Letonya yine ters geldi! Canınız sağolsun çocuklar...

Letonya yine ters geldi! Canınız sağolsun çocuklar...

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu üçüncü maçında sahasında Letonya ile 3-3 berabere kaldı. A Milli Takım'ın gollerini Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz (p.) kaydedederken Letonya'nın golleri Roberts Savalnieks, Roberts Uldrisis ve Davis Ikaunieks'den geldi.

31 Mart 2021 - 02:50 - Güncelleme: 31 Mart 2021 - 07:05

Letonya yine ters geldi! Canınız sağolsun çocuklar...

Giriş Tarihi: 30.3.2021  23:19 Son Güncelleme: 31.3.2021  02:46

A Milli Takımımız,  3. maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk ettiği Letonya ile 3-3 berabere kalmasına rağmen grupta liderliğini sürdürdü. İlk iki maçta Hollanda ve deplasmnda Norveç'i mağlup eden Millliler'in gollerini Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu ve penaltıdan Burak Yılmaz kaydetti. Letonya'nın gollerini ise Roberts Savalnieks, Roberts Uldrisis ve Davis Ikaunieks attı.

Letonya yine ters geldi! Canınız sağolsun çocuklar...

A Milli Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 3. maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Letonya'yı konuk etti. Milli Takımımızın iki kez öne geçtiği karşılaşma 3-3 bitti. İlk iki maçta Hollanda'yı 4-2 ve deplasmnda Norveç'i 3-0 mağlup eden Millliler'in gollerini 2'de Kenan Karaman, 33'te Hakan Çalhanoğlu ve 52'de penaltıdan Burak Yılmaz kaydetti. Letonya'nın gollerini ise 35'te Roberts Savalnieks, 57'de Roberts Uldrisis ve 79'da Davis Ikaunieks attı.

Bu sonuçla Milli Takım, beraberliğe rağmen Karadağ'ın Norveç'e 1-0 yenilmesiyle gruptaki liderlğini sürdürdü. Letonya ise 1 puanla 5. sırada yer aldı.

, Letonya engeline takıldı! (Türkiye 3-3 Letonya MAÇ SONUCU ÖZET)

 üçüncü maçında sahasında Letonya ile 3-3 berabere kaldı. A Milli Takım'ın gollerini Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz (p.) kaydedederken Letonya'nın golleri Roberts Savalnieks, Roberts Uldrisis ve Davis Ikaunieks'den geldi.

Milliler Letonya engeline takıldı!

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Takım, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Letonya'yı konuk etti.

Grupta önce Hollanda'yı 4-2, ardından da Norveç'i 3-0'lık skorlarla mağlup eden milliler, Letonya karşısındaki skor üstünlüğünü koruyamadı ve maç 3-3 berabere bitti.

Maçta gol perdesi erken açıldı. Kenan Karaman'ın 2. dakikadaki şutu golle sonuçlandı ve Türkiye 1-0 öne geçti. 33. dakikada ise Hakan Çalhanoğlu sahneye çıktı ve ceza sahası dışından vuruşuyla durumu 2-0'a getirdi.

Letonya, Roberts Savalnieks'in 35. dakikadaki golüyle farkı bire indirirken A Milli Takım soyunma odasına 2-1 önde gitti.


Karşılaşmanın 52. dakikasında Mert Müldür rakip ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Hollanda maçının kahramanı Burak Yılmaz, penaltıdan attığı golle maçı 3-1'e getirdi.

57. dakikada Roberts Uldrisis, Letonya adına farkı yeniden bire indirdi. 79. dakikada ise Davis Ikaunieks'in golü geldi ve skor 3-3 oldu.



Kalan dakikalarda başka gol olmadı. A Milli Takım gruptaki üçüncü maçında Letonya ile yenişemedi.

Bu sonucun ardından Türkiye 7 puana yükselirken Letonya ise ilk puanını aldı.

Türkiye, gruptaki dördüncü karşılaşmasını 1 Eylül'de sahasında Karadağ ile oynayacak.


LETONYA İLE SON 6 MAÇTA GALİBİYET YOK
A Milli Takım Letonya'yı yine geçemedi. Tarihinde Letonya ile yedinci kez karşılaşan milliler, ilk maçı kazanmıştı. 1924'ten bu yana oynanan 6 maçta Letonya bir galibiyet alırken son 5 maç berabere bitti.



MAÇIN ÖZETİ VE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ


MAÇTAN DAKİKALAR
2. dakikada ay-yıldızlı ekip öne geçti. Hakan Çalhanoğlu'nun pasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Kenan Karaman, yerden ve düzgün bir vuruşla topu yakın direğin dibinden ağlara gönderdi: 1-0.

21. dakikada Çağlar Söyüncü, rakip yarı alanda kaptığı topu bekletmeden Hakan Çalhanoğlu'na aktardı. Milli futbolcu, pasını ceza sahası içine koşu yapan Kenan Karaman'a verdi. Sol çaprazda meşin yuvarlağı alan Kenan'ın uzak köşeye vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

22. dakikada Burak Yılmaz'ın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda buluşan Hakan Çalhanoğlu'nun şutunda kaleci Steinbors topu kontrol etti.

24. dakikada soldan Ciganiks'in kullandığı kornerde Cernomordijs'in kafayla indirdiği top altıpas gerisindeki Uldrikis'te kaldı. Bu oyuncunun uygun durumdaki vuruşunda araya giren ay-yıldızlı savunma oyuncuları mutlak bir tehlikeyi önledi.



33. dakikada A Milli Takım, farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası dışı sol çaprazda topu alan Caner Erkin'in çıkardığı sert şutta savunmanın da müdahale ettiği top üst direğe çarparak kornere gitti. Caner'in sağdan kullandığı kornerde savunmanın kafayla ceza sahası dışına gönderdiği meşin yuvarlağa gelişine Hakan Çalhanoğlu vurdu. Yerden giden ve kalabalık oyuncu grubunun arasından geçen top ağlarla buluştu: 2-0.

35. dakikada Letonya farkı 1'e indirdi. Soldan topla hareketlenerek ceza sahasına giren Jurkovskis, meşin yuvarlağı kale sahasına gönderdi. Kaleci Uğurcan Çakır ve savunmayı geçen topa arka direkte Savalnieks vurdu. Meşin yuvarlak uzak kale direğine de çarparak ağlara gitti: 2-1.

37. dakikada Burak Yılmaz'ın ceza sahası yayı gerisinden kullandığı serbest vuruşta top yandan auta gitti.

Müsabakanın ilk yarısı ay-yıldızlı ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.



İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
51. dakikada A Milli Takım penaltı kazandı. Sağdan ceza sahasına giren Mert Müldür, Tobers'in arkadan müdahalesiyle yerde kaldı ve Polonyalı hakem Stefanski penaltı noktasını gösterdi. 52. dakikada penaltıyı kullanan Burak Yılmaz, meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlara gönderdi: 3-1.

58. dakikada konuk takım bir kez daha farkı 1'e indirdi. Savalnieks'in kullandığı serbest vuruşta Oss ceza sahası içi sağ köşede kafayla topu indirdi. Altıpas gerisine gelen meşin yuvarlağa bekletmeden vuran Uldrikis, fileleri havalandırdı: 3-2.

79. dakikada Letonya beraberliği sağladı. Savalnieks'in kullandığı serbest vuruşta A Milli Takım savunmasının uzaklaştırmak istediği top ceza sahası dışındaki Emsis'te kaldı. Bu oyuncunun ceza sahasına gönderdiği topla ceza sahası içi sol çaprazda buluşan Davis Ikaunieks yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı yakın direğin dibinden ağlara gönderdi: 3-3.



80. dakikada Ozan Tufan'ın pasıyla ceza sahasında buluşan Burak Yılmaz, karşı karşıya istediği gibi vuramayınca top yandan auta gitti ve ay-yıldızlılar yeniden öne geçme şansını kullanamadı.

90+2. dakikada Taylan Antalyalı'nın sağdan ortasında arka direkteki Deniz Türüç'ün kafayla vurduğu top kaleci Steinbors'ta kaldı.

90+5. dakikada Mert Müldür'ün kaptırdığı topla hızlı çıkan Krollis ceza sahasına girdikten sonra sol çaprazdan sert bir şut çıkardı. Kaleci Uğurcan Çakır üzerine gelen topu güçlükle kontrol etti.

Müsabaka 3-3 eşitlikle sona erdi.



LETONYA YİNE TERS GELDİ

Türkiye'nin, Letonya karşısındaki galibiyet özlemi 6. maça yükseldi.

Letonya ile tarihindeki 7. maçı oynayan ay-yıldızlı ekip, rakibine karşı ikinci yenilgisini alırken, 4 maç ise berabere bitti.

Milli takım, Letonya karşısındaki ilk ve tek galibiyetini ise 1924 yılında oynanan özel maçta 3-1'lik sonuçla elde etti.

KENAN KARAMAN 5. GOLÜNÜ ATTI
A Milli Takımı, Letonya karşısında 1-0 öne geçiren golü karşılaşmanın 2. dakikasında Kenan Karaman attı.

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde ilk golünü atan Kenan, ay-yıldızlı forma ile çıktığı 19. maçta 5. kez gol sevinci yaşadı.

BURAK YILMAZ ELEMELERDEKİ GOL SAYISINI 4'E YÜKSELTTİ
A Milli Takımın Kaptanı Burak Yılmaz, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ndeki 3. maçında 4. golünü attı.

Hollanda karşısında hat-trick yapan Burak, Letonya karşılaşmasında da ay-yıldızlı ekibin 3. golünü 52. dakikada penaltıdan attı.

Kaptan Burak, Mert Müldür'ün düşürülmesiyle 51. dakikada kazanılan penaltıda, topu kaleci Steinbors'un sağından ağlara gönderdi.



TÜRKİYE-LETONYA MAÇINDAN NOTLAR
2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu üçüncü maçında Letonya'yı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk eden A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş, Norveç ile İspanya'da oynanan karşılaşmaya göre ilk 11'de 2 değişiklik yaptı.

Şenol Güneş, Kaan Ayhan ve Umut Meraş'ın yerine Ozan Kabak ve Caner Erkin'e ilk 11'de şans verdi.

Şenol Güneş, Letonya karşılaşmasında kalede Uğurcan Çakır, savunmada Mert Müldür, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Caner Erkin, orta sahada Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, forvette de Burak Yılmaz ilk 11'ini sahaya sürdü.

Milli takımda Mert Günok, Altay Bayındır, Abdülkerim Bardakçı, Orkun Kökçü, Bünyamin Balcı, Enis Destan, Umut Meraş, Taylan Antalyalı, Enes Ünal, Deniz Türüç, Halil Akbunar ve Alpaslan Öztürk ise yedekler arasında yer aldı.

Ay-yıldızlı ekipte İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare, Merih Demiral ve Zeki Çelik'ten sonra Cenk Tosun, Kaan Ayhan, Emre Kılınç ve Dorukhan Toköz de aday kadrodan çıkarılan diğer isimler olmuştu.

BAŞKAN ERDOĞAN DA MAÇI STATTA İZLEDİ
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan karşılaşmayı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve TFF Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte takip etti.

KADROYA DÜN DAHİL EDİLEN ÜÇ İSİM YEDEKLER ARASINDA YER ALDI
A Milli Takım kadrosuna dün dahil edilen üç oyuncu yedekler arasında yer aldı.

A Milli Takım kadrosuna ilk kez davet edilen Alpaslan Öztürk, Bünyamin Balcı ve Enis Destan, Şenol Güneş'ten forma şansı bekledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

GOL! 2' Milli Takımımız, Kenan Karaman'ın golüyle Letonya karşısında 1-0 öne geçti.

OPTA verilerine göre; Letonya maçının 2. dakikasında fileleri havalandıran Kenan Karaman, Mart 2014'ten (Mevlüt Erdinç - İsveç) bu yana Milli Takımı'ın attığı en erken golü kaydeden isim oldu.

10' Yusuf Yazıcı, ceza sahasında bir anda yalnız kaldı ve şutu kalecide kaldı.

15' Yusuf Yazıcı'nın ceza sahası dışından çektiği şut kalecide kaldı.

21' Kenan Karaman ikinci gole çok yaklaştı. Hakan Çalhanoğlu'nun pasında ceza sahasında topla buluşan Kenan Karaman'ın şutu, az farkla dışarı çıktı.

22' Bu kez Hakan Çalhanoğlu gole yaklaştı. Burak Yılmaz'ın pasında topla buluşan Hakan'ın şutu, kalecide kaldı.

27' Letonya, köşe vuruşunda golü buldu ancak hakem pozisyonun ofsayt olduğunu tespit ederek golü iptal etti.

33' Ceza sahası dışından çok sert bir şut gönderen Caner Erkin, direği geçemedi.

GOL! 33' Hakan Çalhanoğlu'nun ceza sahası dışından çektiği mükemmel şutla 2-0 öne geçiyoruz.

GOL! Letonya, 35'te Savalnieks ile farkı 1'e indirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Milli Takımımızın 2-1'lik üstünlüğüyle bitti.

GOL! 51' Mert Müldür, Letonya ceza sahasında yerde kaldı ve Milli Takımımız penaltı kazandı. Topun başına geçen Burak Yılmaz skoru 3-1'e getirdi.

GOL! Letonya, 58'de Uldrikis ile farkı yeniden bire indirdi.

66' İkinci golümüzü atan Hakan Çalhanoğlu ve Yusuf Yazıcı oyundan alındı. Umut Meraş ve Taylan Antalyalı oyuna dahil oldu.

73' İlk golümüzü atan Kenan Karaman yerini Enes Ünal'a bıraktı.

GOL! 79' Letonya, Ikaunieks ile beraberliği buldu ve skoru 3-3'e getirdi.

80' Burak Yılmaz inanılmaz bir gol pozisyonunu kaçırdı. Kaleciyle karşı karşıya kalan kaptan, isabetsiz bir vuruşla topu auta gönderdi.

89' Enes Ünal yaptığı faul sonucunda sarı kart gördü.

90+5' Uğurcan Çakır, Letonya'nın net gol pozisyonunda gole izin vermedi.

G Grubu'nda alınan diğer maçların sonucu;

Cebelitarık 0-7 Hollanda

Karadağ 0-1 Norveç

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN STATTA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın Letonya ile oynadığı maçı tribünden takip etti. A Milli Futbol Takımı'nın Norveç'i yendiği karşılaşma sonrasında soyunma odasına telefon ederek millileri kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teknik direktör Şenol Güneş ve kaptan Burak Yılmaz tarafından Letonya maçına davet edilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelerek mücadeleyi statta takip etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor eski Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan eşlik etti. Ayrıca milli maçı takip etmeye; kulüp başkanları ile davetliler geldi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN 2 DEĞİŞİKLİK

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Norveç ile oynanan maçın 11'ine göre Letonya karşılaşmasında 2 değişiklik yaptı. Güneş, Kaan Ayhan'ın yerine Ozan Kabak'a, Umut Meraş'ın yerine ise Caner Erkin'e 11'de görev verdi.

Şenol Güneş, Letonya maçına şu 11'le çıktı: "Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Caner Erkin, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Burak Yılmaz."8 OYUNCU KADRODA YOK
A Milli Futbol Takımı'nda 8 futbolcu Letonya maçında görev alamadı. Ay-Yıldızlı ekipte; Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz, Cenk Tosun, Emre Kılınç'ın yanı sıra Zeki Çelik, Merih Demiral, İrfan Can Kahveci ve Nazım Sangare aday kadrodan çıkarıldı.

SEYİRCİ ALINMADI

A Milli Futbol Takımı ile Letonya arasında oynanan maça seyirci alınmadı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre Atatürk Olimpiyat Stadı'nın kapasitesinin yüzde 15'i oranında seyirci alınacaktı. Ancak, dün yapılan açıklamada koronavirüs salgınının seyri ile ilgili son gelişmeler üzerine TFF Sağlık Kurulu, seyirci alınmamasının uygun olduğuna karar verdi.

3 YENİ İSİM YEDEKLERDE!

A Milli Takım kadrosuna ilk kez davet edilen Alpaslan Öztürk, Bünyamin Balcı ve Enis Destan, Şenol Güneş'ten forma şansı bekledi.

Şenol Güneş'ten Letonya yorumu! "Hayal kırıklığı yaşadık"

Giriş Tarihi: 31.3.2021  00:39 Son Güncelleme: 31.3.2021  00:42

Şenol Güneş'ten Letonya yorumu! Hayal kırıklığı yaşadık

 3. maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk ettiği Letonya ile 3-3 berabere kaldı. Milliler, 3 maç sonunda ilk puan kaybını yaşadı. Maç sonrası  Teknik Direktörü , açıklamalarda bulundu. Güneş, "3-1'den 3-3 bizim için hayal kırıklığı. Her geçen dakika oyundan düştük. Sakatlık oldu, yorulanlar oldu. Yavaş oynadık, baskılarımız yeterli değildi. Daha önce yaptığımız doğru işler, bu maçta yoktu. Fiziksel yeterlilik yoktu." dedi.

A Milli Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 3. maçında sahasında Letonya ile 3-3 berabere kaldı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

"RAKİP MAÇI İSTEDİĞİ ŞEKLE SOKTU"

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle; "Daha zor maçlardan 6 puan aldıktan sonra böyle bir beraberlik beklemiyorduk. Oyuncularımızın hepsi istedi ama istediklerimizi tam olarak yapamadık. Rakip maçı istediği şekle soktu. Kazanacağımız maçı koruyamadık."

"HAYAL KIRIKLIĞI"

"3-1'den 3-3 bizim için hayal kırıklığı. Her geçen dakika oyundan düştük. Sakatlık oldu, yorulanlar oldu. Yavaş oynadık, baskılarımız yeterli değildi. Daha önce yaptığımız doğru işler, bu maçta yoktu. Fiziksel yeterlilik yoktu."

"Kazanılması gereken 2 puanı alamadık. Baskı yaparken geç kaldık. Duran toplarda rakibe engel olamadık."

"BAZEN OLMAYINCA OLMUYOR"

Maçın ardından konuşan Umut Meraş, ''Rakibimizin böyle oynayacağını biliyorduk. Maça da iyi başladık, 2-0 öne geçtik. Bazen olmayınca olmuyor. Bugünü unutmak istiyorum, takım olarak da unutmak istiyoruz. Hedefimiz gruptan çıkmak. Takım olarak buna inanıyoruz. Kulüplerimizden geldik maçlar oynuyoruz. Tabii ki fiziksel olarak yorgunluklar oluyor ama bu bahane değil, kazanmamız gerekiyordu.'' ifadelerini kullandı.

''ADAMLARIN YAPTIĞI BİR ŞEY YOK...''

Mert Müldür ise ''Diyecek bir şey bulamıyorum. Hollanda'yı yen, Norveç'i yen, Letonya ile berabere kal... Adamların yaptığı bir şey yok, uzun top at, duran top at başka bir şey yok... Kazanmamız gerekiyordu. Diyecek bir şey bulamıyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız.'' şeklinde konuştu.

Letonya kabusu sürüyor! Türkiye 3-3 Letonya 

Dünya Kupası Elemeleri G grubu maçında , Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 'yı konuk etti. Millilerimiz sürekli öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak Letonya ile 3-3 berabere kaldı.

Letonya kabusu sürüyor! Türkiye 3-3 Letonya MAÇ SONUCU-ÖZET

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 3. maçında  ile  karşı karşıya geldi. Millilerimiz mücadeleden 3-3 beraberlikle ayrıldı ve grupta ilk 3 maçta mağlup olmadı.

Türkiye'nin gollerini 2. dakikada Kenan Karaman, 33'te Hakan Çalhanoğlu ve 52'de Burak Yılmaz (pen.) kaydetti. Konuk ekibin golleri ise 35. dakikada Savalnieks, 58'de Uldrikis ve 79'da ise Ikaunieks'ten geldi.

Bu sonuçla birlikte millilerimiz puanını 7'ye yükseltti ve liderliğini korudu. Letonya ise grupta ilk puanını aldı ve 1 puana ulaştı.

97 YILLIK HASRET YİNE SON BULMADI!

A Milli Takım, Letonya ile tarihinde 7. kez karşı karşıya geldi. A Milliler, rakibine karşı tek galibiyetini 1924 yılında oynanan özel maçta 3-1'lik skorla almıştı. O tarihten sonra oynanan 6 maçta da ay-yıldızlılar rakibini deviremedi. İki takım arasında oynanan son 5 karşılaşmanın beraberlikle sona ermesi de dikkat çekti.

Bu haber 991293 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...