İşte son seçim anketi! Kısa sürede büyük fark! Tam 31 puan...

İşte son seçim anketi! Kısa sürede büyük fark! Tam 31 puan birden... AK Parti CHP MHP İYİ Parti HDP güncel oy oranları

2023 seçimlerine artık sayılı aylar kalırken son anketlerde de partilerin yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş A Haber ekranlarında 2023 seçimlerine yönelik son anketteki oy oranlarını paylaştı. 6 ay önceye göre oylarda büyük farkların olduğunu söyleyen Aktaş, başkanlık yarışındaki son durumu ve partilerin oy oranları açıkladı. Aktaş bir partinin özellikle oylarında artış olduğunun altını çizdi. İşte 2023 seçimlerine yönelik son seçim anketinin sonuçları..

18 Kasım 2022 - 01:07

İşte son seçim anketi! Kısa sürede büyük fark! Tam 31 puan birden... AK Parti CHP MHP İYİ Parti HDP güncel oy oranları
 Giriş Tarihi: 25.10.2022 22:42 Güncelleme Tarihi: 25.10.2022 22:58

İşte son seçim anketi! Kısa sürede büyük fark! Tam 31 puan birden... AK Parti CHP MHP İYİ Parti HDP güncel oy oranları2023 seçimlerine artık sayılı aylar kalırken son anketlerde de partilerin yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş A Haber ekranlarında 2023 seçimlerine yönelik son anketteki oy oranlarını paylaştı. 6 ay önceye göre oylarda büyük farkların olduğunu söyleyen Aktaş, başkanlık yarışındaki son durumu ve partilerin oy oranları açıkladı. Aktaş bir partinin özellikle oylarında artış olduğunun altını çizdi. İşte 2023 seçimlerine yönelik son seçim anketinin sonuçları...

Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında 2023 seçimlerine yönelik son seçim anketini açıkladı.

İhsan Aktaş'ın açıklamalarında öne çıkanlar:

6 AY ÖNCEYE GÖRE FARK VAR

6 ay önce vatandaşlar, Millet İttifakı'ndan bir şey mi çıkar diye iktidarın oyunu biraz düşürdü ve CHP'nin oyunu yüzde 27'lere kadar çıkardı. İYİ Parti yüzde 14'ü gördü. HDP'nin oyu zaten biliyorsunuz ki genelde sabit oluyor.

BİR DÖNEM OYLAR KAFA KAFAYA GELDİ

Bir dönem Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı'nın oyları eşitlendi. Rakibin kazanabilme ihtimali AK Parti için iyi oldu. Çünkü rakibin kazabilme ihtimali AK Parti'yi işi ciddiye almaya itti.

AK PARTİ YÜZDE 40'LARA DÖNDÜ

Son dört ayda marketlerdeki fiyatlar biraz toparladı, destekler arttı. Vatandaş, Millet İttifakı'nda aday konusunda bir ses çıkartmayınca, AK Parti'nin oyu bugün tekrardan yüzde 40'lara geldi.

CHP'NİN OYLARI YÜZDE 23

CHP'nin oyları yüzde 23'lere düştü. Şehit ailesine küfredilmesi İYİ Parti'yi çok etkiledi ve İYİ Parti şu an yüzde 11 civarında. MHP'nin gösterili mitingleri geldi. Siyaset bir fotoğraftan ibarettir.

ERDOĞAN'IN EN YAKIN RAKİBİYLE ARASINDA 31 PUAN VAR

Şu an Erdoğan'ın oyu yüzde 48'lerde çıkıyor. Arkasındaki ilk aday yüzde 17 civarında. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş'ın önünde çıkıyor.

İBRE CUMHUR İTTİFAKI'NA DÖNDÜ

6 ay önce rüzgar muhalefetin yanındaydı ama şu an durum Cumhur İttifakı'na döndü. AK Parti vatandaşın ihtiyaçlarını gördü çok sayıda destek verdi.

KONUT KAMPANYASI YÜZDE 2 OY GETİRDİ

Konut kampanyası 6 ay önce açıklansa hiçbir önemi olmayacaktı. Konut projesi yüzde 2 oy getirdi AK Parti'ye. Muhalefetin masadaki çaresizliğini de vatandaşlar görmeye başladı.

AK PARTİ İLK KEZ ARKADAN DESTEKLİ GELİYOR

Seçime giderken AK Parti'nin yüzde 52-53 oyu olurdu ve kampanya sonrası oylar düşerdi. Ama ilk kez AK Parti arkadan destekli geliyor. Bundan sonra AK Parti'yle baş etmek zor olacak.

HDP OYLARINDA ARTIŞ VAR

HDP'de bir oy artışı var. CHP'den mi gidiyor bu oylar henüz bilmiyorum. Şu an Saadet ve Gelecek Partisi yüzde 0,5 oyu var. Deva Partisi'nin oyu yüzde 1 civarında. Yeniden Refah Partisi'nin yüzde 2 civarında.

2023 anketlerinde çarpıcı sonuç!2023 ANKETLERİNDE ÇARPICI SONUÇ!
Halk TV’de Erdoğan’ın oyunu açıkladılar: Yüzde 65

2023 seçimlerine artık sayılı aylar kalırken son anketlerde de partilerin yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş A Haber ekranlarında 2023 seçimlerine yönelik son anketteki oy oranlarını paylaştı. 6 ay önceye göre oylarda büyük farkların olduğunu söyleyen Aktaş, başkanlık yarışındaki son durumu ve partilerin oy oranları açıkladı. Aktaş bir partinin özellikle oylarında artış olduğunun altını çizdi. 

Bu haber 321558 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Yücel Mollaismailoğlu'ndan 'yanlıştan dönün' çağrısı: Cumhur'a desteğini açıklamalı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Yücel...
Filistinliler 1948'den bu yana
Filistinliler 1948'den bu yana "felaketi" yaşıyor