3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümünde yeni gelişme... Bakanlık harekete geçti

Son dakika haberine göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada Müslüme'nin annesinin kadın konukevine yerleştirildiği ve ailenin diğer çocuklarının koruma altına alındığı belirtildi.


3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümünde yeni gelişme... Bakanlık harekete geçti

3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümünde yeni gelişme... Bakanlık harekete geçti

Giriş Tarihi: 27.11.2021 Güncelleme Tarihi: 27.11.2021 

Minik Müslüme ile ilgili Bakanlıktan açıklama

Gelen son dakika haberine göre; Küçük Müslüme’nin ölümüne ilişkin çıkan haberlerle ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ailedeki dört çocuğun devlet tarafından koruma altına alındığı bildirildi.

3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümünde yeni gelişme... Bakanlık harekete geçti

Mersin'in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Müslüme'nin kardeşleri devlet korumasına alındı. Anne S.Y ise kadın konukevine yerleştirildi.

Son dakika haberi: TürkiyeMersin'de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Yörük kızı Müslüme Yağal olayına kilitlendi. Dede Hasan Yağal hakkındaki iddialar tüyler ürpertti. Hasan Yağal'ın geline tecavüz ettiği, Müslüme ve 14 yaşındaki ablasının babası olduğu iddia edildi. Tüm Türkiye'nin öfke kustuğu Hasan Yağal'ın 11 ay önceki Facebook paylaşımı dikkat çekti. Olayla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Aile Bakanlığı olayla ilgili harekete geçti. Çocukların koruma altına alındığı, annenin ise bir kadın konuk evine yerleştirildiği açıklandı. 

Son dakika: Aile Bakanlığı'ndan Müslüme açıklaması

Son dakika: Aile Bakanlığı'ndan Müslüme açıklaması

Son dakika haberine göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada Müslüme'nin annesinin kadın konukevine yerleştirildiği ve ailenin diğer çocuklarının koruma altına alındığı belirtildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, tüm Türkiye'yi derinden sarsan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada "1 ve 15 yaşındaki kız çocukları ile ailenin 18 yaşından küçük 2 erkek çocuğu kolluk kuvvetlerinin desteği ile Bakanlığımıza bağlı kuruluşlarda bakım ve koruma altına alınmıştır" denildi.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Basın ve yayın organlarında yer alan, küçük Müslüme'nin ölümü ile ilgili haberler nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur" ifadeleri yer alırken, Mersin’in Gülnar ilçesinde Müslüme'nin cansız bedeninin bulunmasının hemen ardından Bakanlık uzmanlarının aile ile inceleme, rehberlik ve psikososyal destek çalışmalarına başladığı belirtildi.

KARDEŞLERİ KORUMA ALTINA ALINDI

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Aile bireyleri ile yapılan görüşmeler ve hanede gerçekleştirilen sosyal inceleme neticesinde, dört çocuk hakkında devlet koruması kararı alınmıştır. 1 ve 15 yaşındaki kız çocukları ile ailenin 18 yaşından küçük 2 erkek çocuğu kolluk kuvvetlerinin desteği ile Bakanlığımıza bağlı kuruluşlarda bakım ve koruma altına alınmıştır.

Ayrıca Anne S.Y. de bir kadın konukevine yerleştirilmiştir.

Olayla ilgili Gülnar Jandarma Komutanlığı tarafından soruşturma başlatılmış ve bu soruşturma sonucunda dede H.Y. gözaltına alınmıştır.

Çocukların ikincil örselenmeye maruz kalmasını engellemek ve kamuoyunda bilgi kirliliğinin önüne geçmek için ilgili birimlere, gizlilik kararına riayet edilmesi yönünde başvuruda bulunulmuştur. Gerçeklerle, haber alma ve basın özgürlüğüyle bağdaşmayan bir kısım haberlerle ilgili erişim yasağı kararı alınması talep edilmiştir.

H.Y’nin tutuklu yargılandığı hukuki süreç Bakanlığımız tarafından takip edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

Tutuklanan Dede Hasan Yağal'ın ifadesi ortaya çıktı

Tutuklanan Dede Hasan Yağal'ın ifadesi ortaya çıktı

Müslüme'nin ölümüne ilişkin tutuklanan Dede Hasan Yağal'ın minik kızın boynundaki tükürük izi ile kendi DNA'sının örtüşmesi üzerine, "O benim torunum öpmüşümdür" diyerek kendini savundu.

Müslüme Yağal'ın ölümü, günlerdir tüm Türkiye'nin yüreğini dağlıyor...

3 yaşındaki kız çocuğunun ölümü ile ilgili ortaya çıkan gerçekler ise kan dondurmaya devam ediyor.

Mersin'de yaşayan 7 çocuklu Yağal Ailesi’nin 6’ncı çocuğu Müslüme, 10 Kasım günü ortadan kayboldu.

Aramaların 10’uncu gününde ailenin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre uzaklıktaki Karaağaç mevkisinde çalılıkların arasında küçük Müslüme’nin cansız bedeni bulundu.

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye’yi ayağa kaldıran şüpheli ölümle ile ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlattı.

TÜM AİLE SORGULANDI

Bu kapsamda, küçük kızın annesi Selvi, babası Mehmet ve dedesi Hasan Yağal’ın da aralarında bulunduğu yakın akrabaları gözaltına alındı.

İfade işlemlerinin ardından Dede Yağal gelini Selvi Yağal’a tecavüz, Müslüme ve diğer bir torununa daha cinsel taciz suçundan tutuklandı.

Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı. Şüpheli ölüme ilişkin sır perdesi aralanmaya çalışılırken, soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

DNA SONUÇLARI ŞOK ETTİ

Soruşturma kapsamında tutuklanan dedesi Hasan Yağal'ın biyolojik baba olduğu ileri sürüldü. Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneğinin bilinen babası ile değil, dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktığı, kesin sonuç için raporun beklendiği belirtildi.

Şüpheli ölüme ilişkin sır perdesi aralanmaya çalışılırken, soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

SAPIK DEDENİN SAVUNMASI: TORUNUMDUR ÖPMÜŞÜMDÜR

Hasan Yağal'ın ise hakkındaki suçlamaları reddettiği bildirildi.

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, Müslüme'nin boynundaki tükürük izinin sahibi olduğu tespit edilen Hasan Yağal'ın kendisini, "O benim torunum, öpmüşümdür" diyerek savunduğu iddia edildi.

ANNE'DEN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

Anne Selvi Yağal ifadesinde, kocası askerdeyken kayınpederi, Müslüme'nin dedesi Hasan Yağal'ın tecavüzüne uğradığını, Müslüme'nin ablasının da onun çocuğu olduğunu iddia etti.

Savcılığın talimatıyla Müslüme'nin ablasının DNA'sı ile dede Hasan Yağal'dan alınan DNA'nın bire bir örtüştüğü anlaşıldı.

Savcılıkta ifade veren anne Selvi Yağal'ın "Kocamın haberi yoktu, bizi korkuttu, bir şey diyemedik" diyerek, yaşanılan bu olayı anlattığı kaydedildi.

Müslüme’nin yaşadığı kıl çadırı anneanne ve babaanne bekliyor: 'Aklımı kaybedeceğim'

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım günü kaybolan ve arama çalışmalarının 10. gününde cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Yörük Kızı Müslüme Yağal'ın yaşadığı kıl çadırda sessizlik hakim olurken, kıl çadırı anneanne Müslüme Yağal ile babaanne Ayşe Yağal bekliyor. Müslüme'nin annesi Selvi Yağal'ın ise Mersin Kadın Sığınma evine yerleştirildiği öğrenildi. Anneanne Müslüme Yağal ise “Bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Ben bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Çok kötü. Kafamı kaldıracak gücüm kalmadı. Bu kadar kötü şeyler olacağını tahmin etmiyorum" dedi.

Göç Eden Sarikeçililer Türkmenler Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Yağal yaptığı açıklamada, “Ben Sarıkeçili Dernek Başkanı olarak açıklama gereği duydum. Çok üzüldük, herkes üzüldü. Bu olayda aynı soyadı taşımakla biz biraz daha çok fazla üzüldük...

  • Bu konuda bizi üzen bir şey daha var. Net bir sonuca varılmadan yargı süreci devam ediyor. Sonucu belli değil. Buna rağmen sosyal medyada gerek bazı yayın organlarında gerek bazı vatandaşlar değişik yayınlar yapıyorlar. Bunlar Sarıkeçili yörüklere mal ediliyor. Bunlar yapılmasın. Sarıkeçililere mal edilmesin...

  • Ortada herhangi bir sonuç yayınlanmadı, ortada herhangi bir sonuç yok. Adli süreç devam ediyor. İnşallah adalet bu sonucu karara bağlayacak. Sonuç açıklansın. Sonuçta suçlayacaksak suçlayalım. Aklancaksa da aklanacak. Bu konuda ön yargılı olmayalım” dedi.

  • Anneanne Müslüme Yağal ise “Bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Ben bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Çok kötü. Kafamı kaldıracak gücüm kalmadı. Bu kadar kötü şeyler olacağını tahmin etmiyorum....

  • Bizim dünür hasta oldu. Oğlu da babasının yanına gitti. Böyle laflar doğru değil. Biz şeriat altında yaşıyoruz. Bu laflara karşıyız. Suçlamalar ayıp. Kızımız Mersin’de. Çok kötü olduk” diye konuştu.

  • Öte yandan, Mersin Barosu, Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüne ilişkin getirilen yayın yasağına uymayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

  • Barodan yapılan yazılı açıklamada, Yağal’ın ölümüyle ilgili soruşturma dosyasında gizlilik kararı ve yayın yasağı olmasına rağmen basında ve sosyal medyada çıkan asılsız haberlerin üzüntüyle takip edildiği belirtildi.

  • Müslüme’nin yaşadığı kıl çadırı anneanne ve babaanne bekliyor

  • Müslüme'nin annesi Selvi Yağal'ın ise Mersin Kadın Sığınma evine yerleştirildiği öğrenildi.

  •  
  •  
  •  

    SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı

Giriş Tarihi: 26.11.2021  11:10 Güncelleme Tarihi: 27.11.2021  10:22

Müge Anlı'da aranan küçük Müslüme olayında son dakika gelişmesi! Şoke eden gerçek! Müslüme ve ablasının tutuklanan dedesi babası çıktı

BU ALBÜMÜ PAYLAŞ

Karaman’dan kış mevsimini geçirmek için 10 Kasım’da Mersin’in Gülnar ilçesi 175 metre rakımlı Yanışlı Mahallesi’ne gelen 7 çocuklu Yağal Ailesi’nin 6’ncı çocuğu Müslüme, saat 17.00 sıralarında ortadan kayboldu. Aramaların 10’uncu gününde ailenin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre uzaklıktaki Karaağaç mevkisinde çalılıkların arasında küçük Müslüme’nin cansız bedeni bulundu. Müslüme’nin cesedi otopsi işlemlerinin ardından Karaman’da toprağa verilirken, Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye’yi ayağa kaldıran şüpheli ölümle ile ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlattı.

 Müslüme Yağal'ın ölümünde yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Küçük kız Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra evinden 7 kilometre uzakta cansız bir şekilde bulunmuştu. Müslüme'nin ölümü sonrası aile fertleri gözaltına alınırken, dede Hasan Yağal tutuklanmış, diğerleri ise serbest bırakılmıştı. SABAH Gazetesi bugün DNA sonucuna ulaştı ve büyük skandalı ortaya çıkardı. Dede Hasan Yağal'ın DNA'sı Müslüme Yağal ile uyuştu. Dede olarak bilinen Hasan Yağal'ın Müslüme'nin babası olduğu tespit edildi. Adli Tıp kati sonuca ulaşmak için ileri incelemelerini sürdürüyor. Öte yandan SABAH bir bombaya daha imza atarak dedenin diğer aile üyelerine de cinsel istismarda bulunduğunu, Müslüme'nin 14 yaşındaki ablasının da babası olduğunu ortaya çıkardı. İşte Müslüme Yağal'ın ölümü sonrası ortaya çıkan skandallar zinciri ve son dakika haberinin detayları...

SON DAKİKA: Müslüme Yağal’ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme’nin ablasının da babası çıktı

Mersin Gülnar'da kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Olayla ilgili tutuklanan dede Hasan Yağal'ın gelini Selvi Yağal'a tecavüz ettiği anlaşıldı. Dedenin aynı zamanda aile içinden de birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu belirlendi. Öte yandan yapılan DNA incelemelerinde Yağal'ın Müslüme'nin ablasının da babası olduğu belirlendi. Diğer taraftan yapılan ilk analizde dede ile DNA uyumu belirlenen Müslüme'nin ileri tetkikler için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

SON DAKİKA: Müslüme Yağal’ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme’nin ablasının da babası çıktı

MÜSLÜME YAĞAL EVİNDEN 7 KM UZAKTA ÖLÜ BULUNMUŞTU

Mersin'in Gülnar ilçesinde ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolan 3 yaşındaki Müslüme'nin 10 gün sonra cansız bedeni bulunmuştu. Yağal ailesinin 10 Kasım'da Yanışlı Mahallesi kırsalında çadır kurdukları sırada kaybolan kızları Müslüme'nin bulunması amacıyla yürütülen çalışmalar acı bir haberle son buldu.

Arama çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler arazideki her noktayı titizlikle inceledi. AFAD, itfaiye, jandarma, komando ve belediye ekiplerinin katıldığı çalışmalara bölge sakinleri de destek verdi.

Son dakika: Müslüme'nin ölümünde iğrenç detaylar! İşte dede Hasan Yağal'ın tutuklanma gerekçesiKaraman’dan kış mevsimini geçirmek için 10 Kasım’da Mersin’in Gülnar ilçesi 175 metre rakımlı Yanışlı Mahallesi’ne gelen 7 çocuklu Yağal Ailesi’nin 6’ncı çocuğu Müslüme, saat 17.00 sıralarında ortadan kayboldu. Aramaların 10’uncu gününde ailenin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre uzaklıktaki Karaağaç mevkisinde çalılıkların arasında küçük Müslüme’nin cansız bedeni bulundu. Müslüme’nin cesedi otopsi işlemlerinin ardından Karaman’da toprağa verilirken, Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye’yi ayağa kaldıran şüpheli ölümle ile ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlattı.

TÜM AİLE SORGULANDI

Bu kapsamda, küçük kızın annesi Selvi, babası Mehmet ve dedesi Hasan Yağal’ın da aralarında bulunduğu yakın akrabaları gözaltına alındı. İfade işlemlerinin ardından Dede Yağal gelini Selvi Yağal’a tecavüz, Müslüme ve diğer bir torununa daha cinsel taciz suçundan tutuklandı. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı. Şüpheli ölüme ilişkin sır perdesi aralanmaya çalışılırken, soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Son dakika: Müslümenin ölümünde iğrenç detaylar İşte dede Hasan Yağalın tutuklanma gerekçesi

 

ANNE: KOCAMIN HABERİ YOKTU, BİZİ KORKUTTU

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre; anne Selvi Yağal ifadesinde, kocası askerdeyken kayınpederi, Müslüme’nin dedesi Hasan Yağal’ın tecavüzüne uğradığını, Müslüme’nin ablasının da onun çocuğu olduğunu iddia etti. Savcılığın talimatıyla Müslüme’nin ablasının DNA’sı ile dede Hasan Yağal’dan alınan DNA’nın bire bir örtüştüğü anlaşıldı. Savcılıkta ifade veren anne Selvi Yağal’ın “Kocamın haberi yoktu, bizi korkuttu, bir şey diyemedik” diyerek, yaşanılan bu olayı anlattığı kaydedildi.

Son dakika: Müslümenin ölümünde iğrenç detaylar İşte dede Hasan Yağalın tutuklanma gerekçesi

 

Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın tutuklanan dedesi Hasan Yağal, AKUT'un arama çalışmalarını izlerken böyle görüntülenmişti.

DEDE: TORUNUMDUR ÖPMÜŞÜMDÜR

Dede Hasan Yağal’ın ise hakkındaki suçlamaları reddettiği bildirildi. Müslüme’nin boynundaki tükürük izinin dede Hasan Yağal’a ait olduğu tespit edildi. Hasan Yağal’ın kendisini, “O benim torunum öpmüşümdür” diyerek kendini savunduğu iddia edildi.

Müge Anlı'da aranan küçük Müslüme olayında son dakika gelişmesi! Şoke eden gerçek! Müslüme ve ablasının tutuklanan dedesi babası çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Yörük kızı küçük Müslüme'nin ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ekipler tarafından günlerce aranan 3 yaşındaki kız, kaybının onuncu gününde cansız halde bulundu. Gözaltında bulunan aile fertlerinden dedesi tutuklandı. DNA analizinde sapık dede hakkında herkesi şoke eden bir gerçek daha ortaya çıktı. Müge Anlı da bu sabah yayınlanan programında "Başka türlü bir hikaye var orada" açıklamasında bulunurken, yayın yasağı olduğu için daha fazla konuşamayacağını belirtti.

Müge Anlı'da aranan küçük Müslüme olayında son dakika gelişmesi! Şoke eden gerçek! Müslüme'nin tutuklanan dedesi babası çıktı

Müge Anlı’da aranan küçük Müslüme olayında son dakika gelişmesi! Şoke eden gerçek! Müslüme’nin tutuklanan dedesi babası çıktı

Kış mevsimini geçirmek için Karaman'dan Mersin'e gelen Yağal ailesi, saat 17.00 sıralarında küçük kızları Müslüme'nin kaybolduğunu fark etti. Ekiplerden yardım isteyen aile, kızlarının bulunamaması üzerine Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. 200 kişinin katıldığı arama çalışmalarından ise acı haber geldi.

GALERİ DEVAM EDİYOR

Müge Anlı'da aranan küçük Müslüme olayında son dakika gelişmesi! Şoke eden gerçek! Müslüme'nin tutuklanan dedesi babası çıktı

Müge Anlı’da aranan küçük Müslüme olayında son dakika gelişmesi! Şoke eden gerçek! Müslüme’nin tutuklanan dedesi babası çıktı

En son çadırın önünde oynarken görülen Müslüme'yi bulamayan ailesi, güvenlik güçlerinden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye, AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı'nın koordinesindeki ekipler arama çalışması başlattı.

SON DAKİKA: Müslüme Yağal’ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme’nin ablasının da babası çıktı

MÜSLÜME'NİN CANSIZ BEDENİNE 10 GÜN SONRA ULAŞILDI

10. günde olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, Müslüme'nin cansız bedenine ulaşıldı. Müslüme'nin yakınları, acı haberin ardından gözyaşı döktü. Müslüme'nin cesedinin bulunduğu sırada alt tarafının çıplak olduğu ve vücudunda çürüme başladığı öğrenildi.

SON DAKİKA: Müslüme Yağal’ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme’nin ablasının da babası çıktı

DEDE HASAN YAĞAL TUTUKLANDI, AİLE ÜYELERİ SERBEST

Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 8 aile üyesi gözaltına alınırken 7'si serbest bırakıldı. 70 yaşındaki dede Hasan Yağal tutuklamaya sevk edildi. Yağal daha sonra çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

SON DAKİKA: Müslüme Yağal’ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme’nin ablasının da babası çıktı

MÜSLÜME YAĞAL'IN DNA SONUCUNA SABAH ULAŞTI: BABANIN DNA'SI UYUMSUZ, ANNENİN UYUMLU

Adli Tıp tarafından yapılan ilk DNA analiz çalışması sonucu ise ilginç bir gerçek ayyuka çıktı. Adli Tıp tarafından ilk yapılan analizlere göre, Müslüme'nin cesedinden alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı.

SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı

DEDE HASAN YAĞAL MÜSLÜME'NİN BABASI ÇIKTI

DNA örneği veren dede Hasan Yağal'ın örneklerinin ise Müslüme ile uyumlu olduğu belirlendi. Adli Tıp'ın kesin kanı için ileri tetkiklere başladığı öğrenildi.

SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı

MÜSLÜME'NİN ABLASININ BABASI DA DEDE OLARAK BİLİNEN HASAN YAĞAL ÇIKTI

Öte yandan olayla ilgili başka bir detay daha olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Müslüme'nin ablasının DNA örneği de dede Hasan Yağal'ın DNA örnekleriyle uyumlu çıktı. Bu kapsamda Müslüme'nin 14 yaşındaki ablasının da babası da dede Hasan Yağal…

SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı

HASAN YAĞAL AİLE İÇİ BİRÇOK KİŞİYE İSTİSMARDA BULUNMUŞ

Olayla ilgili tutuklanan dede Hasan Yağal'ın gelini Selvi Yağal'a tecavüz ettiği anlaşıldı. Dedenin aynı zamanda aile içinden de birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu belirlendi.

SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı

EKİPLERİ TERSE YÖNLENDİRDİLER İDDİASI

Müslüme, ortadan kaybolduktan 10 gün sonra evine 7 kilometre mesafede cesedi bulunmuştu. Ailenin arama kurtarma ekiplerini ters yöne yönlendiği belirlenmiş bu durum tepkilere sebep olmuştu. Annesi Selvi Yağal'ın ceset bulunduktan sonra yaptığı duyarsız açıklamaları dikkat çekmişti.

SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ

SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı
SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı
SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı
SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı
SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı
SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı
SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı
SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı

 

SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı
SON DAKİKA: Müslüme Yağal'ın ölümünde skandallar bitmiyor! Dede Hasan Yağal Müslüme'nin ablasının da babası çıktı
 

Adli Tıp Uzmanı: Müslüme'nin 11 derecede dağda tek yaşaması olası değil

İLGİLİ HABER

Adli Tıp Uzmanı: Müslüme'nin 11 derecede dağda tek yaşaması olası değil

Müslüme'nin dedesi tutuklandı

İLGİLİ HABER

Müslüme'nin dedesi tutuklandı

Son dakikaTürkiye Müslüme'ye ağladı! Hasan Yağal hakkındaki iddialar mide bulandırdı! Aile Bakanlığı harekete geçti

Son dakika haberi: TürkiyeMersin'de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Yörük kızı Müslüme Yağal olayına kilitlendi. Dede Hasan Yağal hakkındaki iddialar tüyler ürpertti. Hasan Yağal'ın geline tecavüz ettiği, Müslüme ve 14 yaşındaki ablasının babası olduğu iddia edildi. Tüm Türkiye'nin öfke kustuğu Hasan Yağal'ın 11 ay önceki Facebook paylaşımı dikkat çekti. Olayla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Aile Bakanlığı olayla ilgili harekete geçti. Çocukların koruma altına alındığı, annenin ise bir kadın konuk evine yerleştirildiği açıklandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

SON DAKİKA: TÜRKİYE MÜSLÜMA'YE AĞLADI! HASAN YAĞAL HAKKINDAKİ İDDİALAR MİDE BULANDIRDI! FACEBOOK PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI....