Türk bayrağını PKK'lı itlere bırakmayan kahraman kadın!

İngiltere'de PKK yandaşı hainler Türk bayrağı taşıyan bir kadının elinden bayrağımızı almak istedi fakat kahraman kadın ay yıldızlı bayrağımızı teröristlere kaptırmadı.

Türk bayrağını PKK’lılara vermeyen kadın konuştu

Giriş Tarihi: 18.05.2018 14:36 Güncelleme Tarihi: 18.05.2018 17:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İngiltere ziyareti sırasında PKK'lıların saldırısına uğrayıp elindeki bayrağı almalarına izin vermeyen Fethiye Kubal, "O benim namusumdu" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İngiltere ziyareti sırasında terör örgütü PKK’nın saldırısına uğrayan Fethiye Kubal, açıklamalarda bulundu.

Yaşanan olayın şokunu hala üzerinde hisseden Kubal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelen telefonun ardından kendini daha iyi hissettiğini söyledi.

"ALSAYDI DAHA KÖTÜ ŞEYLER OLACAKTI"

Kubal PKK’lıların saldırı anını şöyle anlattı:

“Kötü şeyler tabii ki çok çok kötü. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız için oradaydık, onu desteklemek için oradaydık. İlk gittiğimde İngiliz polisine sordum, dedim ki ’Biz number 10’a geldik nasıl girebiliriz nereye gidebiliriz’ dedi ki ’Number 10’a ben bile giremiyorum kapılar kapalı sen nereye gidiyorsun?’ Dediği söz aynen böyle, sonra bir adamın genç delikanlıya doğru koştuğunu görünce ben orada ciddi bir travma yaşadım. Bunu da sonra videoları seyrederken 'Bu ben değilim' diyorum. Ardından çocuğa vuramadığını görünce ben biraz sakinleştiğini hissettim. Sonra bağırıyorum PKK’ya karşı. Birisi geldi elimden bayrağı almaya çalıştı bayrağın sapı burkuldu. Elhamdülillah alamadı, Allahıma binlerce şükürler olsun, iyi ki alamamış. Çok dua ediyorum alsaydı daha kötü şeyler olacaktı çünkü o benim namusumdu Türkiye’min namusuydu Türkiye’min simgesiydi, sembolüydü."

Türk bayrağını PKK'lı itlere bırakmayan kahraman kadın!
İngiltere'de PKK yandaşı hainler Türk bayrağı taşıyan bir kadının elinden bayrağımızı almak istedi fakat kahraman kadın ay yıldızlı bayrağımızı teröristlere kaptırmadı.

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görebilmek isteyen Türk vatandaşları, Türk bayraklarıyla caddelere indi. Ülkede yaşayan terör örgütü yandaşları da protesto için bölgeye gitti.

Bu sırada ellerinde Türk bayrağı olan herkese saldırmaya kalkışan PKK yandaşları, İngilz polisi tarafından engellendi.

TÜRK BAYRAĞINI ALIP YERE ATACAKTI

Polisleri atlatarak bir kadının üzerine saldıran PKK'lı alçaklar, Türk bayrağını kadının elinden alarak yere atmak istedi.

Yürüme problemi olan kadın, PKK'lıların saldırısına karşı koydu, Türk bayrağının yere atılmasına izin vermedi.

İngiltere'de PKK'lı teröristlerin saldırısına uğrayan ve elindeki Türk bayrağını bırakmayan kahraman kadın A Haber'e konuştu. Duygu dolu anlar yaşayan Fethiye Hanım Filistin'e de destek çağrısında bulundu.

Türk bayrağını PKK'lılara vermeyen kadın

HAKKINI HUKUKSAL YOLLARLA ARAYACAK

Elindeki Türk bayrağını bırakmayan Fethiye Kubal yaşanan olayın ardından bir de fiziksel şiddete maruz kaldı.

Uzun zamandır sağlık problemi yaşayan Kubal kendisine saldıran PKK’lı hakkında hukuksal yollarda hakkını arayacağını belirtti. “Cumhurbaşkanımız içeriye girmeden önce bir zatın beni arkamdan ittiğini videolardan gördüm. Ben o travmada hatırlamıyorum hiç beni ittiğini ne yaptığını.” diyen Kubal, “Bunları yenerek karşılarında durdum bayrağıma sahip çıktım namusuma sahip çıktım Türkiye’me sahip çıktım Cumhurbaşkanıma sahip çıktım.’’ diye konuştu.

"ÇOK ONURLANDIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüştüğünü ifade eden Fethiye Kubal, “Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman arkasındayız. Beni kendisi aradı, çok mutlu oldum, çok onurlandım. Allah ondan razı olsun. Beni o kadar mutlu etti ki ilk arayanlardan biri oldu, nasıl ulaştı bilmiyorum. Konuşmasını dinledim televizyonda. Nene Hatun kelimesini duyunca o kelime beni çok etkiledi ondan sonra ben bir daha ulaşmak istiyorum Cumhurbaşkanıma. Beni Nene Hatun olarak gördüğü için Allah ondan razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız sizi çok seviyoruz Allah yolunuzu açık etsin.” şeklinde konuştu.

Türk bayrağını PKK’lılara vermeyen kadın konuştu

Türk bayrağını PKKlılara vermeyen kahraman kadın konuştuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İngiltere ziyareti sırasında terör örgütü PKK’nın saldırısına uğrayan Fethiye Kubal IHA’ya açıklamalarda bulundu. Yaşanan olayın şokunu üzerinde hisseden Kubal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelen telefonun ardından kendini daha iyi hissettiğini söyledi. Kubal PKK’lıların saldırı anını şöyle anlattı:

“Kötü şeyler tabii ki çok çok kötü. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız için oradaydık, onu desteklemek için oradaydık. İlk gittiğimde İngiliz polisine sordum dedim ki 'biz number 10’a geldik nasıl girebiliriz nereye gidebiliriz' dedi ki 'number 10’a ben bile giremiyorum kapılar kapalı sen nereye gidiyorsun.' Dediği söz aynen böyle, sonra bir adamın genç delikanlıya doğru koştuğunu görünce ben orada ciddi bir travma yaşadım. Bunu da sonra videoları seyrederken bu ben değilim diyorum. Ardından çocuğa vuramadığını görünce ben biraz sakinleştiğini hissettim. Sonra bağırıyorum PKK’ya karşı. Birisi geldi elimden bayrağı almaya çalıştı bayrağın sapı burkuldu. Elhamdüllillah alamadı Allah'ıma binlerce şükürler olsun iyi ki alamamış. Çok dua ediyorum alsaydı daha kötü şeyler olacaktı çünkü o benim namusumdu Türkiye’min namusuydu Türkiye’min simgesiydi, sembolüydü."

Konu mahkemeye taşınacak
Elindeki Türk bayrağını bırakmayan Fethiye Kubal yaşanan olayın ardından bir de fiziksel şiddete maruz kaldı. Uzun zamandır sağlık problemi yaşayan Kubal kendisine saldıran PKK’lı hakkında hukuksal yollarda hakkını arayacağını belirtti. “Cumhurbaşkanımız içeriye girmeden önce bir zatın beni arkamdan ittiğini videolardan gördüm. Ben o travmada hatırlamıyorum hiç beni ittiğini ne yaptığını” diyen Kubal, “Bunları yenerek karşılarında durdum bayrağıma sahip çıktım namusuma sahip çıktım Türkiye’me sahip çıktım Cumhurbaşkanıma sahip çıktım’’ diye konuştu.

Erdoğan’ın telefon görüşmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüştüğünü ifade eden Fethiye Kubal, “Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman arkasındayız. Beni kendisi aradı, çok mutlu oldum, çok onurlandım. Allah ondan razı olsun. Beni o kadar mutlu etti ki ilk arayanlardan biri oldu, nasıl ulaştı bilmiyorum. Konuşmasını dinledim televizyonda. Nene Hatun kelimesini duyunca o kelime beni çok etkiledi ondan sonra ben bir daha ulaşmak istiyorum Cumhurbaşkanıma. Beni Nene Hatun olarak gördüğü için Allah ondan razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız sizi çok seviyoruz Allah yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştu.