Beyoğlu’nda PKK destekçilerinden AK Partili Başkan’a alçak...

Beyoğlu'nda PKK destekçilerinden AK Partili Başkan'a alçak saldırı!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Kemal Kılıçdaroğlu'na seçimlerde destek veren HDP'li grup Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve eşi Seyhan Yıldız’ın önünü kesti. PKK’nın işaretini yapan grup “Burada konuşturma yaptırmayız” dedi. Saldırganlar Türk bayrağı taşıyan kadınların üzerlerine de yürüyüp küfürler etti. Yaşanan olayı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız A Haber ekranlarında anlattı.

18 Mayıs 2023 - 01:45

PKK destekçilerinden AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'a saldırı! O anları A Haber'de anlattı: Bayraktan rahatsız oluyorlar

Giriş Tarihi: 18.05.2023 Güncelleme Tarihi: 18.05.2023 

Beyoğlu'nda PKK destekçilerinden AK Partili Başkan'a alçak saldırı!

İstanbul Beyoğlu'nda 7'li koalisyon adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen HDP'liler Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve eşi Seyhan Yıldız’ın önünü kesti. Başkan Yıldız’ın elini tutup terör örgütü PKK’nın işaretini yapan grup “Burada konuşturma yaptırmayız” dedi. Saldırganlar Türk bayrağı taşıyan kadınların üzerlerine de yürüyüp küfürler etti.

PKK destekçilerinden AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’a saldırı! O anları A Haber’de anlattı: Bayraktan rahatsız oluyorlarİstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Kemal Kılıçdaroğlu'na seçimlerde destek veren HDP'li grup Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve eşi Seyhan Yıldız’ın önünü kesti. PKK’nın işaretini yapan grup “Burada konuşturma yaptırmayız” dedi. Saldırganlar Türk bayrağı taşıyan kadınların üzerlerine de yürüyüp küfürler etti. Yaşanan olayı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız A Haber ekranlarında anlattı. İşte detaylar...

İstanbul Okmeydanı'nda 7'li koalisyon ortağı HDP sempatizanı grup Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve eşi Seyhan Yıldız'ın önünü kesti.

Başkan Yıldız'ın elini tutup terör örgütü PKK'nın işaretini yapan grup "Burada konuşturma yaptırmayız" dedi. Saldırganlar Türk bayrağı taşıyan kadınların üzerlerine de yürüyüp küfürler etti.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA TERÖR SEMPATİZANLARINDAN ENGEL!

Beyoğlu Belediye başkanı Haydar Ali Yildiz Seçim çalışmaları kapsamında gezdiği, halk evinin olduğu bölgede, Okmeydanı'nda, PKK sempatizanı grubun engellemesi ile karşılaştı.

"BURADA KONUŞTURMAYIZ!"

Haydar Ali Yildız'ın elini tutan ve terör örgütü PKK'nın zafer işaretini yapan grup "Burada konuşturma yaptırmayız" diyerek taşkınlık çıkardı. Saldırganlar ellerinde Türk bayrağı taşıyan kadınlara da saldırdı.

Yaşlı bir kadına ağza alınmayacak küfürler ederek hakaret etti. Terör destekçisi kişiler hakkında inceleme başlatıldı.

ELİMİZDEKİ BAYRAKTAN RAHATSIZ OLDULAR

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız A Haber'e yaptığı açıklamada yaşananları anlattı.

"Eşim ve teşkilatımla birlikte seçim için kampanya yürütüyorduk. Beyoğlu'nun sokaklarını dolaştırdık. Milletimiz desteğini aldık. Sütlüce mahallemizde vatandaşımıza teşekkür ediyorduk. Önce karşıma biri çıktı "Burada bu kampanyayı yapamazsınız. Bu yasal değil. Buralara sizi sokmayız. Buralar kurtarılmış bölge" gibi ifadeler kullandılar. Elimizdeki bayraklardan rahatsız oldular. Sınır tanımıyorlar. "

Beyoğlu’nda PKK destekçilerinden AK Partili Başkan’a alçak saldırı!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde PKK destekçilerinden çirkin saldırı... Okmeydanı'nda 7'li koalisyon ortağı HDP sempatizanı grup Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve eşi Seyhan Yıldız'ın önünü kesti.

Başkan Yıldız'ın elini tutup terör örgütü PKK'nın işaretini yapan grup "Burada konuşturma yaptırmayız" dedi. Saldırganlar Türk bayrağı taşıyan kadınların üzerlerine de yürüyüp küfürler etti.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA TERÖR SEMPATİZANLARINDAN ENGEL!

Beyoğlu Belediye başkanı Haydar Ali Yildiz Seçim çalışmaları kapsamında gezdiği, halk evinin olduğu bölgede, Okmeydanı'nda, PKK sempatizanı grubun engellemesi ile karşılaştı.

"BURADA KONUŞTURMAYIZ!"

Haydar Ali Yildız'ın elini tutan ve terör örgütü PKK'nın zafer işaretini yapan grup "Burada konuşturma yaptırmayız" diyerek taşkınlık çıkardı.

Saldırganlar ellerinde Türk bayrağı taşıyan kadınlara da saldırdı.

Yaşlı bir kadına ağza alınmayacak küfürler ederek hakaret etti. Terör destekçisi kişiler hakkında inceleme başlatıldı.

BAŞKAN YILDIZ'DAN AÇIKLAMA!

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız konuyla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulundu. Yıldız açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Bugün Okmeydanı'nda maalesef tatsız bir olay yaşadık. "Bayrağı elden bırakma" türküsüyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşekkürlerini mahalle mahalle yaptığımız sevgi yürüyüşümüzde komşularımıza iletiyoruz. Seçim kampanyası süresince tam bir demokrasi şöleni yaşadığımız Beyoğlumuz'da bugün marjinal gruplar terör örgütünün zafer işaretini yaparak bize fiili saldırıda bulunmaya çalıştılar. Daha fazlası, elinde Türk bayrağı olan kadınlarımıza saldırdılar, yaşlı bir teyzemize ağza alınmayacak küfürler savurdular.

Muhalif seçmeni elleriyle yaptıkları yapmacık kalplerle kandıran, sevgi kazanacak diyerek algı yapan ama seçim gecesi tüm ülkenin önünde tiyatro oynayarak gerçeği saklayan iki büyükşehir başkanı; bu sevgisizlik, bu hazımsızlık, bu gerilim sizin eseriniz. Sizin samimiyetsiz sevginize, yapmacık kalplerinize en güzel cevabı milletimiz verdi. Vatanını, bayrağını, devletini sakladığı tertemiz yüreklerini Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha yuva yaptı, yurt yaptı. 28 Mayıs'ta bayrak kazanacak, vatan kazanacak, milletimiz kazanacak.

"Yapmacık kalplerinize en güzel cevabı milletimiz verdi"

Seçim sonrası mahalle mahalle teşekkür için dolaşırken saldırıya uğradıklarını belirten Haydar Ali Yıldız, sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı:

Bugün Okmeydanı’nda maalesef tatsız bir olay yaşadık. 'Bayrağı elden bırakma' türküsüyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşekkürlerini mahalle mahalle yaptığımız sevgi yürüyüşümüzde komşularımıza iletiyoruz. Seçim kampanyası süresince tam bir demokrasi şöleni yaşadığımız Beyoğlu'muzda bugün marjinal gruplar terör örgütünün zafer işaretini yaparak bize fiili saldırıda bulunmaya çalıştılar. Daha fazlası, elinde Türk bayrağı olan kadınlarımıza saldırdılar, yaşlı bir teyzemize ağza alınmayacak küfürler savurdular.

Muhalif seçmeni elleriyle yaptıkları yapmacık kalplerle kandıran, sevgi kazanacak diyerek algı yapan ama seçim gecesi tüm ülkenin önünde tiyatro oynayarak gerçeği saklayan iki büyükşehir başkanı; bu sevgisizlik, bu hazımsızlık, bu gerilim sizin eseriniz.

Sizin samimiyetsiz sevginize, yapmacık kalplerinize en güzel cevabı milletimiz verdi. Vatanını, bayrağını, devletini sakladığı tertemiz yüreklerini Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha yuva yaptı, yurt yaptı.

28 Mayıs'ta bayrak kazanacak, vatan kazanacak, milletimiz kazanacak.

Beyoğlu Belediye Başkanı'nın otobüsü terör örgütü yandaşları tarafından kesildi

Saldırganlar hakkında hukuki işlem başlatıldı.

Bayraktan rahatsız oluyorlar"BAYRAKTAN RAHATSIZ OLUYORLAR"

Bu haber 236835 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...