Son dakika: Konya’da katliam! 10 yıllık kedi kavgasında 7 kişi...

Son dakika: Konya’da katliam! 10 yıllık kedi kavgasında 7 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi... Konya’nın Merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokakta bulunan bir eve düzenlenen silahlı saldırıda, aynı aileden 3'ü kadın, 4'ü erkek olmak üzere 7 kişi hayatını kaybetti. Ekipler şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Saldırıyı, ailenin husumetli olduğu komşularının düzenlediği öğrenilirken, olayın 10 yıl önce gerçekleşen kedi kavgasına dayandığı aktarıldı.

30 Temmuz 2021 - 20:49

Son dakika: Konya’da katliam! 10 yıllık kedi kavgasında 7 kişi hayatını kaybetti

Giriş Tarihi: 30.7.2021  19:12 Son Güncelleme: 30.7.2021  20:48

Son dakika... Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi, katliamı yapan kişi ya da kişiler evi de ateşe verdi. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için müdahale etti. İşte tüyleri diken diken eden yaşam haberinin detayları...

Son dakika: Konya’da katliam! 10 yıllık kedi kavgasında 7 kişi hayatını kaybetti

Konya’da dehşete düşüren olay! Bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldürüldü ev ateşe verildi

SON DAKİKA: Konya'da eve silahlı saldırı: 7 kişi öldürüldü! Ev ateşe verildi

SON DAKİKA: Konya'da eve silahlı saldırı: 7 kişi öldürüldü! Ev ateşe verildiSon dakika... Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi, katliamı yapan kişi ya da kişiler evi de ateşe verdi. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için müdahale etti. İşte tüyleri diken diken eden yaşam haberinin detayları...

SON DAKİKA: Konya'da tüyleri diken diken eden katliam, saat 18.50 sıralarında merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokak'ta meydana geldi.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika haberleri...  Konya’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi, evde de ateşe verildi. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için müdahale başlattı.

Konya'da katliam!

Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi, evde de ateşe verildi.

Olay, saat 18.50 sıralarında merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokak'ta meydana geldi.

Son dakika: Konya’da katliam! 10 yıllık kedi kavgasında 7 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi... Konya’nın Merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokakta bulunan bir eve düzenlenen silahlı saldırıda, aynı aileden 3'ü kadın, 4'ü erkek olmak üzere 7 kişi hayatını kaybetti. Ekipler şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Saldırıyı, ailenin husumetli olduğu komşularının düzenlediği öğrenilirken, olayın 10 yıl önce gerçekleşen kedi kavgasına dayandığı aktarıldı. Daha önceden davalık olan iki aile üyelerinin geçmişte verdiği ifadeler ortaya çıkarken, sürekli kavga halinde oldukları da bildirildi.

Son dakika haberi... Olay, saat 18.50 sıralarında merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti.

EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI

Öte yandan polis ekipleri de şüphelilerin yakalanması için bölgede inceleme başlattı. Konya Valisi Vahdettin Özkan ile İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de olay yerine gelerek incelemede bulundu.

OLAYDA HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Olayda aynı aileden olan; Barış Dedeoğulları, Serap Dedeoğulları, Serpil Dedeoğulları, İpek Dedeoğulları, Metin Dedeoğulları, Sibel Dedeoğulları hayatını kaybetti.

HUSUMET 10 YIL ÖNCESİNE DAYANIYOR

İki aile arasında yaşanan husumet ise 10 yıl öncesine dayanıyor. Aralarında sürekli kavga çıkan iki aile davalık olurken, Yaşar Dedeoğulları'nın geçmiş dönemde verdiği ifadede, "Komşum İ.A. kedilerimi yavruları ile birlikte götürmüştü. Ona 'Nataşa kedilerimi getir' dedim. Bu nedenle hakarete maruz kaldığını" söylediği öğrenildi.

GEÇMİŞTEKİ İFADELER ORTAYA ÇIKTI

Ayrıca dosyada şüpheli olarak ifadesi alınan A.K., kendilerinin bahçede sigara içerken saldırıya uğradıklarını söyledi. K., "Amcaoğlum ile dışarı çıkmıştık. Komşumuz Barış Dedeoğulları bize doğru ışık tuttu. Barış bize yönelik küfürlü sözler söyledi. Ne olduğunu anlayamadan ailecek bize saldırdılar. Demir sopalarla vurup havaya ateş ettiler. Bayılacak duruma gelinceye kadar bizi dövdüler" dedi.

"BİZ KENDİMİZİ KORUMAYA ÇALIŞTIK"

L.K. ise ifadesinde, "Bize sopayla saldırıp, küfrettiler. Demir sopayla başıma vurdular. Tüfekle 4 el havaya ateş ettiler. İlk onlar bize saldırdı. Biz sadece kendimizi korumaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

Konya’da dehşete düşüren olay! Bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldürüldü ev ateşe verildi

Son dakika haberleri...  Konya’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi, evde de ateşe verildi. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için müdahale başlattı.

Konya'da katliam!

Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi, evde de ateşe verildi.

Olay, saat 18.50 sıralarında merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokak'ta meydana geldi.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti.

Saldırının ardından ev de ateşe verildi.

İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için müdahale başlattı.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin isimleri açıklandı

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti.

Saldırının ardından ev de ateşe verildi. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için müdahale başlattı.

Olay yerinde incelemesini sürdüren polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLER
Saldırıda Dedeoğlu ailesinin 7 ferdi hayatını kaybetti.

İşte isimleri; Yaşar Dedeoğlu, Barış Dedeoğlu, Serpil Dedeoğlu, Serap Dedeoğlu, İpek Dedeoğlu, Metin Dedeoğlu ve Sibel Dedeoğlu

Katliam! Eve düzenlenen saldırıda 7 kişi öldürüldüKATLİAM! EVE DÜZENLENEN SALDIRIDA 7 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

30 Temmuz 2021 gazete manşetleri

30.07.2021 06:46

1 / 19

 

3 / 19

5 / 19

6 / 19

7 / 19

 

9 / 19

10 / 19

11 / 19

13 / 19

14 / 19

15 / 19

 

17 / 19

18 / 19

19 / 19

Yangınların arkasında 'ormanları yakın' emri veren PKK elebaşı Murat Karayılan mı var? Can Ataklı'nın sözleri tesadüf mü?

Giriş Tarihi: 29.07.2021 Güncelleme Tarihi: 29.07.2021  

Yangınların arkasında 'ormanları yakın' emri veren PKK elebaşı Murat Karayılan mı var? Can Ataklı'nın sözleri tesadüf mü?Dün Manavgat'ta başlayan yangının ardından Türkiye büyük bir şokla karşı karşıya kaldı. Birçok ilde peş peşe yangınlar çıktı, Türkiye'nin ciğerleri ateş aldı. Milyonların tepkileri 'ormanları yakın' talimatı veren PKK elebaşı Karayılan ve 'Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük yangınlar lazım' diyen Can Ataklı'ya çevrildi. Peki tüm bunlar tesadüf mü?

Antalya'da Akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle büyüyerek Manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale edilirken Akdeniz bölgesinde Adana Kadirli, Kozan, Karaisalı, Osmaniye, Mersin Gülnar'da da çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor.

Öte yandan Marmaris, Datça, Kocaeli ve Kütahya'da da yangın çıktı. Mersin'de 3 ilçede oteller, evler ve kamp alanları boşaltıldı. Yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Türkiye, son iki gündür yangınlarla amansız bir mücadeleye girdi. Peki ya filmi biraz geriye sarıp baksak bu yaşananlar tesadüf olabilir mi?

PKK ELEBAŞINDAN ORMANLARI YAKIN TALİMATI

Geçtiğimiz yıl Hatay'daki orman yangını ile ilgili soruşturma devam ederken PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın orman yakma talimatı verdiği ortaya çıkmıştı. Karayılan'ın "2-3 genç bir araya gelerek eylem yapabilir. 'Silahımız yoktur' diyebilirler. Silahları çakmak ve kibrittir" sözlerini kullanmıştı.

CAN ATAKLI: ERDOĞAN'IN GİTMESİ İÇİN ÇOK BÜYÜK YANGINLAR LAZIM

CHP yandaşı Can Ataklı ise 2021 ocak ayında YouTube üzerinden yayınladığı videoda "Tayyip Erdoğan seçimle gider mi? Bana göre hayır. Tayyip Erdoğan'ın artık seçimle bu ülkenin başından gitmesi bana pek mümkün görünmüyor. Ne demek seçimle gitmez? O zaman darbe mi olacak? Darbe ihtimalini en en az görenlerdenim. Darbe, hem de bugünün koşullarında darbe yapabilecek kabiliyet yok. Bana göre darbe yapmak çok zor. Tayyip Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük bir halk öfkesinin olması lazım. Büyük bir doğal afet, büyük bir deprem, başka bir doğal felaket… Çok büyük sel, çok büyük yangınlar… Hani Avustralya'yı yakan yangın vardı ya o kadar büyük yangınlar, deprem, çok büyük can kaybına yol açacak sel felaketi gibi… Ama en korkutucu olan Türkiye'nin bir askeri başarısızlık elde etmesi." ifadelerini kullanmıştı.

SABOTAJ MI?

Eş zamanlı olarak birçok bölgede başlayan yangınlar sabotaj ihtimalini akıllara getirdi. Yetkililer yangınların çıkış nedeni ile ilgili olarak elinde belge ya da görüntü olan vatandaşların emniyet güçleriyle bunları paylaşmasını istedi. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı da yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat'taki yangınla ilgili 27 yıllık yöneticilik döneminde böyle bir yangın görmediğini söylerken Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sabotaj ihtimaline dikkat çekti.

TARAFINI SEÇMEYE BİR DAMLA SU YETER

Türkiye'de yanan ormanlar değil ciğerlerimiz. Bu ülkede yaşayan her birey alevleri gördükçe içine bir kor düşüyor. Ancak kimileri var ki; tek amaç uğruna ülkenin yangın yerine bile göz yummuş haldeler.

Onlara Hz. İbrahim ile Nemrut'un kıssasından yola çıkarak tek bir söz yeter:

Karınca misali bir damla su bile yeter tarafını seçmeye

Sabotaj! Zamanlaya dikkatSABOTAJ! ZAMANLAYA DİKKAT

Türkiye'nin ciğerleri alev alev yandı! İşte dehşete düşüren yangında son durumTÜRKİYE'NİN CİĞERLERİ ALEV ALEV YANDI! İŞTE DEHŞETE DÜŞÜREN YANGINDA SON DURUM





MİT ve jandarmadan kritik operasyon! Orman yangını çıkarmak için gelen PYD/PKK'lı 2 terörist yakalandı

Giriş Tarihi: 29.07.2021 Güncelleme Tarihi: 30.07.2021 

Manisaİzmir ve Bursa’da keşif yapıp orman yakma eyleminde bulunduktan sonra yurt dışına kaçacakları yönünde istihbarı bilgi edinilen PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü üyesi 2 kardeş, MİT, Jandarma ve Emniyetin ortak operasyonu ile yakalandı. Öte yandan Manisa Valiliği tarafından düzenlenen operasyona ilişkin açıklama geldi. Son dakika gelişmesinin ayrıntıları haberimizde...

MİT ve jandarmadan kritik operasyon! Orman yangını çıkarmak için gelen PYD/PKK'lı 2 terörist yakalandıOrmanlarda keşif yapan iki PKK/YPG/PYD/KCK üyesi kardeş MİT sayesinde yakalandı

Türkiye'nin ciğerlerini bölücü terör örgütü mü yakıyor? Manisa, İzmir ve Bursa’da keşif yapıp orman yakma eyleminde bulunduktan sonra yurt dışına kaçacakları yönünde istihbarı bilgi edinilen PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü üyesi 2 kardeş, MİT, Jandarma ve Emniyetin ortak operasyonu ile yakalandı. Haberin detayları...

Ormanlarda keşif yapan 2 PKK'lı terörist yakalandı

Türkiye'nin bütün ormanları peş peşe yanıyor. Kamuoyunda ormanların bilerek yakıldığı şüphesi artarken iki PKK/KCK/YPG/PYD'li terörist İzmir'de istihbarata takıldı.

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK/YPG ÜYESİ İKİ TERÖRİST KEŞİF YAPTI

PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren yabancı uyruklu kardeş 2 örgüt mensubunun orman yakma eylemi için İzmir, Manisa ve Bursa illerine gelerek keşif yaptıkları, orman yakma eylemini gerçekleştirerek illegal yollardan yurt dışına çıkacakları yönünde istihbari bilgi elde edildi.

Gelen istihbarat üzerine harekete geçen MİT, Emniyet ve Jandarma ekipleri söz konusu 2 kardeşin Manisa'nın Turgutlu ilçesinde olduğunu tespit etti.

MİT-EMNİYET-JANDARMA KOORDİNASYONUYLA YAKALANDILAR

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, MİT Daire Başkanlığı, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı ile koordineli yapılan müşterek operasyon sonucu terör örgütü üyesi yabancı uyruklu 2 kardeş yakalanarak gözaltına alındı.

MANİSA VALİLİĞİNDEN PKK'LI TERÖRİSTLER HAKKINDA AÇIKLAMA

Manisa Valiliği yakalanan teröristler hakkında açıklama yayınladı.

Valiliğin resmi internet sitesinden verdiği bilgilerde, "Turgutlu'da bugün gözaltına alınan PKK/ PYD şüphelisi 2 şahıs, terör örgütlerine yönelik yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda yakalanmıştır. Bazı basın yayın organlarında bu operasyonla ilgili olarak, orman yangınlarının şüphelilerinin yakalandığı şeklinde haberler yayınlanmaktadır. Terör operasyonu neticesinde göz altına alınan şahısların devam eden orman yangınlarıyla irtibatlı olduklarına dair herhangi bir bilgi yada bulgu söz konusu değildir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

 


MİT ve jandarmadan kritik operasyon! Orman yangını çıkarmak için gelen PYD/PKK'lı 2 terörist yakalandı

MİT ve jandarmadan kritik operasyon! Orman yangını çıkarmak için gelen PYD/PKK'lı 2 terörist yakalandıManisaİzmir ve Bursa’da keşif yapıp orman yakma eyleminde bulunduktan sonra yurt dışına kaçacakları yönünde istihbarı bilgi edinilen PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü üyesi 2 kardeş, MİT, Jandarma ve Emniyetin ortak operasyonu ile yakalandı. Öte yandan Manisa Valiliği tarafından düzenlenen operasyona ilişkin açıklama geldi. Son dakika gelişmesinin ayrıntıları haberimizde...

PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren yabancı uyruklu kardeş 2 örgüt mensubunun orman yakma eylemi için İzmir, Manisa ve Bursa illerine gelerek keşif yaptıkları, orman yakma eylemini gerçekleştirerek illegal yollardan yurt dışına çıkacakları yönünde istihbari bilgi elde edildi.

İSTİHBARAT ÜZERİNE OPERASYON BAŞLATILDI

Gelen istihbarat üzerine harekete geçen MİT, Emniyet ve Jandarma ekipleri söz konusu 2 kardeşin Manisa'nın Turgutlu ilçesinde olduğunu tespit etti. İzmir İl Jandarma Komutanlığı, MİT Daire Başkanlığı, İzmir İl Emniyet MüdürlüğüManisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı ile koordineli yapılan müşterek operasyon sonucu terör örgütü üyesi yabancı uyruklu 2 kardeş yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan Manisa Valiliğinden son gelişmelere dair önemli bir açıklama geldi.

Açıklama şöyle;

"Turgutlu'da bugün gözaltına alınan PKK/ PYD şüphelisi 2 şahıs, terör örgütlerine yönelik yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda yakalanmıştır. Bazı basın yayın organlarında bu operasyonla ilgili olarak, orman yangınlarının şüphelilerinin yakalandığı şeklinde haberler yayınlanmaktadır. Terör operasyonu neticesinde göz altına alınan şahısların devam eden orman yangınlarıyla irtibatlı olduklarına dair herhangi bir bilgi yada bulgu söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

MİT ve jandarmadan kritik operasyon!MİT VE JANDARMADAN KRİTİK OPERASYON!

Orman yangınlarının arkasında PKK var! ‘’PKK konsept değiştirdi’’ORMAN YANGINLARININ ARKASINDA PKK VAR! ‘’PKK KONSEPT DEĞİŞTİRDİ’’

MİT'ten terör örgütü PKK'ya ağır darbe!MİT'TEN TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA AĞIR DARBE!

Giriş Tarihi: 29.7.2021  23:17 Son Güncelleme: 30.7.2021  00:21

SON DAKİKA HABERİ: Bakan Pakdemirli duyurdu! 43 yangın kontrol altına alındı

SON DAKİKA HABERİ: Bakan Pakdemirli duyurdu! 43 yangın kontrol altına alındı

Turizm cenneti doğa harikası Muğla’da, 5 ayrı noktada yangın çıktı.Yetkililerden, Bodrum Güvercinlik’teki yangının kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmalarının yapıldığı öğrenildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bakan Pakdemirli yaptığı paylaşımda 42 yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Bakan Pakdemirli açıklamasından kısa bir süre sonra Soma'daki yangının da söndürlüğünü aktardı. Yaşanan gelişmeyle birlikte 43 nokta kontrol altına alınmış oldu.

Turizm cenneti doğa harikası Muğla'da, 5 ayrı noktada yangın çıktı. Öğle saatlerinde önce dünyanın incisi Marmaris alev aldı. Ardından Bodrum Güvercinlik ve Köyceğiz'de de alevler yükselmeye başladı. Paniğe neden olan yangınlarda, turistik tesisler ve evler tahliye edildi.

SON DAKİKA HABERİ: Bakan Pakdemirli duyurdu! 42 yangın kontrol altına alındı | Video

Cennet bir anda cehenneme döndü. Yetkililerden, Bodrum Güvercinlik'teki yangının kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmalarının yapıldığı öğrenildi. Muğla'da Marmaris ve Köyceğiz'deki yangınların kontrol altına alınma çalışmaları devam ediyor.

BAKAN PAKDEMİRLİ DUYURDU! 42 YANGIN KONTROL ALTINDA
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 42 yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Pakdemirli; "Bu savaşta başta orman kahramanlarımız, kamu kurumlarımız ve tüm halkımız; cansiparene, özenle, tüm gücümüzle geleceğimiz için savaşıyoruz. Tüm Türkiye'nin duaları bizimle. Canımız yanıyor. Söndüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Bodrum Güvercinlik’teki yangının kontrol altına alındı | Video

SOMA'DAKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Bakan Pakdemirli yaptığı son dakika açıklamasında, Manisa Soma'da çıkan orman yangınının da kontrol altına alındığını duyurdu. Bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği aktarılırken, bu gelişmeyle birlikte 43 nokta kontrol altına alınmış oldu.

Ekiplere su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir’in son paylaşımı duygulandırdı

Ekiplere su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir’in son paylaşımı duygulandırdıSon dakika haberine göre: Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan Şahin Akdemir’in hayatını kaybetmeden önce yangında çektiği son görüntüler ortaya çıktı. Şahin'in gönüllü olarak yangın söndürme çalışmalarına katılan personele su taşıdığını söylediği görüntüler görenleri duygulandırdı.

Marmaris'te öğlen saatlerinde çıkan ve bir anda büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ederken, alevlere müdahale eden ekiplere yardımcı olmaya çalışan Şahin Akdemir'in (25) dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Akdemir'in cansız bedeni Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aslen Köyceğizli olan ve uzun yıllardır Ortaca ilçesinde yaşayan Şahin Akdemir'in, Marmaris'te turizm sektöründe çalıştığı öğrenildi. 25 aşındaki Akdemir'in, meydana gelen yangına yardım etmek için bugün motosikleti ile bölgeye gittiği ve yangın söndürme çalışmasında gönüllü olarak ekiplere destek verdiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in 1 ay önce çıkan yangında da gönüllü olarak itfaiyecilere su taşıdığı öğrenildi.

ÖLMEDEN ÖNCE ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞMIŞ

Bu arada Şahin Akdemir'in sosyal medya hesabından bugün yangında paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Yangına motosikleti ile gidişini yayınlayan Şahin Akdemir, "Su taşımaya devam, yangıncılara su taşıyacağız yine, Allah hayırlarımızı kabul eylesin" dediği duyuluyor.

Bir diğer görüntüde ise yüzündeki duman lekeleri dikkat çeken Şahin Akdemir, "Yangın hala devam ediyor biz su taşıyoruz hala" konuşmaları görülüyor.


Son Dakika Haberi: Bodrum'da alevler 5 yıldızlı oteli sardı! Vatandaşlar denizden tahliye edildi...

Giriş Tarihi: 29.7.2021  19:01 Son Güncelleme: 29.7.2021  19:03

SON DAKİKA! Bu kez orman yangını haberi Muğla'dan! Lüks otel böyle tahliye edildi

Bodrum'da yangın otele sıçradı! Bodrum'da yangın nedeniyle otel boşaltıldı

AJANSLAR

Bodrum'da yangın otele sıçradı! Bodrum'da yangın nedeniyle otel boşaltıldıBodrum'da çıkan yangın bir otele sıçradı. Turizmin gözdesi Bodrum'daki yangının son durumu A Haber canlı yayınında Gamze Elçi tarafından aktarıldı. Bodrum'daki yangından dolayı bir otel boşaltıldı.

Muğla'da Bodrum ilçesi sınırlarına yakın Meşelik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler bölgeye sevk edilirken yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Son dakika haberine göre Manavgat'taki orman yangınının ardından bir yangın da Muğla'da çıktı. Yerleşim yerine 100 metre kadar yaklaşan yangın nedeniyle İçmeler'den merkeze giden yolun kapatıldığı öğrenildi. Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada Muğla'nın Güvercinlik mevkisinde bir otelin boşaltıldığını duyurdu. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan gelen son dakika haberine göre Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Cennet vatanımızda çıkan yangınların kaynağı ve sebebi başsavcılıklar tarafından her yönüyle araştırılmaktadır. Bütün ihtimaller titizlikle inceleniyor, ilgili tüm kurumlarca gerekli adımlar hassasiyetle atılıyor." dedi.

AJANSLAR

Bu kez orman yangını haberi Muğla'dan

Son iki günde Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Maraş, Kütahya, Kocaeli, Aydın, Hatay, Kayseri ve Kilis'te ormanlık alanlar alevlere teslim oldu.

Tatil bölgesi Antalya Manavgat'taki orman yangınının ardından bir yangın da Muğla'da çıktı.

Marmaris ilçesi İçmeler karayolu üzerindeki Armutalan Mahallesi, Siteler mevkisinin üst kısımlarındaki kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanlık alanda saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler, kuru otlar ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Yerleşim yeri ve otellere 100 metre mesafedeki yangın bölgesine 1 helikopter, 7 arazöz ve su tankerleri ile çok sayıda orman işçisi sevk edildi.

Marmaris'te 27 Haziran'da enerji nakil hatlarından çıkan ve 35 hektar alanın zarar gördüğü yangına yaklaşık 300 metre mesafede çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Bodrum'da yangın! Güvercinlikte ünlü 2 otelde tahliye başladı

YANGIN OTELLERE SIÇRADI

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Oteller bölgesi burası, otel çalışanlarının da otelden çıktığını ve güvenli alanlara geçtiğini gördük. Yangın oldukça büyük.

OTEL BOŞALTILIYOR

Bodrum'da çıkan yangının yerleşim yerlerine yakın olduğunu belirten Elçi, "Turistlerin korkuyla izlediği Bodrum'daki yangın otellere de sıçradı. Sivillerin tehlikeye girmesiyle bir otel boşaltıldı." şeklinde konuştu.

A Haber muhabiri Gamze Elçi, Bodrum'daki yangını söndürme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettini belirtti.

'YANGINI ÇOCUKLAR ÇIKARDI' İDDİASI
Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına, biri 8 diğeri 10 yaşındaki 2 çocuğun neden olduğu ileri sürüldü. 3 görgü tanığının ifadeleri üzerinden oyun oynarken, yangını çıkardıkları iddia edilen 2 çocuğun İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadelerine başvurulması için pedagog beklendiği bildirildi.

MİLAS'TA TEKNEYLE TAHLİYE
Muğla Milas'ta 5 yıldızlı otellerin kapısına kadar dayanan yangın sınrası karadan tahliyenin söz konusu olmadığı bildirilirken, tekne desteği gönderildi. Vatandaşlar süratle tahliye edildi.

Tekne desteğiyle tahliye edilen vatandaşlar ve tatilciler korku dolu anlar yaşadı.

BAKAN GÜL: CENNET VATANIMIZDA ÇIKAN YANGINLARIN KAYNAĞI...
Son dakika haberine göre Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Cennet vatanımızda çıkan yangınların kaynağı ve sebebi başsavcılıklar tarafından her yönüyle araştırılmaktadır. Bütün ihtimaller titizlikle inceleniyor, ilgili tüm kurumlarca gerekli adımlar hassasiyetle atılıyor." ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Muğla'da bugün 5 ayrı ilçede art arda çıkan yangınlarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada ,"29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14.58 sıralarında, Muğla ili, Milas ilçesi, Güvercinlik-Kuyucak mevkiindeki ormanlık alanda çıkan orman yangını ile ilgili olarak mülhakatımız Milas Cumhuriyet Başsavcılığımızca resen ivedi olarak soruşturma başlatılmıştır. Başsavcılığımızın talimatı ile orman yangınının başladığı ve güzergâhındaki yerlerle ilgili detaylı bir şekilde inceleme ve delillerin araştırılmasına yönelik soruşturma işlemleri çok yönlü ve titizlikle devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

ALEVLERE 3 SAATTE 95 SORTİ
Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınına takviye olarak 1 helikopter, 7 arazöz, 6 dozer, 8 itaiye aracı ve 7 su tankeri takviye olarak gönderildi. 6 helikopter 200 metre mesafedeki denizden su alarak 3 saatte alevlere 95 sorti yaparak, müdahale etti. Yanan çam kozalaklarının patlaması sonucu alevlerin sıçradığı 3 apartmanın çatı katı yandı. Binaların çatı katındaki alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Alevlerin tehdit ettiği 3 villa daha tedbir amacıyla boşaltıldı. İlçenin üzerine kaplayan yoğun dumandan etkilenenlerin sayısı 11'e yükseldi. Siteler Mahallesi'ndeki yerleşim yerlerine yakın bölümdeki alevler havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Asparan ve Pamucak mevkisine doğru ilerleyen alevlere ise müdahalenin yoğun bir şekilde sürdüğü bildirildi.



ARAÇLAR GERİ ÇEVRİLİYOR
Yangında trafiğin sadece Datça yönüne açık olduğu öğrenilirken, İçmeler'den merkeze giden yol kapatıldı. Ayrıca yangına yakın bölgelerde araçlar geri döndürülüyor.

BAKAN PAKDEMİRLİ SON DURUMU AKTARDI
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 7 ilde devam eden orman yangınlarıyla ilgili bilgi verdi. 36 yangın noktasında durumun kontrol altına alındığını duyuran Pakdemirli, "Güvercinlik'te bir otel boşaltılmaya başlandı." dedi.

Pakdemirli yangınlarla ilgili çok yönlü bir soruşturma yürütüldüğünü bildirdi. Pakdemirli yangına 3 uçak, 38 helikopter, 472 arazöz ve 4 bin personelle müdahale edildiğini söyledi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, çevre illerden takviye geldiğini belirterek, "Kamu kurum ve çalışanları yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Yerleşim yerlerinde gerekli görülen yerler tahliye ediliyor." ifadelerini kullandı.

Marmaris'te yangın! Dumanlar göğü kapladı! Sabotaj...

BODRUM'A DA SIÇRADI
Muğla'nın Milas ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Bodrum ilçesi sınırlarına yakın Meşelik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

Yangına 2 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor.

Alevler, bölgeye yakın 5 yıldızlı otele kadar yaklaşınca müşteriler, tedbiren deniz yoluyla güvenli alana tahliye edilmeye başlandı. Otel çalışanları da güvenli bölgeye alındı.

Bölgedeki kara yolu trafiğe kapatıldı, sadece yangın söndürme araçlarının geçişine izin veriliyor.

KÖYCEĞİZ'DEN DE DUMANLAR YÜKSELİYOR
Muğla'nın Köyceğiz bölgesinde ormanlık alanda da dumanlar yükselmeye başladı. Yangına havadan müdahale süratle başladı.

ALANYA'DA ALEVLER YÜKSELİYOR: PARAŞÜT ETKİNLİĞİ DURDURULDU
Alanya'nın Mahmutseydi Mahallesinde ilk belirlemelerine göre saat: 15:00'de çıkan orman yangına havadan helikopter ve karadan Orman İşletmesine ait arazörler Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye ekipleri vatandaşlar tarafın müdahele ediliyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinde paraşüt etkinliği Hedirellez mevkkinde durduruldu. Orman yangını için havadan müdahele eden holikopterlerin denizden su alarak yangın mahaline giderken tehlike oluşturduğundan Alanya Emniyetince paraşüt etkinliği durduruldu.

YANGIN NASIL YAYILDI?
Muğla'nın Marmaris ilçesinde Siteler mevkiinde öğlen 13:15 sularında başlayan orman yangını, yalnızca 5 dakika içerisinde rüzgârın da etkisiyle kilometrelerce alana yayıldı.


HAVAİ FİŞEK GİBİ
Yangının etkisi ile patlayan kozalaklar havai fişek gibi uçarak ormanın diğer bölgelerini de tutuşturmaya başladı. Ekiplerin müdahalesi yayılmayı önlemeye yetmedi.

Marmaris'te orman yangını! Kent merkezine...

EVLERE, OTELLERE İNDİ
Ormanlık alanda başlayarak dağın arka yüzündeki Asparan bölgesine de yayılan yangın kısa sürede Siteler, Armutalan ve Turban bölgelerinde ev ve otellere kadar indi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın açıklamaları şu şekilde: Şu anda yerleşim yerlerinde tehlike gözükmüyor. Bozburun yarımadasına doğru giden yangın devam ediyor. Yerleşim yerlerinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın ormanlık alanda devam ediyor. Can kaybımız yok, hafif yaralılar var. Apartmanların çatı altındaki dairelerde yangın oldu ama kontrol altına alındı. Sabotaj ihtimali oldukça kuvvetli.

BAKANLIKTAN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA DESTEK
Milli Savunma Bakanlığı, Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının söndürülmesi için çalışmalara destek sağlandığını açıkladı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Marmaris'te çıkan orman yangınına yönelik söndürme çalışmalarına, gelen talep üzerine Deniz Kuvvetlerimize ait tanker, arazöz, keşif aracı ve personelin yanı sıra bir İHA ile destek sağlanmaktadır" denildi.

 

 

 

Son Dakika Haberi: Bodrum'da alevler 5 yıldızlı oteli sardı! Vatandaşlar denizden tahliye edildi...

Son dakika haberine göre; Bodrum'un Güvercinlik bölgesinde ormandan dumanlar yükseldi. Kısa sürede büyüyen yangın denize sıfır bulunan lüks bir otele kadar ulaştı. Yangının hızla yaklaşması ile otel tahliye için tekne desteği talep etti. Tahliyenin karadan mümkün olmadığı, teknelerin bölgeye gönderildiği bildirildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik mahallesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın hızla büyüyerek ormanı sardı. Ormanın hemen altında bir koyda bulunan 5 yıldızlı lüks otele alevler sıçradı. Bunun üzerine oteldeki personel ve müşterilerin tahliyesi için tekne desteği istendi.

Karadan tahliyenin söz konusu olmadığı bildirilirken, tekne desteği gönderildi. Vatandaşların süratle tahliye edildiği bildirilirken, yangına da müdahale karadan ve havadan sürüyor.

Manavgat'tan sonra Bodrum da alevler içerisinde! | Video

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı son dakika açıklamasında, Güvercinlik'te bir otele yangının sıçramak üzere olduğunu, yardım talebi üzerine tahliye işleminin başladığını, can güvenliği tehdidinin olmadığını söyledi.

ÇAVUŞOĞLU: 2 OTEL DIŞINDA TURİZMİ TEHDİT EDEN BİR DURUM YOK

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çıkan yangınlarla ilgili üzüntüsünü paylaştı. Çavuşoğlu, tüm çalışmaların yapıldığını belirtti, Güvercinlik'te 2 otelin yangın bölgesinde bulunduğunu, diğer otellerin risk altında olmadığını söyledi.

Çavuşoğlu, "Turizm alanını tehdit eden bir durum yok" dedi. Çavuşoğlu, diğer otel sahiplerinin sağduyulu davranarak mağdurlara yardımcı olduğunu da aktararak teşekkür etti.

Bodrum Güvercinlik'te oteli saran dev yangın kamerada!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den İç Anadolu Akdeniz ve Ege'deki orman yangınlarına ilişkin flaş açıklama

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den İç Anadolu Akdeniz ve Ege'deki orman yangınlarına ilişkin flaş açıklamaSon dakika haberi... Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İç Anadolu, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen orman yangınları hakkında, "Cennet vatanımızda çıkan yangınların kaynağı ve sebebi başsavcılıklar tarafından her yönüyle araştırılmaktadır. Bütün ihtimaller titizlikle inceleniyor, ilgili tüm kurumlarca gerekli adımlar hassasiyetle atılıyor" dedi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Türkiye'yi yasa boğan yangınlar hakkında bir açıklama yaptı.

İç Anadolu, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen orman yangınlarında sabotaj var mı? Sosyal medyadan açıklama yapan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, orman yangınları hakkında, "Cennet vatanımızda çıkan yangınların kaynağı ve sebebi başsavcılıklar tarafından her yönüyle araştırılmaktadır. Bütün ihtimaller titizlikle inceleniyor, ilgili tüm kurumlarca gerekli adımlar hassasiyetle atılıyor" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan İletişim Başkanı Fahrettin Altun çıkan yangınlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Resmi Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Altun şu ifadelere yer verdi;

"Ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizin ciğerini yaktı. Bu yangınlar sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmet yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum."

"Milli servetimiz olan ormanlarımızdaki yangınları kontrol altına almak ve etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için Cumhurbaşkanımız devletimizin tüm imkanlarını seferber etmiştir. Tüm kurumlarımız sahada vatandaşlarımızın yanında çalışmalarını sürdürmektedir."

"Yangınların ortaya çıkış sebebi üzerine kapsamlı soruşturmalar da başlatılmıştır. Sorumlular en kısa zamanda doğamıza ve ormanımıza karşı giriştikleri bu saldırının hesabını verecektir. Dualarımız yangınlarla mücadele eden ormanın kahramanları ile. Hepimize geçmiş olsun."

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ise "Orman yangınları milli bir felakettir. Tüm kurumlarımız eşgüdüm halinde yoğun bir mücadele veriyor. Savcılıklar yangınların sebeplerini çok yönlü olarak inceliyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Çalışmalar aralıksız devam edecek." mesajını paylaştı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da "Ülkemizin birçok noktasında devam eden ve yüreğimizi yakan yangınlarla canla başla mücadele eden ekiplerimize Rabbim güç kuvvet versin. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." paylaşımında bulundu.

Türkiye'nin ciğerleri alev alev yandı! İşte dehşete düşüren yangında son durumTÜRKİYE'NİN CİĞERLERİ ALEV ALEV YANDI! İŞTE DEHŞETE DÜŞÜREN YANGINDA SON DURUM

Kabus sürüyor! Mahalle boşaltıldıKABUS SÜRÜYOR! MAHALLE BOŞALTILDI

Yangın otellere yaklaştı! Müşteriler teknelerle tahliye edildiYANGIN OTELLERE YAKLAŞTI! MÜŞTERİLER TEKNELERLE TAHLİYE EDİLDİ

Bu haber 991522 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok ben kazanırım
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu:...
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı! İmamoğlu'ndan PKK ile 100 milyon dolarlık kirli mutabakat: Demirtaş'a böyle el çektirdiler
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı!...