SON DAKİKA: Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın Brezilya Sao Paulo'da teslim oldu! Tutuklanmama talebinde bulunacak

Gelen son dakika haberine göre, kurucusu olduğu 'Çiftlik Bank' üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan, 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya'da Sao Paulo Başkonsolosluğu'na teslim oldu. Öte yandan Mehmet Aydın'ın avukatı Şehmus Uluç gerekli açıklamayı kendisinin yapacağını söyledi. Aydın'ın iadesi için işlemlere başlandığı önümüzdeki günlerde Türkiye'ye getirileceği öğrenildi.


SON DAKİKA: Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın Brezilya Sao Paulo'da teslim oldu! Tutuklanmama talebinde bulunacak

SON DAKİKA: Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın Brezilya Sao Paulo'da teslim oldu! Tutuklanmama talebinde bulunacak

Giriş Tarihi: 01.07.2021 Güncelleme Tarihi: 01.07.2021 

Son dakika: Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın Brezilya'da teslim oldu! Türkiye'ye iadesi nasıl olacak?

Çiftlik Bank vurgununda flaş gelişme! 'Tosuncuk' teslim olduSon dakika haberine göre; kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet AydınBrezilya Sao Paulo'da teslim oldu. Mehmet Aydın, dün gece yayınladığı video ile teslim olacağını, Türkiye'de yargılanmak istediğini bildirmişti. Aydın, kendisinin dolandırıcılık gibi bir niyetinin olmadığını da öne sürmüştü. Öte yandan Mehmet Aydın'ın teslim olmasının ardından Türkiye'ye gelişinin 1-2 günden daha kısa sürebileceğini ifade eden avukatları, adli makamlardan ilerleyen süreçte de tutuklanmama garantisi talep edebileceklerini ifade etti. Aydın'ın gıyabında tutuklamaya yönelik yakalama kararı bulunuyor.

Son dakika: Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın Brezilya'da teslim oldu! Türkiye'ye iadesi nasıl olacak?Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın, Brezilya Sao Paulo'da teslim olduğu bildirildi. Tosuncuk, 77 bin 843 kişiden 511 milyon TL toplamıştı. Avukatları ise Mehmet Aydın'ın tutuklanmama garantisi talep edeceklerini belirtti.

Tosuncuk teslim oldu

Kurduğu 'Çiftlik Bank' ile 2018 yılında, 132 bin 222 kişiden 1 milyar 139 milyon lira toplayarak, yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan, 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, dün gece Brezilya'da Sao Paulo Başkonsolosluğu'na teslim oldu.

Son dakika haberi: Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın iade süreci nasıl olacak? İşte dikkat çeken iki ihtimal...

Son dakika haberine göre; Çiftlik Bank olarak bilinen saadet zinciri binlerce kişiyi dolandıran Mehmet Aydın teslim oldu. Brezilya'da saklanan 'Tosuncuk' lakaplı Aydın'ın, Sao Paulo'daki işlemlerinin ardından Türkiye'ye gönderilmesi bekleniyor. İade sürecinde iki ihtimalin öne çıktığı belirtiliyor. Aydın'ın direkt olarak Türkiye'ye gelebileceği, bunun en kısa çözüm olduğu belirtilirken, diğer ihtimalde ise süreç biraz uzayacağa benziyor. Öte yandan Tosuncuk'un avukatlarından da açıklama geldi. Açıklamada, Mehmet Aydın'ın ne zaman iade edileceği, neden şimdi teslim olduğuna dair sorulara yanıt verildi. Tosuncuk'un avukatları, tutuklanmama garantisi için başvuruda bulunacaklarını da bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın iade süreci nasıl olacak? İşte dikkat çeken iki ihtimal...

Çiftlik Bank kurucusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, 2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira dolandırarak kaçmıştı. Kırmızı Bülten ile aranan Aydın, Türkiye'nin Sao Paulo Başkonsolosluğuna giderek teslim oldu. Brezilya devleti ile temasa geçirilerek kısa zamanda yurda getirilmesi bekleniyor. Tosuncuk'un iade süreci için iki ihtimal olduğu bildiriliyor. Brezilya mahkemelerinin de bir yargılama sürecine gidebileceği belirtiliyor. Öte yandan Tosuncuk'un avukatlarından da açıklama geldi. Açıklamada, 'Tutuklanmama garantisi' vurgusu yapıldı. İşte Çiftlik Bank vurguncusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ile ilgili son dakika gelişmeleri ve tüm ayrıntılar...

DÜN VİDEO YAYINLADI, BUGÜN TESLİM OLDU

Mehmet Aydın dün gece sürpriz bir şekilde video yayınlayarak Türk yargısına teslim olacağını, dolandırıcılık gibi bir amacının olmadığını,, işlerin büyümesi ile kontrolden çıktığını öne sürdü.

Son dakika: 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın saklandığı ülkede teslim oldu! İlk görüntüsü..

Tosuncuk Mehmet Aydın teslim oldu! Çiftlik Bank mağdurlarına son dakika haberi

Mehmet Aydın videoda şu ifadeleri kullandı:

Ben Mehmet Aydın. Bilindiği gibi Çiftlik Bank'ın kurucusu ve mucidiyim. Bu projeye başlarken hedefim oyun platformumuzu kullanan kişilerin hem oyun oynamaları, hem de şirketimizin reklam bütçesi için ayırdığı paradan faydalanmaları, ek bir gelir elde etmelerini sağlamaktı.

Hiçbir zaman kimseyi zarara uğratmak veya dolandırmak şeklinde düşüncem ve girişimim olmadı. Kurmuş olduğumuz oyun platformu sizler tarafından sevildi ve benimsendi. Biz de sizden aldığımız güç ile Türkiye'nin 81 ilinde bayilikler, et, süt, bal ve yumurta tesisleri yatırımları yaptık.

Ancak gelinen son süreçte şirketin çok fazla büyümesi, etrafındaki kötü niyetli insanların haksız kazançlar elde etmesi ve etmeye çalışmalarını, şirketin büyüklüğü nedeniyle geç fark ettiğimden sizler gibi ben de mağdur oldum.

Mağduriyetleri gidermek adına yurt dışında bulunduğum süre boyunca elimden geleni yaptım ancak hakkımda açılan soruşturma, kovuşturma ve yakalama kararları nedeniyle bir netice elde edemedim.

Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle Türk yargısına teslim olacağım. Bu noktada Türk yargısına vereceği kararda ve gerçeği bulacağımıza hiç şüphem yoktur.

Tosuncuk, videonun ardından Brezilya'da Sao Paulo kentinde teslim oldu.

AVUKATLARI VİDEOYU DOĞRULADI

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma/yönetme", "bilişim sistemlerini araç olarak kullanma suretiyle nitelikli dolandırıcılık", "ticari şirketlerin faaliyeti kapsamında nitelikli dolandırıcılık" ve "suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama" suçlarından 75 bin 260 yıla kadar hapsi talep edilen Mehmet Aydın'ın avukatları Fatih Kuş ve Şehmus Uluç, müvekkilleri Aydın'ın bulunduğu yerdeki adli makamlara teslim olacağını söyledi.

İADE SÜRECİ OLACAK

"Teslim olacak" haberinden kısa bir süre sonra avukatların verdiği bilgiye göre Mehmet Aydın, Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde teslim oldu. Aydın'ın avukatları konsolosluk ile bağlantı kurduklarını ve Mehmet Aydın'ın Türkiye'ye iade sürecinin başlatılacağını söyledi.

"TUTUKLANMAMA GARANTİSİ"

Mehmet Aydın'ın teslim olmasının ardından ülkeye gelişinin 1-2 günden daha kısa sürebileceğini ifade eden avukatları, adli makamlardan ilerleyen süreçte de tutuklanmama garantisi talep edebileceklerini ifade etti. Aydın'ın gıyabında tutuklamaya yönelik yakalama kararı bulunuyor.

"MAĞDURİYETİNİ ANLATMAK İSTİYOR"

'Neden yıllar sonra teslim olma kararı aldığı' konusunda ise Aydın'ın artık mağduriyetini anlatmak adına böyle bir karar aldığı ifade edildi.

İADE SÜRECİ NASIL OLACAK?

Peki iade süreci nasıl gerçekleşecek ve ihtimaller neler? İlk ihtimal kendi rızasıyla Brezilya'dan bir görevli ile Türkiye'ye gelmesi. Ancak hakkında kırmızı bülten bulunan Mehmet Aydın için ikinci ihtimal de akıllara geliyor. O da, kırmızı bülten bulunduğundan iade işlemleri için Brezilya'da mahkemeye çıkacak. Brezilya'daki mahkeme, Türkiye'den Adalet Bakanlığı'nda hazır bulunan yargılama evraklarını isteyecek. Bunun için de bir süre verecek. O süre içinde evrakların gönderilmesi halinde inceleme başlayacak. Hangi suçlardan yargılandığı ve neden iade edilmesi gerektiği hususları irdelenecek. Bu süre zarfında ise Aydın mahkeme kararıyla tutuklanacak veya bir evde kalması, bir de ikamet göstererek serbest kalması ihtimali doğacak. Brezilya'da İncelemenin ardından mahkeme Mehmet Aydın'ın iadesine veya iadesinin reddine karar verecek. İadenin kabul edilmesi halinde de nakli için süreç başlayacak.

A'DAN Z'YE ÇİFTLİK BANK DAVASI

Soruşturma aşamasında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Brezilya, Uruguay arasında sürekli yer değiştiren Mehmet Aydın'ın bu ülkeler başta olmak üzere KKTC ve ABD'den iadesini istedi. Aydın firar etmeden 2017 ve 2018 yıllarında savcılıkta verdiği ifadesinde, şirket faaliyetlerinin yasal olduğunu, mağduriyet yaratmayacağını ve yasa dışı bir unsur olmadığını öne sürdü. Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılaması devam eden dosyada 3 bin 762 mağdur bulunsa da, 132 bin 222 katılımcıdan, 1 milyar 139 milyon 972 bin 622 lira toplandığı tespit edildi. 48 sanıklı dava 20 sanığın yargılaması devam ederken dosyası ayrılan 18 sanık yargılama sonucunda beraat etti. 2018 yılının Mart ayında firar eden Mehmet Aydın hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Dairesi Başkanlığı, INTERPOL'ün en çok arananlar listesine dahil edilmesi için girişimde bulundu. Yürütülen çalışmaların sonucunda Aydın, söz konusu listeye 2019 yılının Ocak ayında dahil edildi. Çiftlik Bank davası sürerken binlerce kişi daha savcılığın yolunu tuttu. Dolandırıldıklarını ispat edebilen 750 kişinin mağdur olduğu yeni bir dava açıldı. Yeni dava da ana dava ile birleştirildi.

Kısa süre içerisinde bulunduğu ülkedeki Türk elçiliğine teslim olacağını söyleyen Mehmet Aydın'ın açıklaması şu şekilde;

Ben Mehmet Aydın. Bilindiği gibi Çiftlik Bank'ın kurucusu ve mucidiyim. Bu projeye başlarken hedefim oyun platformumuzu kullanan kişilerin hem oyun oynamaları, hem de şirketimizin reklam bütçesi için ayırdığı paradan faydalanmaları, ek bir gelir elde etmelerini sağlamaktı.

Hiçbir zaman kimseyi zarara uğratmak veya dolandırmak şeklinde düşüncem ve girişimim olmadı. Kurmuş olduğumuz oyun platformu sizler tarafından sevildi ve benimsendi.

Biz de sizden aldığımız güç ile Türkiye'nin 81 ilinde bayilikler, et, süt, bal ve yumurta tesisleri yatırımları yaptık. Ancak gelinen son süreçte şirketin çok fazla büyümesi, etrafındaki kötü niyetli insanların haksız kazançlar elde etmesi ve etmeye çalışmalarını, şirketin büyüklüğü nedeniyle geç fark ettiğimden sizler gibi ben de mağdur oldum.

"TÜRK YARGISINA TESLİM OLACAĞIM"
Mağduriyetleri gidermek adına yurt dışında bulunduğum süre boyunca elimden geleni yaptım ancak hakkımda açılan soruşturma, kovuşturma ve yakalama kararları nedeniyle bir netice elde edemedim.

*Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle Türk yargısına teslim olacağım. Bu noktada Türk yargısına vereceği kararda ve gerçeği bulacağımıza hiç şüphem yoktur.

AVUKATLARI VİDEOYU DOĞRULADI
"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma/yönetme", "bilişim sistemlerini araç olarak kullanma suretiyle nitelikli dolandırıcılık", "ticari şirketlerin faaliyeti kapsamında nitelikli dolandırıcılık" ve "suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama" suçlarından 75 bin 260 yıla kadar hapsi talep edilen Mehmet Aydın'ın avukatları Fatih Kuş ve Şehmus Uluç, müvekkilleri Aydın'ın bulunduğu yerdeki adli makamlara teslim olacağını söyledi.

İADE SÜRECİ OLACAK
"Teslim olacak" haberinden kısa bir süre sonra avukatların verdiği bilgiye göre Mehmet Aydın, Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde teslim oldu. Aydın'ın avukatları konsolosluk ile bağlantı kurduklarını ve Mehmet Aydın'ın Türkiye'ye iade sürecinin başlatılacağını söyledi.

"TUTUKLANMAMA GARANTİSİ"
Mehmet Aydın'ın teslim olmasının ardından ülkeye gelişinin 1-2 günden daha kısa sürebileceğini ifade eden avukatları, adli makamlardan ilerleyen süreçte de tutuklanmama garantisi talep edebileceklerini ifade etti. Aydın'ın gıyabında tutuklamaya yönelik yakalama kararı bulunuyor.

"MAĞDURİYETİNİ ANLATMAK İSTİYOR"
'Neden yıllar sonra teslim olma kararı aldığı' konusunda ise Aydın'ın artık mağduriyetini anlatmak adına böyle bir karar aldığı ifade edildi.

INTERPOL'ÜN 'EN ÇOK ARANANLAR' LİSTESİNDE
'Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın, Interpol'ün 'en çok arananlar' listesindeydi. Interpol'ün sayfasında yer alan bilgilere göre Aydın, 'elektronik ortamda ödeme sistemleri aracılığıyla hırsızlık yapma', 'kooperatif kurarak insanları aldatma', 'suçunu finans etmek için organizasyon kurma', 'taahhüt vererek toplanan varlıkları aklama' ve 'vergi yasanın ihlali' suçlamasıyla aranıyordu.

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın her şeyi bu fotoğrafla başlattı! Tosuncuk yıllar sonra teslim oldu

Giriş Tarihi: 01.07.2021 Güncelleme Tarihi: 01.07.2021 

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın her şeyi bu fotoğrafla başlattı! Tosuncuk yıllar sonra teslim olduBinlerce insanı dolandırarak kaçan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, 3,5 yıl sonra Türk yargısına teslim oldu. Genç bir girişimci olarak tanıtan ve ünlü isimlerle kalabalık açılışlar yaparak piyasada adından söz ettiren Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın ilk ve son fotoğrafları ortaya çıktı. Saadet zinciri dolandırıcılıkla dünya çapında aranan bir isim olan Mehmet Aydın'ın son fotoğrafı da gündeme düştü. Tosuncuk teslim olmadan önce çektiği son videosunda amacının dolandırıcılık olmadığını söyledi.

Çiftlik Bank vurgunu ile Türkiye'den kaçtıktan sonra çeşitli ülkelerde saklanan Mehmet Aydın son olarak Brezilya'ya geçti. Sao Paulo'da kalan Tosuncuk Türk yargısına teslim olmak istediğini duyurdu

Tosuncuk olarak da bilinen Mehmet Aydın'ın Brezilya'da bir karakolda biten dolandırıcılık dönemi gözler önüne serildi.

HER ŞEY BU FOTOĞRAFLA BAŞLADI

Türkiye Çiftlik Bank'ı bu fotoğrafla tanıdı. Kendisini genç bir girişimci olarak tanıtan Mehmet Aydın ünlü isimlere reklam yaptırarak ve onlarla birlikte etkinlikler düzenleyerek önce güvenirlik için algı çalışmaları yaptı.

Tüm bu çalışmalar yatırımın küçük kazancın büyük olduğu mesajı için çekilen bu yumurtalı fotoğraf ile başladı.

ÜNLÜ İSİMLERLE AÇILIŞLAR YAPTI

Katılımcıları günden güne artarken Tosuncuk da çalışmalarını tam da planladığı gibi ilerletti. Ünlü isimlerle çekilen reklam tadında film ve açılış görüntüleri. Çiftlik açılışlarında "genç bir kahraman" , "Dahi bir girişimci" mesajlarının bu isimler üzerinden kamuoyuna yansıtılması ile Çiftlik Bank'a katılımları arttırdı.

ZAMANINI BEKLEDİ

Yatırımcılardan paralar geldikçe yeni çiftlikler, ağıllar ve araziler aldığını söyleyerek 'Büyümeye devam ediyoruz. Daha iyi kazanacağız" mesajlarıyla çalışmaya devam etti.

Artık daha sık ve zenginliğini gizlemeden göz önünde bulunmaya başlayan Mehemt Aydın kimsenin dikkatini çekmiyor, Görenler "Bu hak edilmiş bir çalışmanın ürünü" olarak görülüyordu.

"SİZ DE ONUN GİBİ OLABİLİRSİNİZ"

Kamuoyuna düşündürülen artık şuydu:

"Böylesi keyifli bir hayat sürmek için ona katılın"

VE BİNLERCE İNSANIN KABUS GİBİ BİR GÜNE UYANDIĞI O GÜN GELDİ

Ve 2018 yılında mart ayının ortasına gelindiğinde ekranlarda ve mobil cihazlarda geçen son dakika haberleri Binlerce Çiftlik Bank katılımcısına adeta kabusu yaşattı. "Dahi yatırımcı" görünümlü dolandırıcı Tosuncuk Mehmet Aydın paralarla birlikte yurt dışına kaçmıştı.

LÜKS YAŞAMIN SIRRI ORTAYA ÇIKTI, YENİ GÖRÜNTÜLER DE GELDİ

Kaçışın ardından davalar açıldı, soruşturmalar başlatıldı ancak Mehmet Aydın kendini ve konumunu çok rahat gördüğü için bunları problem etmeden başkalarının paralarıyla kurduğu yeni lüks hayatından fotoğraflar paylaşmaya başladı.

OTOMOBİLLER, SİLAHLAR...

Çok sayıda kız arkadaşlı, lüks otomobilli hatta silahlı fotoğraflarıyla günlerce konuşuldu.

TOSUNCUK MEHMET AYDIN ÇİFTLİK BANK İLE KAÇ KİŞİYİ DOLANDIRDI?

Vatandaş mağduriyetinin ve kayıplarının peşine düşmüşken neredeyse her gün Mehmet Aydın'ın lüks hayatından gelen görüntüleri takip etmek zorunda kalıyorlardı.

Aydın'ın Çiftlik Bank ile dolandırdığı mağdurların sayısı tam 132 bin...

KAÇ PARA İLE KAÇTI?

Mehmet Aydın binlerce vatandaştan topladığı 1 milyar 139 milyon 972 bin TL para ile yurt dışına kaçtı

KAYIPLARA KARIŞTIĞI BİR DÖNEM...

Süreç yakalanması yönünde ilerlemese de bazı şeyler değişmişti. Aydın'ın önce etrafındaki insan sayısının azaldığı görüldü. Daha sonra da lüks içerikli paylaşımlar durdu ve artık herkes ümidi kesmişti.

3.5 YILLIK FİRARIN BİTİŞ SESLERİ

Ancak tosuncuk nedeni henüz bilinmeyen bir biçimde teslim olmaya karar verdi. Ayrıntıları ülkeye geldiğinde ifadesinde ortaya çıkacak olan bu gelişme ile yaklaşık 3,5 yıl süren firar bitti.

VE SON FOTOĞRAF

Mehmet Aydın dün saklandığı son adres olan Brezilya'da Sao Paulo'da güvenlik güçlerine teslim olarak Türk yargısına iade edilmek istediğini belirtti. Sansasyonel dolandırıcılık ve şatafatlı bir firar döneminin ardından Tosuncuk'un son karesi bu oldu...

.77 BİN 843 KİŞİDEN 511 MİLYON TL TOPLANDI
'Çiftlik Bank', ilk kurulduğunda oyun platformu olarak hizmet verdi daha sonra yüz binlerce kullanıcısı olan yatırım haline dönüştü. Kullanıcılar, yatırdıkları paralar ile çeşitli hayvanlar satın aldı. Yatırdıklarının daha fazlasını alma umuduyla para yatıran 77 bin 843 kişi, yatırdığı parayı bile geri alamayınca dolandırıldığını anladı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun raporuna göre, 77 bin 843 kişiden 511 milyon TL toplandı. 62 bin 877 kişiye 393,3 milyon TL ödeme yapıldı. Kalan para ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) ve 'Çiftlik Bank' CEO'su Mehmet Aydın ile eşinin hesabına aktarıldı.

A'DAN Z'YE ÇİFTLİK BANK DAVASI
Soruşturma aşamasında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Brezilya, Uruguay arasında sürekli yer değiştiren Mehmet Aydın'ın bu ülkeler başta olmak üzere KKTC ve ABD'den iadesini istedi. Aydın firar etmeden 2017 ve 2018 yıllarında savcılıkta verdiği ifadesinde, şirket faaliyetlerinin yasal olduğunu, mağduriyet yaratmayacağını ve yasa dışı bir unsur olmadığını öne sürdü. Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılaması devam eden dosyada 3 bin 762 mağdur bulunsa da, 132 bin 222 katılımcıdan, 1 milyar 139 milyon 972 bin 622 lira toplandığı tespit edildi. 48 sanıklı dava 20 sanığın yargılaması devam ederken dosyası ayrılan 18 sanık yargılama sonucunda beraat etti. 2018 yılının Mart ayında firar eden Mehmet Aydın hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Dairesi Başkanlığı, INTERPOL'ün en çok arananlar listesine dahil edilmesi için girişimde bulundu. Yürütülen çalışmaların sonucunda Aydın, söz konusu listeye 2019 yılının Ocak ayında dahil edildi. Çiftlik Bank davası sürerken binlerce kişi daha savcılığın yolunu tuttu. Dolandırıldıklarını ispat edebilen 750 kişinin mağdur olduğu yeni bir dava açıldı. Yeni dava da ana dava ile birleştirildi.

Yeni gelişme! Tosuncuk yakalandı mı?YENİ GELİŞME! TOSUNCUK YAKALANDI MI?

Çiflikbank vurgununda dikkat çeken detay!ÇİFLİKBANK VURGUNUNDA DİKKAT ÇEKEN DETAY!

‘Tosuncuk’ Mehmet Aydın'ın yeri tespit edildi‘TOSUNCUK’ MEHMET AYDIN'IN YERİ TESPİT EDİLDİ

Tosuncuk için özel dedektif!"TOSUNCUK" İÇİN ÖZEL DEDEKTİF!

'Tosuncuk'un fotoğraflarının sırrı çözüldü'TOSUNCUK'UN FOTOĞRAFLARININ SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Tosuncuk Mehmet Aydın’ın İnterpol'den kaçma taktiği ifşa olduTOSUNCUK MEHMET AYDIN’IN İNTERPOL'DEN KAÇMA TAKTİĞİ İFŞA OLDU