Son dakika haberi: 2021 yılı 20 bin öğretmen ataması yapıldı

Son dakika haberi: 2021 yılı 20 bin öğretmen ataması yapıldı

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 2021 yılı Öğretmen Atama Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunuyor. Yüz yüze eğitim mesajı veren Başkan Erdoğan, "Çocuklarımız 1,5 yıldır okullarında olamadılar. Salgın halen devam ediyor. Ama artık çocuklarımızı okullarından uzak bırakma lüksümüz kalmadı. Okullarımızı açık tutmakta kararlıyız. Çocuklarımızı pazartesi günü okullarıyla buluşturuyoruz." ifadelerini kullandı..

03 Eylül 2021 - 15:04

Son dakika haberi: 2021 yılı 20 bin öğretmen ataması yapıldı

Giriş Tarihi: 03.09.2021  11:42 Güncelleme Tarihi: 03.09.2021  14:31

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Haliç Kongre Merkezi'nde 2021 yılı Öğretmen Atama Töreni düzenlendi.

Video Player

00:13 | 02:08

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.

Son dakika haberi: 20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları belli oluyor. Binlerce öğretmenin heyecanla beklediği sonuçların açıklanacağı törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan, törende önemli açıklamalarda bulundu. Daha sonra ise atama sonuçları için butona basıldı.

20 bin öğretmen Başkan Erdoğan'ın katıldığı 2021 yılı Öğretmen Atama Töreni'yle atandı

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 2021 yılı Öğretmen Atama Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biraz sonra atanacak öğretmenlerimizle birlikte okullarımızda görev yapan öğretmen sayımız 1 milyon 137 bini bulacaktır. Okullarımızın ve sınıflarımızın öğrenci mevcutlarını azalttık. Mevcudumuz 22 ile OECD ortalaması civarında. Öğretmen başına düşen öğrenci sayısı ilkokullarda 17, ortaokullarda 16, liselerde 12 civarında." dedi. Başkan Erdoğan, "Salgın devam ediyor ama çocukları okullardan uzak tutma lüksümüz kalmadı. Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde zihinsel, bedensel, kültürel gelişimleri bakımından okulların açık tutulması önemlidir. Gerekli her türlü tedbiri alarak çocuklarımızı pazartesi günü okullarıyla buluşturuyoruz." şeklinde konuştu.

20 bin öğretman atandı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2021 yılı 20 bin öğretmen ataması programına katıldı. Haliç Kongre Merkezi'ndeki programa Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da katıldı.

Başkan Erdoğan programda yaptığı konuşmasında, Avrupa'da son 20 yılda öğretmen maaşlarını en çok artıran ülkenin Türkiye olduğunu belirterek, "OECD verilerine göre Avrupa'da öğretmenlerin yarısı işlerinde stres yaşadıklarını belirtirken Türkiye'deki öğretmenler tüm Avrupa ülkeleri arasında en az stres yaşayanlardır" dedi.

Erdoğan, öğretmenlere seslenerek, eğitimin kalitesini artırmak için önce alt yapı ve teknoloji eksikliklerini giderdiklerini ifade etti.

Erdoğan, "Eğitimin içeriğini geliştirmemiz gerekiyor. Çocuklarımız her şey gibi eğitimin de en iyisine layıktır. Eğitimin kalitesini belirleyen şey öğretmenlerdir. Sizlerin kendinizi geliştirmeniz şarttır.

Bunun için meslek içi eğitimlerle, lisans üstü eğitimlerle kendinizi geliştirmeniz şarttır. Çocuklarımız 1,5 yıldır okullarında öğretmenleri ve arkadaşlarından ayrı kaldılar. Salgın hala devam ediyor ama onları okuldan ayrı bırakma lüksümüz kalmadı.

Çocuklarımıza akranlarıyla birlikte en iyi eğitimi vermekte kararlıyız. Çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimi bakımından da okulların açık tutulması gerekiyor.

Sizlerin de destek ve katkılarıyla inşallah çocuklarımızı pazartesi günü okullarıyla buluşturuyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullardaki pandemi koşullarını belirlediğini ifade ederek, "Aşılarınızı yaptırarak çocuklarınıza ve topluma örnek olmanızı bekliyorum. Çocuklarımız artık okula hazır durumda" dedi.

Erdoğan, okulları tam zamanlı açık tutarak eğitimi tamamlayacaklarını belirtti. Erdoğan ve Bakan Özer, konuşmanın ardından atama butonuna basarak adayları belirledi.

Son dakika haberi: 20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! Başkan Erdoğan'dan çok net yüz yüze eğitim mesajı

Son dakika haberi: 20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! Başkan Erdoğan’dan çok net yüz yüze eğitim mesajı

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı. Törende önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, yüz yüze eğitimden vazgeçilemeyeceğinin altını çizdi, "Okullarımızı açık tutmakta, çocuklarımıza en iyi öğretimi vermekte kararlıyız." dedi.

3 Eylül 20 bin sözleşmeli öğretmen e-Devlet T.C ile sonuç sorgulama! MEB atama sonuçları isim isim sıralı tam liste 2021!

3 Eylül sözleşmeli öğretmen atama tercih canlı sonuçları 2021! - MEB son dakika e-devlet sözleşmeli öğretmenlik atama sonuç sorgulama

20 bin sözleşmeli öğretmenlik sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak 2021? MEB Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuç ekranı!

MEB son dakika: 20 bin öğretmen atama tarihleri değişti mi? Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bu haber 975805 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...