Balıkesir’de katliam gibi kaza: 8 ölü, 10 yaralı

Balıkesir'de katliam gibi kaza: 8 ölü, 10 yaralı

Dursunbey-Kepsut kara yolu Naipler Mahallesi yol ayrımı mevkisinde, sürücülerinin kimlikleri henüz tespit edilemeyen 10 AEA 731 plakalı minibüs ile 10 F 4942 plakalı süt toplama kamyonu çarpıştı. Olay yerinde 8 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda jandarma, polis, itfaiye, AFAD, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi Dursunbey ve Kepsut ilçelerindeki hastanelere kaldırılan yaralılar, buradaki müdahalelerinin ardından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk edildi

11 Haziran 2022 - 17:08

SON DAKİKABalıkesir - Kütahya yolunda katliam gibi kaza! Minibüs ve tanker çarpıştı: 8 ölü, 10 yaralı
Giriş Tarihi: 11.6.2022  14:07Son Güncelleme: 11.6.2022  16:43
Balikesir'in Dursunbey ilçesinde düğüne gidenlerin içinde bulunduğu minibüs ile süt taşıma tankerinin kafa kafaya çarpıştığı kazada 8 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Düğün yolunda feci kaza! Ölü sayısı 8'e yükseldiSon dakika haberleri: Balıkesir Kepsut-Dursunbey Karayolunda minibüs ile süt tankeri çarpıştı. Ajanslara düşen son dakika bilgisine göre düğüne gidenlerin içinde bulunduğu minibüs ile süt taşıma tankerinin kafa kafaya çarpıştığı kazada 8 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Son dakika | Balıkesir-Kütahya yolunda feci kaza! 8 Ölü ve 10 yaralılar var
BALIKESİR'den son dakika kaza haberi geldi. Dursunbey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 8 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı. Çok sayıda ekip bölgeye gönderildi.

 

Son dakika | Balıkesir-Kütahya yolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar varSon dakika haberi...Balıkesir-Kütahya yolunda bir minibüs ile tanker çarpıştı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin yaralandığını duyurdu. Gelen son dakika bilgisine göre feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi.
SON DAKİKA: Balıkesir - Kütahya yolunda katliam gibi kaza! Minibüs ve tanker çarpıştı: 8 ölü, 10 yaralı

Son dakika haberleri: Balıkesir Kepsut-Dursunbey Karayolunda minibüs ile süt tankeri çarpıştı. Ajanslara düşen son dakika bilgisine göre düğüne gidenlerin içinde bulunduğu minibüs ile süt taşıma tankerinin kafa kafaya çarpıştığı kazada 8 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

BALIKESİR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kazayla ilgili olarak Balıkesir Valiliği de bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Kepsut-Dursunbey karayolunda meydana gelen kazada 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 12 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralıların hastanelere nakilleri tamamlanmıştır. Olay yerinde bütün birimlerimizle gerekli çalışmaları yürütüyoruz.

Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" denildi.

Kaza yerine gelip yetkililerden bilgi alan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, "Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

FECİ KAZAYLA İLGİLİ MUHTAR KONUŞTU

Yaşanan feci kazanın ardından hayatını kaybedenleri düğün için kendisinin getirdiğini söyleyen Kızılöz Mahallesi Muhtarı Halil Akçan, "Düğün cemiyetinin olduğu yere getirdim. Geldikten sonra 'Biz minibüsle gideceğiz' dediler. Ben de çarşıya gittim.

Yarım saat geçmeden bu haber geldi. Ben kendi köylülerimle görüştüm. Balıkesir'de kına cemiyeti vardı. Oraya gidiyorlardı. Herkes birbirine yakındı. Hepsi aynı aileden değillerdi. Hepsi aynı mahalleden, Kızılöz Mahallesi.

Damat aynı arabada mıydı bilmiyorum. Onu hiç görmedim. İki minibüs kınaya giderken biri kaza yapıyor. Kazada annemin kardeşinin gelini de vardı. O da hayatını kaybetti" dedi.

KAZADA ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri şu şekilde:

"Ayşe Karaca (59), Aysel Turhan (46), Emine Turhan (67), Ayşe Atik (49), Süleyman Altıyurt (38), Hatice Karakurt (49) ve Ramazan Konak 52)

Son dakika haberleri: Edinilen ilk bilgilere göre, Balıkesir'in Kepsut ilçesi Naipler Mahallesi'nde, yolcu minibüsü ile aynı anda kavşaktan geçen süt tankeri çapıştı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

8 ÖLÜ, 10 YARALI

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde düğüne gidenlerin içinde bulunduğu minibüs ile süt taşıma tankerinin kafa kafaya çarpıştığı feci kazada 8 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaşamını yitirdi, 11 kişi yaralandı.

Dursunbey-Kepsut kara yolu Naipler Mahallesi yol ayrımı mevkisinde, sürücülerinin kimlikleri henüz tespit edilemeyen 10 AEA 731 plakalı minibüs ile 10 F 4942 plakalı süt toplama kamyonu çarpıştı.

Olay yerinde 8 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda jandarma, polis, itfaiye, AFAD, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

Dursunbey ve Kepsut ilçelerindeki hastanelere kaldırılan yaralılar, buradaki müdahalelerinin ardından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan biri, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 11 yaralının hastanedeki tedavileri sürüyor.

Kazada yaşamını yitirenlerin cesetleri ise hastane morglarına götürüldü.

Minibüstekilerin, Balıkesir'deki düğüne katılmak üzere Dursunbey'den hareket ettikleri öğrenildi.

Kazaya karışan araçlar, vinç yardımıyla kaza yerinden alındı. Yolda bir süre tek şeritten kontrollü sağlanan ulaşım, temizlik çalışmasının ardından normale döndü.

VALİ HASAN ŞILDAK KAZA YERİNDE İNCELEME YAPTI
Bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazadan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Kazanın, Kepsut-Dursunbey kara yolunun 35. kilometresinde meydana geldiğini belirten Şıldak, şöyle konuştu:

"Kazanın sebebi olarak yolun yağmurdan dolayı kaygan olması ve şerit ihlali görünüyor. Trafik ekiplerimiz ve jandarmamız gerekli incelemeleri yapıyor. Vatandaşlarımızın şu anda yanındayız. Bütün ihtiyaçları giderilecek, tüm tedbirler gözden geçirilecek. Burada trafik yönünden, yol yönünden bir hata varsa bunları da inceleyeceğiz. Tüm trafik timlerimiz, jandarma, sağlık, UMKE ve AFAD ekiplerimiz görevinin başında. Şu an biz de hayatını kaybeden ve yaralananların yakınlarıyla ilgileniyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Kaza, saat 11.30 sıralarında Kepsut- Dursunbey kara yolunun Naipler Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Dursunbey'den Balıkesir’deki bir düğüne gitmek için yola çıkanların içinde bulunduğu 10 AEA 731 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen 10 F 4942 plakalı süt taşıma tankeri, kafa kafaya çarptı.

Kazada 8 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçlardan çıkarılan yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 2'si daha kurtarılamadı.

Son dakika... Balıkesirde düğün yolunda kahreden kaza 8 kişi hayatını kaybetti
 

Kaza yerine gelip yetkililerden bilgi alan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, "Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

Kazada ölen ve yaralananların kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Son dakika... Balıkesirde düğün yolunda kahreden kaza 8 kişi hayatını kaybetti
 

'HEPSİ AYNI MAHALLEDEN'

Yaşanan feci kazanın ardından hayatını kaybedenleri düğün için kendisinin getirdiğini söyleyen Kızılöz Mahallesi Muhtarı Halil Akçan, "Düğün cemiyetinin olduğu yere getirdim. Geldikten sonra 'Biz minibüsle gideceğiz' dediler. Ben de çarşıya gittim. Yarım saat geçmeden bu haber geldi. Ben kendi köylülerimle görüştüm. Balıkesir'de kına cemiyeti vardı. Oraya gidiyorlardı. Herkes birbirine yakındı. Hepsi aynı aileden değillerdi. Hepsi aynı mahalleden, Kızılöz Mahallesi. Damat aynı arabada mıydı bilmiyorum. Onu hiç görmedim. İki minibüs kınaya giderken biri kaza yapıyor. Kazada annemin kardeşinin gelini de vardı. O da hayatını kaybetti" dedi.

Bu haber 990783 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...