Son dakika:Yunanistan'dan bir provokasyon daha! Yunan askeri Meis'ten sonra Karaada'ya çıktı.

Yunanistan'ın Doğu Akdeniz'deki tahriklerinin ardı arkası kesilmiyor. Akdeniz'deki provokatif hamleleriyle gerilimi tırmandıran Yunanlar bilindiği gibi, Meis Adası'na asker çıkarmıştı. İşgalci Yunan tarafı şimdi de Karaada'ya asker çıkartarak yeni bir provokasyona imza attı. TRT'nın aktardığı habere göre Yunanistan, Karaada'ya asker çıkardı ve bazı binaları karargaha çevirdi..


Son dakika:Yunanistan'dan bir provokasyon daha! Yunan askeri Meis'ten sonra Karaada'ya çıktı.

'ın tahrikleri sürüyor! Meis'ten sonra 'ya çıktılar..

Giriş Tarihi: 10.9.2020  18:04 Son Güncelleme: 10.9.2020  18:05.

'nin  hamlelelerinden rahatsız olan  Doğu Akdeniz'de provokasyonunu sürdürüyor. Daha önce de gerilimi tırmandırıcı adımlar atan ve 'na asker çıkartan Yunanistan, şimdi de 'ya asker çıkartarak yeni bir provokasyona imza attı.

Yunanistan tahriklerine devam ediyor! Yunan askeri Meis'ten sonra Karaada'ya çıktı

'nin  hamlelelerinden rahatsız olan  Doğu Akdeniz'de provokasyonunu sürdürüyor.

Doğu Akdeniz'de tehlikeli gelişme: Yunanistan bir adaya daha asker çıkardı

Yunanistan Meis Adası'nın ardından Karaada'ya da asker çıkardı. Yunan Ordusu'nun birkaç binayı karargaha dönüştürdüğü de belirtildi.

Video Player

00:15 | 03:35

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.

Online Video Platform

Doğu Akdeniz nedeniyle yaşanan gerilim sürerken daha önce Meis Adası'na askeri sevkiyat yapan Yunanistan bu kez Karaada'ya da asker çıkardı.

TRT Haber'in aktardığı habere göre Yunanistan, bazı binaları da karargaha çevirdi.

Karada'daki Yunan askerleri görüntülenirken, Meis-Karada arası nöbet değişimi yaptıkları da görüldü.

Karaada, Türkiye'ye sadece 1.5 mil (yaklaşık 2.5 km) uzaklıkta yer alıyor.

MEİS'TEN SONRA KARAADA'YA ASKER ÇIKARDILAR
Gerilim sürerken daha önce 'na askeri sevkiyat yapan Yunanistan bu kez 'ya da asker çıkardı. 'nin aktardığı habere göre Yunanistan, Karaada'ya asker çıkardı ve bazı binaları da karargaha çevirdi.

Karaada'daki Yunan askerleri görüntülenirken, Meis- Karada arası nöbet değişimi yaptıkları da görüldü.

Karaada Türkiye'ye sadece 1.5 mil uzaklıkta yer alıyor.

Son dakika:'dan bir provokasyon daha! Yunan askeri Meis'ten sonra 'ya çıktı

 'de provokasyonunu sürdürüyor. Daha önce de gerilimi tırmandırıcı adımlar atan ve 'na asker çıkartan Yunanistan, şimdi de 'ya asker çıkartarak yeni bir provokasyona imza attı. ’nin aktardığı habere göre Yunanistan, Karaada'ya asker çıkardı ve bazı binaları da karargaha çevirdi.

Son dakika:Yunanistan'dan bir provokasyon daha! Yunan askeri Meis'ten sonra Karaada'ya çıktı

Doğu Akdeniz nedeniyle yaşanan gerilim sürerken daha önce Meis Adası'na askeri sevkiyat yapan Yunanistan bu kez Karaada'ya da asker çıkardı.
TRT'nin aktardığı habere göre Yunanistan, Karaada'ya asker çıkardı ve bazı binaları da karargaha çevirdi.

Doğu Akdeniz'de tehlikeli gelişme: Yunanistan bir adaya daha asker çıkardı

Yunanistan'dan Meis'ten sonra şimdi de Karaada provokasyonu

Karaada'daki Yunan askerleri görüntülenirken, Meis- Karada arası nöbet değişimi yaptıkları da görüldü.

Karaada Türkiye'ye sadece 1.5 mil uzaklıkta yer alıyor.

Yunanistan provokasyonunu sürdürüyor! Meis adasında Zodyak'la gayrimeşru devriye...

 

Son dakika: NATO karargahında kritik toplantı

 

Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz'den Türkiye - Yunanistan gerilimiyle ilgili çarpıcı yorum: Yunanistan her şeyini kaybeder 'de provokasyonunu sürdürüyor. Daha önce de gerilimi tırmandırıcı adımlar atan ve 'na asker çıkartan Yunanistan, şimdi de 'ya asker çıkartarak yeni bir provokasyona imza attı. ’nin aktardığı habere göre Yunanistan, Karaada'ya asker çıkardı ve bazı binaları da karargaha çevirdi.

'deki Türk hakimiyetini kabullenemeyen  ve 'dan skandal hamle! Fransa'nın satamadığı uçak Rafale...

’de ’nin sismik araştırmalarını hazmedemeyen  ve  bugün gerçekleştirilecek  görüşmesi öncesinde skandal bir adım daha attı. Edinilen son dakika habere göre Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Fransa'dan  savaş uçağı alacak.

Fransa'nın satamadığı uçak Rafale...

 'in, bugün Korsika'da  Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşmesi öncesinde, Yunan Deniz Kuvvetleri için iki Fransız fırkateyninin kiralanmasının masada olduğu ifade edildi.

Avrupa Birliği'nin güney ülkeleri (MED7), bugün Fransa'nın Korsika adasında bir araya gelecek.Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'in, bugün Korsika'da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya gelecek. Yunan basınının "Fransa'dan ödünç fırkateyn" başlıklarıyla aktardığı haberinde, Macron, Miçotakis'e yeni fırkateyn satılıncaya kadar 2019'da inşa edilmiş FREMM tipi iki fırkateynin finansal kiralama yoluyla Atina'ya tahsis edilmesinin önerileceği kaydedildi.

FRANSA ATİNA'YA 18 RAFALE UÇAĞI SATMAYA HAZIRLANIYOR
Yunan medyası görüşmede,Miçotakis'in Yunan hava kuvvetlerini güçlendirmenin yollarini aradığını bu bağlamda, Fransa'dan Rafale tipi savaş uçağı alımı, deniz kuvvetlerini için de "Belharra" tipi firkateyn alımının masada olacağı ifade edildi. Yunan medyası aynı zamanda, Fransa'nın Atina'ya 12'si yeni olmak üzere, toplamda  tipi savaş uçağı ve halihazırda iki firkateynini kiralamak için anlaşmaya varıldığını ileri sürdü. Öte yandan, Miçotakis'in önümüzdeki hafta Selanik'te Yunanistan'ın yeni silahlandırma programını açıklayacağı kaydedildi.

'deki Türk hakimiyetini kabullenemeyen  ve 'dan skandal hamle! Fransa'nın satamadığı uçak Rafale...