FETÖ’nün kanalında ’Erdoğan kaçacak’ diyen...

FETÖ'nün kanalında 'Erdoğan kaçacak' diyen Kılıçdaroğlu yıllar sonra yine aynı yalana başvurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin toplu bir kaçış planı içerisinde olduğu iftiralarının ilk olmadığı ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu 2014 yılında da, FETÖ'den kapatılan Samanyoluhaber'de "Erdoğan kaçsa da ülkeye getirip yargılayacağız" demişti.

24 Mayıs 2022 - 20:18

FETÖ'nün kanalında 'Erdoğan kaçacak' diyen Kılıçdaroğlu yıllar sonra yine aynı yalana başvurdu

Giriş Tarihi: 24.5.2022  18:18 Son Güncelleme: 24.5.2022  19:21

Son dakika | Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başkan Erdoğan hakkındaki iftirasına AK Parti'den sert yanıt: Kimin kaçtığını 15 Temmuz'da gördük

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün Sn Cumhurbaşkanımız ve ailesiyle ilgili yaptığı açıklamaları şiddetle kınıyoruz. Kılıçdaroğlu'nun beyanları, bir siyaset biçimi değil iftira kampanyasıdır…' dedi.

Son dakika | Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkan Erdoğan hakkındaki iftirasına AK Parti’den sert yanıt: Kimin kaçtığını 15 Temmuz’da gördükCHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün partisinin grup toplantısında Başkan Erdoğan'a yönelik sürdürdüğü iftira kampanyasını siyasetin "dip" noktasına çekti. Başkan Erdoğan'ın ailesini de yalan ve iftira dolu siyasetine alet etmeye kalkan Kılıçdaroğlu Meclis kürsüsünde "Erdoğan, vakıf süsü verdiği Türkiye merkezli paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Bu yurt dışındaki yapıların başında da Erdoğan'ın aile bireyleri geliyor." dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu sınır tanımaz iftira dolu sözlerine AK Parti'den hemen yanıt geldi. Sözcü Ömer Çelik, CHP liderine gereken yanıtı işte bu sözlerle verdi. Çelik "15 Temmuz'da kimin kaçtığını gördük" yanıtıyla Kılıçdaroğlu'na gerçekleri bir kez daha hatırlattı.

Parti grubunda konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Erdoğan ve yakın çevresinin bir kaçış planında olduğunu iddia ederek tepki çeken açıklamalara imza attı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert yanıt geldi. CHP liderinin bunu daha önce de söylediğine vurgu yapan Çelik, "Milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini, kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür." dedi. Kılıçdaroğlu'nun 17/25 Aralık sürecinde FETÖ’nün kanallarında "Erdoğan kaçacak" açıklamaları ve 15 Temmuz gecesi tankların arasından kaçarcasına geçtiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

FETÖ’nün kanalında ’Erdoğan kaçacak’ diyen Kılıçdaroğlu yıllar sonra yine aynı yalana başvurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve yakın çevresinin bir kaçış planının olduğunu iddia ederek tepki çeken ithamlarda bulundu.

AK PARTİ'DEN SERT TEPKİ:

Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan, vakıf süsü verdiği Türkiye merkezli paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Bu yurt dışındaki yapıların başında da Erdoğan'ın aile bireyleri geliyor." açıklamasına AK Parti'den çok sert tepki geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun iftira kampanyası yürüttüğünü söyledi. Çelik şu ifadeleri kullandı:

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün Sn Cumhurbaşkanımız ve ailesiyle ilgili yaptığı açıklamaları şiddetle kınıyoruz. Kılıçdaroğlu'nun beyanları, bir siyaset biçimi değil iftira kampanyasıdır. Kılıçdaroğlu, şimdiye kadar bir sürü temelsiz iddia ortaya atıp belge bilgi açıklayacağım dedi. Ancak açıklamaları hiçbir siyasi netice doğurmadı. Tüm bu açıklamalar çevre kirliliğinden başka bir şey üretmemiştir.

Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü kaçış'ına tepki yağıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Başkan Erdoğan ve ailesine yönelik, yalan ve iftira dolu sözlerle karalama kampanyası başlattı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN SINIR TANIMAZ SÖZLER! KAÇIŞ PLANI İFTİRASI
Kılıçdaroğlu, Başkan Erdoğan'ın yurt dışına devasa paralar aktardığını yalanını söyledi. Toplu bir kaçış planının yürürlükte olduğunu ve bu akşam saat 22.00'da belgeleriyle açıklama yapacağını belirten Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Kirlenmiş bürokratlara seslenmek istiyorum. Bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun onlara son iyiliği olsun. Suça bulaşmış bürokrat beni iyi dinle kardeşim. Sen bunların suç çarkını döndürürken kendilerini kurtarmak istiyorlar ama kurtarma planlarını içine seni bürokrat olarak asla dahil etmiyorlar. Evet, toplu bir kaçış planı yürürlükte. Bu işlenen suçlardan sana rol biçtiler, değişim geldiğinde halinin nice olacağını ise inan hiç umursamıyorlar. Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan, vakıf süsü verdiği Türkiye merkezli paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Bu yurt dışındaki yapıların başında da Erdoğan'ın aile bireyleri geliyor. Taşınan kara paralarla yurt dışında kurdukları paravan kurum üzerinden o yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkartmak istiyorlar."

ÖMER ÇELİK'TEN KILIÇDAROĞLU'NUN SKANDAL SÖZLERİNE YANIT:
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun iftira dolu siyaset kampanyasına gereken yanıtı işte bu sözlerle verdi:

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün Sn Cumhurbaşkanımız ve ailesiyle ilgili yaptığı açıklamaları şiddetle kınıyoruz. Kılıçdaroğlu'nun beyanları, bir siyaset biçimi değil iftira kampanyasıdır…

Kılıçdaroğlu, şimdiye kadar bir sürü temelsiz iddia ortaya atıp belge bilgi açıklayacağım dedi. Ancak açıklamaları hiçbir siyasi netice doğurmadı. Tüm bu açıklamalar çevre kirliliğinden başka birşey üretmemiştir.

 

Kılıçdaroğlu, Sn Cumhurbaşkanımızla ilgili "kaçacak" ifadesini kullanmış. Bunu daha önce de söylemişti. Ancak milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini, kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür.

Kılıçdaroğlu'nun devlet bürokrasisini sürekli olarak tehdit etmesi, Türkiye Cumhuriyeti devletini işlemez hale getirmeye dönük bir teşebbüstür. Bu hiçbir şekilde siyasi bir yaklaşım değil, geçmişte örnekleri görülen bir vesayet arayışıdır.

Kılıçdaroğlu'nun ülkemizi istikrarsızlaştırmaya dönük beyanları, cılız kalmaya mahkumdur. Bu beyanlar millet odaklı bir siyaset anlayışından yoksundur. Başkalarının dediklerinin kötü bir tercümesidir.

CHP yönetimi, siyasete nefret yazılımı yüklemeye çalışıyor. Bu CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarımızın haketmediği bir durumdur. Nefret siyasetine karşı durmaya kararlıyız.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun

YILLAR ÖNCE DE AYNI YALANA BAŞVURMUŞTU...
Kılıçdaroğlu'nun söz konusu açıklamaları sosyal medyada da büyük tepki topladı. CHP liderinin 17/25 Aralık sürecinde FETÖ'nün kanallarında "Erdoğan kaçacak" açıklamaları yeniden gündem geldi. Kılıçdaroğlu katıldığı yayında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Emin olun yurt dışına kaçmaktan başka çaresi yoktur. Erdoğan için söylüyorum kaçsa da onu bu ülkeye getireceğiz."

"BEN GEÇTİM O DA GEÇSEYDİ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışına kaçacağını söyleyen Kılıçdaroğlu 15 Temmuz darbe girişiminde tankların önünden kaçarcasına geçmişti. CHP lideri hain darbe girişiminin ardından kendisini bu sözlerle savunmuştu:

"Ben geçtim. O da gelip geçseydi. O da oradan yürüyerek geçseydi. Niye yürüyerek geçmedi? İşin o cephesi ayrı. Onu ayrıca tartışırız."

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ'DAN SERT TEPKİ:
Kılıçdaroğlu'nun skandal açıklamalarına tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Yıl 2014. Kendisini CHP'nin başına atayan FETÖ'cülerin kanalında, onların ağzıyla "kaçacak" diyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise fedakârca mücadele ediyor. Yıl 2022. FETÖnün Sözcüsü Kılıçdaroğlu yine "kaçacak" diyor. Recep Tayyip Erdoğan ise mücadelesine devam ediyor, edecek!

.

ÖMER ÇELİK: MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ'DA KİMİN KAÇTIĞINI GÖRMÜŞTÜR

Kılıçdaroğlu, Sn Cumhurbaşkanımızla ilgili "kaçacak" ifadesini kullanmış. Bunu daha önce de söylemişti. Ancak milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini, kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür. Cumhurbaşkanımızı hiç kimse nefret siyasetinin diliyle tehdit edemez.

Cumhurbaşkanımıza nefret siyasetiyle saldıranlara gerekli karşılığı siyaset ve hukuk temelinde vermeye devam edeceğiz."

FETÖ'nün kanalında 'Erdoğan kaçacak' diyen Kılıçdaroğlu yıllar sonra yine aynı yalana başvurdu | Video

YILLAR ÖNCE DE AYNI YALANA BAŞVURMUŞTU...

Kılıçdaroğlu'nun söz konusu açıklamaları sosyal medyada da büyük tepki topladı. CHP liderinin 17/25 Aralık sürecinde FETÖ'nün kanallarında "Erdoğan kaçacak" açıklamaları yeniden gündem geldi. Kılıçdaroğlu katıldığı yayında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Emin olun yurt dışına kaçmaktan başka çaresi yoktur. Erdoğan için söylüyorum kaçsa da onu bu ülkeye getireceğiz."

"BEN GEÇTİM O DA GEÇSEYDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışına kaçacağını söyleyen Kılıçdaroğlu 15 Temmuz darbe girişiminde tankların önünden kaçarcasına geçmişti. CHP lideri hain darbe girişiminin ardından kendisini bu sözlerle savunmuştu:

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan akıllara zarar '15 Temmuz' açıklaması: Ben geçtim o da gelip geçseydi | Video

"Ben geçtim. O da gelip geçseydi. O da oradan yürüyerek geçseydi. Niye yürüyerek geçmedi? İşin o cephesi ayrı. Onu ayrıca tartışırız."

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ'DAN SERT TEPKİ:

Kılıçdaroğlu'nun skandal açıklamalarına tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Yıl 2014. Kendisini CHP'nin başına atayan FETÖ'cülerin kanalında, onların ağzıyla "kaçacak" diyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise fedakârca mücadele ediyor. Yıl 2022. FETÖnün Sözcüsü Kılıçdaroğlu yine "kaçacak" diyor. Recep Tayyip Erdoğan ise mücadelesine devam ediyor, edecek!

 

 

 

 

Kılıçdaroğlu'nun beyanlarının siyaset biçimi değil, iftira kampanyası olduğunu belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu, şimdiye kadar bir sürü temelsiz iddia ortaya atıp belge bilgi açıklayacağım dedi ancak açıklamaları hiçbir siyasi netice doğurmadı. Tüm bu açıklamalar çevre kirliliğinden başka bir şey üretmemiştir. Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanımızla ilgili 'kaçacak' ifadesini kullanmış. Bunu daha önce de söylemişti ancak milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür.

Kılıçdaroğlu'nun devlet bürokrasisini sürekli olarak tehdit etmesi, Türkiye Cumhuriyeti devletini işlemez hale getirmeye dönük bir teşebbüstür. Bu hiçbir şekilde siyasi bir yaklaşım değil, geçmişte örnekleri görülen bir vesayet arayışıdır. Kılıçdaroğlu'nun ülkemizi istikrarsızlaştırmaya dönük beyanları, cılız kalmaya mahkumdur. Bu beyanlar millet odaklı bir siyaset anlayışından yoksundur. Başkalarının dediklerinin kötü bir tercümesidir. CHP yönetimi, siyasete nefret yazılımı yüklemeye çalışıyor. Bu, CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarımızın hak etmediği bir durumdur. Nefret siyasetine karşı durmaya kararlıyız. Cumhurbaşkanımızı hiç kimse nefret siyasetinin diliyle tehdit edemez. Cumhurbaşkanımıza nefret siyasetiyle saldıranlara gerekli karşılığı siyaset ve hukuk temelinde vermeye devam edeceğiz." Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 990861 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz