Manisa’da Başkan Erdoğan Coşkusu, Yüz binler meydanda

Manisa'da Başkan Erdoğan Coşkusu, Yüz binler meydanda

Yüz binler Başkan Erdoğan'ı karşıladı, Miting meydanında yaklaşık 80 bin kişi vardı, Saat 16.05 te Meydan dolmuştu, meydana giremeyen yüz bin kişiden fazla insan seli, Tren Garı ve eski devlet hastanesine kadar sokaklar hınca hınç doluydu , Başkan Erdoğan'ı görebilmek, sesini duyabilmek için saatlerce güneşin altında beklediler, İl Kadın Kollarına çalışmalarından dolayı tebrik ederiz, Demirci İlçesi başta olmak üzere Kula, Gördes İlçelerinin en uzak köylerinden gelen bayanlar dikkati çekti.

20 Ağustos 2022 - 19:44

Manisa'da Başkan Erdoğan Coşkusu,  

Giriş Tarihi: 20.8.2022  17:53 Son Güncelleme: 20.8.2022  19:44

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan Manisa'daki açılış töreninde önemli açıklamalar! Kuru üzümün alış fiyatı belli oldu! 2022 kuru üzüm fiyatı...

Son dakika: Başkan Erdoğan Manisa'da müjdeyi verdi! Kurum üzüm alım fiyatı belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan "Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numara Sultani çekirdeksiz üzümünü TMO bu yıl 27 liradan alacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da açıkladı! Kuru üzüm alım fiyatı belli olduBuraya gelmeden önce üzüm bağını ziyaret ettim. Bölgemizin en önemli gelir kaynaklarından olan Sultani çekirdeksiz üzümün alım fiyatını paylaşmak istiyorum. Alım fiyatlarını hasat döneminin başında ilan etmemizin sebebi, üreticinin emeğinin hakkını almasını sağlamak. Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numara Sultani çekirdeksiz üzümünü TMO bu yıl 27 liradan alacak. 2 gün içerisinde üzümlerimizi toplayıp, kurutup, yola koyulalım ve ihracatımızı da buna göre yapalım.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan Manisa’daki açılış töreninde önemli açıklamalar! Kuru üzümün alış fiyatı belli oldu! 2022 kuru üzüm fiyatı...Yüz binler Başkan Erdoğan'ı karşıladı, Miting meydanında yaklaşık 80 bin kişi vardı, Saat 16.05 te Meydan dolmuştu, meydana giremeyen yüz bin kişiden fazla insan seli, Tren Garı ve eski devlet hastanesine kadar sokaklar hınca hınç doluydu , Başkan Erdoğan'ı görebilmek, sesini duyabilmek için saatlerce güneşin altında beklediler, İl Kadın Kollarına çalışmalarından dolayı tebrik ederiz, Demirci İlçesi başta olmak üzere Kula, Gördes İlçelerinin en uzak köylerinden gelen bayanlar dikkati çekti.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve kalabalık görseli olabilirBaşkan Recep Tayyip ErdoğanManisa'da Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Terör örgütüne yönelik operasyonların sürdüğünü belirten Başkan Erdoğan "İHA'larımız, SİHA'larımız, Akıncılarımız var. Terör örgütlerini bunlarla inlerinde vuruyoruz. Bu teröristleri rahatsız ediyor. Bay Kemal'i de rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan diğer yandan çiftçilerin merakla beklediği kuru üzüm fiyatını da açıkladı. Peki kuru üzüm 2022 fiyatı ne oldu? İşte detaylar...

Son dakika: Başkan Erdoğan Manisa’da müjdeyi verdi! Kurum üzüm alım fiyatı belli oldu

Son dakika haberleri: Manisa'da toplu açılış törenine katılan Başkan Erdoğan, "Herkes konuşur, yuvarlak laflarla vaatlerde bulunur. Bizim farkımız, yaptığımız eserlerle, hizmetlerle, yatırımlarla konuşmamızdır. Biz milletin dertçisiyiz. Biz, Türkiye'nin sadece geçmişi değil aynı zamanda geleceğiz." dedi. Erdoğan, merakla beklenen Sultani çekirdeksiz kuru üzümün alım fiyatının ise 27 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da açıkladı! Kuru üzüm alım fiyatı belli olduManisa'da yapımım tamamlanan vizyon projelerinin açılış töreni Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen açılış töreninde; Yunus Emre Kültür Parkı, Yunus Emre Millet Çarşısı, Yuntdağı Kırsal Kalkınma Merkezi, Ortaköy Er Meydanı, Ortaköy Futbol Sahası, Muradiye Futbol Tesisleri, Emin Kaçar Evrenos Futbol Altyapı Tesisleri, Yunusemre Belediye Şantiyesi, Maldan Sosyal Tesisleri, Atık Getirme Merkezi, Çapaçarık Camii ve Meydan Camii gibi projelerin kurdelesi kesildi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve kalabalık görseli olabilir

"EN GÜÇLÜ DEVLETLERDEN BİRİ OLACAĞIZ"

Başkan Erdoğan, konuşmasına Gaziantep-Nizip kara yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek başladı. Tarihi törende konuşan Erdoğan, şunları söyledi: "Araya salgınınla girmesiyle neredeyse 3.5 yıldır sizlerle yüz yüze beraber olamamıştık. İşte bugün sizlerle beraberiz. Şu anda karşımda 50 bini aşkın Manisalı var. Tarihin, medeniyetin, üretimin şehri, efelerin, zeybeklerin, yiğitlerin diyarı Manisa'yı özlemişiz. Fatih, Manisa'da aldığı eğitim ve terbiyeyle İstanbul'u fethetmişti. Biz de Manisa'yla birlikte 81 ilimizden aldığımız güçle Türkiye'ye hizmet ediyor, kendimize dünya ile yarışan hedefler belirliyoruz. Geçtiğimiz 20 yılda ülkemize kazandırdığımız asırlık eser ve hizmetlerin altyapısı üzerinde Türkiye'yi dünyanın siyasi ve ekonomik olarak en güçlü devletleri arasına sokmakta kararlıyız.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

"EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALACAĞIMIZ DÖNEME GİRDİK"

Türkiye'de bizden başka çeyrek, yarım asır sonrasına ışık tutan, vizyon inşası peşinde koşan, bunun hedeflerini, programlarını, projelerini çalışan kimse göremezsiniz. Niçin? Çünkü biz bu millete aşığız. Biz bu ülkeyi seviyoruz. Biz bu millete ve ülkeye hizmet etmeyi en büyük beşeri rütbe olarak görüyoruz. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Mücadele ediyoruz. Emeklerimizin ve fedakarlıklarımızın karşılığını hep birlikte alacağımız bir döneme giriyoruz. Vesayetle mücadelemizi bugünler için yaptık. PKK'dan FETÖ'ye, terör örgütleriyle mücadelemizi bugünler için yürüttük. Darbecilere karşı göğsümüzü bu günler için siper ettik. Uluslararası kumpaslara, tuzaklara, saldırılara karşı mücadelemizi bugünler için verdik.

Başkan Erdoğan'dan Manisa'da önemli açıklamalar! | Video

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan üzüm alım fiyatını açıkladı

"AŞK İLE KOŞAN YORULMAZ"

Eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaşımdan enerjiye ülkemizin tüm altyapısını bugünler için kurduk. Ülkemizin siyasi, ekonomik, sosyal, diplomatik gücünü bugünler için tahkim ettik. İnsanlarımızı her alanda bugünler için hazırladık. Eğitimde 81 vilayetimizin tamamında üniversitemiz varsa boşuna değil. Göreve geldiğimizde 76 üniversite vardı. Şimdi 208 üniversitemiz var. Sağlıkta 19 tane şehir hastanemiz var. Eğitim araştırma hastanemizin olmadığı il ve ilçe yok. Bu bir şeyi gösteriyor. Bu kadro milletine aşık. Biz 'aşk ile koşan yorulmaz' diyerek bu yolda yürüdük."

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, eşarp ve açık hava görseli olabilir

"ESKİ TÜRKİYE'Yİ VAAT EDİYORLAR"

Dünyanın kriz yaşadığı bir dönemde ülkemiz hedeflerine kararlılıkla yürüyorsa işte bu sayededir. Aşkımızdan dertliyiz biz dertli. Bu milletin dertçisiyiz. Biz, Türkiye'nin sadece geçmişi değil aynı zamanda geleceğiz. Biz milletimizin sadece hizmetkarı değil umuduyuz. Biz, ülkemizin ve milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye talibiz. Bunun için gereken programları, çalışan, projeleri hazırlayan sadece biz varız. İnsanımızın beklentilerine cevap verecek yeni sözleri sadece biz söylüyoruz. Dikkat ederseniz karşımızdakiler milletimize geleceği değil sadece geçmişi yani eski Türkiye'yi vaat ediyorlar. Ülkeyi ileri götürmek için bir derdi olmayanlar, yapılanları yıkma, başarılanları boşa çıkarma dışında bir çaba sergilemiyorlar."

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

"EŞİT BİR TÜRKİYE İNŞA ETTİK"

Siyasi istikrar, güçlü iktidar etkin hizmet peşinde koşmak yerine koalisyonların, krizlerin ve kaosların güzellemesini yapıyorlar. Şimdi buradan sizlere elinizi vicdanınıza koyarak hafızanızı yoklayarak şu karşılaştırmaları yapmanızı istiyorum. Biz her evladımızın anasınıfından üniversiteye kadar her seviyede istediği eğitimi alabilen bir Türkiye inşa ettik. Onların iyi dediği Türkiye, çocuklarımızın üst üste yığılı bir şekilde eğitim almaya çalıştığı üniversiteye girmenin ayrıcalık olduğu bir Türkiye'ydi. Biz her vatandaşımıza şehir hastaneleriyle, devlet hastaneleriyle, özel hastaneleriyle en üst seviyede hizmet alacağı bir Türkiye inşa ettik.

"SINIRLARIMIZIN DIŞINA TAŞTIK"

Türkiye sağlam girenin hasta çıktığı, her tarafı tel tel dökülen, bırakın doktoru bir kutu ilacı bulmanın bile zor olduğu Türkiye'ydi. Savaş Ay'ın programında, Bay Kemal yanında kuzu kuzu oturuyordu. Savaş Ay, sorduğu soruların cevabını alamıyordu. O zaman bay Kemal, SSK'nın başındaydı. Ne dedi? Suçu hemen o zamanın başbakanına attı. Sen ne işe yarıyorsun? Bak biz de şu anda devlet yönetiyoruz. Terör örgütleriyle mücadelemizi oluşturduğumuz güvenli bölgelerle sınırlarımızın dışına taştık. Teröristlerin her an başlarına bomba düşme kabusuyla inlerinden çıkamadığı bir Türkiye inşa ettik.

"TERÖRİSTLER KAÇIYOR BİZ KOVALIYORUZ"

Gabar, Cudi, Tendürek ve Besler Deresi'nde biz varız. Teröristler kaçıyor. Biz kovalıyoruz. Onların iyi dediği Türkiye, bir köyden ötekine sağ salim gitmenin zor olduğu bir Türkiye'ydi. Biz ülkemizi baştan başa bölünmüş yollarla, otoyollarla, havalimanlarıyla, hızlı tren hatlarıyla donatarak ulaşımın hızlı, güvenli ve konforlu hale geldiği bir Türkiye inşa ettik. İstanbul ve İzmir arası 6,5 buçuk saatten 3 saat 15 dakikaya düştü. Onların iyi dediği Türkiye, yolların delik deşik olduğu, her gün onlarca insanın kazalarda can verdiği lojistik sıkıntısının üretimi ve ticareti baltaladığı bir Türkiye'ydi. Biz sanayimizi her alanda kendimizle birlikte tüm dünyaya üretim yapacak seviyeye getiren diğer pek çok husus gibi kendi otomobilini üretecek kabiliyete kavuşturan bir Türkiye inşa ettik. Şimdi bu yılın sonunda inşallah kendi otomobilimizi üretiyoruz.

"TOPLU İĞNE BİLE ÜRETEMİYORDU"

Onlar Anıtkabir'in bayrak direğinin ipini üretmekle övünen bir Türkiye'ydi. İstiklal ve istikbalimizi garanti altına alan Türkiye inşa ettik. Bu ülke toplu iğneyi bile üretemiyordu. Şimdi İHA, SİHA ve Akıncılar'ımız var. Teröristleri bunlarla inlerinde vuruyoruz. Bu da terör örgütleri ve Bay Kemal'i rahatsız ediyor. Deprem kuşağında olan ülkemizdeki yapıların yüzde 60'ını dönüştürerek insanlarımızın daha güvenli evlere kavuşturan bir Türkiye inşa ettik. İzmir, Bergama, Bornova ne haldeydi? Aylar içerisinde buraları yeniden ayağa kaldırdık. Onların iyi dediği Türkiye, 1999 depreminde aylarca enkaza bile ulaşamayan ülkeydi. Sulamadan modernizasyona, tohumdan gübreye kadar her alanda aldığımız tedbirlerle tarımsal hasılada Avrupa'da ilk sıra, dünyada ilk 10'a çıkarmış bir ülke inşa ettik.

"DÜNYA BARIŞINI TESİS EDİYORUZ"

Bizler; siyasi, diplomatik ve askeri gücüyle, dünyanın saygısını kazanmış, bölgesinde kendi çıkarlarını kararlılıkla savunan, kendi vatandaşlarının güveni, dostlarının umudu haline gelmiş bir Türkiye inşa ettik. 2 gün önce Ukrayna'da, bir hafta önce Soçi'de. Niçin? Dünya barışını tesis edelim diyoruz. Biz bu yolda dünya barışı için varız. Savaş için değil, barış için varız. Ama bu ülkede maalesef savaş için gayret sarf edenler var. Onların da kimler olduğunu gayet iyi biliyoruz.

"DOSTLARIN YÜREKLERİ FERAHLASIN"

Onlara da gereken dersi Manisa 2023 Haziran'ında vermeye hazır mı? Karşımdaki muhteşem topluluğu görünce Manisa bu işi bitirdi diyorum. Merhum Özal'ın deyimiyle çağ atlamış Türkiye ile çağın gerisinde kalmış Türkiye'yi mukayese etmekten dahi aciz olanların bu ülkeye verecekleri hiçbir şey olamaz. Bizim milletimize sözümüz ve taahhüdümüz var. Ülkemizi 2053 vizyonuyla küresel yönetim ve ekonomi sisteminin en üst ligine çıkarmaktır. Manisa'dan öyle bir ses verin ki 81 vilayetimizin tamamından duyulsun. Dostlarımızın yürekleri ferahlasın. Düşmanlarımızın kalpleri daralsın.

"BİZ ESERLERİMİZLE KONUŞUYORUZ"

Manisa, ülkemize diz çöktürmenin, milletimize boyun eğdirmenin peşinde olanların heveslerini bir kez daha kursaklarda bırakmaya var mısın? Manisa bu kutlu mücadelede yanımızda mısın? Rabbim hepinizden razı olsun. Herkes konuşur, yuvarlak laflarla vaatlerde bulunur. Bizim farkımız, yaptığımız eserlerle, hizmetlerle, yatırımlarla konuşmamızdır. Sadece Manisa'ya kazandırdığımız eser ve hizmetler bile Türkiye'nin nereden nereye geldiğini göstermeye yeterlidir. Son 20 yılda Manisa'ya 48 milyar milyar lira tutarında yatırım yaptık. Eğitimde toplam 4 bin 922 yeni derslik kazandırdık. Gençlik ve sporda toplam 8 bin 55 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurt binaları açtık. 2 stadyum dahil farklı branşlarda toplam 84 adet spor tesisi inşa ettik. Sosyal yardımda, şehrimizdeki ihtiyaç sahiplerine 5,5 milyar lira tutarında kaynak aktardık.

"81 KM YOL 627 KM'YE ÇIKTI"

Sağlıkta, 25'i hastaneden oluşan toplam 72 sağlık tesisinin yapımını tamamladık ve hizmete açtık. 450 yataklı Akhisar Devlet Hastanemiz ile 50 yataklı Saruhanlı Devlet Hastanemiz, proje safhasındadır. TOKİ vasıtasıyla Manisa'da 10 bin 366 konut projesini hayata geçirdik. 11 bin 253 bağımsız bölümün yıkımını netleştirerek, yeniden inşasını sağladık. İlimizde toplam 7 millet bahçesi projemiz bulunuyor. Bunlardan bugün resmi açılışını yaptığımız Gördes ve Soma'daki millet bahçelerimizin beşini hizmete sunduk. Manisa'da 81 kilometreden devraldığımız bölünmüş yol uzunluğunu 546 kilometre ilaveyle toplamda 627 kilometreye çıkardık. Yaklaşık 128 kilometresi de Manisa'dan geçen İstanbul, İzmir otoyolunu Sabuncubeli Tüneli Akhisar çevre yolunu tamamlayıp hizmetinize sunduk.

"4 MİLYAR LİRALIK TARIMSAL DESTEK VERİLDİ"

"Salihli, Alaşehir, Buldan yolunu, Akhisar Gördes, Köprübaşı, Demirci yolunu, Akhisar Sındırgı yolunu, Kırkağaç Gelenbe yolunu. Bergama, Soma, Akhisar yolunu seneye tamamlıyoruz. Yapımı devam eden Ankara-İzmir yüksek hızlı tren projesiyle Manisa'yı, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm hızlı tren hatlarına bağlıyoruz. Tarım ve ormanda, son 20 yılda Manisa'ya 27 adet baraj ile 11 gölet yaptık. 218 bin dekar tarım arazisini sulamaya açtık.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Yapımı süren sulama tesisiyle 199 bin dekar tarım arazisini daha sulamaya açacağız. Manisa ve ilçelerinde inşa ettiğimiz 75 adet taşkın koruma tesisiyle Manisa şehir merkezi 75 yerleşim yeri ile 76 bin dekar araziyi taşkın zararlarından koruduk. Manisalı çiftçilerimize toplam 4 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da bağ bozumuna katıldı: Sen dünya başkanı oldun

"ÜZÜMÜN FİYATINI AÇIKLADI"

Hasat dönemi gelen her ürün gibi bölgemizin en önemli gelir kaynaklarından olan Sultani, çekirdeksiz üzümün alım fiyatını da şimdi sizlerle paylaşmak istiyorum. Alım fiyatlarını, hasat döneminin başında ilan etmemizin sebebi, üreticimizin emeğinin hakkını alabilmesini sağlamak, herhangi bir istismara meydan vermemektir. Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numaralı Sultani çekirdeksiz kuru üzüm, 13 liraydı değil mi? Fiyatımızı 27 lira olarak belirledik. Nasıl, iyi oldu mu? Bereketli mi? 2 gün içerisinde üzümlerimizi toparlayıp bir hafta içinde de kurutup hemen yola koyulalım ve ihracatımızı da buna göre yapalım. Üreticilerimize, ihracatçılarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

"MANİSA'YA ELİMİZ BOŞ GELMEDİK"

Manisa'ya 3 yeni organize sanayi bölgesi, bir teknopark, 30 araştırma geliştirme merkeziyle 5 tasarım merkezi kurduk. Şehrimizdeki sigortalı çalışan sayısını 218 binden 437 bin seviyesine yükselttik. Bugün de elimiz boş gelmedik. Bakanlıklarımız, kurumlarımız ve belediyelerimiz tarafından şehrimize kazandırılan toplam yatırım tutarı 4 milyar 665 milyar lirayı bulan 207 projenin resmi açılışını yapıyoruz. Eğitimde 506 dersliğe sahip ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise binalarımızı 700 yataklı pansiyonlarımızı, spor salonlarımızı, üniversitemizin hastane ve öğrenci merkezi ek binalarının resmi açılışlarını gerçekleştiriyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da bağ bozumuna katıldı: Sen dünya başkanı oldun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesi'nde 22 dönümlük arazide bağ bozumuna katıldı.

Erdoğan, toplu açılış töreni için geldiği Manisa'da Hasan Fehmi Tekoğlu'na ait üzüm bağına geldi. Burada Tekoğlu ve aile fertlerince karşılanan Erdoğan, hediye edilen ve üzerinde isminin yazılı olduğu Manisa poşusunu taktı.

  • Daha sonra bölgede üzüm üretimi ve ticareti yapan vatandaşlarla sohbet eden, üzüm çeşitleri, üretim şartları, rekolte ve fiyatlara ilişkin bilgi alan Erdoğan, ikram edilen üzümü yedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet eden bir vatandaşın cep telefonuyla yakınlarını görüntülü arayarak, "Bir de 'vatandaşa uzak' diyorsunuz. Bakın değiyorum, bu kadar yakınız, gördünüz mü? Biz halkız yani, tamam mı? Üzüm yiyoruz birlikte, vekillerimiz var." demesi gülüşmelere neden oldu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan da görüntülü aranan kişilere el sallayarak selamlarını iletti.

  • Tekoğlu'na bağdan ne kadar üzüm alacağını soran Erdoğan, "10 ton" cevabını aldı.

  • Tekoğlu'nun geçen yıl 8 ton üzüm aldıklarını söylemesi üzerine Erdoğan, "Bu sene bereketli maşallah" ifadesini kullandı. Bağ sahibi Tekoğlu da "Siz geldiğiniz için bereketli oldu." dedi.

  • Bir vatandaşın "Dünyanın işini hallediyorsunuz. Allah nazardan saklasın. Geçen gün Zelenskiy'nin yanındaydınız. Ne var ne yok orada?" sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dertli, dertli..." cevabını verdi.

  • Vatandaşın "tutun elinden" demesi üzerine Erdoğan, "Tutmak yetmiyor ki. Çok aldatanlar var. Herkes bunlara 'verdik, veriyoruz' diyor, bir şey verdikleri yok." ifadelerini kullandı.

  • Vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tahıl koridorunun açılmasında sarf ettiği çabayı hatırlatması üzerine Erdoğan, şunları söyledi:

    "Şu anda yaklaşık 21-22 gemi geldi. Arka arkaya geliyorlar. Şu ana kadar gelenlerin toplam tutarı 625 bin ton. Bunlar bizden geçiyor, değişik ülkelere gidiyor. Daha da gelecek tabii. Şimdi Ukrayna'nınkini çıkardık ama Rusya'nınkine de başlayacağız."

  • Stuttgart'tan tatil için gelen Ali Durmuş da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özçekim yaptı.

    Durmuş, "Yıllar önce size 'muhtar bile olamaz' demişlerdi. Ben Almanya'dan arabayla geldim, üç arkadaşımla oy atmak için." ifadesini kullandı.

  • Durmuş'a nereli olduğunu soran ve "Trabzon" cevabını alan Erdoğan'ın "Belli oluyor." demesi çevredekileri güldürdü.

    Almanya'daki iş arkadaşları ile yıllardır kavga ettiğini söyleyen Durmuş, "Şimdi anlamaya başladılar, 'Erdoğan haklı' diyorlar Suriye'deki tampon bölge konusunda… Haklı olduğunu dünyaya gösterdin Başkanım. Sen muhtar değil dünya başkanı oldun." diye konuştu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Cumhur İttifakı olarak haziranda bu işi bitirmemiz lazım." demesi üzerine vatandaşlar da kapı kapı gezeceklerini, ülkeyi kimseye bırakmayacaklarını söyledi.

  • Daha sona üzüm bağına geçen Erdoğan, eline makas alarak yılın ilk hasadını yaptı.

  • Erdoğan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, kendisine ilgi gösteren çocukları sevdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da

"HER ŞEY MİLLET İÇİN"

Sporda; yüzme havuzları, spor salonları, gençlik merkezleri, çim futbol sahaları, atletizm sahası gibi çok sayıda tesisi resmen hizmete açıyoruz. Manisa'da 558 yataklı şehir hastanemizi, 400 yataklı Merkezefendi Devlet Hastanemizi, 75 yataklı Kula Devlet Hastanemizi, 10 yataklı Ahmetli ilçe hastanemizin sağlık evlerimizin resmi açılışını yapıyoruz. Şehir hastanemiz ve Merkez Efendi Hastanemiz salgın döneminde önce tamamlanarak fiilen hizmete alındığı için bu sıkıntılı süreçte Manisa halkına önemli katkılar sağladı.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan üzüm alım fiyatını açıkladı

AÇILIŞ ŞÖLENİ YAPILDI

Toplam 1523 konutu, dükkanları, çevre düzenlemeleri camileri ve diğer donatılarıyla tamamladık. Gördes'te 200 konut, Kırkağaç'ta 234 konut. Ayrıca çeşitli yerlerde köy evleri ve diğer projelerde TOKİ tarafından inşa edildi. Çeşitli ilçelerimizde tamamlanan yol, içme suyu, çevre düzenlemesi, asfalt, kanalizasyon projelerini de resmen hizmete açıyoruz. Bunların yanında kültür ve turizm, çalışma, sosyal güvenlik, ulaştırma ve altyapı, İçişleri, Tarım ve Orman, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarımıza ait çok sayıda yatırımın da açılışını resmen gerçekleştiriyoruz. Polat Yağcı kardeşimizin desteğiyle inşa edilen 2 ayrı cami de bugün açılışını yaptırdığımız eserler arasında yer alıyor.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Manisa'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, program öncesinde Manisa'da vatandaş ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehzadeler ilçesi Güzelköy Mahallesi'nde Manisalılar ile buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, daha sonra yaşlı bir kadının yanına gitti. Yaşlı kadın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini tutup dua etti. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdikleri Erdoğan ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyoruz

AK PARTİ Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı

Ayşe Keşir

Aynil Yavaş

oooooooooooooo

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, eşarp ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'SHOP' görseli olabilir

Bir 16 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 10 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 27 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, eşarp ve açık hava görseli olabilir"DAHA BÜYÜK YATIRIMLAR DA GELECEK"

Büyükşehir belediyemizce tamamlanan hizmet binası. otel ve alışveriş merkezi, katı atık, bertaraf ve enerji üretim tesisi, rekreasyon projesi, cadde ve meydan düzenlemeleri, spor tesisleri gibi çok sayıda yatırımın da resmi açılışını buradan yapıyoruz. Gördes Kırkağaç, Ahmetli, Demirci, Soma, Selendi, Şehzadeler, Yunus Emre. Belediyelerimize alt yapılımlar sebebiyle açılışları buradan gerçekleştiriyoruz. Tüm bu yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Kazandıran kurumlarımızın, belediyelerimizi, hayırseverlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah daha büyük yatırımlarla Manisa'da olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla."Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri
E-Posta: [email protected]..

Bu haber 600540 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz