Başkan Erdoğan Şehitler Abidesi'nde! Zaferin 108. yıl dönümünde önemli mesajlar: Çanakkale ruhuna ihtiyacımız var

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl anma törenine katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, "Deprem ve sel ile sarsıldığımız sarsıldığımız bu günlerde yeniden Çanakkale ruhuna ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.


Başkan Erdoğan Şehitler Abidesi'nde! Zaferin 108. yıl dönümünde önemli mesajlar: Çanakkale ruhuna ihtiyacımız var

Başkan Erdoğan Şehitler Abidesi'nde! Zaferin 108. yıl dönümünde önemli mesajlar: Çanakkale ruhuna ihtiyacımız var

Giriş Tarihi: 18.03.2023 Güncelleme Tarihi: 18.03.2023 

Başkan Erdoğan: Deprem sonrası Çanakkale ruhuna ihtiyacımız var

Başkan Erdoğan Şehitler Abidesi’nde! Zaferin 108. yıl dönümünde önemli mesajlar: Çanakkale ruhuna ihtiyacımız varSon dakika haberine göre Başkan Erdoğan18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Erdoğan mesajında, "Bugün biz de ülkemiz ve milletimiz için Çanakkale Zaferi'nde ortaya koyduğumuz ruh ve iradeyle çalışıyor, her türlü zorluğu birlik ve beraberlikle aşabileceğimize olan inançla mücadelemizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan, Çanakkale'de düzenlenen törende de konuştu. Önemli mesajlar veren Erdoğan, "Deprem felaketi nedeniyle yüreklerimizin yandığı bu dönemde Çanakkale ruhuna yeniden ihtiyacımız var." dedi.

Başkan Erdoğan: Deprem sonrası Çanakkale ruhuna ihtiyacımız var

Başkan Recep Tayyip ErdoğanÇanakkale Zaferi'nin 108. yıl anma törenine katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, "Deprem ve sel ile sarsıldığımız sarsıldığımız bu günlerde yeniden Çanakkale ruhuna ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan: Deprem sonrası Çanakkale ruhuna ihtiyacımız var

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl anma törenine katılıyor. Başkan Erdoğan, Şehitler Abidesi'ni ziyaret etti.

Başkan Erdoğan daha sonra anma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalarBaşkan Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. "Deprem felaketi nedeniyle yüreklerimizin yandığı bu dönemde Çanakkale ruhuna yeniden ihtiyacımız var. Depremin yaralarını ancak Çanakkale ruhu ile sarabiliriz" dedi.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;
Rabbim şehitlerimizin ruhlarını şad, mekanlarını cennet eylesin. Çanakkale'yi milletimizin bu topraklarda var olmak için verdiği zorlu, en kutlu mücadelelerden biri olarak görüyoruz.

108 sene önce burada yazılan o büyük destanı daima gururla hatırlıyoruz. Çanakkale bizim için sadece iftihar vesilesi değil aynı zamanda zorluklar karşısında bize ilham veren güç kaynağıdır.

Deprem felaketi nedeniyle yüreklerimizin yandığı bu dönemde Çanakkale ruhuna yeniden ihtiyacımız var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Çanakkale'de18 MART MESAJI
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında "Bugün biz de ülkemiz ve milletimiz için Çanakkale Zaferinde ortaya koyduğumuz ruh ve iradeyle çalışıyor, her türlü zorluğu birlik ve beraberlikle aşabileceğimize olan inançla mücadelemizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
108 yıl önce emperyalistlere karşı Anadolu'daki Türk varlığını korumak ve bin yıllık Türk topraklarını müdafaa etmek için verdikleri mücadeleyle milletimizi Çanakkale Zaferine ulaştıran bütün kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle, tazimle yâd ediyoruz.

"TARİHİ BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR"
Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini dünyaya bir kez daha ilan ettiği büyük ve tarihi bir kahramanlık destanıdır.

Anadolu'nun dört bir yanından gelerek yedi düvele karşı Çanakkale'de verilen topyekûn mücadelede ecdadımız, milletimizin zor günde nasıl bir ve beraber olduğunu göstermiş, şehit kanlarıyla sulanan toprağımıza düşmanın ayak basmasına izin vermemiştir.

Bugün biz de ülkemiz ve milletimiz için Çanakkale Zaferinde ortaya koyduğumuz ruh ve iradeyle çalışıyor, her türlü zorluğu birlik ve beraberlikle aşabileceğimize olan inançla mücadelemizi sürdürüyoruz.

Büyük bir kahramanlıkla, cesaretle yazılan şanlı tarihimize sahip çıkacak, Çanakkale ruhunu canlı ve diri tutmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.

Bize bu vatanı emanet eden şehitlerimize, gazilerimize şükran borcumuzu ödemek, vatanımızı ve bayrağımızı her koşulda müdafaa etmek için dün olduğu gibi bugün de yarın da mücadeleden bir an olsun geri durmayacağız.

Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

ÇANAKKALE RUHUNA YENİDEN İHTİYACIMIZ VAR
Rabbim şehitlerimizin ruhlarına şad, mekanlarını cennet eylesin. Çanakkale, tarihi şanlı zaferlerle doolu bir milletin üzerine serilen ölü toprağınıı attığı bir dönüm noktasıdır. Dönemin en modern ordularını dize getiren milletimiz, direniş ruhunu kuşanmıştır. Çanakkale, Kurtuluş Savaşı'nın provasıdır. 108 yıl önce burada yazılan destanı gururla hatırlıyoruz. Yüreklerimizin yandığı bu sancılı dönemde Çanakkale ruhuna yeniden ihtiyacımız var.

Bu seferberlik ruhunun zedelenmesine izin vermeden, gece gündüz çalışarak şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Çanakkale birbirine kenetlenmiş bir milletin aşamayacağı hiçbir badire olmadığını göstermiştir. Yeter ki fitne ve fesat peşinde olanlara kulak asmayalım. Yeter ki kardeşliğimize halel getirmeyelim. Rabbim ülkemizi her türlü kazadan beladan muhafaza eylesin diyorum.

Çanakkale Zaferimizin 108. yıl dönümünü tekrar tebrik ediyorum.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN ZAFER MESAJI
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erdoğan, mesajında Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini dünyaya bir kez daha ilan ettiği büyük ve tarihi bir kahramanlık destanı olduğunu ifade etti.

"MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ"
"Bugün biz de ülkemiz ve milletimiz için Çanakkale Zaferinde ortaya koyduğumuz ruh ve iradeyle çalışıyor, her türlü zorluğu birlik ve beraberlikle aşabileceğimize olan inançla mücadelemizi sürdürüyoruz." ifadelerini kullanan Erdoğan şöyle devam etti:

"Büyük bir kahramanlıkla, cesaretle yazılan şanlı tarihimize sahip çıkacak, Çanakkale ruhunu canlı ve diri tutmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Bize bu vatanı emanet eden şehitlerimize, gazilerimize şükran borcumuzu ödemek, vatanımızı ve bayrağımızı her koşulda müdafaa etmek için dün olduğu gibi bugün de yarın da mücadeleden bir an olsun geri durmayacağız. Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun."

Erdoğandan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajıERDOĞAN'DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümü! Dikkat çeken detay

Tarihe damga vuran kahramanlık hikayesi

..