Başkan Erdoğan’dan Kocaeli’de toplu açılış töreninde...

Başkan Erdoğan'dan Kocaeli'de toplu açılış töreninde önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmit Milli İrade Meydanı'nda TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in uyuşturucuyla ilgili sözlerine tepki göstererek, "Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur. Ama hanımefendi sen kendi çatının altındakini düşün. Bizim mücadelemiz nettir" ifadelerini kullandı.

07 Ağustos 2022 - 01:53

Başkan Erdoğan'dan Kocaeli'de toplu açılış töreninde önemli açıklamalar
Giriş Tarihi: 6.8.2022  18:21Son Güncelleme: 6.8.2022  20:12
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Kocaeli'de toplu açılış töreninde önemli açıklamalar
Başkan Erdoğan'dan Kocaeli'deki toplu açılış töreninde Millet İttifakı'na yüklendi: Curcuna masasını birkaç aday çıkaracak kapasitede görüyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Meral Akşener’e: Önce haddini bileceksin

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Meral Akşener’e: Önce haddini bileceksinCumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanKocaeli’de yapımı tamamlanan projelerin açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur. Mücadelemizi de sonuna kadar verdik, veriyoruz ve vereceğiz." dedi. 6'lı masaya tepki gösteren Erdoğan, "Her kafadan bir sesin çıktığı bu curcuna masasını, bir değil birkaç aday çıkartabilecek kapasitede görüyorum." açıklamasında bulundu.

Son dakika bilgisine göre Başkan Recep Tayyip ErdoğanKocaeli'de toplu açılış törenine katıldı. Başkan Erdoğan, Milli İrade Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in uyuşturucuyla mücadele ile ilgili sözlerini hatırlatarak "20 yıllık iktidarımızda biz uyuşturucuyla mücadelede gerekeni yapmamışız diyor. Hanımefendi önce şunu bileceksin. Bizim iktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yoktur. Sen Tayyip Erdoğan'ı bu noktada iyi bilirsin." dedi. İşte son dakika açıklamaları...

Başkan Erdoğan’dan Kocaeli’deki toplu açılış töreninde Millet İttifakı’na yüklendi: Curcuna masasını birkaç aday çıkaracak kapasitede görüyorumBaşkan Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de düzenlenen TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan Meral Akşener'e uyuşturucu ile mücadele konusunda tepki göstererek "Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur. Ama hanımefendi sen kendi çatının altındakini düşün." dedi. Diğer yandan Millet İttifakı'na yüklenen Başkan Erdoğan "Her kafadan bir sesin çıktığı curcuna masasını birkaç aday çıkaracak kapasitede görüyorum." ifadelerini kullandı.
Son dakika: Başkan Erdoğan’dan Kocaeli’de toplu açılış töreninde önemli açıklamalar

Son dakika bilgisine göre Başkan Recep Tayyip ErdoğanKocaeli'de toplu açılış törenine katıldı. Başkan Erdoğan, Milli İrade Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in uyuşturucuyla mücadele ile ilgili sözlerini hatırlatarak "20 yıllık iktidarımızda biz uyuşturucuyla mücadelede gerekeni yapmamışız diyor. Hanımefendi önce şunu bileceksin. Bizim iktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yoktur. Sen Tayyip Erdoğan'ı bu noktada iyi bilirsin." dedi. İşte son dakika açıklamaları...

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

Ülkemize hizmet mücadelemizde Kocaeli hep yanımızda oldu. Bizde kalkındırmak için her türlü desteği verdik veriyoruz. 17 Ağustos 1999'da merkezi Kocaeli olan büyük depremle sarsıldık. Kaybettiğimiz vatandaşlarımızı yad ediyorum. Hükümetlerimiz dönemlerinde daha güvenli yerleşim yerleri inşa etmek için tüm imkanları seferber ettik. Kocaeli'ni yeniden ayağa kaldırdık.

"ESER YOLUNDAN ASLA ŞAŞMADIK"

İnşa ettiğimiz otoyol, köprülerle, limanlarla ve toplu konut projeleriyle ülkemizin geleceği burada şekilleniyor. Kocaeli tüm yatırımların merkezinde yer alarak, destan üstüne destan yazıyor. Yeşilinin ve denizinin doğal güzellikleriyle iç turizmde önemli olan Kocaeli bu alanda kendini geliştiriyor. Ülkemizin dört bir yanından gelmiş olsa da aynı ortak gelecek hayali etrafında kenetlenmiş, kardeşlik iklimiyle gurur duyuyoruz. Sizler gibi yol arkadaşlarına sahip olmakla iftihar ediyorum. Biz milletimizle yoldaş olduğumuz için eser yolundan asla şaşmadık.

"PRANGALARDAN KURTULARAK BÜYÜK TÜRKİYE'NİN İNŞASINA BAŞLADIK"

Kendilerine milleti değil darbecileri, teröristleri yoldaş kılanlar ise milletimizle aynı kıbleye yönelmemiş aynı duyguları paylaşmamış mankurtlardır. Attığımız her adımda siyasetçisinden aydınına serzenişler işitiyoruz. Suriye'de adımlar atarsanız şu felaketler gelir. Akdeniz'de şu ülkeye rağmen anlaşma yaparsınız şöyle çoraplar örülüyor diyorlar. Ülkenin menfaatine her konuda birileri vekalet ettikleri adına tehditleri dile getiriyorlar. Binlerce yıllık devlet geleneğimizden aldığımız ilhamla prangaları kırarak sırtımızdaki kamburları atarak büyük ve güçlü Türkiye inşasına başladık. Nice tuzaklara sinsi oyunlara rağmen bu yoldan dönmedik.

AKŞENERE "UYUŞTURUCU" TEPKİSİ

(Meral Akşener'e) Yavru muhalefetten bir tanesi aynı zamanda Kocaeli milletvekili. Geçenlerde bir açıklaması oldu. 20 yıllık iktidarımızda biz uyuşturucuyla mücadelede gerekeni yapmamışız diyor. Hanımefendi önce şunu bileceksin. Bizim iktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yoktur. Sen Tayyip Erdoğan'ı bu noktada iyi bilirsin.
Cumhurbaşkanı Erdoğandan Akşenere uyuşturucuyla mücadele tepkisi
Nasıl oluyor da sen bunu konuşuyorsun. Bunların hepsiyle gerekli biz mücadeleyi verdik veriyoruz ve vereceğiz. Bu konuyla ilgili İçişleri Bakanımızın verdiği mücadele kabinemizin veridği mücadele bilinen bir gerçektir.

Önce kendi kadronun içerisinde ve ana muhalefetin içinde sulu kuru uyuşturucuları alanları düşün. Dolayısıyla önce haddini bileceksin.

TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİNDEN RAHATSIZ OLANLAR UMUDUNU 2023'E BAĞLAMIŞLAR

Bu güçlü iradeyi yenemediler. 70 bin kişi var burada. Türkiye'nin kalkınmasından rahatsızlık duyan çevrelerin hepsi ümitlerini 2023'e bağlamışlar. Son dönemde sıkıntılardan cesaret aldılar. Türkiye'nin siyasi askeri en güçlü döneminden geçtiğimiz için başka sermayeleri yok. Türkiye'nin, bu kardeşinizin tüm düşmanları bunlara gaz verdikçe coşuyorlar. Kendi aralarında bir cumhurbaşkanı adayı çıkaramadılar. Masada 6 kişi var masanın altında da bir tane. Toplam 7. Her kafadan bir sesin çıktığı curcuna masasını birkaç aday çıkaracak kapasitede görüyorum. Bu tezgahla ilk defa karşılaşmıyoruz. Muhtar bile olamaz dediler. Ülkenin önce başbakanlık, ilk cumhurbaşkanı olduk. Yetmedi sistemi değiştirip tekrar cumhurbaşkanı seçildik.

2023'ten zaferle çıkacağız. Onlar husumet çıtası yükselttikçe biz de mücadele çıtasını yükselttik. Bu tezgahlar gizli kuruluyordu, sonra pervasızlaştılar. Ülkemizi mahvetme niyetlerini ifade etmeye başladılar. 2018'de ekonomimize yapılan saldırı böyle başladı. Ülkenin yönetiminde darbeyle başaramadıkları değişimi, 2023'te sandıkta değiştirme planını açıkça anlatmışlardı. Buradan sesleniyorum, 2023 Haziran'ı gelip çattığında adaylara şu gözle bakın. Bu isimlerden hangisi ülkenin başına geldiğinde dönemsel sorunları çözebilir. Hangisi küresel mücadeleden çıkarabilir. Gençlerimize daha iyi bir gelecek bırakmamızı sağlayabilir. Her vatandaşımdan bu soruları cevaplayıp, doğru tercihi yapmasını bekliyorum.

Ne ideolojik sapkınlıklara ne köken fanatizmine kendimizi kaptırdık. İliğini emen kerameti kendinden menkul bir avuç vesayetçiye eyvallah etmedik. En uzun siyaseti buna borçluyuz. Bay Kemal gibi İBB Başkanıyla musluk açmıyoruz.

Başkan Erdoğan'dan Meral Akşener'e "uyuşturucu" yanıtı: İktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yok

Başkan Erdoğan’dan Meral Akşener’e uyuşturucu yanıtı: İktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yokKocaeli'de hitap eden Başkan Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in uyuşturucu ile mücadelede hükümeti hedef alan sözlerine yanıt verdi. "Sen önce kendi kadronun içerisinde ve ana muhalefetin içinde sulu kuru bu uyuşturucuları alanları düşün. Sen kimlerle beraber yol yürüdüğünün farkında mısın?" ifadelerine yer veren Başkan Erdoğan, "Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur. Mücadelemizi de sonuna kadar verdik, veriyoruz ve vereceğiz." dedi.

Başkan Erdoğan, Kocaeli'de Milli İrade Meydanı'nda vatandaşlara seslendi.

Konuşmasının hemen başında sözü uyuşturucu ile mücadeleye getiren Başkan Erdoğan, Meral Akşener'in "hükümet uyuşturucu ile mücadele etmemiş" iftirasına çok sert ve net yanıt verdi.

"İKTİDARIMIZDA NE SULU NE KURU UYUŞTURUCUYA YER YOK"

Akşener'i topa tutan ve ağır eleştiri getiren Başkan Erdoğan, "Şimdi bir yere geleceğim, burada bunu söylemek istemezdim malum bir ana muhalefet var bir de onun yanında yavru muhalefetler var. Bunlardan yavru muhalefetten bir tanesi aynı zamanda Kocaeli milletvekili. Hiç değinmek istemezdim fakat geçenlerde bir açıklaması oldu. Hanımefendi önce şunu bileceksin bir defa bizim iktidarımızda ne sulu ne kuru uyuşturucuya yer yoktur." dedi.

"SEN ÖNCE KENDİ İÇİNDEKİ BU UYUŞTURUCULARI ALANLARI DÜŞÜN"

"Sen Tayyip Erdoğan'ı bu noktada iyi bilirsin" ifadelerine yer veren Başkan Erdoğan, "Bunların hepsiyle biz gerekli mücadeleyi verdik, veriyoruz. Sen önce kendi kadronun içerisinde ve ana muhalefetin içinde sulu kuru bu uyuşturucuları alanları düşün. Sen kimlerle beraber yol yürüdüğünün farkında mısın? Dolayısıyla önce haddini bileceksin, önce bir defa AK Parti iktidarının bu noktada uyuşturucuyla mücadelesini inkar etmeyeceksin.

Mücadelemizi de sonuna kadar verdik, vereceğiz. Ama hanımefendi sen önce kendi çatının altındakileri düşün onlarla beraber nasıl yol yürüdüğünü düşün. Bizim bu noktada mücadelemiz nettir, kesindir." yanıtını verdi.


’’Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur’’''BİZİM KİTABIMIZDA UYUŞTURUCUYA YER YOKTUR''

MERAL AKŞENER KENDİSİNE "UYUŞTURUCU" SORUSU SORAN GENÇLERE PARMAK SALLADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Yalova'da esnafı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yanına gelen bir grup gencin, 'uyuşturucu ile mücadele' konusundaki sorusuna Akşener oldukça sert şekilde yanıt verdi.

GERGİN TAVRI VE PARMAK SALLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

İYİ Parti liderinin gergin tavrı sırasında gençlere parmak sallaması da dikkatlerden kaçmadı.

Genç kızın korku ve çekince dolu gözlerle Akşener'i dinlemesi sosyal medyada gündem oldu.


"SİZ DÜRTTÜĞÜNÜZ İÇİN CEVAP VERECEĞİM"

Akşener, genç kıza verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

"Ben Sayın Soylu'nun o tweet'lerine cevap vermemiştim. Siz şimdi dürttüğünüz için cevap vereceğim. Sayın Soylu diyor ki, 'Uyuşturucuyla mücadele 2016, 15 Temmuz sonrası.' Peki, AK Parti iktidarı 2002'de başladı değil mi? Sayın Cumhurbaşkanımız o zaman Başbakanımız mıydı? Evet. Demek ki bütün o süreç içerisinde katiyetle Sayın Soylu iddiasına göre sevgili yavrucuğum, uyuşturucu mücadelesini bu arkadaşlar yapmamış.

"BU CEVAPLARI SORDUNUZ DİYE VERİYORUM"

Şimdi ben Sayın Cumhurbaşkanı'na, Sayın Erdoğan'a soruyorum; Süleyman Soylu'nun dedikleri doğru mudur? Captagon'la ilgili mevzuya girin, Google'a sevgili kızlarım. Kimin zamanında olduğunu anlarsınız. O ilgili kişi de şu anda sarayda. Tamam mı canım. Bak hiç bu cevapları vermeyecektim, sordunuz veriyorum şimdi. İyi ki de sordunuz."

Akşener soru soran gençlere parmak salladıAKŞENER SORU SORAN GENÇLERE PARMAK SALLADI
’Mummy’ sosyal medyanın gündeminde'MUMMY' SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE
Akşener soru soran gençlere parmak salladı

2023'TEN DE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

2023'ten zaferle çıkacağız. Onlar husumet çıtası yükselttikçe biz de mücadele çıtasını yükselttik. Bu tezgahlar gizli kuruluyordu, sonra pervasızlaştılar. Ülkemizi mahvetme niyetlerini ifade etmeye başladılar. 2018'de ekonomimize yapılan saldırı böyle başladı. Ülkenin yönetiminde darbeyle başaramadıkları değişimi, 2023'te sandıkta değiştirme planını açıkça anlatmışlardı. Buradan sesleniyorum, 2023 Haziran'ı gelip çattığında adaylara şu gözle bakın. Bu isimlerden hangisi ülkenin başına geldiğinde dönemsel sorunları çözebilir. Hangisi küresel mücadeleden çıkarabilir. Gençlerimize daha iyi bir gelecek bırakmamızı sağlayabilir. Her vatandaşımdan bu soruları cevaplayıp, doğru tercihi yapmasını bekliyorum.

’’Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur’’''BİZİM KİTABIMIZDA UYUŞTURUCUYA YER YOKTUR''
’’Bir cumhurbaşkanı adayı çıkaramadılar''BİR CUMHURBAŞKANI ADAYI ÇIKARAMADILAR"



Başkan Erdoğan’dan SİHA mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmit Milli İrade Meydanı'nda TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in uyuşturucuyla ilgili sözlerine tepki göstererek, "Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur. Ama hanımefendi sen kendi çatının altındakini düşün. Bizim mücadelemiz nettir" ifadelerini kullandı.
Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri
E-Posta: [email protected].

Bu haber 702396 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya görüşecekler
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya...
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya görüşecekler
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya...