Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021)

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021)

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u ağırladı. İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor son dakika bulduğu golle 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Maç sonrası Trabzonspor liderliğini sürdürürken, Beşiktaş 4.sırada kaldı.

07 Kasım 2021 - 05:15 - Güncelleme: 07 Kasım 2021 - 11:01

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021)

Giriş Tarihi: 06.11.2021 Güncelleme Tarihi: 07.11.2021 

7 Kasım 2021 gazetelerin spor sayfalarına, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer haberlerine, 1 dakikada göz atın.

Derbide kazanan Trabzon! Beşiktaş 1-2 Trabzonspor (MAÇ SONUCU-ÖZET)

Derbide kazanan Trabzon! Beşiktaş 1-2 Trabzonspor MAÇ SONUCU-ÖZETSüper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u ağırladı. İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor son dakika bulduğu golle 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Maç sonrası Trabzonspor liderliğini sürdürürken, Beşiktaş 4.sırada kaldı. İşte detaylar...

Her yer bordo-mavi! Trabzon'da Beşiktaş galibiyeti sonrası coşkulu kutlamaSüper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Trabzonspor ile kozlarını paylaştı. Erkan Özdamar'ın yönettiği zorlu maçı Fırtına 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 1

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 2

OOO

Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2 golle mağlup etti

Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2 golle mağlup etti

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor'u ağırladı.

Maça iki takım da baskılı başladı ve rakip kalede tehlike yarattı. Siyah-beyazlılar ilk yarının büyük bir bölümünde üst üste ataklar geliştirse de Uğurcan'ı geçemedi.

İlk yarının sonlarında sahneye çıkan Abdulkadir Ömür, topu ağlara gönderdi ve Trabsonspor'u 1-0 öne geçirdi.

Devrede başka gol sesi çıkmadı ve Trabzonspor, soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 3

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 4

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 5

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 6

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 7

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 8

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 9

 

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 10

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 11

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 12

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 13

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 14

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 15

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 16

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 17

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 18

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 19

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 20

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 21

Günün spor manşetleri (7 Kasım 2021) - 22Derbide kazanan Trabzon! Beşiktaş 1-2 Trabzonspor (MAÇ SONUCU-ÖZET)

Giriş Tarihi: 06.11.2021 Güncelleme Tarihi: 06.11.2021 

Derbide kazanan Trabzon! Beşiktaş 1-2 Trabzonspor MAÇ SONUCU-ÖZETSüper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u ağırladı. İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor son dakika bulduğu golle 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Maç sonrası Trabzonspor liderliğini sürdürürken, Beşiktaş 4.sırada kaldı. İşte detaylar...

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Trabzonspor ile kozlarını paylaştı. Erkan Özdamar'ın yönettiği zorlu maçı Fırtına 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Beşiktaş'ın golü 62. dakikada Cyle Larin'den geldi. Trabzonspor'un golleri ise 45+4. dakikada Abdülkadir Ömür ve 90+6. dakikada Cornelius kaydetti.

KARTAL'DA 6 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Sporting'e 4-0 kaybedilen karşılaşmanın 11'inde 6 değişikliğe giderek Trabzonspor karşısında takımını sahaya sürdü. Sergen Yalçın; Sporting maçına 11'de başlayan Necip Uysal, Montero, Rıdvan Yılmaz, Mehmet Topal, Atiba Hutchinson ve Kenan Karaman'ın yerine Rosier, Vida, Umut Meraş, Pjanic, Teixeira ve Güven Yalçın'a görev verdi.

Kaleyi A Milli takım kadrosuna da çağırılan Ersin Destanoğlu'na emanet eden Yalçın, savunma dörtlüsünü; Rosier, Welinton, Vida ve Umut Meraş'tan oluşturdu. Savunmanın hemen önünde Josef'i görevlendiren Sergen Yalçın, hücum hattının sağında Ghezzal, ortasında Alex Teixeira ve Pjanic, solunda ise Larin'i sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adamın gol yollarındaki tercihi ise Güven Yalçın oldu.

SAVUNMA KOMPLE DEĞİŞTİ

Siyah-beyazlı ekipte, Sporting'e 4-0 kaybedilen karşılaşmanın savunma kurgusu Trabzonspor karşısında değişti. Sergen Yalçın, sakatlıkları nedeniyle Portekiz deplasmanında forma giyemeyen Vida ve Rosier'i 11'e koydu. Ayrıca o maçta yedek kulübesinde oturan Umut Meraş da Trabzonspor karşısında formasına kavuştu. Sporting maçında oynayan ve Trabzonspor karşısında da savunmada değişmeyen tek isim Welinton oldu.

N'KOUDOU 11 MAÇ SONRA KADRODA

Siyah-beyazlı ekibin Fransız kanat oyuncusu Kevin N'Koudou, 11 maçlık aranın ardından kadroya döndü.

N'Koudou, Trabzonspor maçıyla birlikte takıma döndü. Son olarak Yeni Malatyaspor ile oynanan karşılamada görev alan ve yaşadığı sakatlık sonrasında ligde 7, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maçta formasından ayrı kalan N'Kouodu, Trabzonspor maçının 21 kişilik kadrosuna dahil edildi.

ABDULLAH AVCI'YA TEPKİ

Beşiktaş taraftarları karşılaşma öncesinde eski teknik direktörleri Abdullah Avcı'ya tepki gösterdi.

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra tazminatı konusunda davalık olan Abdullah Avcı'ya tepki gösterildi. Stadyumda yer alan Beşiktaş taraftarları maç öncesinde eski teknik direktörleri aleyhinde uzun süre tezahüratlarda bulundu.

LÖSEV'E DESTEK

Siyah-beyazlı ekipte, Trabzonspor maçı öncesinde Lösemili Çocuklar Haftası'na destek geldi. Beşiktaşlı futbolcular, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle karşılaşma öncesinde ısınmaya LÖSEV tişörtleriyle çıktı.



TRABZONSPOR'DA 3 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın kadrosunda 3 değişikliğe giderek Beşiktaş maçına çıktı. Tecrübeli teknik adam; Edgar Ie'nin yerine Hüseyin Türkmen, Siopis'in yerine Bakasetas, Gervinho'nun yerine ise Nwakaeme'yi sahaya sürdü.

Kalede Uğurcan Çakır'dan vazgeçmeyen Avcı, savunma dörtlüsünü Dorukhan Toköz, Hüseyin Türkmen, Hugo ve Trondsen'den oluşturdu. Orta sahada Berat Özdemir, Hamsik ve Bakasetas'ı görevlendiren Avcı, hücum hattının sağında Abdülkadir Ömür, solunda Nwakaeme'yi 11'de oynattı. Avcı'nın gol yollarındaki tercihi ise Djaniny oldu.

DORUKHAN TOKÖZ ESKİ TAKIMINA RAKİP OLDU

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Dorukhan Toköz, eski takımına karşı ilk kez görev yaptı.

Geçtiğimiz sezon sonunda siyah-beyazlı ekiple sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz, Avrupa kulüpleriyle yaptığı görüşmelerden sonuç alamamış ve sonrasında Trabzonspor'a imza atmıştı. Dorukhan Toköz, Trabzonspor formasıyla ilk kez Vodafone Park'ta görev yaptı. 25 yaşındaki futbolcu, Bruno Peres'in yokluğunda mücadeleye 11'de başladı.

.Beşiktaş galibiyeti sonrası Trabzon’da coşkulu kutlama

  • Beşiktaş galibiyeti sonrası Trabzon’da coşkulu kutlama

    Beşiktaş galibiyeti sonrası Trabzon’da coşkulu kutlama

Trabzonspor’un deplasmanda 2-1 kazandığı Beşiktaş maçı sonrası Trabzon’da taraftarlar kent meydanında toplanarak galibiyeti kutladı.

 06.11.2021 - 22:49

 - 1

 Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’un, 12’nci hafta karşılaşmasında deplasmanda zirve mücadelesindeki önemli rakiplerinden Beşiktaş karşısında aldığı 2-1’lik galibiyet Trabzon’da coşkuyla kutlandı.

 - 2

İstanbul’da oynanan karşılaşmayı televizyondan takip eden Trabzon’daki taraftarlar, müsabakanın bitiş düdüğünün ardından kent meydanında toplanarak meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde horon ve kolbastı oynayarak takımlarının galibiyetini kutladı.

 - 3

Bu arada lider Trabzonspor da aldığı bu galibiyetle milli araya moralli girdi. Rakipleriyle puan farkını artıran bordo-mavililer, puan farkıyla namağlup zirvedeki yerini korudu. Milli maç arasının ardından Karadeniz ekibi 22 Kasım’da sahasında Gaziantep FK’yı konuk edecek.

 - 4

 

 - 5

 

 - 6

TRABZONSPOR 90+6'DA GOLÜ BULDU

İkinci yarı, ilk yarıya nazaran daha düşük tempoda başladı. Beraberliği arayan Beşiktaş, rakip kalede pozisyonlar üretti.

62. dakikada sahneye çıkan Larin, Beşiktaş'a beraberliği getirdi.

90+6'da kontra atağa çıkan Trabzonspor'da Cornelius, topu ağlara gönderdi ve takımını yeniden öne geçirdi.

Mücadelenin son dakikalarında çıkan tartışmada Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır kırmızı kart gördü.

Maçta başka gol olmadı ve Trabzonspor 3 puanın sahibi oldu.

Bu haber 991513 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Milyonlara temmuzda enflasyon zammı! Emekli ve memurun yüzü gülecek! Kök maaş ve en düşük maaş değişiyor 
Milyonlara temmuzda enflasyon zammı! Emekli ve memurun yüzü...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)