gerçekleştirdik.Attığımız her adımı sevgiyle, sebatla, şükürle ve inançla perçinliyoruz. Sevmeyene karınca yük, sevene ise fillerin karınca olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz bu ülkeyi çok seviyoruz. Haklı ve tarihi mücadelemizde kesinlikle gevşemeyeceğiz. Duyanlar duymayanlara anlatsın, MHP algı oyunlarını bozarak geliyor, iftira düzeneklerini yıkarak geliyor. MHP, sahtekarlığın ve soytarılığın rumuzu olan anket şirketlerini bozguna uğrata uğrata geliyor. Hiçbir engele takılmadan, karanlık senaryoya takılmadan hak ettiğimiz başarıya ulaşmak için en ufak yılgınlık göstermiyoruz. Türk vatanını kurtaran Türk milliyetçiliğinin 100 yıl sonra aynı mukavemetiyle Türkiye Yüzyılı'nın inşasında büyük rol oynayacağına gönülden inanıyoruz.

Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti'dir. 2023 yılında adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurla cumhuriyet tam olarak kenetlenmiştir. Ona buna el avuç açan siyasi güruhun önümüze taş koyması beyhudedir, boşuna gayrettir. 2023 yılında Cumhuriyetin 100. yıl dönümü cumhurun zaferiyle kristalleşecektir. Zillet partilerinin başkanları bu süreçte sadece havlu atmayacaklar, geride kalan hayatlarını kifayetsiz zihniyetleriyle geçirmek durumunda kalacaklardır. Biz Türk dünyasının hatır bilen, haya bilen, hakikat bilen haysiyetli neferleriyiz. Biz MHP'yiz.

Allah'ın ilk emri 'Oku'dur, ilk yarattığı da kalemdir. Aklı kalemden, ilmi imandan ayrı düşünmek çok zor hatta imkansızdır. Öğrenmek kalp sefasıdır, öğretmek ise kabiliyet sefaretidir. İlk kalemi elimize aldığımızda, ilk heceyi okuduğumuzda hayat boyu devam edecek, uzaklaştıkça çekim gücünü artıracak bir süreç de başlamış olacaktır. Tarihin mimarı tek tek insanlardan mürekkep milletler, medeniyetlerin mimarı da öğretmenlerdir. Karamsarlığın ve ümitsizliğin köküyle, cehaletin kaynağı bir ve aynıdır. Öğretmen ise cehaletin avcısı, kendimizi ve çevremizi tanıma arayışımızın rehberidir. Eğitim ve öğretim dediğimiz çok boyutlu hayat gönüller arasındadır. Öğretmen de gönülleri buluşturan, öncü kaşiflerimizdir. Öğretmen gerçekte ona yakın olanları doyuran, teselli eden, hareketlerine çekidüzen veren, seven, güzeli gösteren, iyiyi öğreten yüksek misyonun unvanıdır. Öğretmenlerimizin öğrencilerine ilgi ve alakası Allah'ın hediyesidir. Öğretmen her insana çöldeki sudur. Kazanmanın ilk yolu sınıflarda parlayan aydınlık simalarla mümkündür. İnsanın araştırma ve merak alanının sınırı yoktur. Her insanın medeniyeti başka başkadır. Mutlu ve huzurlu, geçim derdini yenmiş, sosyal ve ekonomik refaha erişmiş bir öğretmen milletimizin en kudretli gücüdür. Bu güç gelecek nesilleri yetiştirecektir. Bizim gelecekten tasarruf etmeye, geleceğin üzerine kırmızı kalem çekmeye ne hakkımız ne de yetkimiz vardır.

Öğretmenlik Meslek Kanunu çok ciddi bir kazanım ve gelişmedir. Eğitim ve öğretim tazminatlarının yükselecek olmasının yanısıra 3600 hakkına da erişeceklerdir. Atanamayan hiçbir öğretmen bırakmayacağız, tüm öğretmenler kadroya geçirilmelidir. Kanaatimiz budur. Biz bardağın daha çok dolu tarafına bakıyoruz. 24 Kasım 1928 tarihinde yayınlanan talimatname gereğince ülkemizin her köşesinde yeni harflerle okuma-yazma seferberliği başlatılmıştır. Millet Mektepleri'nin açılışı ve Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öncelikle şehit olan bütün öğretmenlerimize Allah'tan rahmetler diliyor, çalışan veya emekli tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.

Sorumsuz ve sorunlu kişilerin dürüst ve samimi olmaları tam bir hayaldir. İlkesizliğin pençesinde ömür tüketen hastalıklı şahsiyetlerin devamlı saldırıda olması tedavülde bulunan karanlık senaryonun varlığına işarettir. Bunların koro halinde insanlık onurundan bahsetmeleri hem imkansız hem de izansız bir beklentidir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemek akıl tutulmasıdır. Bölücü çevrelerin, terör örgütlerinin, lekeli işbirlikçilerin ağızlarından düşürmedikleri kavramlar hepimizin malumudur. Bölücü ve yıkıcı odaklar aslında anarşizme saplanmış, bayraksızlardır. Barıştan, haktan, hukuktan bahsedip bu değerlere yapmadıkları iğrençlik bırakmayanlar vatansızlardır. Bir kavrama sık sık müracaat etmek ona itimat edilmediğinin göstergesi olamayacaktır. İnsan haklarını en çok telaffuz edenler bu hakka en fazla zarar veren zırva kişilerdir. Müslüman-Türk aynı delikten iki defa ısırılamaz, ısırmaya çalışanların ya dili ya kafası koparılacaktır. Hak, hukuken korunan ve sahibine bu korunmadan yararlanma yetkisi tanıyan bir değer kavramıdır. Hak, haklınındır, hak edenindir. Bunun ismi de adalettir. Türk kültür hayatının, Türk milliyetçiliğinin yüzlerinden biri olan Prof. Dr. Ahmet Ünver, Türklerin adaletle zamanı fethetmeyi bildiklerini söylerken tarihimizi özetlemiştir.

Şimdi gelelim asıl mevzumuza; İhanet bir hak değildir, suç işlemek bir hak değildir, insan öldürmek bir hak değildir. Bunların hepsi hukukun direkt konusudur. Terör bir hak değildir, ağır bir insanlık suçudur. Sözde büyük Kürdistan'ın kurulması bu çürümüşlere göre bir hak mıdır? Yoksa bir hayasızlık mıdır? ABD'nin 10 Kasım'da Litvanya'da hedef ülkelerin muhaliflerini aynı potada buluşturması, Enes Kanter isimli tescilli teröristin oraya katılması, Cumhurbaşkanımızın hakaretlere maruz kalması bir hak mıdır? İstiklal Caddesi'nde bombayla bebek arabası devirmek, 6 insanımızı katletmek bir hakkın konusu mudur yoksa şerefsizliğin mi göstergesidir. Sözde yorumculara, uzmanlara, aydınım diye ortalıkta gezinip nefesimizi kesmeye odaklanmış şarlatanlara hangi zeminde dayanmak mümkündür?

Türk milleti hakkını yedirmeyecektir. Eğer hain emellerin hak söylemlerinin altında kalırsak önce şerefimizden sonra vatanımızdan mahrum kalacağımız bir tarih gerçeğidir. Türk milletinin her ferdi temiz doğup temiz yaşamaktadır. Biz harmanda savrulan denelerden olmayacağız, hakkımız Hakk'ın lütfudur. Bundan ödün vermeyeceğiz. Terörle mücadele hakkımızdır, tek bir teröristin yaşamasına dahi göz yumamayız. Tarihi bir hesaplaşmanın içindeyiz. Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meşru bir hakkıdır. Bu harekatın durdurulmasıyla ilgili çağrı yapan HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. HDP, Türk siyasetine tuzaklanmış zaman ayarlı bir bombadır. Bu bomba ya bombacıların elinde patlayacak, ya da patlatılacaktır. İlle de siyaset yapacağız diyorlarsa tek yumurta ikizleri CHP'ye, nasıl olsa tıynetleri aynıdır. Buradan baktığımızda CHP'yi HDP'den, HDP'yi de CHP'den ayrı tutmamız hayal ötesi bir durumdur.

HDP ile iş tutup aynı gayeler altında toplanan herkes bu sözümün ortağıdır. Kanlı saldırının 2023 seçimleri için siyasi bir mahiyet taşıdığını iddia eden bu milletin evladı olamazlar, al bayrağın gölgesinde duramazlar. CHP'nin bazı yöneticilerine bakıldığında İstiklal Caddesi'nde bomba patlatan teröristleri aklama çabası içinde oldukları görülecektir. İP'in bazı yöneticilerine baktığınızda aynı tavır içinde oldukları görülecektir. Bu iki partinin HDP'den ne farkı vardır. Bir CHP'li çıkıp 'Teröristin PKK üyeliği şüpheli' diyebiliyor. Zillet İttifakının teröristlere avukatlık yapması utanç verici bir alçalmadır. Teröriste tek bir şey söyleyemeyen CHP'lilerin HDP ile el ele tutuşup İçişleri Bakanımıza saldırmaları siyasi namus ve milli onur yokluğunun apaçık işaretidir. İçişleri Bakanımıza alçak diyen, kale duvarlarını yıkmak için dinamit görevi yapan terörist sevicilerin topu aşağıların aşağısıdır, alçaktır, namerttir.

Teröristlerin yapamadığını holiganları yerine getirmek için kuyruktadır. Biz devletimizin de hükümetimizin de yanındayız. Hodri medyan canımızla kanımızla arkalarındayız. Buradan teröristlerine ve destekçilerine sesleniyorum; Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi, müstehak olduğunuz sonuçlarla yüzleştireceğiz. Taviz yoktur, teslimiyet yoktur, geri dönmek yoktur, hakkımızı hukukumuzu çiğnetmek asla söz konusu olmayacaktır. Pençe-Kilit Harekatı teröristlerin başına demir yumruk gibi inmiştir. Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki bölgelerde tespit edilen 89 hedefe havadan kılıç darbeleriyle müdahale edilmiştir. Bizim terörle mücadelemiz küresel güçlerle mücadeledir. Başta ABD olmak üzere fail ülkeler Türkiye'nin karşısındadır.

ABD'YE TEPKİ

Sorumsuz ve sorunlu kişilerin dürüst ve samimi olmaları hayaldir. Tutarsızlığın, ilkesizliğin, hastalıklı zihniyetlerin değerlerimize saldırı halinde bulunmaları, karanlık bir senaryonun varlığına delildir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemek akıl tutulmasıdır. Aynı ezberleri tekrar ederek değişik anlamların doğacını ummak şaşkınlık ve dağınıklıktır.

Sıkıştıkları her saha ve zeminde demokrasi propagandası yapan bölücü odaklar anarşiye saplanmış bayraksızlardır. Barıştan, haktan, hukuktan bahsedip bunlara yapmadıklarını bırakmayanlar her seferinde çürük tahtaya çizi çakmaya çalışanlardır. Yalanı gerçekle besleyen gri propaganda ustalarına aldanacak kalmamıştır.

Müslüman aynı delikten iki defa ısırılamaz. Isırmaya çalışanların ya dili ya kafası koparılacaktır. Hukukta hak kendi içinde kamusal ve özel haklar diye ikiye ayrılmaktadır. Hak hukuken korunan ve sahibine yararlanma yetkisi tanıyan bir değer kavramıdır. Hak haklınındır. Hakkı adaletten ayırmak mümkün değildir.

İhanet bir hak değildir. Kötülük bir hak değildir. Suç işlemek bir hak değildir. İnsan öldürmek bir hak değildir. Biz kişi hak ve hürriyetine kişisel düşünce serbestliğine bir başkasının güvenliğini ihlal etmedikçe saygılıyız. Bu haklar kişisel olmaktan çıktıktan sonra itirazımız kaçınılmazdır. Küfür bir hak değil, ahlak sorunudur. Terör ağır bir insanlık suçudur. Temel ve hak ve hürriyetler ekseninde mangalda kül bırakmak isteyenlerin hedefi nedir. Emperyalizmin maşası olmak, küresel cinayetlere sessiz kalmak bir hak mıdır?

ABD'nin 10 Kasım 2022'de Litvanya'da hedef ülkelerin muhaliflerini aynı potada buluşturması, Enes Kanter isimli teröristin katılması, Cumhurbaşkanımızın iftiralara maruz kalması hak mıdır? İstiklal Caddesi'nde bombayla bebek arabası devirmek, 6 insanımızı katletmek bir hakkın konusu mudur? TV'de sabit fikirli sözde yorumculara, aydınım diye ortalıkta gezinen şarlatanlara bilmediğimiz hangi hak ve hukuk zemininde dayanmak mümkündür?

"HDP DÜŞMAN BAKİYESİDİR"

Türk milleti hakkını yedirmeyecek, haksızlığa boyun eğmeyecektir. Türk milletinin her ferdi temiz doğup, temiz yaşamaktadır. Terörle kesintisiz mücadele hakkımızdır. Tek bir teröristin yaşamasına göz yumamayız.

Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki bir hakkıdır. Bunun durdurulması için dünyaya çağrı yapan HDP, düşman bakiyesidir. Böylesi parti görünümlü örgütün siyaset hayatımızda bulunması haksızlıktır. Bu bölücü şebeke kapatılmasın da bölücülere para aktarılması devam mı etsin? AYM'nin neyi beklediğini sormayalım mı? HDP zaman ayarlı bombadır.

MHP lideri Devlet Bahçeli: "HDP türk siyasetinde zaman ayarlı bombadır" | Video

Buradan baktığımızda CHP'yi HDP'den, HDP'yi CHP'den ayrı tutmamız hayaldir. Öldürülen teröristlere başsağlığı dilemek, Türkiye'nin karşısında konumlanmak hafif meşrepliktir. HDP ile iş tutup aynı emellerde bulunanlar bu sözlerimin muhatabıdır.

CHP'nin bazı yöneticilere bakıldığında İstiklal Caddesi'nde bomba patlatanları aklama çabasında oldukları fark edilecektir. Terör saldırılarını muamma olarak tanımlamaları çarpıklıktır. İP'in aynı tutumda olduğu fark edilecektir. Bunlar terör örgütüne cephane taşıyan köksüzlerdir. Bu iki partinin HDP'den ne farkı vardır?

MHP lideri Devlet Bahçeli: "Öldürülen teröristlere başsağlığı dilemek, türk askerini suçlamak hainliktir" | Video

İçişleri Bakanımıza alçak diyen, haksız suçlamalarda bulunan PKK/YPG adına saldıran terörist seviyelerin topu alçaktır, namerttir. TSK'ya iftira atanların alayı birden düşman saflarında paralı askerliğe talip olmuş müptezelleridir. Terör örgütlerinin sözcülüğüne meyletmek, devlete ve hükümete hakaret etmek haramzadeliktir. Zillet partilerinin neden olduğu ekonomik sızma, tehdit ve sömürme, varlığımıza yönelik tehdit, devlet kurumlarına yönelik kuşatma, milli yapımıza saldırı, inançlarımıza saldırıyla karşı karşıyadır. Hepsini karşılamaya hazırız.

Teröristlere ve destekçilerine sesleniyorum; ölünüzü dirinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla yüzleştireceğiz.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Terör bir hak değil, ağır bir insanlık suçudur" | Video

ABD, Türkiye'ye cephe almıştır. Reste rest diyoruz. Kalemizi içten çökertmek isteyen ABD'nin paryalarına cevap vereceğimizden, 2023'te bunların hakkında demokrasiyle geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Cumhur İttifakı Çanakkale Savunmasıdır. Hesap vakti teröristlerin toprağa düşme vaktidir. Terör örgütünün saldırılarını görmeyip Türkiye'yi suçlayanların basiretleri kapanmıştır.

KARKAMIŞ'A ROKETLİ SALDIRI

Dün Karkamış'ta PKK/YPG'li teröristlerin roketli saldırısında iki evladımız şehit olmuştur. 2023 yılında bu musibetin kökünü tamimiyle kurutacağız. Kürt kökenli kardeşlerim de şer oyunlarının farkındadır.

Cumhurbaşkanımızın Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Katar'da kurduğu temas doğru bir temastır. Bize göre arkası getirilmelidir. Bununla da kalınmamalı ve Suriye Arap Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile de görüşme vasatı açılmalı. Terör örgütlerine karşı ortak bir irade oluşturulmalıdır. Türkiye'nin Mısır, Suriye ve Irak ile tarihten gelen çok güçlü bağları vardır ve bilinmektedir.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Borsası'na yönelik açıklamalarını olağan görmemiz düşünülemeyecektir. Borsa'ya bizim güvenimiz tamdır. Zincir marketlerde gün aşırı yapılan zamların toplumsal huzurumuza tahammülsüzlük olduğu kanaatindeyim. Zincir marketlerin FETÖ'yle irtibatı araştırılması gerekmektedir. Bu açgözlülere müsamaha gösterilmemelidir."

Şehit öğretmen Ayşenur'un annesi: Çocuğumu yoksullukla okuttum

Şehit öğretmen Ayşenur'un annesi: Çocuğumu yoksullukla okuttum

PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Ayşenur Alkan'ın gözü yaşlı annesi, "Yokluklara rağmen okudu, her şeyi idare ederdi. Bugünlere zorluklarla geldi" dedi.

Bu haber 327344 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya görüşecekler
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya...
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya görüşecekler
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya...