Son dakika: Başkan Erdoğan'dan İzmir depreminde kurtarılan Elif için paylaşım: Geçmiş olsun canım yavrum.

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmir'de enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki minik Elif'e seslendi. Başkan Erdoğan paylaşımında "Seni, kardeşlerin Elzem ve Ezel'i; İdil'i, İnci'yi ve daha birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah'a şükürler olsun. Geçmiş olsun canım yavrum..." ifadelerini kullandı..

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan, İzmir depreminden yaralı kurtulan minik Elif'e geçmiş olsun mesajı

Giriş Tarihi: 2.11.2020  17:56 Son Güncelleme: 2.11.2020  19:10

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan İzmir depreminde yaralı kurtulan Elif için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Başkan Erdoğan paylaşımında: "Seni, kardeşlerin Elzem ve Ezel'i; İdil'i, İnci'yi ve daha birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah'a şükürler olsun. Geçmiş olsun canım yavrum.. " ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından, 65 saat sonra depremin enkazı altından kurtarılan 3 yaşındaki Elif için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Son dakika... 65 saat sonra enkazdan kurtarılan 3 yaşındaki minik Elif'in hastanede ilk görüntüsü! Türkiye'ye el salladı

Elif'in el salladığı hastanedeki görüntüsüyle birlikte Erdoğan tarafından paylaşılan mesaj şöyle:

"Seni, kardeşlerin Elzem ve Ezel'i; İdil'i, İnci'yi ve daha birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah'a şükürler olsun. Geçmiş olsun canım yavrum..."

Başkan Erdoğan'dan, İzmir depreminden yaralı kurtulan minik Elif'e geçmiş olsun mesajı 

 

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan İzmir depreminde kurtarılan Elif için paylaşım: Geçmiş olsun canım yavrum

Başkan Erdoğan İzmir depreminde 65 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek için paylaşımda bulundu. Başkan Erdoğan paylaşımında, "Seni, kardeşlerin Elzem ve Ezel'i; İdil'i, İnci'yi ve daha birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah'a şükürler olsun. Geçmiş olsun canım yavrum.." ifadelerine yer verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan İzmir depreminde 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek için paylaşımda bulundu.

"GEÇMİŞ OLSUN CANIM YAVRUM"
Başkan Erdoğan paylaşımında, "Seni, kardeşlerin Elzem ve Ezel'i; İdil'i, İnci'yi ve daha birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah'a şükürler olsun. Geçmiş olsun canım yavrum.." ifadelerine yer verdi.

Elif bebek 65 saat sonra Türkiye'ye umut oldu! Ünlülerden Elif Perinçek paylaşımı: Bize yaşattığın mutluluk ve umut...

Başkan Erdoğan'dan minik Elif'e: Geçmiş olsun canım yavrum

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından 65 saat sonra depremin enkazı altından kurtarılan 3 yaşındaki Elif için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından 65 saat sonra depremin enkazı altından kurtarılan 3 yaşındaki Elif için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN

Elif'in el salladığı hastanedeki görüntüsünü paylaşan Başkan Erdoğan şu paylaşımı yaptı:

"Seni, kardeşlerin Elzem ve Ezel'i; İdil'i, İnci'yi ve daha birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah'a şükürler olsun. Geçmiş olsun canım yavrum..."

ELİF TÜRKİYE'YE EL SALLADI! İŞTE HASTANEDEN İLK GÖRÜNTÜLERİ

İZMİR SEFERİHİSAR'DAN 6,6'LIK DEPREME AİT YENİ GÖRÜNTÜLER | TSUNAMİ VE VATANDAŞLARIN PANİK HALİ...