Dün akşam vefat eden, İkizler bugün son yolculuğuna uğurlanacak

Manisa’nın Turgutlu ilçesi Sinirli Mahallesi Sakinlerinden, Salih Gençtürk'ün Torunları İbrahim Gençtürk'ün İkiz Oğulları, Mehmet(13) ve Salih Gençtürk, Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait etrafı tel örgülerle çevrili yangın söndürme göletinde cansız bedenlerine ulaşılmıştı.Bu gün ikindi namazına müteakip, Kılınacak olan Cenaze namazı sonrası Turgutlu Sinirli Mah.(Köyü) Mezarlığına defnedilecekler.. 


Dün akşam vefat eden, İkizler bugün son yolculuğuna uğurlanacak

Dün akşam  vefat eden, İkizler bugün son yolculuğuna uğurlanacak
Giriş Tarihi: 19.05.2022 Güncelleme Tarihi: 19.05.2022 
Manisa’nın Turgutlu ilçesi Sinirli Mahallesi  Sakinlerinden, Dün akşam  vefat eden, Salih Gençtürk'ün Torunları İbrahim Gençtürk'ün İkiz Oğulları, Mehmet(13) ve Salih Gençtürk'ün Cenazeleri,  Bu gün ikindi namazına müteakip, Kılınacak olan Cenaze namazı sonrası Turgutlu Sinirli Mah.(Köyü) Mezarlığına defnedilecekler..  .

Babası İbrahim Gençtürk, Dedesi Salih Gençtürk 

Ezelden ebede sonsuz rahmeti her şeyi kuşatmış olana yürüyen, merhumlara cennete en güzel şekilde kabulünü diliyoruz. Dualarımız bunun içindir şimdi. Yüce AIIah’tan onlara rahmet dilerken, aynı zamanda sizlere kederIi aiIesine sabırIar diIiyoruz. Onların yeri nur ve mekânı cennet oIsun. Başınız sağ oIsun.

www.15-temmuz.net haberleri, olarak merhumlara Allah'tan rahmet, siz kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.


Dün akşam  vefat eden, İkizler Mehmet(13) ve Salih Gençtürk'ün Küçük Kardeşleri Abdülkadir ile birlikteler.