İçişleri Bakanlığı duyurdu! Cerablus ve El Bab bölgesinde 18...

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Cerablus ve El Bab bölgesinde 18 terörist yakalandı

Operasyonlarda taban genişletme, propaganda, eleman temini ile istihbarat toplama faaliyetleri yürüten ve aynı zamanda da eylem arayışı içinde olduğu belirlenen, aralarında örgütün sözde 'Maliye Emiri'nin de bulunduğu 13 DEAŞ mensubu ile Suriye Münbiç bölgesinden eylem amaçlı Cerablus bölgesine gönderildiği tespit edilen 5 PKK/KCK/PYD/YPG Terör örgütü mensubu yakalandı.

04 Aralık 2022 - 12:26

İçişleri açıkladı: Cerablus ve El Bab'da 18 terörist yakalandı

Giriş Tarihi: 04.12.2022 Güncelleme Tarihi: 04.12.2022 

Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: 13 DEAŞ ve 5 PKK'lı yakalandı

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Cerablus ve El Bab bölgesinde 18 terörist yakalandı

İçişleri'nden yapılan açıklamada, Cerablus ve El Bab bölgesinde gerçekleştirilen operasyonlarda patlamaya hazır el yapımı bomba düzeneği ile birlikte 18 teröristin yakalandığı bildirildi.

Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: 13 DEAŞ ve 5 PKK’lı yakalandıSon dakika haberleri... İçişleri BakanlığıSuriye Cerablus ve El Bab bölgesinde, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı takip ve koordinesinde; 13 DEAŞ ve 5 PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubunun yakalandığını duyurdu.

Cerablus ve El Bab bölgesinde 18 terörist yakalandı

Cerablus ve El Bab bölgesinde 18 terörist yakalandı

İçişleri Bakanlığı, Suriye Cerablus ve El Bab bölgesinde, 13 DEAŞ ve 5 PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu yakalandığını duyurdu.

İçişleri açıkladı: Cerablus ve El Bab'da 18 terörist yakalandı

PEŞ PEŞE OPERASYONLAR

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı takip ve koordinesinde; Suriye Görev Gücü Cerablus ve El-Bab Jandarma Danışman Komutanlıkları unsurlarınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu dün Suriye Cerablus ve El Bab bölgesinde operasyonlar düzenlendi.

İçişleri açıkladı: Cerablus ve El Bab'da 18 terörist yakalandı18 TERÖRİST YAKALANDI

Operasyonlarda taban genişletme, propaganda, eleman temini ile istihbarat toplama faaliyetleri yürüten ve aynı zamanda da eylem arayışı içinde olduğu belirlenen, aralarında örgütün sözde 'Maliye Emiri'nin de bulunduğu 13 DEAŞ mensubu ile Suriye Münbiç bölgesinden eylem amaçlı Cerablus bölgesine gönderildiği tespit edilen 5 PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu yakalandı.

PATLAMAYA HAZIR BOMBA DÜZENEĞİ

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda patlamaya hazır 10 kilo el yapımı patlayıcı içerikli bomba düzeneği, 4 bomba elektronik devre kartı, 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 tabanca ve 253 fişek ele geçirildi.

İçişleri açıkladı: Cerablus ve El Babda 18 terörist yakalandı

 

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı takip ve koordinesinde; Suriye Görev Gücü Cerablus ve El-Bab Jandarma Danışman Komutanlıkları unsurlarınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Suriye Cerablus ve El Bab bölgesinde 03 Aralık 2022 tarihinde icra edilen operasyonlarda; taban genişletme, propaganda, eleman temini ile istihbarat toplama faaliyetleri yürüten ve aynı zamanda da eylem arayışı içerisinde olduğu değerlendirilen;

Aralarında örgütün sözde "Maliye Emiri"nin de bulunduğu (13) DEAŞ, Suriye Münbiç bölgesinden eylem amaçlı Cerablus bölgesine gönderildiği tespit edilen (5) PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olmak üzere, toplam (18) terörist yakalanmıştır.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda; patlamaya hazır (10) kg el yapımı patlayıcı içerikli bomba düzeneği, (4) adet bomba elektronik devre kartı, (1) adet kalaşnikov piyade tüfeği, (1) adet tabanca ve (253) adet fişek ele geçirilmiştir.

DEAŞ'lı kocadan şoke eden Şamima Begüm itirafı! 'Hiçbir şey anlattığı gibi değil'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRDEAŞ'lı kocadan şoke eden Şamima Begüm itirafı! 'Hiçbir şey anlattığı gibi değil'Haberi Görüntüle

Hudut kartalları sınırda kuş uçurtmuyor! 5 FETÖ'cü ve 1 PKK'lı yakalandı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRHudut kartalları sınırda kuş uçurtmuyor! 5 FETÖ'cü ve 1 PKK'lı yakalandıHaberi Görüntüle

Erdoğan 'Kaygılarımızı giderin' demişti! İsveç'ten kritik PKK kararı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRErdoğan 'Kaygılarımızı giderin' demişti! İsveç'ten kritik PKK kararıHaberi Görüntüle

Bu haber 236788 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Filistinliler 1948'den bu yana
Filistinliler 1948'den bu yana "felaketi" yaşıyor
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz