Başkan Erdoğan: Afyonkarahisar-Şuhut arası 12 dakikaya düşecek

Başkan Erdoğan: Afyonkarahisar-Şuhut arası 12 dakikaya düşecek

Son dakika haberleri: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar-Şuhut Yolu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, 2023'te bölünmüş yol uzunluğunun 30 bin KM'yi bulacağını söyledi. Başkan Erdoğan ayrıca Afyonkarahisar-Şuhut arasının 12 dakikaya düşeceğini de duyurdu.

02 Şubat 2023 - 17:01

Son dakika: Başkan Erdoğan: Afyonkarahisar-Şuhut arası 12 dakikaya düşecek

Giriş Tarihi: 2.2.2023  14:25 Son Güncelleme: 2.2.2023  17:03

Başkan Erdoğan Afyonkarahisar - Şuhut yolu açtı! 12 dakikaya düşecek | 2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 bin KM'yi bulacak

Son dakika haberleri: Başkan Recep Tayyip ErdoğanAfyonkarahisar-Şuhut Yolu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Afyonkarahisar-Şuhut arasının 12 dakikaya düşeceğini belirten Başkan Erdoğan, "2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 bin km'yi bulacak." dedi.

Başkan Erdoğan Afyonkarahisar - Şuhut yolu açtı! 12 dakikaya düşecek | 2023’te bölünmüş yol uzunluğu 30 bin KM’yi bulacakSon dakika haberleri: Başkan Recep Tayyip ErdoğanAfyonkarahisar-Şuhut Yolu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, 2023'te bölünmüş yol uzunluğunun 30 bin KM'yi bulacağını söyledi. Başkan Erdoğan ayrıca Afyonkarahisar-Şuhut arasının 12 dakikaya düşeceğini de duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı BakanlığıAfyonkarahisar-Şuhut bölünmüş kara yolu Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı törenle hizmete giriyor.

Son dakika: Başkan Erdoğan: Afyonkarahisar-Şuhut arası 12 dakikaya düşecek

Son dakika haberleri: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Afyonkarahisar - Şuhut Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Hayata geçirilen projeyle birlikte Afyonkarahisar-Şuhut arasının 12 dakikaya düşeceğini söyleyen Başkan Erdoğan, "2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 bin km'yi bulacak." diye konuştu.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"YOL PROJELERİMİZİN ÜLKEMİZE ÇOK YÖNLÜ FAYDASI VAR"

"Hamd olsun karayolu yatırımlarında pek az eksiğimizin kaldığı bir döneme kavuştuk. Diğer yollarımızın da kalitesini artırıyoruz. Her yatırımımız gibi yol projelerimizin de ülkemize çok yönlü faydası var.

Vatandaşlarımız bu yolları kullanarak sevdiklerine kolayca kavuşuyor. Yolcu ve yük taşımacılığı yapan araçlarımız çok fazla yıpranmadan gidecekleri yere varıyor. İster binek ister ticari araç olsun tüm şoförlerimizin kabusu olan dağları tünellerle deldik. Azgın suları köprülerle aştık. Bugün ülkemizde karayollarında bir yerden bir yere tek başına gidip gelmek keyif haline gelmiştir.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Hamd olsun karayolu yatırımlarında pek az eksiğimizin kaldığı bir döneme kavuştuk. Diğer yollarımızın da kalitesini artırıyoruz. Her yatırımımız gibi yol projelerimizin de ülkemize çok yönlü faydası var. Vatandaşlarımız bu yolları kullanarak sevdiklerine kolayca kavuşuyor. Yolcu ve yük taşımacılığı yapan araçlarımız çok fazla yıpranmadan gidecekleri yere varıyor. İster binek ister ticari araç olsun tüm şoförlerimizin kabusu olan dağları tünellerle deldil. Azgın suları köprülerle aştık. Bugün ülkemizde karayollarında bir yerden bir yere tek başına gidip gelmek keyif haline gelmiştir.

BÖLÜNMÜŞ YOL 2023'TE 30 BİN KM OLACAK

Anlattıklarım sadece ulaştırmanın karayolu ayağıyla ilgilidir. 2023'te bölünmüş yol 30 bin KM'yi bulacak.

AFYONKARAHİSAR-ŞUHUT ARASI 12 DAKİKAYA DÜŞECEK

Afyonkarahisar-Şuhut arası 12 dakikaya düşecek. Eğitimden sağlığa her alanda artık ülkemizin her fertleri artık hayallerini gerçekleştirebilecek imkanlara sahiptir. Her kesimden vatandaşın bu zemin üzerinde inşa ettikleri başarı hikayelerini duydukça gururlanıyoruz. Hayır dualarını işitmek tüm yorgunluğumuzu almaya yetiyor.

Afyonkarahsiar Şuhut Karayolu'nun bir kez daha milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

22 KM UZUNLUĞUNDA

Bakanlıktan yapılan açıklamada, tek yön olarak hizmet veren 22 kilometre uzunluğundaki Afyonkarahisar-Şuhut yolunun bölünmüş yol standardına yükseltildiği ifade edilerek şöyle denildi:

YILLIK TOPLAM 76,4 MİLYON TL TASARRUF SAĞLANACAK
Afyonkarahisar-Şuhut yolunun bitümlü sıcak karışım kaplamalı bölünmüş yol standardına yükseltilmesiyle Şuhut ilçesinin başta Afyonkarahisar olmak üzere bölgedeki merkezlere güvenli ve konforlu erişimi tesis edildi. Ayrıca, hızlı ve kolay ulaşımın sağlanmasıyla ilçenin gelişiminin önü açıldı. Yolun hizmete girmesiyle seyahat süresi 27 dakikadan 12 dakikaya düştü. Proje ile zamandan 58,5 milyon TL, akaryakıttan 17,9 milyon TL olmak üzere yıllık toplam 76,4 milyon TL tasarruf sağlanacak. Egzoz salınımı 2 bin 204 ton azaltılacaktır.

Son Dakika: Başkan Erdoğan: "Afyonkarahisar-Şuhut arası 12 dakikaya düşecek" | Video

"AFYONKARAHİSAR-ŞUHUT ARASI 12 DAKİKAYA DÜŞECEK"

Anlattıklarım sadece ulaştırmanın karayolu ayağıyla ilgilidir. Afyonkarahisar-Şuhut arası 12 dakikaya düşecek. 2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 bin km'yi bulacak.

Bu haber 322412 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Önder Aksakal ile tartışan DEM'li Sırrı Sakık'tan PKK güzellemesi: Sen dağların hizmetçisi olamazsın
Önder Aksakal ile tartışan DEM'li Sırrı Sakık'tan PKK...
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile ticaret işi bitti artık ayakta tutmuyoruz
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile...