Son dakika: Başkan Erdoğan, harekat emrini böyle verdi

Son dakika: Başkan Erdoğan, harekat emrini böyle verdi

Pençe Kılıç Harekatı'nın başlatıldığı ana dair görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a harekata dair ayrıntıları ve planlamaları aktardığı anlar ve Erdoğan'ın onaylayarak talimatlandırması yer aldı

20 Kasım 2022 - 12:42

Son dakika: Başkan Erdoğan, harekat emrini böyle verdi

Giriş Tarihi: 20.11.2022  11:23 Son Güncelleme: 20.11.2022  12:40

Son dakika | Erdoğan harekatın emrini böyle verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan harekat emrini böyle verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Pençe Kılıç Harekat emrini verdiği ana ilişkin dikkat çeken görüntüler paylaşıldı.

Millî Savunma Bakanlığı, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyine teröristler tarafından Türkiye’ye saldırılarda üs olarak kullanılan bölgelere Pençe-Kılıç hava harekâtı icra edildiğini açıkladı. Harekâtın emrini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya ziyareti dönüşünde verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın harekât emrini verdiği anın görüntüsü paylaşıldı.

Son dakika: Başkan Erdoğan, harekat emrini böyle verdiSon dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ve Suriye'nin kuzeyinde teröristler tarafından üs olarak kullanılan bölgelere yönelik "Pençe-Kılıç Hava Harekatı"nın emrini verdiği görüntüler yayınlandı.

Son dakika | Erdoğan harekatın emrini böyle verdi

Pençe Kılıç Harekatı'nın başlatıldığı ana dair görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a harekata dair ayrıntıları ve planlamaları aktardığı anlar ve Erdoğan'ın onaylayarak talimatlandırması yer aldı

Son dakika | Erdoğan harekatın emrini böyle verdi

Pençe Kılıç Harekatı'nın başlatıldığı ana dair görüntüler paylaşıldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın incelediği operasyon detaylarına onay vererek Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı talimatlandırdığı anlar kameralara böyle yansıdı.

TERÖR ÖRGÜTÜNE AĞIR DARBE

Başkan Recep Tayyip Erdoğan teröristlerin gerçekleştirdiği Taksim saldırısının ardından bunun karşılıksız kalmayacağını ve mutlaka ağır bir bedel ödetileceğini belirtmişti.

Bunun ardından başlatılan operasyon kapsamında hava ve karadan gerçekleşen saldırılarla terör odakları yerle bir edildi.

Birleşmiş Milletler'in 51. maddesinden doğan meşru müdafaa haklarını kullanan Türkiye, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde yer alan PKK/PYD/YPG mevzilerine hava harekatı düzenledi.

Pençe Kılıç olarak isimlendirilen harekata 50 F16 savaş uçağı ile 20'nin üzerinde SİHA'nın katıldığı bildirildi.

Pençe Kılıç harekâtından yeni görüntü Erdoğan talimatı böyle verdiBakanlık, konuya ilişkin yaptığı paylaşımlarda "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırının hesabı soruluyor, terör yuvaları tam isabet vuruşlarla yerle bir ediliyor" ifadelerini kullandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de yaptığı paylaşımda, "Ülkemize göz dikenler en ağır bedelleri ödeyecekler." dedi.

Öte yandan Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın başlatıldığı ana dair görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a harekata dair ayrıntıları ve planlamaları aktardığı ve Erdoğan'ın onaylayarak talimatlandırdığı anlar yer aldı.

Erdoğan harekat emrini böyle verdi! Pençe-Kılıç talimatıENDONEZYA DÖNÜŞÜNDE İŞLEM TAMAMDI

Yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan bölgelere yönelik "Pençe Kılıç Hava Harekatı"nın emrini Endonezya dönüşünde verdi" denildi.

SON DAKİKA! Başkan Erdoğan, harekat emrini böyle verdi | Video

Türk F-16’ları Diyarbakır’a döndüTÜRK F-16'LARI DİYARBAKIR'A DÖNDÜ

Bakan Akar: Hesap sormaya devam edeceğizBAKAN AKAR: HESAP SORMAYA DEVAM EDECEĞİZ

PKK hedefleri bombalanıyorPKK HEDEFLERİ BOMBALANIYOR

Mehmetçik vurdu ses HDP’den çıktı!MEHMETÇİK VURDU SES HDP'DEN ÇIKTI!

Harekat resmen başladı: TSK PKK’nın inlerini vurduHAREKAT RESMEN BAŞLADI: TSK PKK'NIN İNLERİNİ VURDU

Bu haber 327343 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Önder Aksakal ile tartışan DEM'li Sırrı Sakık'tan PKK güzellemesi: Sen dağların hizmetçisi olamazsın
Önder Aksakal ile tartışan DEM'li Sırrı Sakık'tan PKK...
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile ticaret işi bitti artık ayakta tutmuyoruz
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile...