İran’dan bomba görüntü! ’ABD Kongre Binası’ havaya...

İran'dan bomba görüntü! 'ABD Kongre Binası' havaya uçuruldu

İran ve Amerika Birleşik Devletleri arasındaki gerilimi tırmandıracak bomba bir görüntü yayınlandı. İran'ın devlet televizyonunda yayınladığı propaganda videosunda, ABD Kongre Binası'nın bir füzeyle havaya uçurulduğu ana ait görüntüler krize neden oldu. İşte bu haberin detayları...

05 Mayıs 2021 - 12:17 - Güncelleme: 05 Mayıs 2021 - 12:21

'dan bomba görüntü! ' Kongre Binası' havaya uçuruldu

Giriş Tarihi: 5.5.2021  11:20 Son Güncelleme: 5.5.2021  12:00

'dan bomba görüntü! ' Kongre Binası' havaya uçuruldu

 ve Amerika Birleşik Devletleri arasındaki gerilimi tırmandıracak bomba bir görüntü yayınlandı. İran'ın devlet televizyonunda yayınladığı propaganda videosunda,  Kongre Binası'nın bir füzeyle havaya uçurulduğu ana ait görüntüler krize neden oldu. İşte bu haberin detayları...  

DHA

İran'dan bomba görüntü! 'ABD Kongre Binası' havaya uçuruldu

 ve Amerika Birleşik Devletleri arasındaki gerilimi tırmandıracak bomba bir görüntü yayınlandı. İran'ın devlet televizyonunda yayınladığı propaganda videosunda,  Kongre Binası'nın bir füzeyle havaya uçurulduğu ana ait görüntüler krize neden oldu. İşte bu haberin detayları...

Amerika Birleşik Devletleri ve İran arasındaki yüksek tansiyon uzun süredir devam ediyor. İran tarafından gelen bu görüntüler ise gerginliği daha da artıracak. İran'ın devlet televizyonu İRİB'den hafta sonu yayınladığı propaganda videosu ABD ile yeni krize neden oldu.

Video, İran dini lideri Ali Hamaney'in ulusa yaptığı konuşma önce yayınlandı. Devrim Muhafızları Ordusu'nun yer aldığı propaganda videosunda, bir füzenin ABD Kongre Binası'nı havaya uçurduğu görülüyor.

Görüntülerde daha sonra, İranlı din adamlarının İsrail-Filistin anlaşmazlığının en önemli noktasında yer alan kutsal şehir olan Kudüs'e doğru yürüdükleri kesitler de yer aldı.

İran'ın propaganda videosunda ABD Kongre Binası havaya uçuruldu | Video

Videoya ABD'den tepki gecikmedi. Pennsylvania'dan Cumhuriyetçi Senatör Pat Toomey videoya tepki göstererek, "İran, Devrim Muhafızları'nın Kongre Binası'nı havaya uçurduğu sahte bir video yayınladı" dedi.

Sözcü Gazetesi yalana doymuyor! Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş'tan Sözcü Gazetesi'ne tokat gibi cevap

Giriş Tarihi: 04.05.2021 Güncelleme Tarihi: 04.05.2021 

SON DAKİKA: CHP'li çukur medyasının elebaşı SÖZCÜ'nün yalanına tokat gibi cevap: Destek 3 bin 4 lira 63 kuruş 

Muhalefet yandaşı  yalan haberlerine bir yenisini daha ekledi. Ticaret Bakanı Dr. 'tan hükümeti hedef alarak esnaf destekleri üzerinden  yapan Sözcü Gazetesine tokat gibi cevap.

Sözcü Gazetesi yalana doymuyor! Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş'tan Sözcü Gazetesi'ne tokat gibi cevap

Ticaret Bakanı Dr. 'nin "İktidar, pandemide dibe vuran esnafı şoke etti. Al sana destek!" başlıklı manşet haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

MUŞ: "DÜN YALANLADIK. BUGÜN MANŞET YAPMIŞLAR

Dr. Mehmet Muş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından Sözcü Gazetesi'nin manşetini paylaştı ve "Dün yalanladık. Bugün manşet yapmışlar. 3000+4,63 TL destek almış esnafı, sadece 4,63 destek almış gibi yazmışlar. Kamuoyunu bir kez daha bilgilendirmiş olalım. Bu manşet gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerini kullandı.

BAKAN MEHMET MUŞ, DÜN DE YALANLADI

Dr. Mehmet Muş, dün de "Aydın'da restoran işleten Cem Emre Akıncı, devletin "ciro kaybı desteğine" başvuru yaptı. Akıncı'nın hesabına 4 lira 63 kuruş yatırıldı" başlıklı haberi yalanlamıştı.

Dr. Mehmet Muş, "Bilgi yanlışlığını düzeltelim; Gelir kaybı desteğinden hakedilen tutar ciro kaybı desteği ödemelerinden mahsup edilmektedir. Söz konusu şahsın hakettiği toplam tutar 3.004,63 TL olup, kişiye gelir kaybı desteği olarak 3000 TL ödenmiştir. Yani kişi 3000+4.63 TL almıştır" ifadelerini kullanmıştı.

SON DAKİKA: 'li çukur medyasının elebaşı 'nün yalanına tokat gibi cevap: Destek 3 bin 4 lira 63 kuruş

Son dakika haberi!  yandaşı çukur medyasının elebaşı  gazetesinin bir yalanı daha saatler geçmeden deşifre edildi. Bir esnafa devletin “4 lira 63 kuruş” yardım ettiği yalanını haber yapan SÖZCÜ’nün yaptığı haberde verilen desteğin 3 bin 4 lira 63 kuruş olduğu ortaya çıktı.

SÖZCÜ'nün yalanına tokat gibi cevap

CHP yandaşı çukur medyasının elebaşı SÖZCÜ gazetesinin bir yalanı daha saatler geçmeden deşifre edildi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde annesinin adına kayıtlı restoranı olan Cem Emre Akıncı, yiyecek-içecek sektöründeki işletmelere yönelik ciro kaybı desteklerine başvuru yaptı.



SKANDAL MANŞET
Yapılan başvuru sonrası esnafın hesabına önce 3 bin TL ardından geri kalan 4 lira 63 kuruş yatırıldı. Haberin Ticaret Bakanı Mehmet Muş tarafından yalanlanmasına rağmen olayı manşetine taşıyan SÖZCÜ, "AL SANA DESTEK" manşetiyle yalanı okuyucularına duyurdu.



İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, CHP'li çukur medyasının haberlerinde Aydın'ın Kuşadası ilçesinde restoran işleten bir esnafa, devletin "ciro kaybı desteği" olarak sadece "4 lira 63 kuruş" verdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Bakan Muş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Aydın-Kuşadası'ndaki bir esnafa ciro kaybı desteği olarak sadece 4,63 lira verildiği iddialarına yanıt verdi.

Bir bilgi yanlışlığı olduğunu belirten Muş, gelir kaybı desteğinden hak edilen tutarın ciro kaybı desteği ödemelerinden mahsup edildiğini hatırlattı. Muş, "Söz konusu şahsın hak ettiği toplam tutar 3 bin 4,63 lira olup, kişiye gelir kaybı desteği olarak 3000 lira ödenmiştir. Yani kişi '3000+4,63' lira almıştır." ifadelerini kullandı.


BU MANŞET GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR
Açıklamalarına ve iddiayı yalanlamalarına karşın CHP yandaşı SÖZCÜ'nün olayı yeniden manşet yapılmasına da tepki gösteren Muş, "3000+4,63 lira destek almış esnafı, sadece '4,63 lira' destek almış gibi yazmışlar. Kamuoyunu bir kez daha bilgilendirmiş olalım. Bu manşet gerçeği yansıtmamaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

Sözcü'den yine provokasyon! Yalan haber patladı!SÖZCÜ'DEN YİNE PROVOKASYON! YALAN HABER PATLADI!

Sözcü yine şaşırtmadı! Yalan haberine yanıt geldiSÖZCÜ YİNE ŞAŞIRTMADI! YALAN HABERİNE YANIT GELDİ

Sözcü gazetesinin yalanları saymakla bitmiyor!SÖZCÜ GAZETESİNİN YALANLARI SAYMAKLA BİTMİYOR!

 

Bu haber 902922 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...