Yazı bitiremediler! Sadece onlar var.

Türkiye'nin birçok yerinde soğuk havanın etkisini göstermesiyle yüksek yerlere kar yağarken, Antalya'nın Demre ilçesindeki dünya cenneti Kekova'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Yatlarla Kekova'ya gelen yabancı turistler doğanın, denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Yer yer bulutların hakim olduğu kentte güneşli havayı görenlerin adresi dünyaca ünlü Konyaaltı sahili oldu. Havanın 18, deniz suyu sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Antalya’da dev dalgalara rağmen deniz keyfi yapanların olduğu görüld


Yazı bitiremediler! Sadece onlar var.

Yazı bitiremediler! Sadece onlar var

Türkiye'nin birçok yerinde soğuk havanın etkisini göstermesiyle yüksek yerlere kar yağarken, Antalya'nın Demre ilçesindeki dünya cenneti Kekova'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Yatlarla Kekova'ya gelen yabancı turistler doğanın, denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

• 21 Kasım 2020 - 08:49• Son Güncelleme: 

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları düşerken, Antalya'nın Demre ilçesindeki dünya cenneti Kekova'da yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor.Demre'ye gelen yerli ve yabancı turistler, yatlarla çıktıkları Kekova turunda bölgenin güzelliklerini görme fırsatı buluyor.Özellikle bu mevsimde Demre'yi en çok tercih edenler Rusya ve eski Sovyet ülkelerinden gelen turistler oluyor.Demre'nin Çayağzı Limanı'ndan yatla Kekova turuna çıkan turistler, Batık Kent, Simena Antik Kenti'ni görme fırsatı bulurken, güneşli havanın tadını da yatın üstünde ve önünde güneşlenerek çıkarıyor.Turistlerden bazıları yatın verdiği yüzme molasında Akdeniz'in mavi sularına dalıyor. Turistlerin yazdan kalma güzel bir günü yaşadıkları gezinti, Çayağzı Limanı'nda sona eriyor.Kekova'da denizin ve dansın tadını çıkaran Rus Anna Avdeeva, "Türkiye'ye ilk kez tatile geldim.​​​​​​​Kekova'da geçirdiğim bugün tatilimin en güzel günü oldu. Burası gerçekten bir dünya cenneti. Bu mevsimde denize girmek benim için bir rüya. Deniz çok harika idi.​​​​​​​Doyasıya yüzdüm. Herkese tavsiye ediyorum ve edeceğim. Kekova'ya gelin" dedi.​​​​​​​Rusya'nın St. Petersburg şehrinden gelen Nikina Krutov, "Türkiye'ye beşinci kez, Kekova'ya ilk kez geldim. Bu mevsimde denize girmek Rusya'da yaşayan birisi için tam bir rüya.​​​​​​​Çünkü gündüz bile benim şehrimde hava sıcaklığı 2 derece. Kekova'ya bugüne kadar niye gelmedim diye çok kızdım kendime. Kekova gerçekten büyüleyici bir güzellik. Yine geleceğim" diye konuştu.

Antalya'da turistlerin dalga keyfi

Antalya'da turistlerin dalga keyfi

Turizm kenti Antalya’da tatil yapan turistler tehlikeye aldırmadan dev dalgaların arasında denizin keyfini çıkardı.

Yazı bitiremediler! Sadece onlar var​​​​​​​Antalya’da dün etkili olan yağışın ardından bugün güneş yüzünü gösterdi.

Yer yer bulutların hakim olduğu kentte güneşli havayı görenlerin adresi dünyaca ünlü Konyaaltı sahili oldu.

Havanın 18, deniz suyu sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Antalya’da dev dalgalara rağmen deniz keyfi yapanların olduğu görüldü.

Turistler çocuklarıyla dalgaların arasında eğlenceli anlar yaşadı. Tehlikeye aldırmayan turistler dev dalgaların arasına atlayıp kulaç attı. Tedirgin olup giremeyenler ise zaman zaman dalgalardan kaçtı.

Konyaaltı sahiline gelen bazı vatandaşlar denize girerek yüzerken bazıları ise güneşlenmeyi tercih etti.

"DENİZ VE HAVA SÜPER"

Dev dalgaların arasında yüzen Hasan Güldük, “Dün hava yağmurluydu ve denize giremedik. Hüzün çöktü içimize. Bugün güneşi görünce denize geldik. Deniz ve hava süper. Şanslı bir şehirde yaşıyoruz. Bu dalgaların arasında iyi yüzücü olduğum için korkmadan yüzebiliyorum. Çok iyi yüzme bilmeyenlerin bu dalga arasında yüzmemesi gerekir. Dalga çok yüksek deniz kıyıya gelmiş durumda. Bu havada hiç üşümüyorum.” diye konuştu.

Antalya turist

 

 

Antalya turist

 

 

Antalya turist

 

 

Antalya turist

 

 

Antalya turist

 

 

Antalya turist

 

 

Antalya turist

 

 

Antalya turist

 

 

Antalya turist

 

 

Antalya turist