Habertürk canlı yayınında Hilal Kaplan’a skandal sansür! FETÖ...

Habertürk canlı yayınında Hilal Kaplan'a skandal sansür! FETÖ PKK bağlantılarını tek tek saydı

Habertürk TV canlı yayınında sansür rezaleti yaşandı. Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan'a yönelik itibar suikastı ve algı operasyonuna girişilen, 'Enine Boyuna' isimli programda Kaplan 1.5 saat gecikmeli olarak yayına bağlandı. Söz hakkını kullanmak isteyen Kaplan, moderatör Hülya Hökenek, Sözcü Gazetesi Yazarı İsmail Saymaz ve Habertürk ile ilgili arşivdeki kirli bilgileri tek tek saydı. Kaplan'ın FETÖ, PKK ilişkilerini ifşa etmesi sonrası Habertürk yönetimi ne yapacağını şaşırdı.

30 Ocak 2021 - 14:49

Habertürk canlı yayınında Hilal Kaplan'a skandal sansür! FETÖ PKK bağlantılarını tek tek saydı

Giriş Tarihi: 30.01.2021 Güncelleme Tarihi: 30.01.2021 

 canlı yayınında sansür rezaleti.  Yazarı 'a yönelik itibar suikastı ve algı operasyonuna girişilen, 'Enine Boyuna' isimli programda Kaplan 1.5 saat gecikmeli olarak yayına bağlandı. Söz hakkını kullanmak isteyen Kaplan, moderatör  Yazarı  ve  ile ilgili arşivdeki kirli bilgileri tek tek saydı. Habertürk'te bir mizansen kurulduğunu belirten Kaplan, Habertürk'ün FETÖ ile bağlantılarını deşifre edince sansür uygulanarak yayından alındı.

Habertürk canlı yayınında Hilal Kaplan'a skandal sansür! FETÖ PKK bağlantılarını tek tek saydı

Sözcü Yazarı İsmail Saymaz'ın Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan hakkında asılsız iddialarda bulunmasının ardından Kaplan söz hakkını kullanmak istedi. 1,5 saate yakın aleyhinde konuşulan Hilal Kaplan Twitter'dan söz hakkı talep etmesinin ardından yayına katıldı.

Habertürk'te bir mizansen kurulduğunu belirten Kaplan, Habertürk'ün FETÖ ile bağlantılarını deşifre edince sansür uygulanarak yayından alındı.

BURADA BİR MİZANSEN VAR
İşte Kaplan'ın o açıklamaları:
Adımın geçtiğini öğrendim. 1 saattir bekliyorum. Öncelikle burada bir mizansen var. Habertürk'te genelde bu oluyor zaten. Bazı isimler anılıyor, onlara itibar suikastı yapılıyor, ondan sonra yola devam ediliyor. Ben bu mizansenin perdesini indireceğim.

"SİZ ÖCALAN'LA BEYRUT'TA FATİH ALTAYLI'YI RÖPORTAJ YAPMAYA GÖTÜREN KİŞİSİNİZ"
Bakın insanlara bazı şeylerde insanların ismini anmadan önce, önce kendinize bir bakacaksınız. Hülya Hökenek, siz, Öcalan'la Beyrut'ta Fatih Altaylı'yı röportaj yapmaya götüren kişisiniz. Sanıyorum Fatih Altaylı'yla bağlantınız nedeniyle de şu an Habertürk'tesiniz. Bunun üzerinden de halen daha programlarınızda, bu geçmişinizi görmeden insanları… Bu röportajla ne kadar gurur duyduğunuzu söylediğiniz röportajlarınız da var. Siz böyle birisiniz."

Habertürk canlı yayınında Hilal Kaplana skandal sansür! FETÖ PKK bağlantılarını tek tek saydıHABERTÜRK CANLI YAYININDA HİLAL KAPLAN'A SKANDAL SANSÜR! FETÖ PKK BAĞLANTILARINI TEK TEK SAYDI

"SAYMAZ'IN FETÖ KONUSUNDA, PKK KONUSUNDA SÖYLEDİĞİ SÖZLER..."
İkincisi, İsmail Saymaz. İsmail Saymaz'ın FETÖ konusunda, PKK konusunda, hatta kapatılan PKK kanalında söylediği sözleri var. Mesela hendek terörüyle devlet mücadele ederken sadece devleti suçlayan, ve şöyle diyen, 'Türkler ile Kürtlerin arasına devlet çukur açmıştır' diyen sözleri var. Ya da biz kelle koltukta FETÖ ile 17-25 Aralık sonrası mücadele ederken mesela 2015'te "Cemaatin bankasına el koy, cemaat yasal hakkını kullanıp yargıda itiraz edince kaos çıkarıyor de" gibi böyle tweetleri var; "Ekrem Dumanlı'nın silahlı örgüt kurmak ve yönetmek iddiasıyla suçlanmasının itibar edilecek bir yanı yok. Samanyolu grubunun uydudan çıkarılması anti-demokratik, Kanaltürk kanalına yapılan müdahale Ortaçağ zorbalığıdır, halkın haber alma hakkının katlidir, utanç verici." Bylock meselesinde biliyorsunuz, Amerika'ya gitti, ne düğü belirsiz FETÖ'cüyle görüştü, Bylock'u aklama çalışmaları var. Daha sayabilirim, çoğaltabilirim. Madem böyle konuşacaksınız rahat rahat arkamızdan, seyircinin sizin hakkınızdaki bazı şeyleri de bilmesi gerekiyor bence.

HABERTÜRK'ÜN FETÖ BAĞLANTILARINI TEK TEK DEŞİFRE ETTİ
Habertürk'le ilgili söyleyeceklerim de çok. Bakın, 17-25 Aralık'a kadar Habertürk'te programa katılmış birisi olarak söylüyorum, 17-25 Aralık'ta inanılmaz bir dönüş yaşadı Habertürk. Ve hatta biliyorsunuz, Habertürk Zaman gazetesinden sonra en çok CV'sinde, gazetesinde FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle tutuklanan 'gazeteci' olan yayındır. Aynı zamanda kanalın sahibinin 'Hocaefendiyi kırmayalım' şeklinde söylediği sözleri hatırlatırım

Habertürk'ün Ankara Temsilcisi Erdal Şen, Adil Öksüz'ü evinde saklayıp ona yardımcı olan birisidir. … İtibar suikastı değil ki. Habertürk TV Yayın Koordinatörü Oğuz Usluer FETÖ'den tutuklu. Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Kılıç, Haber Müdürü Cuma Ulus, Adil Öksüz'ü evinde saklayıp kaçmasına yardımcı olduğu gerekçesiyle tutuklanan Habertürk gazetesi Ankara Temsilcisi Erdal Şen, Adil Öksüz'ün bacanağı oluyormuş. Daha çok şeyler söyleyebilirim. İtibar suikastı yapmıyorum, bunların hepsi bilinen gerçekler. Ben cevap hakkımı kullanacağım.

SANSÜRE SARILDILAR

Habertürk suncusu Hülya Hökenek, Hilal Kaplan'ı birçok kez susturmak istedi. Sık sık, 'İtibar suikastı yapıyorsunuz' diyerek Kaplan'ı durdurmak isteyen Hökenek çaresiz kaldı. Kanal yönetimi gerçeklerin bir bir ortaya çıkmasına daha fazla tahammül edemedi. Sloganı olan , 'Gücü Özgürlüğünde' ifadesinin içi boş bir sözden öteye geçemediğini göstererek Kaplan'ı yayından aldı.

Kaplan, yayından alındıktan sonra Hökenek ve Saymaz kanalı ve kendilerini aklama yarışına girdi. Kaplan ile ilgili asılsız söylemlerine devam etti. Bu tavır karşısında izleyicilerden tepki yağdı.

SANSÜR SONRASI RESTİ ÇEKTİ
Yayından alınan Hilal Kaplan, sansür sonrası Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Desteğiniz için çok teşekkür ederim. HaberTürk'ten ricam bana dava açsınlar; gerçekleri ortaya koyalım." diyerek resti çekti.

KENDİ PİSLİKLERİ İLE YÜZLEŞMEKTEN KAÇINIYORLAR
Sosyal medya kullanıcıları "HaberTürk herkese her türlü ithamı, itibar suikastını yapıyor, kendi pislikleri ile yüzleşmekten kaçınıyorlar! Yüzlerine vurulunca da yayını kes! Tek bir yalan yok!" sözleriyle Habertürk'ün sansür uygulamasını hedef aldı.

İşte sosyal medyada söz konusu sansüre tepkiler ve Hilal Kaplan'a destek mesajları:

Habertürk'ten Sabah Gazetesi Yazarı 'a skandal sansür! FETÖ, PKK bağlantılarını tek tek sayınca çaresiz kaldılar

Habertürk TV canlı yayınında sansür rezaleti yaşandı. Sabah Gazetesi Yazarı 'a yönelik itibar suikastı ve algı operasyonuna girişilen, 'Enine Boyuna' isimli programda Kaplan 1.5 saat gecikmeli olarak yayına bağlandı. Söz hakkını kullanmak isteyen Kaplan, moderatör  Yazarı  ve Habertürk ile ilgili arşivdeki kirli bilgileri tek tek saydı. Kaplan'ın FETÖ, PKK ilişkilerini ifşa etmesi sonrası Habertürk yönetimi ne yapacağını şaşırdı. Kaplan'ın doğruları haykırmasına dayanamayan Habertürk, sansüre başvurdu. Kaplan, konuştuğu esnada yayından alındı.

Giriş Tarihi: 30.1.2021  06:55 Son Güncelleme: 30.1.2021  08:59

Habertürk'ten Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan'a skandal sansür! FETÖ, PKK bağlantılarını tek tek sayınca çaresiz kaldılar

Habertürk TV'de skandal yayınların ardı arkası kesilmiyor. Son zamanlarda Türkiye'nin sinir uçlarına dokunan neredeyse tüm tartışmaların yaşandığı televizyon kanalında. Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan hedef alındı. Sözcü Gazetesi Yazarı İsmail Saymaz'ın iftiralarına yanıt vermek için 1.5 saat bekleyen Hilal Kaplan canlı yayında Habertürk'ün, İsmail Saymaz'ın ve Hülya Hökenek'in maskesini düşürdü. Habertürk'ün ve Saymaz'ın FETÖ bağlantılarını bir bir ifşa eden Kaplan, Hökenek'in Beyrut'taki Abdullah Öcalan röportajındaki rolünü de izleycilere duyurdu. Gerçekler karşısında ne yapacağını şaşıran Habertürk yönetimi, sloganı olan 'Gücü Özgürlüğünde' ifadesini unutarak, Kaplan'ı yayından aldı. Skandal olaya izleyicilerden tepki yağdı.

Habertürk'ten Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan'a canlı yayında skandal sansür 

NELER YAŞANDI?

Habertürk TV'de yayınlanan Hülya Hökenek'in moderatörlüğünü yaptığı 'Enine Boyuna' programında birçok defa olduğu gibi yayında bulunmayan, söz hakkı olmayan kişiler hakkında ağır ve suçlayıcı ifadelere yer verildi. Kanalın gedikli yorumcusu Sözcü Gazetesi Yazarı İsmail Saymaz, Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan'a itibar suikastı gerçekleştirdi. Kaplan, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile yayına bağlanmak istediğini ifade etti. 1.5 saat sonra yayına alınan Kaplan, kanalın 'mizansen' içerikli yayınını adeta çökertti.

"HÜLYA HÖKENEK SİZ, FATİH ALTAYLI'YI BEYRUT'TA ÖCALAN İLE RÖPORTAJ YAPMAYA GÖTÜREN KİŞİSİNİZ"

Kaplan, programın sunucusu Hülya Hökenek'in Habertürk'e nasıl girdiğini ve kirli geçmişini anlatarak başladı. Kaplan, Hökenek için şu can alıcı ifadeleri kullandı:

Hilal Kaplan, "Şimdi burada bir mizansen var. Genelde Habertürk'te bu oluyor zaten. Bazı isimlere itibar suikastı yapılıyor, ondan sonra yola devam ediliyor. Ben bu mizansenin perdesini indireceğim. Bazı durumlarda insanların adını anmadan önce kendinize bakacaksınız. Hülya Hökenek siz, Öcalan'la Beyrut'ta Fatih Altaylı'yı röportaj yapmaya götüren kişisiniz.

Sanıyorum Fatih Altaylı ile olan bağlantınız sayesinde şu an Habertürk'tesiniz. Bunun üzerinden de programlarınızda insanları bu geçmişinizi görmeden, bu röportajla gurur duyduğunuz mesajlarınız da var.

"ABD'DE NE İDÜĞÜ BELİRSİZ FETÖ'CÜ İLE GÖRÜŞÜP BYLOCK'U AKLAMA ÇABALARINA GİRDİN"

İftiralar ile Kaplan'a yönelik itibar suikastı yapan İsmail Saymaz da, söylenenlerden payını aldı. Kaplan, Saymaz'ın kirli sicilinin dosyasını da açtı. Kaplan, Saymaz için ise şu ifadeleri kullandı:

İsmail Saymaz'ın FETÖ konusunda, PKK konusunda kapatılan PKK kanalında söylediği sözleri var. Hendek terörü ile devlet PKK ile mücadele ederken, sadece devleti suçlayan ve şöyle diyen. Kürtler ile Türklerin arasına devlet çukur açmıştır sözleri var.

Biz 17-25 sonrası kelle koltukta mücadele ederken şöyle sözleri var; 2015'te cemaatin parasına el koy, cemaat yasal hakkını arayınca kaos çıkarıyor de. Mesela böyle twitleri var. Ekrem Dumanlı'nın silahlı örgüt kurmak ve yönetmek iddiası ile suçlanmasının itibar edilecek bir yanı yok. Samanyolu TV'nin uydudan çıkarılması antidemokratik. Kanaltürk'e yapılan ortaçağ zorbalığıdır. Bylock meselesi var. ABD'ye gitti, ne idüğü belirsiz bir FETÖ'cü ile görüştü.Sonra Bylock'u aklama çabası var. Böyle rahat rahat konuşuyorsunuz. Seyircinin sizin hakkınızda da bazı şeyleri bilmesi gerekiyor. Ben 1.5 saat bekledim cevap hakkı için. Biraz bekleyin İsmail Bey.

HABERTÜRK'ÜN FETÖ DOSYASINI AÇTI: ZAMAN GAZETESİNDEN SONRA EN ÇOK FETÖ'CÜ OLDUĞU GEREKÇESİ İLE TUTUKLANAN KURUMSUNUZ

FETÖ'nün 17-25 Aralık ekonomi ve yargı darbesi girişimi döneminde dümeni Pensilvanya'dan yana kıran Habertürk'e de Kaplan'ın söyleyecek sözleri vardı. Kaplan, Habertürk'ün Zaman Gazetesi'nden sonra FETÖ'nün en güçlü medya yapılanması haline geldiğini şu sözlerle izleyicilere aktardı:

Habertürk ile ilgili de söyleyecek sözlerim var. 17-25 Aralık'ta inanılmaz bir dönüş yaşadı Habertürk. Habertürk, FETÖ'cünün Zaman Gazetesi'nden sonra TV'sinde, gazetesinde FETÖ'cü olduğu gerekçesi ile tırnak içinde gazeteci olan tutuklanan yayındır.

Aynı zamanda kanalın sahibinin tırnak içinde yine Hoca efendiyi kırmayalım dediği yayındır.

Benim adımı geçirince kolay, ben söylediklerinize de cevap vereceğim. Ama bunların unutlmasına da izin vermeyeceğim. Bu itibar suikastı değil ki, Habertürk Yayın Koordinatörü Oğuz Usluer, Habertürk Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Kılıç, Haber Müdürü Cuma Ulus, Adil Öksüz'ü evinde saklayıp kaçmasına yardımcı olduğu gerekçesi ile tutuklanan Habertür Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdal Şen. Bunların hepsi bilinen gerçekler.

HABERTÜRK'TEN SANSÜR REZALETİ: GERÇEKLER SONRASI KAPLAN'I YAYINDAN ALDILAR

Habertürk suncusu Hülya Hökenek, Hilal Kaplan'ı birçok kez susturmak istedi. Sık sık, 'İtibar suikastı yapıyorsunuz' diyerek Kaplan'ı durdurmak isteyen Hökenek çaresiz kaldı. Kanal yönetimi gerçeklerin bir bir ortaya çıkmasına daha fazla tahammül edemedi. Sloganı olan , 'Gücü Özgürlüğünde' ifadesinin içi boş bir sözden öteye geçemediğini göstererek Kaplan'ı yayından aldı.

Kaplan, yayından alındıktan sonra Hökenek ve Saymaz kanalı ve kendilerini aklama yarışına girdi. Kaplan ile ilgili asılsız söylemlerine devam etti. Bu tavır karşısında izleyicilerden tepki yağdı.

'ün maskesini düşüren 'ın yayından alınmasına tepki yağdı: Kendi pislikleri ile yüzleşmekten kaçınıyorlar

Son dakika haberi... Sözcü Yazarı 'ın Sabah Gazetesi Yazarı  hakkında asılsız iddialarda bulunmasının ardından Hilal Kaplan söz hakkını kullanmak istedi. 1,5 saate yakın aleyhinde konuşulan Hilal Kaplan, Twitter'dan söz hakkı talep etmesinin ardından yayına katıldı. 'te bir mizansen kurulduğunu belirten Kaplan, Habertürk'ün FETÖ ile bağlantılarını deşifre edince sansür uygulanarak yayından alındı. Sansürcü Habertürk'e sosyal medyada tepkiler peş peşe gelirken Hilal Kaplan ise "HaberTürk’ten ricam bana dava açsınlar; gerçekleri ortaya koyalım." diyerek resti çekti. Sosyal medya kullanıcıları "HaberTürk herkese her türlü ithamı, itibar suikastını yapıyor, kendi pislikleri ile yüzleşmekten kaçınıyorlar! Yüzlerine vurulunca da yayını kes! Tek bir yalan yok!" sözleriyle Habertürk'ün sansür uygulamasını hedef aldı.

Hilal Kaplan Habertürk'ün maskesini düşürdü

Sözcü Yazarı İsmail Saymaz'ın Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan hakkında asılsız iddialarda bulunmasının ardından Kaplan söz hakkını kullanmak istedi. 1,5 saate yakın aleyhinde konuşulan Hilal Kaplan Twitter'dan söz hakkı talep etmesinin ardından yayına katıldı.

Habertürk'te bir mizansen kurulduğunu belirten Kaplan, Habertürk'ün FETÖ ile bağlantılarını deşifre edince sansür uygulanarak yayından alındı.

BURADA BİR MİZANSEN VAR
İşte Kaplan'ın o açıklamaları:
Adımın geçtiğini öğrendim. 1 saattir bekliyorum. Öncelikle burada bir mizansen var. Habertürk'te genelde bu oluyor zaten. Bazı isimler anılıyor, onlara itibar suikastı yapılıyor, ondan sonra yola devam ediliyor. Ben bu mizansenin perdesini indireceğim.

"SİZ ÖCALAN'LA BEYRUT'TA FATİH ALTAYLI'YI RÖPORTAJ YAPMAYA GÖTÜREN KİŞİSİNİZ"
Bakın insanlara bazı şeylerde insanların ismini anmadan önce, önce kendinize bir bakacaksınız. Hülya Hökenek, siz, Öcalan'la Beyrut'ta Fatih Altaylı'yı röportaj yapmaya götüren kişisiniz. Sanıyorum Fatih Altaylı'yla bağlantınız nedeniyle de şu an Habertürk'tesiniz. Bunun üzerinden de halen daha programlarınızda, bu geçmişinizi görmeden insanları… Bu röportajla ne kadar gurur duyduğunuzu söylediğiniz röportajlarınız da var. Siz böyle birisiniz."

"SAYMAZ'IN FETÖ KONUSUNDA, PKK KONUSUNDA SÖYLEDİĞİ SÖZLER..."
İkincisi, İsmail Saymaz. İsmail Saymaz'ın FETÖ konusunda, PKK konusunda, hatta kapatılan PKK kanalında söylediği sözleri var. Mesela hendek terörüyle devlet mücadele ederken sadece devleti suçlayan, ve şöyle diyen, 'Türkler ile Kürtlerin arasına devlet çukur açmıştır' diyen sözleri var. Ya da biz kelle koltukta FETÖ ile 17-25 Aralık sonrası mücadele ederken mesela 2015'te "Cemaatin bankasına el koy, cemaat yasal hakkını kullanıp yargıda itiraz edince kaos çıkarıyor de" gibi böyle tweetleri var; "Ekrem Dumanlı'nın silahlı örgüt kurmak ve yönetmek iddiasıyla suçlanmasının itibar edilecek bir yanı yok. Samanyolu grubunun uydudan çıkarılması anti-demokratik, Kanaltürk kanalına yapılan müdahale Ortaçağ zorbalığıdır, halkın haber alma hakkının katlidir, utanç verici." Bylock meselesinde biliyorsunuz, Amerika'ya gitti, ne düğü belirsiz FETÖ'cüyle görüştü, Bylock'u aklama çalışmaları var. Daha sayabilirim, çoğaltabilirim. Madem böyle konuşacaksınız rahat rahat arkamızdan, seyircinin sizin hakkınızdaki bazı şeyleri de bilmesi gerekiyor bence.

HABERTÜRK'ÜN FETÖ BAĞLANTILARINI TEK TEK DEŞİFRE ETTİ
Habertürk'le ilgili söyleyeceklerim de çok. Bakın, 17-25 Aralık'a kadar Habertürk'te programa katılmış birisi olarak söylüyorum, 17-25 Aralık'ta inanılmaz bir dönüş yaşadı Habertürk. Ve hatta biliyorsunuz, Habertürk Zaman gazetesinden sonra en çok CV'sinde, gazetesinde FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle tutuklanan 'gazeteci' olan yayındır. Aynı zamanda kanalın sahibinin 'Hocaefendiyi kırmayalım' şeklinde söylediği sözleri hatırlatırım.

Habertürk'ün Ankara Temsilcisi Erdal Şen, Adil Öksüz'ü evinde saklayıp ona yardımcı olan birisidir. … İtibar suikastı değil ki. Habertürk TV Yayın Koordinatörü Oğuz Usluer FETÖ'den tutuklu. Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Kılıç, Haber Müdürü Cuma Ulus, Adil Öksüz'ü evinde saklayıp kaçmasına yardımcı olduğu gerekçesiyle tutuklanan Habertürk gazetesi Ankara Temsilcisi Erdal Şen, Adil Öksüz'ün bacanağı oluyormuş. Daha çok şeyler söyleyebilirim. İtibar suikastı yapmıyorum, bunların hepsi bilinen gerçekler. Ben cevap hakkımı kullanacağım.

SANSÜRE SARILDILAR
Hilal Kaplan'ın bu sözlerinin ardından Hülya Hökenek, Kaplan'a sansür uygulayarak yayından aldı.

SANSÜR SONRASI RESTİ ÇEKTİ
Yayından alınan Hilal Kaplan, sansür sonrası Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Desteğiniz için çok teşekkür ederim. HaberTürk'ten ricam bana dava açsınlar; gerçekleri ortaya koyalım." diyerek resti çekti.



KENDİ PİSLİKLERİ İLE YÜZLEŞMEKTEN KAÇINIYORLAR
Sosyal medya kullanıcıları "HaberTürk herkese her türlü ithamı, itibar suikastını yapıyor, kendi pislikleri ile yüzleşmekten kaçınıyorlar! Yüzlerine vurulunca da yayını kes! Tek bir yalan yok!" sözleriyle Habertürk'ün sansür uygulamasını hedef aldı.

İşte sosyal medyada söz konusu sansüre tepkiler ve Hilal Kaplan'a destek mesajları:








HaberTürk'ün "milletvekillerine aşı" haberi uydurma çıktı! TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan flaş açıklama

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı ırkçı söylemlerinden sonra küfür ve hakaretlerine devam etti

Son dakika: MHP Lideri Bahçeli'den Halk TV, KRT TV ve Habertürk'e sert sözler! Fatih Altaylı'nın canlı yayındaki ırkçı sözlerine suç duyurusu! Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu ve Kübra Par'a cevap: Adınıza üzüldüm! Suç duyurusunda bulunun

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir Ayasofya meselesiyle dalga geçtiHABERTÜRK ANKARA TEMSİLCİSİ BÜLENT AYDEMİR AYASOFYA MESELESİYLE DALGA GEÇTİ

ANALİZ - Muhalefet neden erken seçimi gündeme getiriyor? Erken seçimi kim ya da kimler neden istiyor? Habertürk televizyonu neden destek veriyor? |VideoANALİZ - MUHALEFET NEDEN ERKEN SEÇİMİ GÜNDEME GETİRİYOR? ERKEN SEÇİMİ KİM YA DA KİMLER NEDEN İSTİYOR? HABERTÜRK TELEVİZYONU NEDEN DESTEK VERİYOR? |VİDEO

Son dakika: RTÜKten FOX TV, Habertürk ve Akit TVye ceza! Tepki çeken ifadeler affedilmediSON DAKİKA: RTÜK'TEN FOX TV, HABERTÜRK VE AKİT TV'YE CEZA! TEPKİ ÇEKEN İFADELER AFFEDİLMEDİ

Bu haber 992402 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...