Kemal Kılıçdaroğlu’nun 400 açıklaması incelendi! FETÖ ve...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 400 açıklaması incelendi! FETÖ ve PKK kelimelerini lügatından çıkardı  

Bu olayın üzerine 1 Ocak 2022 tarihinden bugüne kadar ki süreçte Kılıçdaroğlu'nun yaptığı yaklaşık 400 açıklamayı inceledik: Araştırmamız neticesinde sürekli "KHK'lıların hepsini görevlerine iade edeceğiz" diyen Kılıçdaroğlu, 10 aylık süreçte FETÖ kelimesini kullanmamıştır. Bu tesadüf değil. Hatırlarsanız firari FETÖ'cüler "FETÖ kelimesini kullananlar soykırım suçuna ortaktır" tehditininde bulunmuştu.

24 Eylül 2022 - 01:23

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 400 açıklaması incelendi! FETÖ ve PKK kelimelerini lügatından çıkardı  
Giriş Tarihi: 22.09.2022 16:18 Güncelleme Tarihi: 24.09.2022 01:34
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK ve FETÖ bağlantıları nedeniyle kamudaki görevlerinden ihraç edilen KHK'lılara sahip çıktı. Bu açıklamalarının ardından AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, Kılıçdaroğlu'nun 400 açıklamasının incelendiğini belirterek, 10 aylık süreçte CHP Genel Başkanı'nın hiç FETÖ demediğini ortaya çıkardı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun 400 açıklaması incelendi! FETÖ ve PKK kelimelerini lügatından çıkardıAK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, Twitter hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kemal Kılıçdaroğlu, "yanlışlıkla" FETÖ'yü rahatsız eden bir söz söylemişti ve hemen ardından CHP resmi hesabından ilgili bölüm silinmişti.

Bu olayın üzerine 1 Ocak 2022 tarihinden bugüne kadar ki süreçte Kılıçdaroğlu'nun yaptığı yaklaşık 400 açıklamayı inceledik:

Araştırmamız neticesinde sürekli "KHK'lıların hepsini görevlerine iade edeceğiz" diyen Kılıçdaroğlu, 10 aylık süreçte FETÖ kelimesini kullanmamıştır.

Bu tesadüf değil.

Hatırlarsanız firari FETÖ'cüler "FETÖ kelimesini kullananlar soykırım suçuna ortaktır" tehditininde bulunmuştu.

FETÖ'nün kaset kumpası ile genel başkanlığa gelen Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ ile eylem ve söylem birliğini bir adım daha öteye taşımaya karar vermiş görünüyor: FETÖ ile helalleşme.

Bu helleşme ihanetinin arkasında yatan tek sebep FETÖ'cülerin oyunu alabilmek değil.

Geçtiğimiz aylarda çeşitli CHP'li isimlerin dile getirdiği "Cumhurbaşkanı adayı ulusal ve uluslarası karar vericilerin işaret edeceği bir insanı yapacaklar" itirafı bu adımdan ayrı düşünülemez.

FETÖ'nün Türkiye'ye ihanetleri karşılığında ABD'de bazı çevrelerde elde ettiği ilişkileri bir güç olarak Kılıçdaroğlu'na kabul ettirdiği çok açık.

"Erdoğan karşıtlığı"ndan gözleri kararmış isimlerin attıkları adımlar siyasi değil, maalesef milli güvenliği tehdit eden adımlardır.

Şaşırtıcı olmasa da bonus bilgi: Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz yıla kadar samimiyetsiz de olsa PKK'yı lanetlerken bu yıl PKK kelimesini de kullanmamaya başlamış.

Bunu kim ve ne için yaptığını yazmaya gerek yok…

Bir soru: Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda alakalı alakasız pek çok konuda vaatlerde bulunan Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile mücadele konusunda bir açıklamasını hatırlayan var mı?
Terör örgütlerini eleştirenlere tasfiye!

Kılıçdaroğlu 10 aydır hiç FETÖ demediKILIÇDAROĞLU 10 AYDIR HİÇ FETÖ DEMEDİ
HDP rotayı Kılıçdaroğlu’na çevirdi! İmamoğlu’na vetoHDP ROTAYI KILIÇDAROĞLU'NA ÇEVİRDİ! İMAMOĞLU'NA VETO
Kılıçdaroğlu Demirtaş’ı arkasına alıp paylaştıKILIÇDAROĞLU DEMİRTAŞ'I ARKASINA ALIP PAYLAŞTI
CHP örgütleri HDP’leşiyor mu? Kürdistan sessizliğiCHP ÖRGÜTLERİ HDP'LEŞİYOR MU? KÜRDİSTAN SESSİZLİĞİ
Kılıçdaroğlu’ndan 6’lı masaya Beni aday gösterin mesajıKILIÇDAROĞLU'NDAN 6'LI MASAYA "BENİ ADAY GÖSTERİN" MESAJI
Kılıçdaroğlu’nun ’KHK’lılar görevlerine dönecek’ sözlerine tepkiKILIÇDAROĞLU'NUN 'KHK'LILAR GÖREVLERİNE DÖNECEK' SÖZLERİNE TEPKİ
Kılıçdaroğlu’ndan KHK’lılar için yeni adımKILIÇDAROĞLU'NDAN KHK'LILAR İÇİN YENİ ADIM
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan FETÖ ve PKK’dan atılan KHK’lılara af mesajı!CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN FETÖ VE PKK'DAN ATILAN KHK'LILARA AF MESAJI!


Kılıçdaroğlu FETÖ'cülerden sonra şimdi de PKK destekçisi akademisyenlere 'Göreve iade' sözü verdi!
Giriş Tarihi: 8.2.2022  16:43Son Güncelleme: 8.2.2022  17:20

Kılıçdaroğlu FETÖ'cülerden sonra şimdi de PKK destekçisi akademisyenlere 'Göreve iade' sözü verdi!

Kılıçdaroğlu FETÖ’cülerden sonra şimdi de PKK destekçisi akademisyenlere ’Göreve iade’ sözü verdi!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 seçimleri öncesinde aday olmak için tüm kozlarını oynuyor. FETÖ ile iltisaklı olmaları gerekçesi ile Kanun Hükmünde Kararname ile görevlerinden uzaklaştırılan kişileri affetmeyi vaadeden Kılıçdaroğlu, şimdi de terör örgütü PKK'ya yayınladıkları bildiri ile destek veren akademisyenleri görevlerine iade edeceğini açıkladı.

10 Ocak 2016'da bir grup akademisyen terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden hendek operasyonlarına ilişkin, "Bu Suça Ortak Olmayacağız" başlıklı bildiri yayımladı. Bildiride terör örgütü PKK'ya açıktan destek verildi. Bu bildiriye imza atan akademisyenler hakkında soruşturma başlatıldı, 1 ila 3 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi. Bazı isimlerin cezaları kesinleşti ve 1-2 ay cezaevinde kaldı. CHP Genel Başkanı, terör örgütü PKK'ya açıkça destek veren 'Barış Akademisyenleri'ni görevlerine iade etmeyi vaadetti. Kılıçdaroğlu, daha önce de KHK ile ihraç edilen FETÖ iltisaklı şahıslara yeşil ışık yakmıştı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN PKK BAĞLANTILI AKADEMİSYENLERE YEŞİL IŞIK

CHP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun bir görseline yer verilerek, "Fikrini söyledi diye kimseye soruşturma açılmayacak. Barış akademisyenleri işinin başına dönecek." ifadeleri yer aldı. İfadelerin altında Kılıçdaroğlu'nun imzası dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu'nun 'İşinin başına dönecek' dediği Barış Akademisyenleri, 2016 yılında PKK'ya karşı başlatılan hendek operasyonlarına karşı çıkmış, örgütü masum, devleti ise 'katil' olarak nitelendirmişti.

2 bine yakın imza ile yayınlanan, 'Bu Suça Ortak Olmayacağız' bildiri Türkiye'de infial yaratmış, akademisyenler için soruşturma açılmıştı. 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası alan akademisyenler görevlerinden uzaklaştırılmıştı.

KHK'LILARA 'GÖREVE İADE' SÖZÜ VERMİŞTİ

Terör örgütü PKK'ya açıkça destek verip, devleti ise 'Katil' olarak suçlayan Barış Akademisyenlerine göreve iade sözü veren Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi akıllara KHK çıkışını da getirdi.

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası devlete sızan FETÖ'cüleri ayıklamak için başlatılan KHK uygulamasını hedef almış, FETÖ ile iltisaklı kişilere görevlerine iade etme sözü vermişti.

OHAL Komisyonu, on binlerce dosyayı inceleyerek suçsuz olanların haklarını iade ederken, Kılıçdaroğlu'nun tüm KHK'lıları affetme sözü tepki çekmişti.

Bu haber 290635 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Filistinliler 1948'den bu yana
Filistinliler 1948'den bu yana "felaketi" yaşıyor
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz