Ayakların altını sarımsak ile ovalamanın muhteşem faydaları

Ayakların altını sarımsak ile ovalamanın muhteşem faydaları

Sarımsak faydaları ile sofralarımızdan eksik etmememiz gereken besinlerin başında geliyor. Sarımsağı çiğ, pişmiş, közlenmiş nasıl tüketirseniz tüketin hiç kuşkusuz vücudunuza sayısız fayda sağlayacak. Doğal antibiyotik olarak bilinen sarımsak bu faydası ile sizi çok şaşırtacak. Sarımsağın, sadece derinize temas yoluyla bile fayda sağladığını biliyor muydunuz? İşte ayak tabanızı sarımsakla ovduğunuzda vücudunuzda olan değişiklikler... İşte sarımsağın faydaları...

11 Şubat 2022 - 08:40 - Güncelleme: 11 Şubat 2022 - 08:58

Ayaklarınızın tabanını sarımsak ile ovarsanız... Sarımsağın faydaları şaşırtıyor!

Giriş Tarihi: 11.02.2022  07:59 Güncelleme Tarihi: 11.02.2022  08:06

Mesela ayaklarınızla sarımsak yiyebileceğinizi biliyor muydunuz? Evet yanlış duymadınız bilimsel olarak kanıtlanan bu durum bakın nasıl oluyor...

Ayakların altını sarımsak ile ovalamanın muhteşem faydaları
Ayakların altını sarımsak ile ovalamanın muhteşem faydaları

Şifa kaynağı sarımsak deri temasıyla bile vücuda etki eder. Ayakların altını sarımsak ile ovalama neredeyse çiğneme yoluyla alınan sarımsağın oluşturduğu etkiye eş değer.

#1

Foto - Vücuda sayısız fayda sağlayan sarımsak, sofralarımızdan eksik etmememiz gereken besinlerin başında yer alıyor.

Ayaklarınızın tabanını sarımsak ile ovarsanız, 30 dakika sonra tadını ve kokusunu ağzınızda hissedeceksiniz.

Vücuda sayısız fayda sağlayan sarımsak, sofralarımızdan eksik etmememiz gereken besinlerin başında yer alıyor.

#2

Foto - Yüzlerce yıldır alternatif tıp yöntemi olarak kullanılan sarımsağı çiğ, pişmiş veya közlenmiş nasıl tüketirseniz tüketin doğal antibiyotik etkisi oluşturuyor.

Yüzlerce yıldır alternatif tıp yöntemi olarak kullanılan sarımsağı çiğ, pişmiş veya közlenmiş nasıl tüketirseniz tüketin doğal antibiyotik etkisi oluşturuyor.

Foto - Peki sarımsağın sadece derinize temas yoluyla bile fayda sağladığınızı biliyor muydunuz? Yapılan son araştırmalar, sarımsakta bulunan allisin maddesinin deriye temas yoluyla vücuda girebildiğini ortaya koyuyor.

Peki sarımsağın sadece derinize temas yoluyla bile fayda sağladığınızı biliyor muydunuz? Yapılan son araştırmalar, sarımsakta bulunan allisin maddesinin deriye temas yoluyla vücuda girebildiğini ortaya koyuyor.

#4

Foto - Yani size ayaklarınızla sarımsak yiyebileceğinizi söylesek? Evet yanlış duymadınız. Bilimsel olarak kanıtlanan bu durum bakın nasıl oluyor. İşte ayak altını sarımsakla ovmanın faydalarını sizler için sıraladık...

Yani size ayaklarınızla sarımsak yiyebileceğinizi söylesek? Evet yanlış duymadınız. Bilimsel olarak kanıtlanan bu durum bakın nasıl oluyor. İşte ayak altını sarımsakla ovmanın faydalarını sizler için sıraladık...

#5

Foto - Ayak tabanınızı sarımsak ile ovmanın faydaları Ayaklarınızın tabanını sarımsak ile ovduğunuzda, yaklaşık 30 dakika sonra sarımsağın tadını ve kokusunu ağzınızda hissedeceksiniz.

Ayak tabanınızı sarımsak ile ovmanın faydaları Ayaklarınızın tabanını sarımsak ile ovduğunuzda, yaklaşık 30 dakika sonra sarımsağın tadını ve kokusunu ağzınızda hissedeceksiniz.

#6

Foto - Hepsi sarımsağın mekanik tahribatı sırasında oluşan ve organik bir bileşik olan allisinden kaynaklanıyor.

Hepsi sarımsağın mekanik tahribatı sırasında oluşan ve organik bir bileşik olan allisinden kaynaklanıyor.

#7

Foto - Sarımsakta bulunan allisin maddesi, deri yoluyla hücre zarlarına nüfuz edebiliyor, kan dolaşımı yoluyla dolaşabiliyor ve tat tomurcuklarına ulaşabiliyor. Yani faydasını bu şekilde de gösterebiliyor.

Sarımsakta bulunan allisin maddesi, deri yoluyla hücre zarlarına nüfuz edebiliyor, kan dolaşımı yoluyla dolaşabiliyor ve tat tomurcuklarına ulaşabiliyor. Yani faydasını bu şekilde de gösterebiliyor.

#8

Foto - Sarımsak yedikten sonra kokunun sadece ağzınızı değil tüm vücudunuzu sardığını hissetmişsinizdir çünkü kana karışan bu madde, deriyi geçerek koku yayabiliyor.Sarımsak yedikten sonra kokunun sadece ağzınızı değil tüm vücudunuzu sardığını hissetmişsinizdir çünkü kana karışan bu madde, deriyi geçerek koku yayabiliyor.

#9

Foto - En çarpıcı özelliği ise ayakta oluşan mantarla savaşmasıdır.

En çarpıcı özelliği ise ayakta oluşan mantarla savaşmasıdır.

#10

Foto - Her gün 6 diş közlenmiş sarımsak yemenin faydası Çoğu yemeğe aroma katan sarımsağın, sağlık açısından birçok faydası bulunduğunu zaten biliyoruz.

Her gün 6 diş közlenmiş sarımsak yemenin faydası Çoğu yemeğe aroma katan sarımsağın, sağlık açısından birçok faydası bulunduğunu zaten biliyoruz.

#11

Foto - Ancak Healthy Food Style'dan aktarılanlara göre, günde 6 diş közlenmiş sarımsak yemenin sağlık açısından mucizevi faydaları bulunuyor.

Ancak Healthy Food Style'dan aktarılanlara göre, günde 6 diş közlenmiş sarımsak yemenin sağlık açısından mucizevi faydaları bulunuyor.

#12

Foto - Yapılan araştırmalar sonucunda günde 6 diş közlenmiş veya kızartılmış sarımsak tüketmeniz halinde 24 saat içinde vücudunuzda meydana gelen değişiklikler şu şekilde:

Yapılan araştırmalar sonucunda günde 6 diş közlenmiş veya kızartılmış sarımsak tüketmeniz halinde 24 saat içinde vücudunuzda meydana gelen değişiklikler şu şekilde:

#13

Foto - 4-6 saat: Metabolizmanız hızlanır. Depolanan yağlar yanmaya ve vücudunuzdaki fazla sıvılar atılmaya başlar.

4-6 saat: Metabolizmanız hızlanır. Depolanan yağlar yanmaya ve vücudunuzdaki fazla sıvılar atılmaya başlar.

#14

Foto - 6-10 saat: Sarımsaktaki besinler hücresel seviyede vücudu savunur ve oksidasyondan korur.

6-10 saat: Sarımsaktaki besinler hücresel seviyede vücudu savunur ve oksidasyondan korur.

#15

Foto - 10-24 saat: Kolesterolü ve tansiyonu düzenler.

10-24 saat: Kolesterolü ve tansiyonu düzenler.

#16

Foto - Damarları temizler ve kalp sorunlarına karşı korur.

Damarları temizler ve kalp sorunlarına karşı korur.

#17

Foto - Sinir sistemini, kemikleri ve eklemleri güçlendirir.

Sinir sistemini, kemikleri ve eklemleri güçlendirir.

#18

Foto - Vücuda ağır metallerin girmesini engeller.

Vücuda ağır metallerin girmesini engeller.

#19

Foto - Yorgunluğu önler ve hücrelerin ömrünü uzatır.

Yorgunluğu önler ve hücrelerin ömrünü uzatır.

Ayakların altını sarımsak ile ovalamanın muhteşem faydaları

 

Doğal bir antibiyotik olarak nitelendirilen sarımsak sağlık açısından çok fazla faydası mevcuttur. Özellikle vücutta ve bağırsaklardaki zararlı mikro organizmaların atılması ve vücut savunması için en etkili gıdalar arasındadır.

Bu haber 990991 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...