Son dakika: Gazilerden CHP lideri Kılıçdaroğlu’na 5 soru

Son dakika: Gazilerden CHP lideri Kılıçdaroğlu’na 5 soru

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Başkanı Gazi Lokman Aylar, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na GARA operasyonu ile ilgili mektup gönderdi. TSK'nın başarılı Gara operasyonunu başarısızmış gibi göstererek Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden algı operasyonu yapmak isteyen Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği 5 soruyu hatırlatan Aylar 5 soru yöneltti.

28 Şubat 2021 - 07:02 - Güncelleme: 28 Şubat 2021 - 08:57

Son dakika: Gazilerden  lideri Kılıçdaroğlu’na 5 soru

Giriş Tarihi: 28.2.2021  07:00 Son Güncelleme: 28.2.2021  07:04

Son dakika haberi: PKK’nın siyasi uzantısı  ile ittifak yapan Kemal Kılıçdaroğlu’na: Teröriste “terörist” diyemeyen, terörü kınamayan, sırtını terör örgütlerine yaslayanlarla kol kola yürüyen kim varsa teröristtir.

Sabah

Son dakika: Gazilerden CHP lideri Kılıçdaroğlu’na 5 soru

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Başkanı Gazi Lokman Aylar, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na GARA operasyonu ile ilgili mektup gönderdi. TSK'nın başarılı Gara operasyonunu başarısızmış gibi göstererek Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden algı operasyonu yapmak isteyen Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği 5 soruyu hatırlatan Aylar 5 soru yöneltti.


Aylar, "Teröriste 'terörist' diyemeyen, terörü sert bir şekilde kınamayan, teröre karşı net bir tavır sergilemeyen, oy uğruna teröristlerle arasına mesafe koyamayan, sırtını terör örgütlerine yaslayanlarla kol kola yürüyen kim varsa aynıyla vaki teröristtir" sözleriyle sert tepki gösterdi.


Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Başkanı Gazi Lokman Aylar yazdığı mektupta CHP'nin HDP ile yaptığı kirli ittifakı hatırlattı. Kılıçdaroğlu'nun HDP ile kol kola yürüdüğünü ve sırtını terör örgütlerine dayadıklarını bir kez daha hatırlatan Aylar, "Atatürk'ün kurduğu partiyi terör partisine çevirmeye başladılar, bundan rahatsızız.


Atatürk'ün kurduğu partinin terörle birlikte anılmasından kurtulun. 5 yıl önce hendek olaylarında CHP'li birkaç vekil çıkıp, 'Türk askeri orantısız güç kullanıyor' demişti. O gün CHP'ye gidip siyah çelenk koyduk. Bu vekilleri aranızdan temizleyin, bunları gönderin dedik. Ama o vekiller hâlâ CHP'de siyaset yapıyor. Adalet yürüyüşü dediler yanlarına HDP'li vekil ve eş başkanları aldılar ve kol kola gezdiler.


Hangi adalet hangi demokrasi? Demokrasi ve adalet 13 kahramanımızın başına silah sıkmak ve şehit etmek midir? Terörist cenazesine gidenlere sesleniyoruz. Kılıçdaroğlu bir televizyon kanalında 'Biz hapishanedeki ve hastanedeki teröristleri de ziyaret ediyoruz, demişti' diye konuştu.



BUNLAR AKLINIZA GELMEDİ Mİ?
"Biz defalarca Kemal Kılıçdaroğlu'na sorduk cevap alamadık, PKK'lı ve FETÖ'cü teröristlerce şehit edilen aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz adına bir kez daha soruyoruz" diyen Aylar Kılıçdaroğlu'na şu soruları yöneltti:
1 Terör örgütleriyle en başarılı mücadeleyi verdiğimiz şu günlerde bebek katili, İmralı canisinin heykelini dikmek isteyen, kravatlı terörist Selahattin Demirtaş'a şeref madalyası takarken Yasin Börü ve arkadaşları aklınıza geldi mi?
2 Seçimlerde her evden HDP için oy isterken, Figen Yüksekdağ'ın "Sırtımızı PKK dayadık" sözleri aklınıza gelmedi mi?



3 15 Temmuz günü FETÖ alçaklarının teşebbüs ettiği darbe girişimine "Kontrollü darbe, tiyatro" derken şehit olan 251 vatandaşımız aklınıza gelmedi mi?
4 Parti içinde olan bazı milletvekilleri terörist cenazelerine giderken, bizzat kendisi ekranlarda "Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik derken Diyarbakır'da evlat nöbetinde olan anneler hiç aklınıza gelmedi mi?
5 Gara'da hain PKK'lı teröristlerce katledilen şehitlerimizin ailelerine taziye mesajı yayınlarken 'PKK' adını neden kullanmadınız, kimlerden niçin korktunuz?"

Kılıçdaroğlu’na aşı tepkisi: Ahlaki değil Kılıçdaroğlu’nu belgesiyle yalanladı Son dakika: Sağlık Bakanı Koca'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na aşı tepkisi CHP'li eski milletvekili Mehmet Sevigen'den A Haber'e çarpıcı açıklamalar! Kılıçdaroğlu'na sert tepki

’ndan CHP’li belediyelerdeki grevlere ilginç çözüm önerisi: Maaşa zam işe son… İstifa depremi!

CHP’nin ’daki ilçe belediyelerinde işçilerin greve gitmesi sonucu sokaklar çöp dağlarıyla doldu. CHP'li  Belediyesi’nde çöpler 5 gündür toplanmıyorken   başkanlığında video konferans yöntemiyle toplandı. Takvim.com.tr’nin CHP kulislerinden aldığı bilgiye göre,  toplantıda işçilerin greve gitmesini provokasyon olarak niteledi. Kılıçdaroğlu, “Zam yapacaksanız işçi çıkarın. 3100 TL'den fazla da kimseye para vermeyin. Bu talimatı verdim. Her şey benim kontrolümde.” İfadelerini kullandı. Toplantıda ayrıca CHP Genel Başkan Yardımcısı , Yargıtay'dan gelen istifa sayılarını da açıkladı. Salıcı, son 45 günde 13.347 kişinin CHP'den istifa ettiğini bildirdi.

takvim.com.tr

Kılıçdaroğlu'ndan ilginç çözüm önerisi

Seçimler öncesi her fırsatta 'işçi hakları'ndan bahseden CHP'li belediyeler ve başkanlar seçim sonrası işçi kıyımları yaparken zam dönemlerinde de yeterli zam ve sözleşme yapmadı.

CHP'Lİ BELEDİYELERDE PEŞ PEŞE GREV KARARLARI
İstanbul'un CHP'li belediyeler tarafından yönetilen Maltepe, Beşiktaş, Bakırköy, Kartal, Kadıköy, Avcılar, Ataşehir olmak üzere 7 ilçesinde 'toplu sözleşme' imzalanmaması sebebiyle grev kararı alındı.

SOKAKLARDA ÇÖP DAĞLARI OLUŞTU
DİSK'e bağlı Genel-İş ile CHP'li belediyeler arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine işçilerin başlattığı grev nedeniyle Kadıköy, Maltepe gibi ilçelerde çöpler toplanmadı.

VATANDAŞ ÇÖP TOPLADI
Özellikle Maltepe'de çöp yığınlarının dolduğu sokaklar vatandaşın gündemine oturdu.

Sayıları 1500'e yakın işçi anlaşma sağlanana kadar greve devam edeceklerini söylerken İlçede yaşayan vatandaşlar, çevreye kötü kokular yayılmasına neden olan çöplerin toplanmamasına tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar ise çöpleri kendileri topladı.

CHP PARTİ MECLİSİ TOPLANDI
CHP'li belediyelere sokaklardaki çöpler toplanmıyorken CHP Parti Meclisi Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Video konferans yöntemiyle yapılan toplantı 5 saat sürdü.

KILIÇDAROĞLU 'PROVOKASYON' DEDİ
Takvim.com.tr'nin CHP kulislerinden aldığı bilgiye göre, Kılıçdaroğlu toplantıda işçilerin greve gitmesini provokasyon olarak niteledi.

ÇÖZÜMÜ İŞÇİ ÇIKARMAKTA BULDU
Hem işçileri hem de vatandaşı mağdur eden CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi'nden yaptığı konuşmada sendikaları hedef alırken CHP'li başkanlara da ilginç bir öneride bulundu. Kılıçdaroğlu, "Sendikalar havaya girdi. Başkanlarımız para verme yarışına girdi, bu kadar çok paranız varsa halka dağıtın. Zam yapacaksanız işçi çıkarın. 3100 TL'den fazla da kimseye para vermeyin. Bu talimatı verdim. Her şey benim kontrolümde. Sendikalar provokasyon yapıyor" ifadelerini kullandı.

İSTİFA DEPREMİ
Takvim.com.tr'nin ulaştığı kulis bilgilerine göre toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise partide yaşanan istifa depremine değindi.

Salıcı, "Yargıtay'dan gelen verilere göre, son 45 günde 13.347 kişi partimizden istifa etti" dedi. Salıcı "Yeni üye de yaptık" demesine rağmen, yeni üye sayısını veremedi.

Son dakika: Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un sözleri sonrası İBB harekete geçti

Son dakika yaşam haberleri... İstanbul'un 7 ilçesi Maltepe, Beşiktaş, Bakırköy, Kartal, Kadıköy, Avcılar, Ataşehir... Ortak özellikleri CHP yönetiminde olmaları... Son 5 gündür başta Maltepe ilçesi olmak üzere sokaklarda oluşan çöp dağları insan sağlığını tehdit eder seviyeye ulaştı. Vatandaşların  Belediyesi'ne çözüm için yapmış olduğu çağrılar ise yanıtsız kaldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un sorun yaşayan ilçelere destek olabiliriz çağrısının ardından sonra ise İBB harekete geçti.

YAŞAMSabah

Giriş Tarihi: 28.02.2021 Güncelleme Tarihi: 28.02.2021 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), CHP'li Maltepe Belediyesinin günlerdir toplamadığı ve vatandaşların sağlığını tehdit eden çöp yığınlarını bir çok kesimden gelen tepkiler üzerine toplamaya mecbur kaldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un "Belediyelerimiz acziyet içindeyse çöplerin toplanmasına Bakanlık olarak destek verebiliriz" açıklamasının ardından İBB çöpleri toplama kararı aldı.

Bakan Kurum'un sözleri sonrası İBB harekete geçti5 GÜNDÜR ÇÖPLER TOPLANMIYOR

İstanbul'da Genel-İş ile CHP'li Maltepe Belediyesi arasındaki toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlanamaması üzerine işçilerin başlattığı grev nedeniyle ilçede çöpler 5 gündür toplanmıyor.

İçerisinde tıbbi atıkların da olduğu ve vatandaşların sağlığını tehdit eden çöpler, İstanbul'da 27 yıl önce çöp dağlarının olduğu günleri anımsattı. 2021 yılında aynı görüntülerin tekrar ortaya çıkması dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul'un nasıl yönetildiğini ortaya koydu.

İstanbul'da çöplerin toplanamaması Cuma günü Kırşehir'de temaslarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a da soruldu.

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul'da belediye başkanı olduğu zamanları hatırlatarak, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığında çöp, çamur ve çukurla mücadele etti. Gelinen noktada İstanbul'u yeşil alanlarıyla, yürüyüş yollarıyla, parklarıyla, bahçeleriyle yaşanabilir bir şehir haline getirdik. Ancak bugün yine aynı sorunların İstanbul'da yaşanmaya başladığını görüyoruz ve çok da üzülüyoruz" dedi.

Bakan Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak devreye gireceklerini belirterek şunları söyledi: "Belediyelerimiz bu konuda acziyet içinde ise ben arkadaşlarıma talimat verdim, biz çöp toplama işine de çöplerin toplanmasına da destek verebiliriz bakanlık olarak. Her türlü desteği verebileceğimizi buradan sizin aracılığınızla Kırşehir'den, Ahilik şehrinden, paylaşma, birlik ve beraberliğin şehrinden ifade etmek isterim."

Günlerdir toplanmayan çöpler konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye girince İBB, Bakan Kurum'un açıklamasından bir gün sonra Maltepe'deki çöp dağlarını toplayacaklarını belirten yazılı bir açıklama yaptı.

İBB'nin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Anayasa'nın ve ilgili kanunların çevre temizliği maddelerine atıf yapıldı. Ancak çöp yığınlarının neden 5 gün boyunca cadde ve sokaklarda kalmasına rağmen toplanmadığı konusuna açıklık getirilemedi.

Günlerce çöp yığınlarının içerisinde yaşayan vatandaşlar, İBB'nin bu gecikmiş açıklamasına, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Bakan Kurumdan CHPli belediyelere çöp çağrısıBAKAN KURUM'DAN CHP'Lİ BELEDİYELERE 'ÇÖP' ÇAĞRISI

CHP sokakta değil sosyal medyada çalışıyor!CHP SOKAKTA DEĞİL SOSYAL MEDYADA ÇALIŞIYOR!

Maltepe sokaklarını çöp kokusu sardı! Vatandaşlar isyan ettiMALTEPE SOKAKLARINI ÇÖP KOKUSU SARDI! VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

CHPli belediyeler arasında çöp savaşları başladı!CHP'Lİ BELEDİYELER ARASINDA ÇÖP SAVAŞLARI BAŞLADI!

AK Partili belediyeler: Çöpünüz varsa biz talibizAK PARTİLİ BELEDİYELER: ÇÖPÜNÜZ VARSA BİZ TALİBİZ

Maltepede çöptepe oldu! İBBden skandalı örtbas etme çabasıMALTEPE'DE "ÇÖPTEPE" OLDU! İBB'DEN SKANDALI ÖRTBAS ETME ÇABASI

İstanbulda CHPli 7 ilçede isyan!İSTANBUL'DA CHP'Lİ 7 İLÇEDE İSYAN!

CHPnin çöp ile imtihanı sosyal medyanın dilinde!CHP'NİN ÇÖP İLE İMTİHANI SOSYAL MEDYANIN DİLİNDE!

Sokaklara dökülme çağrısına karşılık bulamayan  provokatörleri dan larla ilgi çekme peşinde

Giriş Tarihi: 22.2.2021  12:38 Son Güncelleme: 22.2.2021  13:48

Prof. Dr. 'nun 'ne rektör olarak atanmasını bahane ederek sokakları karıştırmak isteyen marjinal gruplar, gençlerden gereken desteği bulamadı. Yalanları kısa sürede ifşa olan ve kirli planı açığa çıkan  provokatörleri, çareyi da aradı. Sokaklardan istediğini alamayan marjinal grup, sosyal medyada soyunarak dikkat çekme peşine düştü. #direnbogazici etiketiyle sosyal medyada onlarca  paylaşıldı. Boğaziçi provokatörlerinin 'daki ahlak sınırlarını aşan çıplak fotoğraf paylaşımları diğer kullanıcılar tarafından tepki çekti.

Boğaziçi provokatörleri çıplak fotoğraflarla ilgi çekme peşinde

Son dakika haberi... Boğaziçi'ndeki rektör atamasını bahane ederek sokakları karıştırma çabaları karşılık bulmayan provokatörler şimdi de sosyal medyada soyunarak ilgi çekme peşine düştü.

Artık dikkat çekmekte zorlanan provokatörler çareyi soyunmakta buldu. Kız ve erkek öğrencilerin sosyal medyada #direnboğaziçi hasgtagi altında paylaştıkları uygunsuz görüntülere diğer kullanıcılar çok sert tepki gösterdi.

KALKIŞMA PLANLARI TUTMAYINCA ÇILDIRDILAR
Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu'yu protesto etmek adı altında önce Rektörlüğü işgal eden ardından da Kadıköy'de vandallığı soyunan çevreler dikkat çekmeyi başaramayınca yeni bir yönteme başvurdu.

Boğaziçi provokatörleri soyundu Twitter izlemekle yetindi

Boğaziçi provokatörleri soyundu!ÇIPLAK FOTOĞRAFLI "DİRENME" REZALETİ
Sabah'ın haberine göre #direnboğaziçi hasgtagi altında yarı çıplak çok sayıda fotoğraf paylaşıldı. Bekledikleri ilgiyi bulamadıkça olmadık yollara başvuran ve her defasında yandaşlarından daha fazla kayıp veren provokatörler son hamleleriyle adeta bir avuç kaldılar.

TEPKİ GECİKMEDİ: "ŞAKLABANLIĞA ÇEVİRDİNİZ"
Söz konusu hasgtag adı altında sosyal medya mecralarında uygunsuz fotoğraf ve videolarını yüklemesi diğer kullanıcılar tarafından eleştirildi.
Kullanıcılar; "Böyle direniş olmaz olsun olayı şaklabanlığa çevirdiniz protesto böyle olmamalı bu siteye çok küçük yaştaki çocuklarda giriyor hiç mi utanmanız kalmadı?" gibi ifadelerle tepki gösterdi.

Tepki yorumları şöyle devam etti "Güya siz bu ülkenin geleceği; zeki, çalışkan, ülkesine fayda sağlayacak ülkesi için çalışacak öğrencilerisiniz bu denli sapkın görüntüleri paylaşmak size yakışıyor mu edep ya hu!"

TWITTER SESSİZ KALDI!
Birçok olayda taraflı bir tutumla hareket eden ve işine gelmeyen paylaşımlara engel getiren sosyal medya devi Twitter'ın bu rezalete seyirci kalması dikkat çekti.

Son dakika | İlgisiz kalan Boğaziçi provokatörleri şimdi de soyunmaya başladı!

Son dakika haberi: 'ne rektör atanmasını bahane edinen marjinal gruplar ve terör örgütlerinin Gezi kalkışmasındaki hareketliliği yakalayamadıkça kontrolden çıktığı dikkat çekerken bugün geldikleri aşama 'Bu kadarına pes' dedirtti. Bekledikleri ilgiyi bulamayan Boğaziçi provokatörleri şimdi de sosyal medyada soyunma furyası başlatarak boğaziçi etiketleri altında büyük tepki çektikleri bir rezalete imza attılar. İşte çarpıcı gelişmenin ayrıntıları;

Son dakika | İlgisiz kalan Boğaziçi provokatörleri şimdi de soyunmaya başladı!

Son dakika haberi: Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Melih Bulu karşıtı grupların sosyal medyadaki son paylaşımları pes dedirtti. Artık dikkat çekmekte zorlanan provokatörler çareyi soyunmakta buldu. Kız ve erkek öğrencilerin sosyal medyada #direnboğaziçi hasgtagi altında paylaştıkları uygunsuz görüntülere diğer kullanıcılar çok sert tepki gösterdi.

Sokaklara dökülme çağrısına karşılık bulamayan Boğaziçi provokatörleri sosyal medyadan çıplak fotoğraflarla ilgi çekme peşinde

REKTÖRÜ BAHANE EDİP KALKIŞMA PLANLADILAR, TUTMADIKÇA ÇILDIRDILAR

Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu' yu protesto etmek adı altında önce Rektörlüğü işgal eden ardından da Kadıköy'de vandallığı soyunan çevreler dikkat çekmeyi başaramayınca yeni bir yönteme başvurdu.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLAR PAYLAŞARAK DİRENDİKLERİNİ ZANNEDİYORLAR

#direnboğaziçi hasgtagi altında yarı çıplak çok sayıda fotoğraf paylaşıldı. Bekledikleri ilgiyi bulamadıkça olmadık yollara başvuran ve her defasında yandaşlarından daha fazla kayıp veren provokatörler son hamleleriyle adeta bir avuç kaldılar.

"ŞAKLABANLIĞA ÇEVİRDİNİZ"

Söz konusu hasgtag adı altında sosyal medya mecralarında uygunsuz fotoğraf ve videolarını yüklemesi diğer kullanıcılar tarafından eleştirildi.
Kullanıcılar; "Böyle direniş olmaz olsun olayı şaklabanlığa çevirdiniz protesto böyle olmamalı bu siteye çok küçük yaştaki çocuklarda giriyor hiç mi utanmanız kalmadı?" gibi ifadelerle tepki gösterdi.

Tepki yorumları şöyle devam etti "Güya siz bu ülkenin geleceği; zeki, çalışkan, ülkesine fayda sağlayacak ülkesi için çalışacak öğrencilerisiniz bu denli sapkın görüntüleri paylaşmak size yakışıyor mu edep ya hu!"

Twitter'ın da bu rezalete seyirci kalması dikkat çekti.

Boğaziçi provokatörleri soyundu Twitter izlemekle yetindi

Boğaziçi olaylarında istediklerini alamayan terör destekli gruplar ahlaksızlıklarına sosyal medyada devam etti. #direnboğaziçi hasgtagi altında paylaşılan çıplak fotoğraflar tepki toplarken  bu sapkınlığa seyirci kaldı.

Boğaziçi provokatörleri soyundu Twitter izlemekle yetindi

 rektörlüğüne atanan Prof. Dr.  karşıtı grupların sosyal medyadaki son paylaşımları pes dedirtti. Artık dikkat çekmekte zorlanan provokatörler çareyi soyunmakta buldu. Kız ve erkek öğrencilerin sosyal medyada #direnboğaziçi hasgtagi altında paylaştıkları uygunsuz görüntülere diğer kullanıcılar çok sert tepki gösterdi.

KALKIŞMA TUTMADIKÇA ÇILDIRDILAR

Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu' yu protesto etmek adı altında önce Rektörlüğü işgal eden ardından da Kadıköy'de vandallığı soyunan çevreler dikkat çekmeyi başaramayınca yeni bir yönteme başvurdu.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLAR PAYLAŞARAK DİRENDİKLERİNİ ZANNEDİYORLAR

#direnboğaziçi hasgtagi altında yarı çıplak çok sayıda fotoğraf paylaşıldı. Bekledikleri ilgiyi bulamadıkça olmadık yollara başvuran ve her defasında yandaşlarından daha fazla kayıp veren provokatörler son hamleleriyle adeta bir avuç kaldılar.

"ŞAKLABANLIĞA ÇEVİRDİNİZ"

Söz konusu hasgtag adı altında sosyal medya mecralarında uygunsuz fotoğraf ve videolarını yüklemesi diğer kullanıcılar tarafından eleştirildi.
Kullanıcılar; "Böyle direniş olmaz olsun olayı şaklabanlığa çevirdiniz protesto böyle olmamalı bu siteye çok küçük yaştaki çocuklarda giriyor hiç mi utanmanız kalmadı?" gibi ifadelerle tepki gösterdi.

Tepki yorumları şöyle devam etti "Güya siz bu ülkenin geleceği; zeki, çalışkan, ülkesine fayda sağlayacak ülkesi için çalışacak öğrencilerisiniz bu denli sapkın görüntüleri paylaşmak size yakışıyor mu edep ya hu!"

'ın da bu rezalete seyirci kalması dikkat çekti.

.Sokaklara dökülme çağrısına karşılık bulamayan  provokatörleri dan larla ilgi çekme peşinde

Prof. Dr. 'nun 'ne rektör olarak atanmasını bahane ederek sokakları karıştırmak isteyen marjinal gruplar, gençlerden gereken desteği bulamadı. Yalanları kısa sürede ifşa olan ve kirli planı açığa çıkan  provokatörleri, çareyi da aradı. Sokaklardan istediğini alamayan marjinal grup, sosyal medyada soyunarak dikkat çekme peşine düştü. #direnbogazici etiketiyle sosyal medyada onlarca  paylaşıldı. Boğaziçi provokatörlerinin 'daki ahlak sınırlarını aşan çıplak fotoğraf paylaşımları diğer kullanıcılar tarafından tepki çekti.

Bu haber 691687 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'dan seçim mesajı: Biz bitti demeden bitmez | 17 Nisan AK Parti Grup Toplantısı
Başkan Erdoğan'dan seçim mesajı: Biz bitti demeden bitmez | 17...
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...