Son dakika: Çiftlik Bank vurguncusu Tosuncuk Mehmet Aydın'ın ağabeyi Türkiye'ye getirildi.

Son dakika: Uruguay’da temmuz ayında yakalanarak tutuklanan ‘Çiftlik Bank’ davasının iki numaralı sanığı Fatih Aydın, Türkiye'ye iade edildi. Fatih Aydın'ın daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi. Aydın'ın uçaktan polisler eşliğinde indirilme anları cep telefonu kayıtlarına yansıdı.


Son dakika: Çiftlik Bank vurguncusu Tosuncuk Mehmet Aydın'ın ağabeyi Türkiye'ye getirildi.

Son dakika haberleri: Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! 2 numaralı sanık Fatih Aydın Türkiye’ye getirildi

Giriş Tarihi: 2.11.2021  18:20 Son Güncelleme: 2.11.2021  20:03

Çiftlik Bank vurguncusu Tosuncuk Mehmet Aydın'ın ağabeyi Türkiye'ye getirildi

Son dakika haberi... Çiftlik Bank davasının sanığı Mehmet Aydın’ın ağabeyi olan ve Temmuz ayında Uruguay’da yakalanarak tutuklanan Fatih Aydın teslim alındı. Aydın'ı taşıyan uçak saat 18.10'da İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. İşte Aydın'ın havalimanındaki ilk görüntüleri...

Son dakika: Çiftlik Bank vurguncusu Tosuncuk Mehmet Aydın’ın ağabeyi Türkiye’ye getirildi..Binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandıran Çiftlik Bank'ın CEO'su "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın ağabeyi olan Fatih Aydın için İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı iade başvurusunun kabul edilmesinin ardından önemli bir gelişme yaşandı.

Çiftlik Bank davasında yeni gelişme!ÇİFTLİK BANK DAVASINDA YENİ GELİŞME!

Uruguay tarafından talep üzerine iade kararı verilen Fatih Aydın'ın işlemlerinin tamamlanmasının ardından Türkiye'ye getirildi.


Aydın, saat 18.10'da İstanbul'a geldi. Uruguay’da temmuz ayında yakalanarak tutuklanan ‘Çiftlik Bank’ davasının iki numaralı sanığı Fatih Aydın, Türkiye'ye iade edildi. Fatih Aydın'ın daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi. Aydın'ın uçaktan polisler eşliğinde indirilme anları cep telefonu kayıtlarına yansıdı.

Son dakika haberleri: Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! 2 numaralı sanık Fatih Aydın Türkiye’ye getirildi

Son dakika haberleri: Binlerce kişiyi dolandıran "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın da ağabeyi olan Fatih Aydın için İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı iade başvurusunun kabul edilmesinin ardından Türk adli makamları tarafından Uruguay'da teslim alındı.

Son dakika haberleri: Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! 2 numaralı sanık Fatih Aydın Türkiye'ye getirildi | Video

Aydın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Interpol-Europol Daire Başkanlığı polisleri tarafından Türkiye'ye getirildi.

Son dakika haberleri: Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! 2 numaralı sanık Fatih Aydın Türkiye'ye getirildi | Video

Türk Hava Yolları'nın TK194 sefer sayılı uçağıyla 12 saat süren yolculuğun ardından Brezilya'nın Sao Paulo kentinden İstanbul'a Havalimanı'na getirilen Aydın, İstanbul Havalimanı polisi tarafından uçağın altından alınarak giriş işlemlerinin yapılması için havalimanı D kapısında giriş işletmelerinin yapılmasından sonra kakarakoluna getirilmesi beklemiyor.

Fatih Aydın'ın daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi.

UÇAKTAN BÖYLE İNDİRİLDİ

Öte yandan, Çiftlik Bank vurgununa imza atan "Tosuncuk" lakaplı tutuklu Mehmet Aydın'ın ağabeyi olan ve yakalandığı Ukrayna'dan ülkemize iade edilen Fatih Aydın, İstanbul'a getirildi. Aydın'ın uçaktan polisler eşliğinde indirilme anları cep telefonu kayıtlarına yansıdı.

NE OLMUŞTU?

"Çiftlik Bank" sistemine ilişkin soruşturma kapsamında "Bankacılık kanununa aykırılık", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama", "bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlarından firari olarak aranan Fatih Aydın, temmuz ayında Uruguay'da düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.

Aydın için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında iade talebinde bulunulmuştu.

Son dakika haberleri: Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! 2 numaralı sanık Fatih Aydın Türkiye'ye getirildi | Video

Son dakika haberleri: Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! 2 numaralı sanık Fatih Aydın Türkiye'ye getirildi | Video

Çiftlik Bank yöneticisi Fatih Aydın İstanbul'a getirildi

Çiftlik Bank' davasının 'Tosuncuk' lakaplı sanığı Mehmet Aydın'ın Uruguay'da tutuklu bulunan ağabeyi Fatih Aydın'ın Türk makamlarına iadesi tamamlandı. Fatih Aydın'ı taşıyan uçak İstanbul'a indi.

Çiftlik Bank yöneticisi Fatih Aydın İstanbula getirildi

Fatih Aydın

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Uruguay’da gözaltına alınan Fatih Aydın’ın Türkiye’ye iadesi talebinde bulunarak, Türk adli makamlarına teslim edilmesini istemişti.

İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Yapılan görüşmeler sonrası Türkiye’ye iadesi gerçekleştirilen Fatih Aydın, bugün Brezilya’nın Sao Paulo şehrinden tarifeli uçak ile yola çıktı.

Aydın'ı taşıyan uçak akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'na indi.

 

TEMMUZ AYINDA URUGUAY'DA YAKALANMIŞTI

Öte yandan "Çiftlik Bank" sistemine ilişkin soruşturma kapsamında "Bankacılık kanununa aykırılık", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama", "bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlarından firari olarak aranan Fatih Aydın, Temmuz ayında Uruguay'da düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.

Gözaltına alınan Aydın, Uruguay adli makamlarınca tutuklanmıştı.

Çiftlik Bank yöneticisi Fatih Aydın Türkiye'ye iade edilecek

GÜNDEM

Çiftlik Bank yöneticisi Fatih Aydın Türkiye'ye iade edilecek

Tosuncuk hakkında yeni iddianame: 2 bin 608 yıl hapsi istendi

GÜNDEM

Tosuncuk hakkında yeni iddianame: 2 bin 608 yıl hapsi istendi

Çiftlik Bank davasında yeni gelişme: Mehmet Aydın'ın ağabeyi gözaltına alındı

HAYAT

Çiftlik Bank davasında yeni gelişme: Mehmet Aydın'ın ağabeyi gözaltın