Son dakika: Başkan Erdoğan’dan AK Parti Grup Toplantısında...

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalar.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündemi değerlendirdi. Erdoğan, CHP'nin 'militan' söylemine çok sert çıktı, "Bunlara göre, kendilerine oy vermeyenlerin yüzde 75'i militan" dedi. Erdoğan, herkesi dava açmaya davet etti. Erdoğan, erken seçim çağrılarına da yanıt verdi, "Sabrın varsa 2023 haziran ayını bekle" diye konuştu. Erdoğan, reform ile ilgili çalışmada son aşamaya gelindiğini bildirdi, "Yakında kamuoyuna duyuracağız" dedi.

27 Ocak 2021 - 13:51

: Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na "militan" tepkisi: Herkes davasını açmalıdır

Giriş Tarihi: 27.1.2021  12:44 Son Güncelleme: 27.1.2021  13:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında konuştu. Erdoğan, "Yeni reform paketlerini yakın zamanda Meclis'in takdirine sunmaya başlayacağız" dedi. Erdoğan ayrıca, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'militan' diyerek hakaret ettiği yargı mensuplarının dava açması gerektiğini kaydetti.

Video Player

00:05 | 02:07

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.

Online Video Platform

 

 haberine göre Başkan , partisinin 'deki  toplantısına iştirak ediyor. Başkan Erdoğan burada önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yakında hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuz yeni reform paketlerini Meclisimizin takdirine sunmaya başlayacağız. Bu reform tekliflerinin ülkemizi 2023'e ve daha sonrasına taşıyacak çok köklü içerikler içerdiği görülecektir. Geniş bir alanda geleceğe hazırlayacak bu reform sürecine hep birlikte sahip çıkacağız. " dedi. Başkan Erdoğan, "Lokanta, restoran ve kafelerde 2019 cirosu 3 milyon lira ve altı olan gerçek usulde vergilendirilen ticari işletmelere destek ödemesi yapacağız. Ciro kaybının yüzde 2'si oranında destek ödemesi yapacağız. " ifadelerini kullandı. Erdoğan, "İçişleri bakanımızın da ifade ettiği gibi bu ülkenin yargısı var ve kendilerine militan diye hakaret eden bu zata bütün bu hakarete muhatap olanların dava açma zamanı gelmiştir geçiyor bile. Herkes davasını açmalıdır. Bu memleket sahipsiz değil. Gereği yapılmalıdır." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısına iştirak etti. Başkan Erdoğan burada önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

TBMM Genel Kurulumuz dün itibarıyla yeniden çalışmalarına başladı. Sizlerle en son bütçe görüşmelerinin hemen ardından bir araya gelmiştik.

Bilindiği gibi salgın sebebiyle ara verdiğimiz il kongrelerimize 13 Ocak'ta yeniden başladık. Canlı bağlantı ile katılacağımız Erzincan ve Erzurum ile iki haftada 27 kongremizi tamamlamış oluyoruz.

20 BİN KONUT İÇİN TARİH VERDİ
Hep söylediğimiz gibi AK Parti'yi kuran da, iktidar yapan da milletimizdir. Biz de milletimize vefa borcumuzu hizmet ederek, eser ortaya koyarak, yatırım yaparak ödemeye çalışıyoruz. Türkiye'nin son 18 yılda nereden nereye geldiğini akıl ve vicdan sahibi herkes görüyor biliyor. Ancak özellikle eski Türkiye'de yaşamamış gençlerimize bu kazanımların önemini anlatmakta zorlanıyoruz. Türkiye'nin demokrasi ve ekonomide çağ atladığını yaşayarak idrak etmeyenlere bunları anlatmamız şarttır. Esasen sadece Meclis grup toplantımızı yapamadığımız son bir ayda salgın şartlarına rağmen ülkemize kazandırdıklarımıza rağmen örnek teşkil edecek zenginliktedir.

Dün Elazığ'da öncekilerle birlikte sayısı 8 bini bulan deprem konutlarının anahtar teslim törenine katıldık. Konutların önemli bölümünü sahiplerine teslim ettik. Yaz aylarına kadar Elazığ'da 20 bin Malatya'da 6 bin konutun tamanını hak sahiplerine vermiş olacağız.

"İŞ DÜNYAMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"
Cuma günü Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonunun başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk. Şu kritik dönemde hükümetimize ve ekonomimize verdikleri samimi destek için TÜGİK'e teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yılı program dönemi hedefinin de üzerine çıkararak kapatan iş dünyamıza şükranlarımı sunuyorum.

FLAŞ CUMHUR İTTİFAKI MESAJI
Her günümüzü ülkemiz ve milletimiz için dolu dolu geçirdik. Ülkesine ve milletine karşı sorumluluk hisseden herkesten tek beklentimiz kendi üzerine düşen görevleri hakkıyla ifa etmesidir.

Bu şekilde görevlerimizi hakkıyla yerine getirdiğimizde ne ülkemizin önünde ne Cumhur İttifakı'nın önünde durabilecek bir güç tanımıyoruz. Unutmayınız milletimiz her birimizi teker teker takip ediyor ve karnemizi dolduruyor. Seçim günü bu karne oy oranı olarak önümüze konacaktır.

Türkiye'nin önünde hepimiz için yapılacak çok iş var. Yürütmede bizim yapmamız gereken işler var. Yasamada sizin yapmanız gereken işler var. Tüm bunların toplamı sayesinde ülkemizi istikrar iklimi içerisinde ileri yürütebiliriz.

: Başkan Erdoğan'dan reform paketi açıklaması

 haberi: Başkan  Grup Toplantısı'nda gündemi değerlendirdi. Erdoğan, CHP'nin 'militan' söylemine çok sert çıktı, "Bunlara göre, kendilerine oy vermeyenlerin yüzde 75'i militan" dedi. Erdoğan, herkesi dava açmaya davet etti. Erdoğan, erken seçim çağrılarına da yanıt verdi, "Sabrın varsa 2023 haziran ayını bekle" diye konuştu. Erdoğan, reform ile ilgili çalışmada son aşamaya gelindiğini bildirdi, "Yakında kamuoyuna duyuracağız" dedi. Erdoğan, Z kuşağına geçmişteki sefalet döneminin iyi anlatılması gerektiğini de belirtti.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan reform paketi açıklaması

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis'teki kapalı grup toplantısına katıldı. Erdoğan, burada gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan, reform paketi ile ilgili, "Yakında hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuz reform paketlerini Meclis'imizin takdirine sunmaya başlayacağız. Ülkemizi 2023 ve sonrasına taşıyan köklü düzenlemeler içerdiği görülecektir. Reform sürecine hep birlikte sahip çıkacağız." derken, erken seçim çağrılarına da, "2023 haziran ayını bekleyin" yanıtını verdi.

Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na militan tepkisi

REFORM PAKETLERİ

Yakında hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuz yeni reform paketlerini Meclisimizin takdirine sunmaya başlayacağız. Bu reform tekliflerinin ülkemizi 2023'e ve daha sonrasına taşıyacak çok köklü içerikler içerdiği görülecektir. Geniş bir alanda geleceğe hazırlayacak bu reform sürecine hep birlikte sahip çıkacağız.

TEK VAATLERİ ERDOĞAN'I DEVİRMEK
Dikkat ederseniz bizden başka gelecek vizyonu tasarlayan da yok. Tek vaatleri Tayyip Erdoğan'ı indirmek olan muhalefete bu millet iktidarı vermez. Küresel siyasi ve ekonomik değişim sürecinde Türkiye'yi nereye getireceğini söyleyemeyen, projesi olmayan, yoldaşları şaibeli hiçbir yapı milletimizden iktidar vizesi alamaz. Hamdolsun bizler tüm şeffaflığımızla milletimizin huzurundayız. İnşallah 2023 seçimlerinde bir kez daha sandıktan zaferle çıkarak Türkiye'nin inşası sürecinde yeni bir safhaya geçeceğiz.

"KENDİ PARTİLERİNDE OYNADIKLARI TEK ADAMCIĞIZ ROLÜNÜ TEBESSÜMLE SEYREDİYORUZ"
CHP'nin yalanları, iftiralarını anlatırken Mevlana Hazretlerinin, testinin içinde ne varsa dışına da o sızar sözüne atıfta bulunmuştum. Aradan geçen bir aylık sürede yaşanan her hadise CHP içerisindeki curufun ne derece olduğunu göstermiştir. CHP yöneticileri kendi içlerinde yaşanan skandalları örtmek için hem bize hem de milletimize olan hakaretlerinin dozunu artırmıştır. Milletimizin önüne çıkıp özür dileyecek içlerindeki tacizci, tecavüzcü ve hırsızlardan hesap soracaklarına pişkinlik yapıyorlar. Cumhuriyetin ilk partisini bölücü örgütün maşalığına düşürenlerin siyaset oyunlarını millet günü geldiğinde başlarına geçirecektir. Kendi partilerinde oynadıkları tek adamcağız rolünü tebessümle seyrediyoruz. Bir de halkçılık diyerek kendilerini halkın içinde bizi de güya sarayda göstermeye çalışmıyorlar mı artık orada söz bitiyor. Hayatımızın her döneminde olduğu gibi bugün de milletimizle birlikteyiz.

KILIÇDAROĞLU'NUN SSK KARNESİ

Düşünebiliyor musunuz? Hastanelerde rehin alınan ölülerimiz vardı. Kimin dönemi bay Kemal'in dönemi. Bunları bu ülkede yaşadık fakat Z kuşağı bunları bilmiyor. Bunları anlatmamız lazım. Bu bay Kemal işte SSK gibi önemli bir kurumun başında olduğu dönemlerde malesef ölülerimiz bile rehin alınıyordu. Şu anda Okmeydanı Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi benim oturduğum semte yakın bir yerdeydi. O zamanlar Okmeydanı Şehir Hastanesiydi. Yakınlarımın çok ciddi yaşadıkları oldu. Oradan ölülerini alamıyorlardı. Bay Kemal o zaman SSK'nın başındaydı. Şimdi biz Cemil Taşçıoğlu Hastanesi ile bunlara ders veriyoruz fakat bunlarda ders alabilecek kabiliyet yok.

MİLİTAN TARTIŞMALARI
Bu zat, ticareti, ekonomiyi, ihracatı, kurumların nasıl işlediğini bilmez. Çünkü bunların işi bilgiyle değil sadece ellerine tutuşturulan kağıtlar ve kulaklarına üflenen suflelerdir. Bunlar yatırımı, büyümeyi, istihdamı, uluslararası krizleri yönetmeyi, kendi partilerindeki al takke ver külah ilişkileri gibi sanıyorlar. Bu işler öyle değil. bu ara bir militan lafı tuturdular. Bunlara göre Cumhurbaşkanı, bakanlar militan. Hakimler, savcılar, valiler, kaymakamlar, tüm askerler, diplomatlar, polisler ve öğretmenler başta olmak üzere memurların hepsi militan. Aslında bunlara göre milletin kendilerine oy vermeyenlerin yüzde 75'i tamamı militan.

Peki kendileri ne, terör örgütü mensuplarına arkadaş demek bunların meşrebinde militanlık değil kibarlık. Terör örgütündeki partiyi belediyelerine ortak etmek militanlık değil işbirliği. Dışarıda ülkemize düşmanlık edenlerin değirmenine su taşımak militanlık değil nezaket. Her türlü ahlaksızlığın üstünü örtmek militanlık değil haysiyet gösterisi. Kendilerinden olmayan herkese iftira atmak militanlık değil şeref imaresi.

Çok partili siyasi hayata geçişle birlikte milletimizi kalkınmayla tanıştıran Menderes'i hatırlıyoruz. Türkiye'yi yeni bir lige çıkaran Özal'ı hatırlıyoruz. Merhum Erbakan hocamız ve rahmetli Türkeş gibi başka isimler de ekleyebiliriz. Gerisi nerede? Gerisi tarihin tozlu raflarında. Bize ve milletimize ağızlarına geleni söyleyerek edepsizlik edenlerin gidecekleri yer de orasıdır.

MUHALEFETİN ERKEN SEÇİM SÖYLEMİ
Milletimiz elbette ilk seçimde bunlara da bir güzellik yapacaktır. Biz sabırla kendi yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Acelemiz yok, hane bunlar erken seçim diyorlar ya. Sanıyorlar ki oradan bir şeyler toparlarız. Buradan size ekmek yok. Sabrın varsa, Haziran 2023'e kadar kapıda bekleyeceksin. Bizim daha yapacak çok işimiz var. Açılışlar devam ediyor. Bunları yapacağız. Bunlarla beraber yola devam edeceğiz.

Muhalefetin başındaki zata cevap vermeyi biz israf olarak görüyoruz. Bizim Naci bey bu işe üst düzeyde israf olarak bakıyor. Bu işe ayırdığımız mesaiye de siyasetin cilvesi olarak bakıyoruz.

HERKES DAVASINI AÇMALI
Ben bugün bu kürsüden şunu hatırlatıyorum; İçişleri bakanımızın da ifade ettiği gibi bu ülkenin yargısı var ve kendilerine militan diye hakaret eden bu zata bütün bu hakarete muhatap olanların dava açma zamanı gelmiştir geçiyor bile. Herkes davasını açmalıdır. Bu memleket sahipsiz değil. Gereği yapılmalıdır.

Bizim asıl gündemimiz milletimizin meseleleridir. Aşı çalışmalarının başlamasıyla yeni bir safhaya geçtik. Şu an itibarıyla 10 milyon doz aşıyı ülkemize getirttik. Dünyanın birçok geliştiğini söyleyen ülkeler aşı bulamıyor. Böyle bir konumda. Biz hamdolusn yaptığımız anlaşma ile bu 50 milyon dozun 10 milyon dozunu tedarik etmiş vaziyetteyiz. En kısa sürede hedef kitlenin tamamına aşılar ulaşacaktır.

ESNAFA PANDEMİ DESTEĞİ
Esnaflarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık. Bu konu ile ilgili ekranları başında bizi izleyen kardeşlerime de sesleniyorum. Bundan sonra da yalnız bırakmayacağız. Salgından etkilenen esnafımıza 3 ay süreyle aylık bin lira esnaf desteği, kira desteği yapmaya devam ediyoruz.

Şimdi de yeni bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum, lokanta, restoran ve kafelerde 2019 cirosu 3 milyon lira ve altı olan gerçek usulde vergilendirilen ticari işletmelere destek ödemesi yapacağız. Ciro kaybının yüzde 2'si oranında destek ödemesi yapacağız.

"PROJELER MİLLETE ÇOK İYİ ANLATILMALI"
Erdoğan, hem bugüne kadar hizmete sundukları eserlerin hem halen devam eden yatırımların hem de hazırlık aşamasındaki projelerin millete çok iyi anlatılması gerektiğinin altını çizerek, "Böylece karşımızdakilerin boş teneke misali gürültü çıkarmaktan başka vasıfları olmadığını herkes görme imkanına kavuşacaktır." diye konuştu.

Cumhur İttifakı olarak Türkiye'yi hem 2023 hedeflerine kavuşturacak hem 2071 vizyonunun altyapısını kuracak şekilde gece gündüz çalışacak durumda olduklarını vurgulayan Erdoğan, bunda taviz vermeyeceklerini belirtti.

Kimsenin hukukunu çiğnemeden, kendi hukuklarını da çiğnetmeden bu mücadeleye devam edeceklerini söyleyen Erdoğan, "Rabb'im yar ve yardımcımız olsun." ifadesini kullandı.

Erdoğan, Meclis çalışmalarında milletvekillerine başarılar diledi.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan İslam düşmanlığına sert tepki: Artık 'dur' denilmeliSON DAKİKA: BAŞKAN ERDOĞAN'DAN İSLAM DÜŞMANLIĞINA SERT TEPKİ: ARTIK 'DUR' DENİLMELİ

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Sosyal Atama Töreni'nde önemli açıklamalarSON DAKİKA: BAŞKAN ERDOĞAN'DAN SOSYAL ATAMA TÖRENİ'NDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan Elazığ depremi paylaşımı: Bir yıl önce hüzünlüydük ve o gün Elazığ'a bir söz verdik...BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN ELAZIĞ DEPREMİ PAYLAŞIMI: BİR YIL ÖNCE HÜZÜNLÜYDÜK VE O GÜN ELAZIĞ'A BİR SÖZ VERDİK...

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan AK Parti İl Kongrelerinde önemli açıklamalar! CHP'ye çok sert çıktı: Tek adamcağız siyaseti işliyorSON DAKİKA: BAŞKAN ERDOĞAN'DAN AK PARTİ İL KONGRELERİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR! CHP'YE ÇOK SERT ÇIKTI: TEK ADAMCAĞIZ SİYASETİ İŞLİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Valiye kaymakama militan diyenler HDP binasındaki manzaraya ses çıkarmıyor

Son dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'Selçuk Özdağ'a saldırı açıklaması: Bu numaralar eskimiştir

Bakan Soylu: Vali ve kaymakamlara "militan" diyen Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunulacak!AK Parti MYK sonrası Ömer Çelik'ten CHP'ye çok sert tepki: Devlete militan diyenler faşistin ta kendisidir

Bu haber 990738 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...