Manisa Milletvekili, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Mv....

Manisa Milletvekili, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Mv. Adayları  Ali Uçak ve  Güngör Dinçer  Demirci'de coşkuyla karşılandılar.

Erkan Akçay Manisa Mv. Adayları, Ali Uçak ve  Güngör Dinçer ile birlikte Demirci ilçesindeki ziyaretinde. Akçay başta olmak üzere adaylara, bu güne kadar yapılan seçimlerde görülmeyen coşku. ve sevgi gösterdiler, 

08 Mayıs 2023 - 03:15

Manisa Milletvekili, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Mv. Adayları  Ali Uçak ve  Güngör Dinçer  Demirci'de coşkuyla karşılandılar.

Giriş Tarihi: 08.05.2023  01:04 Güncelleme Tarihi: 08.05.2023  03:15

Erkan Akçay Manisa Mv. Adayları, Ali Uçak ve  Güngör Dinçer ile birlikte Demirci ilçesindeki ziyaretinde. Akçay başta olmak üzere adaylara, bu güne kadar yapılan seçimlerde görülmeyen sevgi ve teveccüh vardı, 

Akçay, İP, Fetö terör örgütünün desteğiyle kurulmuş, CHP ve HDP’nin desteğiyle Meclis’e girmiştir. Pkk terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile İP arasında siyasi söylem bakımından fark yoktur.

Akçay, İP ile HDP arasında fark yoktur. İP, pkk destekçilerini, fetö'cüleri, şehidimizin bacısına sövenleri, Fırat Çakıroğlu’nun katiline burs verenleri mv. adayı yapmıştır.

Image

Image

ImageImageDemirci Minnetler Mahallesinde. 
İP, fetö'nün desteğiyle kurulmuş, CHP ve HDP’nin desteğiyle Meclis’e girmiştir. İP ile HDP arasında fark yoktur. İP, pkk destekçilerini, fetö'cüleri, şehidimizin bacısına sövenleri, Fırat Çakıroğlu’nun katiline burs verenleri mv. adayı yapmıştır.Image

 

Image

Image

 

Image

Erkan Akçay
Demirci'de Mahmutlar Mahallesinde,
 HDP ile İP arasında  fark yoktur. HDP, terör operasyonlarına karşı çıkıyor. İP başkanı Akşener ‘Fırat'ın doğusuna gidilecek ne olacak?’ diyerek HDP’ye destek veriyor, PKK ve YPG terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlara karşı çıkıyor.

Image

Image

ImageErkan Akçay
HDP ile İP arasında  fark yoktur. Terörist Demirtaş “HDP, Öcalan’ın son yirmi yılını harcadığı projedir” diyor.İP başkanı “HDP, legal ve meşru bir partidir. MHP ve AK Parti,HDP'yi şeytanlaştırdı” diyerek HDP’yi meşrulaştırmaya çalışmaktadır.

Image

Erkan Akçay
HDP ile İP arasında  fark yoktur. HDP terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyor. İP başkanı  Akşener, terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyor, terörist Demirtaş ile kahvaltı hayalleri kuruyor.

Image

Erkan Akçay
HDP ile İP arasında fark yoktur. HDP, terörist başı Öcalan'a özgürlük istiyor. İP, terörist başı Öcalan’a özgürlük isteyen Bahadır Erdem ve Salim Ensariğlu’nu İP Gn. Bşk. Yrd. ve seçilecek sıralardan milletvekili adayı yapmıştır.

Image

Erkan Akçay

Demirci Türk Eğitim-Sen’i ziyaret ettik. Cumhur İttifakı olarak;Öğretmenlik Meslek Kanununu çıkartarak öğretmenlerin mali haklarını iyileştirdik, ek göstergesini 3600’e yükselttik. Uzman ve başöğretmenlik sınavı yaptık. Ek ders ücretlerini artırdık, nöbet ücreti ödemeye başladık.

Image

Image

Image

Erkan Akçay
Demirci Akıncıları Derneği’nde
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Demirci Akıncıları’nı kurup Yunan ilerleyişini yavaşlatan, düşmana büyük kayıplar verdiren Demirci Kaymakamı İbrahim Ethem Akıncı'yı ve tüm Milli Mücadele Kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz

Image

ImageImage

Image  Erkan Akçay
“Devlet ve Milletiyle, Her Şeyden Önce Türkiye”
Demirci esnafımızı ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledik.
Esnaf ve sanatkârların KOSGEB kredi ve desteklerinden etkin bir şekilde yararlanabilmesi için sadece esnaf ve sanatkârlara özgü programlar uygulamaya konulmalıdır.

Image

 

Image

ImageImage

Erkan Akçay
Manisa İl Başkanımız Cüneyt Tosuner, Manisa Milletvekili Adaylarımız Ali Uçak ve Güngör Dinçer ve Demirci İlçe Başkanımız Ümit Kanyılmaz ile birlikte Demirci Kargınışıklar Mahallesi’nde Esma ve İbrahim Karakulak’ın düğününe katıldık. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

ImageAkçay İP, fetö'nün desteğiyle kurulmuş, CHP ve HDP’nin desteğiyle Meclis’e girmiştir. İP ile HDP arasında fark yoktur. İP, pkk destekçilerini, fetö'cüleri, şehidimizin bacısına sövenleri, Fırat Çakıroğlu’nun katiline burs verenleri mv. adayı yapmıştır.

Bu haber 322730 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya görüşecekler
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya...
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya görüşecekler
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya...