SON DAKİKA: Terör örgütü DHKP-C'ye ağır darbe: Sözde Türkiye sorumlusu Yasemin Karadağ yakalandı!

DHKP-C Terör Örgütü'nün sözde Türkiye sorumlusu Y.K. ile "Sözde Memur Yapılanması" sorumlusu olduğu iddia edilen Yeter Gönül Aydın yakalanarak gözaltına alındı. DHKP-C'nin sözde Türkiye sorumlusu olduğu bildirilen Caferi Sadık Eroğlu'nun Şubat ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından Yasemin Karadağ'ın sözde Türkiye sorumlusu olarak görevlendirildiği iddia edildi.


SON DAKİKA: Terör örgütü DHKP-C'ye ağır darbe: Sözde Türkiye sorumlusu Yasemin Karadağ yakalandı!

DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu Yasemin Karadağ ile sözde memur sorumlusu Yeter Gönül Aydın yakalandı

Giriş Tarihi: 30.03.2021 Güncelleme Tarihi: 30.03.2021 

Son dakika haberine göre; Terör örgütü DHKP/C'nin sözde  sorumlusu  ile sözde memur sorumlusu 'da gözaltına alındı.

DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu Yasemin Karadağ ile sözde memur sorumlusu Yeter Gönül Aydın yakalandı

SON DAKİKA: Terör örgütü DHKP-C'ye ağır darbe: Sözde Türkiye sorumlusu  yakalandı!

Son dakika haberi! Terör örgütü DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu  ile sözde memur sorumlusu 'da gözaltına alındı.

Terör örgütü DHKP-C'ye ağır darbe

DHKP-C Terör Örgütü'nün sözde Türkiye sorumlusu Y.K. ile "Sözde Memur Yapılanması" sorumlusu olduğu iddia edilen Yeter Gönül Aydın yakalanarak gözaltına alındı. DHKP-C'nin sözde Türkiye sorumlusu olduğu bildirilen Caferi Sadık Eroğlu'nun Şubat ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından Yasemin Karadağ'ın sözde Türkiye sorumlusu olarak görevlendirildiği iddia edildi.

'nün sözde  sorumlusu  ile "Sözde Memur Yapılanması" sorumlusu olduğu iddia edilen  yakalanarak gözaltına alındı. DHKP-C'nin sözde Türkiye sorumlusu olduğu bildirilen 'nun Şubat ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından Yasemin Karadağ'ın sözde Türkiye sorumlusu olarak görevlendirildiği iddia edildi.

 Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve  görevlilerince koordineli olarak, DHKP-C Terör Örgütü yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, sözde Türkiye sorumlusu olduğu iddia edilen Yasemin Karadağ isimli kişi ile "Sözde Memur Yapılanması" sorumlusu olduğu iddia edilen Yeter Gönül Aydın islim kişi yakalanarak gözaltına alındı.

DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu yakalandı!DHKP/C'NİN SÖZDE TÜRKİYE SORUMLUSU YAKALANDI!

Edinilen bilgiye göre; 1992'den itibaren defaten yakalanıp/tutuklanan yaklaşık 19 yıl cezaevinde kalan ve cezaevinde terör örgütünün organizesinde açlık grevi eylemlerine katılan, en son Ağustos 2020'de yakalandıktan sonra serbest kalan ancak, son operasyonda ele geçirilen dijital verilerde sözde Türkiye sorumlusu olduğu anlaşılan Yasemin Karadağ isimli şüpheli kişi yakalanarak gözaltına alındı.Ayrıca 2000 yılından itibaren 3 defa cezaevine giren ve aynı şifreli dokümanlarda "Sözde Memur Sorumlusu" olduğu anlaşılan Yeter Gönül Aydın isimli şüpheli şahıs saklandığı hücre evinde bu gece saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı. DHKP-C'nin sözde Türkiye sorumlusu olduğu bildirilen Caferi Sadık Eroğlu'nun Şubat ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından Yasemin Karadağ'ın sözde Türkiye sorumlusu olarak görevlendirildiği iddia edildi.


Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

.Terör örgütü DHKP-C'ye ağır darbe! Sözde  sorumlusu  ve  yakalandı

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin birlikte yürüttüğü operasyonda DHKP-C terör örgütünün sözde  sorumlusu  ile örgütün sözde memur sorumlusu , yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan ortak operasyonda DHKP-C terör örgütünün önemli iki sözde üst düzey sorumlusu yakalandı. Yakalanan şüphelilerden DHKP-C terör örgütü sözde Türkiye sorumlusu Yasemin Karadağ'ın 1992 yılından itibaren çeşitli tarihlerde birçok defa cezaevine girdiği ve toplamda 19 yıl hapis yattığı öğrenildi.

Son dakika... Örgüte ağır darbe! Türkiye sorumlusu yakalandıTerör örgütü DHKP-C'ye ağır darbe! Üst düzey 2 isim yakalandı

DİGİTAL MALZEMELERDEN ÇIKTI
2020 yılının Ağustos ayında yapılan operasyonda gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Karadağ'ın son operasyonlarda ele geçirilen dijital malzemelerin incelenmesi sonucunda sözde Türkiye sorumlusu olduğu belirlenince yapılan operasyonla yakalandı. Yasemin Karadağ'ın daha önce tutuklanan sözde Türkiye sorumlusu Cafer Sadık Eroğlu'ndan sonra Türkiye sorumlusu olarak görevlendirildiği belirtildi.


HÜCRE EVİNDE YAKALANDI
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonumda yakalanan bir diğer DHKP-C terör örgütünün sözde üst düzey yöneticisi olan Yeter Gönül Aydın'ın ise örgütün memur sorumlusu olduğu öğrenildi.


2000 yılından itibaren 3 defa cezaevine giren Aydın'ın dijital malzemelerin içindeki şifreli belgelerin incelenmesiyle sözde memur sorumlusu olduğu belirlendi. Yeter Gönül aydın, saklandığı hücre evinde yakalanarak gözaltına alındı. İki şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.